| | |
07.04.2013 08:58 -
Re: Zamykání auta
|
2564083
|
|
valec
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 53 |
|
|
strekol som tam wdcko ako som to pozeral ten pliesok sa odklopi ale dalej neviem ci su tam valceky alebo co tie to nepustia
strekol som tam wdcko ako som to pozeral ten pliesok sa odklopi ale dalej neviem ci su tam valceky alebo co tie to nepustia
|
|
07.04.2013 11:02 -
|
2564095
|
|
.45acp
|
|
|
Na to WDčko bacha! Ono po krátkém čase úplně vyschne a je to snad jetě horí, ne kdy tam nenastříká nic. Kdysi jsem WDčko pouil na konzervaci hlavně u pistole a asi za 14 dní začínala lehce reznout.
Na to WDčko bacha! Ono po krátkém čase úplně vyschne a je to snad jetě horí, ne kdy tam nenastříká nic. Kdysi jsem WDčko pouil na konzervaci hlavně u pistole a asi za 14 dní začínala lehce reznout.
|
|
07.04.2013 12:43 -
|
2564108
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
U enina auta stejný problém. Pouil jsem takovou malou lahvičku - rozmrazovač zámku. Nastříkal, dal cígo, nastříkal znova, párkrát zastrčil a vytáhl klíček, nastříkal a odemkl. funguje bez problému dosud.
U enina auta stejný problém. Pouil jsem takovou malou lahvičku - rozmrazovač zámku. Nastříkal, dal cígo, nastříkal znova, párkrát zastrčil a vytáhl klíček, nastříkal a odemkl. funguje bez problému dosud.
|
|
05.06.2013 17:09 -
|
2586807
|
|
DrMarvin
|
|
|
Zdravim...
Tak mne zase cde5tka překvapila něčim novým.
Odemknu auto, vezmu za kliku u řidiče a nic...nejde otevřít...tak si říkám co to, tak jsem zápěstím klepnul do kliky a jde to.....pak zabouchnu dvere a jde to vzdycky,ale jakmile zamknu a odemknu a vezmu za kliku a nejde..musim do ni bouchnout...nevíte čim to můe být? rozebírat zámek bych nechtěl kvůli tomu
Zdravim...
Tak mne zase cde5tka překvapila něčim novým.
Odemknu auto, vezmu za kliku u řidiče a nic...nejde otevřít...tak si říkám co to, tak jsem zápěstím klepnul do kliky a jde to.....pak zabouchnu dvere a jde to vzdycky,ale jakmile zamknu a odemknu a vezmu za kliku a nejde..musim do ni bouchnout...nevíte čim to můe být? rozebírat zámek bych nechtěl kvůli tomu:-)
|
|
05.06.2013 17:49 -
|
2586811
|
|
jumep
|
|
|
zozen si novy zamok, tento cochvila sa odporuci
zozen si novy zamok, tento cochvila sa odporuci
|
|
05.06.2013 23:45 -
|
2586906
|
|
DrMarvin
|
|
|
aha...no to jsi mne nepotěil
dneska odpo to zas lo..nevim co s tim...zkusim to prostříknout a snad to bude OK..jinak novej no...
aha...no to jsi mne nepotěil:-(
dneska odpo to zas lo..nevim co s tim...zkusim to prostříknout a snad to bude OK..jinak novej no...
|
|
06.06.2013 06:59 -
|
2586913
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
To je známá bolest první generace. Měl jsem to u jedněch dveří, zkouením veho moného i u znalců C5 jen zabralo čas a peníze. Nic jiného ne nový zámek nepomůe, ten starý ani nikdo nechtěl třeba na díly. Take si připrav skoro 4 litry, nic jiného trvale nepomůe.
