| | |
26.12.2009 18:05 -
Re: Jaké mám autorádio? Jaké jsou monosti?
|
1429866
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
autodiag napsal(a): nejsem priznivcem drahych namrdavek pochybne funkcnich proto bych volil vymenu stavajiciho radia za RD4 X3 N2 MP3
naopak tohle rádio je drahá vomrdávka v 21. století ji téměř nefunkční USB vstup to nemá, a stařeckou demencí trpící nosič CD s MP3 nabízí jen trapnou kapacitu.
Proti tomu je 8 GB a víc na iPodu s USB box pohádka. Browsení na tom pomalym displeji je vopruz, ale nakonec tam jde vybrousit ve, co na iPodu.. Rozhodně je ovládání pohodlnějí ne u CD Vyberu, co chci asi hrát, a pak u jen mačkám next, kdy se mi něco nezdá a z volantu nemusim dát ruce. Max. to dvěma kliknutími přepnu na random, a hodí mi to něco z hloubi hudebního archivu, na co u jsem dávno zapomněl nebo si nabrousim něco jiného, co jde krom jednoho kliku taky jen z volantu.
Ten random jsem začal hodně pouívat. Stal se z toho takovej hudební kvíz na celou cestu A pak jetě často v autě poslouchám podcasty..
naopak tohle rádio je drahá vomrdávka v 21. století ji téměř nefunkční:) USB vstup to nemá, a stařeckou demencí trpící nosič CD s MP3 nabízí jen trapnou kapacitu.
Proti tomu je 8 GB a víc na iPodu s USB box pohádka. Browsení na tom pomalym displeji je vopruz, ale nakonec tam jde vybrousit ve, co na iPodu.. Rozhodně je ovládání pohodlnějí ne u CD:) Vyberu, co chci asi hrát, a pak u jen mačkám next, kdy se mi něco nezdá a z volantu nemusim dát ruce. Max. to dvěma kliknutími přepnu na random, a hodí mi to něco z hloubi hudebního archivu, na co u jsem dávno zapomněl nebo si nabrousim něco jiného, co jde krom jednoho kliku taky jen z volantu.
Ten random jsem začal hodně pouívat. Stal se z toho takovej hudební kvíz na celou cestu:) A pak jetě často v autě poslouchám podcasty..
|
|
26.12.2009 21:04 -
|
1429880
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
hold jiny kraj jiny mrav ...jine auto.... jiny dement....jine zareni....
hold jiny kraj jiny mrav ...jine auto.... jiny dement....jine zareni....
|
|
26.12.2009 22:22 -
|
1429883
|
|
MichalJ
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Taky bych tam nacpal ten XCar link místo jiného rádia na CD nosiče. Jednak CD je dne minimální paměově, technicky zastaralé. Reil bych to na flashku 16GB a má muziky , e ji nebude potřebovat měnit . Mimochodem pěkný řeení !!!
Taky bych tam nacpal ten XCar link místo jiného rádia na CD nosiče. Jednak CD je dne minimální paměově, technicky zastaralé. Reil bych to na flashku 16GB a má muziky , e ji nebude potřebovat měnit :-). Mimochodem pěkný řeení !!! :palec:palec
|
|
27.12.2009 13:07 -
|
1429894
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Tak to vyhrál ten XCar link. Jetě by mi mohl někdo poradit, jak vyndám rádio a jak to protáhnu do kaslíku?
Tak to vyhrál ten XCar link. Jetě by mi mohl někdo poradit, jak vyndám rádio a jak to protáhnu do kaslíku? :nevim :-)
|
|
27.12.2009 13:39 -
|
1429895
|
|
jumep
|
|
|
vidis na nom take 2 male dierky? tak tam je torx (neviem teraz presne aky), to povolis a cele radio ide von, potrebujes ist este na diagnostiku a povolit cd menic
edit: jo a do kastliku tam ide je dost velka diera aby si sa tam dostal, to uvidis jak to vytiahnes
vidis na nom take 2 male dierky? tak tam je torx (neviem teraz presne aky), to povolis a cele radio ide von, potrebujes ist este na diagnostiku a povolit cd menic
edit: jo a do kastliku tam ide je dost velka diera aby si sa tam dostal, to uvidis jak to vytiahnes
|
|
27.12.2009 14:22 -
|
1429899
|
|
jumep
|
|
|
znackovy servis asi ani nie ... ale musi to byt citroen diagnostika kde proste ako pises ti odkliknu ze cd changer - present aby si sa v menu do toho dostal, fyzicke zapojenie je jednoduche, pride ti krabicka s kablikom ktory pripojis do radia
teraz sa ale nedokazes prepnut na cdchanger (lebo je zakazany a nemas ho tam), toto sa musi povolit - a znackovy servis nerucim za ich ochotu a hlavne sa bojim ceny co za to budu chcet (ak ti to stoji za to dojdi, namontujem ti to tam aj ti to povolim, ale to mas daleko - myslim ze holetin alebo nieco mas blizsie)
znackovy servis asi ani nie ... ale musi to byt citroen diagnostika kde proste ako pises ti odkliknu ze cd changer - present aby si sa v menu do toho dostal, fyzicke zapojenie je jednoduche, pride ti krabicka s kablikom ktory pripojis do radia
teraz sa ale nedokazes prepnut na cdchanger (lebo je zakazany a nemas ho tam), toto sa musi povolit - a znackovy servis nerucim za ich ochotu a hlavne sa bojim ceny co za to budu chcet (ak ti to stoji za to dojdi, namontujem ti to tam aj ti to povolim, ale to mas daleko - myslim ze holetin alebo nieco mas blizsie)
|
|
27.12.2009 15:49 -
|
1429907
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
jumep napsal(a): znackovy servis asi ani nie ... ale musi to byt citroen diagnostika kde proste ako pises ti odkliknu ze cd changer - present aby si sa v menu do toho dostal, fyzicke zapojenie je jednoduche, pride ti krabicka s kablikom ktory pripojis do radia
dík za rady, zkusím mého kamaráda, ten se v tom hrabe
dík za rady, zkusím mého kamaráda, ten se v tom hrabe :-)
|
|
01.01.2010 19:30 -
|
1430169
|
|
Pawell
|
|
|
Tak jsem si myslel, e vymontuju rádio a naperu tam ten Xcar link, ale zjistil jsem, e nemam doma nic, čim bych to rádio vyrouboval Jestli se mi to někdy povede, pochlubím se, jak to funguje...
