| | |
12.11.2009 21:32 -
Zamykání auta
|
1427988
|
|
VasekR
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Nikde jsem to tady nenael. Auto jsem koupil ojeté před rokem. Děje se u něj zajímavá věc. Pokud zavřu dveře u řidiče auto se uzamkne. Bohuel vak, i kdy jsou klíče v zapalování a je třeba nastartované. Nechápu to. Nejspíe závada na centrálu. Neměl někdo podobný problém? Nevyřeil by to třeba nový SW pro BSI pokud tedy jde přehrát?
Díky za kadou radu
Citroen C5 Break, Rv: konec roku 2001 dle VIN je to model 2002.
Nikde jsem to tady nenael. Auto jsem koupil ojeté před rokem. Děje se u něj zajímavá věc. Pokud zavřu dveře u řidiče auto se uzamkne. Bohuel vak, i kdy jsou klíče v zapalování a je třeba nastartované. Nechápu to. Nejspíe závada na centrálu. Neměl někdo podobný problém? Nevyřeil by to třeba nový SW pro BSI pokud tedy jde přehrát?
Díky za kadou radu:nevim
|
|
13.11.2009 12:25 -
Re: Zamykání auta
|
1428001
|
|
jruze
|
|
|
Nejsem si jistý,ale diagnostika by to spravila.
Nejsem si jistý,ale diagnostika by to spravila.
|
|
13.11.2009 13:05 -
|
1428006
|
|
VasekR
|
|
|
A nedela nekdo diagnostiku v praze za rozumnou cenu? Nechci jet do Citroenu.
|
|
13.11.2009 19:25 -
|
1428011
|
|
novbo
|
Město: Zdice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
VasekR napsal(a): A nedela nekdo diagnostiku v praze za rozumnou cenu? Nechci jet do Citroenu.
Zkus .link. Já jsem s prací a přístupem maximálně spokojenej.
Zkus http://www.c5club.cz/profiles/dedek.html. Já jsem s prací a přístupem maximálně spokojenej.
|
|
13.11.2009 19:38 -
|
1428012
|
|
novbo
|
Město: Zdice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
novbo napsal(a): VasekR napsal(a): A nedela nekdo diagnostiku v praze za rozumnou cenu? Nechci jet do Citroenu.
Omlouvám se, link nefunguje. Najde ho v seznamu uivatelů pod dedek.
Jinak je to ASH Hostivice, Citroeny dělá u 10let, tel:774255043
Omlouvám se, link nefunguje. Najde ho v seznamu uivatelů pod dedek.
Jinak je to ASH Hostivice, Citroeny dělá u 10let, tel:774255043
|
|
13.11.2009 19:42 -
|
1428013
|
|
VasekR
|
|
|
Hostivice?? tam jsem se ted pristehoval.. super.. zkusim se s nim domluvit diky moc..
Hostivice?? tam jsem se ted pristehoval.. super..:-) zkusim se s nim domluvit:-) diky moc..
|
|
13.11.2009 20:18 -
|
1428014
|
|
tief
|
|
|
edit: uprava prispevku, firma vlozena do www.ccca.cz - tam kam to patri - vcetne hodnoceni ...
edit: uprava prispevku, firma vlozena do www.ccca.cz - tam kam to patri - vcetne hodnoceni ...
|
|
14.11.2009 19:44 -
|
1428025
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
VasekR napsal(a): Nikde jsem to tady nenael. Auto jsem koupil ojeté před rokem. Děje se u něj zajímavá věc. Pokud zavřu dveře u řidiče auto se uzamkne. Bohuel vak, i kdy jsou klíče v zapalování a je třeba nastartované. Nechápu to. Nejspíe závada na centrálu. Neměl někdo podobný problém? Nevyřeil by to třeba nový SW pro BSI pokud tedy jde přehrát?
Díky za kadou radu
Stejný projev závady. Po rozebrání a promazání táhla zámku (pro klíč) problém zmizel a zamykání funguje jak má.
Stejný projev závady. Po rozebrání a promazání táhla zámku (pro klíč) problém zmizel a zamykání funguje jak má.
|
|
16.11.2009 13:19 -
|
1428062
|
|
VasekR
|
|
|
Take sundat tapec, promazat táhlo zámku a přestalo to zamykat? Zítra to hned zkusím. Bylo by to super kdyby se to pořád nezamykalo...
Moc děkuju.
Potom napíu jak jsem dopadl
Take sundat tapec, promazat táhlo zámku a přestalo to zamykat? Zítra to hned zkusím:-). Bylo by to super kdyby se to pořád nezamykalo...