To je známá bolest první generace. Měl jsem to u jedněch dveří, zkouením veho moného i u znalců C5 jen zabralo čas a peníze. Nic jiného ne nový zámek nepomůe, ten starý ani nikdo nechtěl třeba na díly. Take si připrav skoro 4 litry, nic jiného trvale nepomůe.
|
|
06.06.2013 09:02 -
|
2586946
|
|
C5stepan
|
|
|
DrMarvin: "jakmile zamknu a odemknu, uzamknu a vezmu za kliku a nejde..". Ani mně.
DrMarvin: "jakmile zamknu a odemknu, uzamknu a vezmu za kliku a nejde..". Ani mně;-).
|
|
06.06.2013 10:53 -
|
2586983
|
|
Petorix
|
Město: Nové Zámky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 48 |
|
|
Mne na zadných dverách blblo zámok,aj ja som skúal prestrieka ale nepomohlo, raz fungovalo raz nie, v Citroene mi hneď chceli vymeni zámok za 170 (4300CZK), to isté povedali ako tu e je to častá závada, tak som kúpil z rozobratého auta za 50 (1200CZK) a odvtedy mám pokoj
Mne na zadných dverách blblo zámok,aj ja som skúal prestrieka ale nepomohlo, raz fungovalo raz nie, v Citroene mi hneď chceli vymeni zámok za 170 (4300CZK), to isté povedali ako tu e je to častá závada, tak som kúpil z rozobratého auta za 50 (1200CZK) a odvtedy mám pokoj :-d
|
|
06.06.2013 18:08 -
|
2587023
|
|
DrMarvin
|
|
|
tak jsem to dneska rozebral a koukal cim to muze bejt...a chyba je v tom mechanismu,kterej drzi dvere zavreny (myslim tu zapadku jak vcidet pri otevrenych dvery a zapadne kolem toho ocka na kastly.....tam dole je takovej zobacek ,kterej tu zabadku drzi dole..v tom byl problem..byl spinavej jak hrom....tak jsme ho ocistil a prostrik konkorem a funguje to dobre...teda zatim....
tak jsem to dneska rozebral a koukal cim to muze bejt...a chyba je v tom mechanismu,kterej drzi dvere zavreny (myslim tu zapadku jak vcidet pri otevrenych dvery a zapadne kolem toho ocka na kastly.....tam dole je takovej zobacek ,kterej tu zabadku drzi dole..v tom byl problem..byl spinavej jak hrom....tak jsme ho ocistil a prostrik konkorem a funguje to dobre...teda zatim....
|
|
17.08.2013 18:45 -
|
2609341
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Tak dneska se mi stal docela sluný kiks. Byl jsem s dětmi asi půlhodinku v nákupním centru a přicházím k autu a z dálky vidím dokořán otevřený kufr.
Prostě jsem po zamčení auta jetě v dosahu dálkového ovladače strkal klíč do kapsy a brnknul jsem o tlačítko otevírající elektrický kufr. Take ten elektrický kufr je frajeřina, ale můe být nebezpečná. Kdy člověk omylem po zamknutí znovu otevře auto, tak se samo zase zamkne a je klid, stejně by si toho nikdo neviml, pokud neobchází a nezkouí kliky.
Natěstí byla odpoledne mrtvá sezóna, obchoďák prázdný a nikdo nic nevzal. Měl jsem tam jen vercajk, hasičák... Kdo si vimnul, tak si mohl myslet, e jsem někde blízko a třeba vracím koík..
Tak dneska se mi stal docela sluný kiks. Byl jsem s dětmi asi půlhodinku v nákupním centru a přicházím k autu a z dálky vidím dokořán otevřený kufr.
Prostě jsem po zamčení auta jetě v dosahu dálkového ovladače strkal klíč do kapsy a brnknul jsem o tlačítko otevírající elektrický kufr. Take ten elektrický kufr je frajeřina, ale můe být nebezpečná. Kdy člověk omylem po zamknutí znovu otevře auto, tak se samo zase zamkne a je klid, stejně by si toho nikdo neviml, pokud neobchází a nezkouí kliky.