Tak jsem si myslel, e vymontuju rádio a naperu tam ten Xcar link, ale zjistil jsem, e nemam doma nic, čim bych to rádio vyrouboval :nevim Jestli se mi to někdy povede, pochlubím se, jak to funguje...
|
|
01.01.2010 20:08 -
|
1430171
|
|
jumep
|
|
|
ak si pamatam tak to bola dlha t10 alebo 8 ... aj som si to chcel zapisat aj som nezapisal
ak si pamatam tak to bola dlha t10 alebo 8 ... aj som si to chcel zapisat aj som nezapisal :)
|
|
03.02.2010 16:28 -
|
1803588
|
|
Pawell
|
|
|
Tak se mi povedlo vyndat rádio a to nejmením imbusem který bývá v těch klasických sadách (odborně popsáno) i kdy se to má dělat hvězdičkou.
Xcarlink .link. jsem protáhl z kaslíku dírou ve vrchu k rádiu, kaslík jsem muse vyroubovat, přístup byl v pohodě a zapojil. Ve namontoval zpět. Práce na cca30minut.
Xcarlink hraje ani bych musel na diagnostiku, jen to píe čísla skladep a né názvy, co je pro orientování se v seznamu na hov... S tím se asi nic dělat nedá co???
Tak se mi povedlo vyndat rádio a to nejmením imbusem který bývá v těch klasických sadách (odborně popsáno:-d) i kdy se to má dělat hvězdičkou.
Xcarlink http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=59&sName=adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-citro%C3%ABn-rd4%28new%29 jsem protáhl z kaslíku dírou ve vrchu k rádiu, kaslík jsem muse vyroubovat, přístup byl v pohodě a zapojil. Ve namontoval zpět. Práce na cca30minut.
Xcarlink hraje ani bych musel na diagnostiku, jen to píe čísla skladep a né názvy, co je pro orientování se v seznamu na hov... S tím se asi nic dělat nedá co??? :nevim
|
|
03.02.2010 16:31 -
|
1803589
|
|
jumep
|
|
|
radio ti zrejme nepodporuje cd text
s tym bohuzial nic nespravis
edit: jo a je to torx T8, keby si niekto chcel kupit srobovak na to
radio ti zrejme nepodporuje cd text
|
|
03.02.2010 16:37 -
|
1803591
|
|
Pawell
|
|
|
jumep napsal(a): radio ti zrejme nepodporuje cd text
Myslí e by to nelo nějak aktualizovat ?? (nebo jak se tomu nadává)
Myslí e by to nelo nějak aktualizovat ?? (nebo jak se tomu nadává)
|
|
03.02.2010 16:52 -
|
1803592
|
|
jumep
|
|
|
RD4 nijak, bohuzial, diagnostika ma polozku na povolenie cd textu, ale musi to radio podporovat, co som to skusal zapat tak to neslo ...
skus zajst na diag ci to nepojde povolit (aj ked si skor myslim ze nie)
RD4 nijak, bohuzial, diagnostika ma polozku na povolenie cd textu, ale musi to radio podporovat, co som to skusal zapat tak to neslo ...
skus zajst na diag ci to nepojde povolit (aj ked si skor myslim ze nie)
|
|
03.02.2010 17:28 -
|
1803596
|
|
blokař
|
Město: Karvina, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
zdravim vechny,ja mam RD4 X3 N1 ale nefunkčni muete mi poradit kde no seenu ?
zdravim vechny,ja mam RD4 X3 N1 ale nefunkčni muete mi poradit kde no seenu ?
|
|
03.02.2010 19:11 -
|
1803605
|
|
blokař
|
Město: Karvina, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
dik za nabidku,určitě se ozvu ted jen čekam jestli to me opravi,moc tomu nevěřim e ho spravi,
dik za nabidku,určitě se ozvu ted jen čekam jestli to me opravi,moc tomu nevěřim e ho spravi,
|
|
03.02.2010 19:29 -
|
1803607
|
|
blokař
|
|
|
jak tě muu kontaktovat ?
jak tě muu kontaktovat ?
|
|
03.02.2010 19:47 -
|
1803608
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
mail,SZ,telefon
mail,SZ,telefon
|
|
08.11.2010 15:05 -
|
2361782
|
|
jarda 68
|
|
|
prosím pujde mi autorádio rd4 dík za radu
prosím pujde mi autorádio rd4 dík za radu
|
|