| | |
21.09.2012 20:03 -
Re: Zamykání dveří
|
2506958
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
V C5 I se automaticky po rozjezdu zamkne pouze kufr. Myslíte, e kdy by se vyvedl jeden jediný kabel z toho kufru do čudlíku na palubce, e by se pak zamkly vechny dveře? Díky..
V C5 I se automaticky po rozjezdu zamkne pouze kufr. Myslíte, e kdy by se vyvedl jeden jediný kabel z toho kufru do čudlíku na palubce, e by se pak zamkly vechny dveře? Díky.. ;)
|
|
21.09.2012 20:04 -
|
2506959
|
|
jumep
|
|
|
kufor ma elektronicke otvaranie, on sa nezamyka, proste len nereaguje tlacitko ....
v c5 1 od 2003 sa da povolit zamykanie ... starsie skor nie - mozno tam je moznost, ale este som to nemal kedy skusit
kufor ma elektronicke otvaranie, on sa nezamyka, proste len nereaguje tlacitko ....
v c5 1 od 2003 sa da povolit zamykanie ... starsie skor nie - mozno tam je moznost, ale este som to nemal kedy skusit
|
|
21.09.2012 20:05 -
|
2506960
|
|
zadenek
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Mockrát tě děkuji za radu.U to mam ok.zd.
Mockrát tě děkuji za radu.U to mam ok.zd.
|
|
21.09.2012 21:24 -
Re: Zamykání auta
|
2506980
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
jumep napsal(a): kufor ma elektronicke otvaranie, on sa nezamyka, proste len nereaguje tlacitko ....
No u mojí to nejde ani přes diag a právě proto bych to chtěl udělat přes ten kufr.. Do toho tlačítka vleze nějakej signál, e se auto rozjelo a na ten signál se napojit a píchnout ho na čudlík zamykání na palubce a mělo by to zamknout vechno, ví jak to myslim? Jen by to chtělo zjistit, co je to za kabel, aby se netáhnul z kufru ale z pojistkovky..
No u mojí to nejde ani přes diag a právě proto bych to chtěl udělat přes ten kufr.. Do toho tlačítka vleze nějakej signál, e se auto rozjelo a na ten signál se napojit a píchnout ho na čudlík zamykání na palubce a mělo by to zamknout vechno, ví jak to myslim? Jen by to chtělo zjistit, co je to za kabel, aby se netáhnul z kufru ale z pojistkovky.. ;-)
|
|
21.09.2012 21:27 -
|
2506981
|
|
jumep
|
|
|
ty uz zabudni na to co platilo v starych autach
tu bsi vie o tom ze auto ide nad 10 km a tym nedovoli otvarat kufor ...
ziadne analogve signali tam nejsu ...
ty uz zabudni na to co platilo v starych autach
tu bsi vie o tom ze auto ide nad 10 km a tym nedovoli otvarat kufor ...
ziadne analogve signali tam nejsu ...
|
|
21.09.2012 21:45 -
|
2506987
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Ok, díky.. Jetě pak mám poslední monost, to zjistím zítra, tak uvidíme..
Ok, díky.. :-) Jetě pak mám poslední monost, to zjistím zítra, tak uvidíme.. :-)
|
|
18.12.2012 21:41 -
Automatické zamknutí auta
|
2531450
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Zdravím tedka mě odpojili v servisu baterku a po zapojení se mi auto začalo po vystoupení s auta samo zamikat dá se to vypnout přes diagnostiku? a pokud nechám kliče v autě tak jsem v haji e? před tím mi to nedělalo dík
Zdravím tedka mě odpojili v servisu baterku a po zapojení se mi auto začalo po vystoupení s auta samo zamikat dá se to vypnout přes diagnostiku? a pokud nechám kliče v autě tak jsem v haji e? před tím mi to nedělalo dík
|
|
18.12.2012 21:43 -
Re: Automatické zamknutí auta
|
2531451
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
hmm a co tady by něco nebylo, nebo si neměl čas hledat .link.
hmm a co tady by něco nebylo, nebo si neměl čas hledat :-D http://www.c5club.cz/page/kod-40/search_string-automatick%E9+zamyk%E1n%ED/x-0/y-0#.UNDVL3dFtYc
|
|
05.01.2013 20:49 -
|
2537049
|
|
TomasH
|
Město: Pribram, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Froggy napsal(a): Dobrý večer, mám ten samý problém, řeil zde někdo tento popis závady? Osobně bych si tipnul na nezamykající zámek dveří - při zamykání v něm nechce cvaknout, případně také přelámaný kabelový svazek ve dveřích...