Natěstí byla odpoledne mrtvá sezóna, obchoďák prázdný a nikdo nic nevzal. Měl jsem tam jen vercajk, hasičák... Kdo si vimnul, tak si mohl myslet, e jsem někde blízko a třeba vracím koík..
|
|
18.08.2013 07:05 -
|
2609371
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
vilous napsal(a): Tak dneska se mi stal docela sluný kiks. Byl jsem s dětmi asi půlhodinku v nákupním centru a přicházím k autu a z dálky vidím dokořán otevřený kufr.
tak toto je prave to, coho sa ja najviac desim. Mam totiz vo zvyku pohravat sa s klucami a bojim sa ze raz, az budem mat auto z dohladu, stlacim cudlik na otvorenia kufra. Zostava mi len dufat ze budem aj z dosahu dialkoveho ovladania.
tak toto je prave to, coho sa ja najviac desim. Mam totiz vo zvyku pohravat sa s klucami a bojim sa ze raz, az budem mat auto z dohladu, stlacim cudlik na otvorenia kufra. Zostava mi len dufat ze budem aj z dosahu dialkoveho ovladania. :)
|
|
18.08.2013 17:37 -
|
2609465
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Vitejte v klubu otevreneho kufru - po teto prihode jsem predelal v diagnostice tlacitko kufru na ovladani svetel. Fr inzove se vyznamenali s absenci pojistky proti nahodnemu stisku... Radeji jsem tu dalku na kufr holt ozelel.
Vitejte v klubu otevreneho kufru :-(((( - po teto prihode jsem predelal v diagnostice tlacitko kufru na ovladani svetel. Fr inzove se vyznamenali s absenci pojistky proti nahodnemu stisku... Radeji jsem tu dalku na kufr holt ozelel.
|
|
18.08.2013 23:49 -
|
2609536
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Hele nestraste sakra prace jeste to tak.
Hele nestraste sakra prace :( jeste to tak.
|
|
19.08.2013 16:06 -
|
2609620
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
To neni straseni, ale otazka casu. Resp. ne jestli se to stane, ale kdy a kde se to stane...
To neni straseni, ale otazka casu. Resp. ne jestli se to stane, ale kdy a kde se to stane... :-p
|
|
19.08.2013 19:11 -
|
2609681
|
|
máca
|
|
|
já jsem asi úchylná, ale kdy zamykám auto centrálem, tak zkouím dveře i dveře kufru, zda jsou zamčené- doporučeno i proti zlodějům.No a klíče hned uklízím do kabelky, tak snad mi to nehrozí, ale je fakt, e to dělám od tý doby, co jsem ráno u baráku přila k autu a ono bylo celou noc odemčené.Prostě jsem ho zapomněla zamknout.
já jsem asi úchylná, ale kdy zamykám auto centrálem, tak zkouím dveře i dveře kufru, zda jsou zamčené- doporučeno i proti zlodějům.No a klíče hned uklízím do kabelky, tak snad mi to nehrozí, ale je fakt, e to dělám od tý doby, co jsem ráno u baráku přila k autu a ono bylo celou noc odemčené.Prostě jsem ho zapomněla zamknout.
|
|
03.10.2015 17:11 -
Zamykání dveří
|
2869669
|
|
rameli
|
|
|
Ahoj,mám problém se zamykáním pravých zadních dveří.Při zamykání jednou zamkne a po druhé nezamkne.A kdy nezamkne tak to zkouím pořád dokola a třeba na 20ti pokus zamkne a jedná se pouze o ty zadní dveře,neví někdo co stím?
Ahoj,mám problém se zamykáním pravých zadních dveří.Při zamykání jednou zamkne a po druhé nezamkne.A kdy nezamkne tak to zkouím pořád dokola a třeba na 20ti pokus zamkne a jedná se pouze o ty zadní dveře,neví někdo co stím?
|
|
03.10.2015 19:12 -
Re: Zamykání dveří
|
2869708
|
|
jumep
|
|
|