Předem díky za pomoc, TomáH
bobertos napsal(a): potrebuji poradit, prestal mi funfovat zamek dveri za ridicem. da se tam dostat, kdyz jsoub dvere zamcene a nejdou otevrit ani z venku ani ze vnitr? dik
No mě naopak levé zadní dveře krásně odemkly zbytek zamčeného auta-zjistil jsem to náhodou, kdy jsem po zamčení ze zvyku vzal za kliku jako u předelého auta které nemělo centrál-jinak bych vesele doted'ka nechával takhle přístupné auto vude-dočasě jsem to vyřeil tak, e jsem vyhákl táhlo od venkovní kliky a měl jsem hrůzu z toho, e někdo zapne dětskou pojistku-byl bych na tom potom jako jsi ted' ty-tapec půjde u zavřených dveří sudavat asi hooodně blbě
No mě naopak levé zadní dveře krásně odemkly zbytek zamčeného auta-zjistil jsem to náhodou, kdy jsem po zamčení ze zvyku vzal za kliku jako u předelého auta které nemělo centrál-jinak bych vesele doted'ka nechával takhle přístupné auto vude-dočasě jsem to vyřeil tak, e jsem vyhákl táhlo od venkovní kliky a měl jsem hrůzu z toho, e někdo zapne dětskou pojistku-byl bych na tom potom jako jsi ted' ty-tapec půjde u zavřených dveří sudavat asi hooodně blbě:nevim
|
|
06.01.2013 09:53 -
|
2537090
|
|
TomasH
|
|
|
Bohuel dělá to i po delí době
Zkusím vyměnit v týdnu zámek, jestli ho teda seenu.
Bohuel dělá to i po delí době :-(
Zkusím vyměnit v týdnu zámek, jestli ho teda seenu.
|
|
06.01.2013 11:14 -
|
2537104
|
|
jumep
|
|
|
zamky takto odchadzaju bezne, este to vie robit prilis skratene tiahlo otvarania dveri, ale ak si s tym nehybal tak proste musis vymenit zamok, neviem o tom zeby sa dal otvorit nedestruktivne (mam ich tu par na skumanie, ale nedostal som sa este k tomu)
zamky takto odchadzaju bezne, este to vie robit prilis skratene tiahlo otvarania dveri, ale ak si s tym nehybal tak proste musis vymenit zamok, neviem o tom zeby sa dal otvorit nedestruktivne (mam ich tu par na skumanie, ale nedostal som sa este k tomu)
|
|
06.01.2013 13:14 -
|
2537116
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Zkousel jste nekdo menit central v levych prednich dverich ? Jak jsem do toho nakouk, tak mi prislo, ze musi ven snad celej ram okna.
Zkousel jste nekdo menit central v levych prednich dverich ? Jak jsem do toho nakouk, tak mi prislo, ze musi ven snad celej ram okna.
|
|
06.01.2013 13:47 -
|
2537122
|
|
jumep
|
|
|
zjavne myslel zamok a ten ide docela v pohode von, zdanie ze ram musi ist von je len zdanie
zjavne myslel zamok a ten ide docela v pohode von, zdanie ze ram musi ist von je len zdanie :)
|
|
06.01.2013 15:40 -
|
2537146
|
|
TomasH
|
|
|
jumep napsal(a): zamky takto odchadzaju bezne, este to vie robit prilis skratene tiahlo otvarania dveri, ale ak si s tym nehybal tak proste musis vymenit zamok, neviem o tom zeby sa dal otvorit nedestruktivne (mam ich tu par na skumanie, ale nedostal som sa este k tomu) díky za odpověď, zítra se na to podíváme a dám vědět jak jsem dopadnul, ale také myslím e zámek to má za sebou.
Tomá
díky za odpověď, zítra se na to podíváme a dám vědět jak jsem dopadnul, ale také myslím e zámek to má za sebou.
Tomá
|
|
06.01.2013 17:10 -
|
2537156
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Nevím jak je to presne u C5, ale Xsara mela samotny zamek, z nej tahlo a to slo do centralu, tady mi to prislo stejne tak, ale je tam blbe videt. Jde mi proste o tu plastovou "kostku" ve ktere je moturek pro odemykani.
Jako zamek chapu to do ceho strkam klic.
Nevím jak je to presne u C5, ale Xsara mela samotny zamek, z nej tahlo a to slo do centralu, tady mi to prislo stejne tak, ale je tam blbe videt. Jde mi proste o tu plastovou "kostku" ve ktere je moturek pro odemykani.
Jako zamek chapu to do ceho strkam klic.
|
|
06.04.2013 21:12 -
|
2563983
|
|
valec
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 53 |
|
|
takze v kratkosti nejde mi zasunut ani jeden kluc do zamku odomykanie cez central funguje normal asi pred dvoma tyzdnami vsetko bolo ok ak ho vyberem na opravu bude sa dat auto zamknut centralom? dik za odpoved
takze v kratkosti nejde mi zasunut ani jeden kluc do zamku odomykanie cez central funguje normal asi pred dvoma tyzdnami vsetko bolo ok ak ho vyberem na opravu bude sa dat auto zamknut centralom? dik za odpoved
|
|
| |
|
|