Moc děkuju.
Potom napíu jak jsem dopadl:-)
|
|
16.11.2009 16:07 -
|
1428063
|
|
VasekR
|
|
|
jeste bych poprosil, mohl by jsi mi presne popsat jake tahlo mas namysli? Dostanu se k nemu kdyz sundam tapec? Nevadi tam potom stahovacka nebo tak neco?
jeste bych poprosil, mohl by jsi mi presne popsat jake tahlo mas namysli? Dostanu se k nemu kdyz sundam tapec? Nevadi tam potom stahovacka nebo tak neco?
|
|
18.11.2009 11:10 -
|
1428170
|
|
VasekR
|
|
|
Tak ja jsem včera sundal tapec a bylo pod ním pouze táhlo od vnitřní kliky na dveře. To má na mysli? Nebo nějaké táhlo od zámku z venku? Nebyla by nějaká fotka rozebraných dveří?
Tak ja jsem včera sundal tapec a bylo pod ním pouze táhlo od vnitřní kliky na dveře. To má na mysli? Nebo nějaké táhlo od zámku z venku? Nebyla by nějaká fotka rozebraných dveří?
|
|
22.11.2009 00:54 -
|
1428297
|
|
bobertos
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
potrebuji poradit, prestal mi funfovat zamek dveri za ridicem. da se tam dostat, kdyz jsoub dvere zamcene a nejdou otevrit ani z venku ani ze vnitr?
dik
potrebuji poradit, prestal mi funfovat zamek dveri za ridicem. da se tam dostat, kdyz jsoub dvere zamcene a nejdou otevrit ani z venku ani ze vnitr?
dik
|
|
22.11.2009 18:24 -
|
1428320
|
|
VasekR
|
|
|
no mozna nejak hodne blbe.. budes muset byt sikovnej. Vyndat zamek jde blbe i se sundanym tapecem a otevrenymi dvermi. Pred pul hodkou jsem to delal.
BTW: zamek, tahla atd vsechno prostrikany a porad se to zamyka, potvora jedna. Nevi nekdo co s tim?
no mozna nejak hodne blbe.. budes muset byt sikovnej. Vyndat zamek jde blbe i se sundanym tapecem a otevrenymi dvermi. Pred pul hodkou jsem to delal.
BTW: zamek, tahla atd vsechno prostrikany a porad se to zamyka, potvora jedna. Nevi nekdo co s tim?
|
|
22.11.2009 22:49 -
|
1428334
|
|
Froggy
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
bobertos napsal(a): potrebuji poradit, prestal mi funfovat zamek dveri za ridicem. da se tam dostat, kdyz jsoub dvere zamcene a nejdou otevrit ani z venku ani ze vnitr? dik
No mě naopak levé zadní dveře krásně odemkly zbytek zamčeného auta-zjistil jsem to náhodou, kdy jsem po zamčení ze zvyku vzal za kliku jako u předelého auta které nemělo centrál-jinak bych vesele doted'ka nechával takhle přístupné auto vude-dočasě jsem to vyřeil tak, e jsem vyhákl táhlo od venkovní kliky a měl jsem hrůzu z toho, e někdo zapne dětskou pojistku-byl bych na tom potom jako jsi ted' ty-tapec půjde u zavřených dveří sudavat asi hooodně blbě
potrebuji poradit, prestal mi funfovat zamek dveri za ridicem. da se tam dostat, kdyz jsoub dvere zamcene a nejdou otevrit ani z venku ani ze vnitr? dik
No mě naopak levé zadní dveře krásně odemkly zbytek zamčeného auta-zjistil jsem to náhodou, kdy jsem po zamčení ze zvyku vzal za kliku jako u předelého auta které nemělo centrál-jinak bych vesele doted'ka nechával takhle přístupné auto vude-dočasě jsem to vyřeil tak, e jsem vyhákl táhlo od venkovní kliky a měl jsem hrůzu z toho, e někdo zapne dětskou pojistku-byl bych na tom potom jako jsi ted' ty-tapec půjde u zavřených dveří sudavat asi hooodně blbě:nevim
|
|
23.11.2009 23:02 -
|
1428473
|
|
bobertos
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
tak jsem dneska vyparal ten tapec uz vidim ten zamek, ale co dal? neda se to stale otevrit
tak jsem dneska vyparal ten tapec uz vidim ten zamek, ale co dal? neda se to stale otevrit:-p
|
|
24.11.2009 10:49 -
|
1428479
|
|
Froggy
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Tak odpoj konektor od mechaniky zámku (je tam západka, která se odtlačuje) a zkus tahat za táhlo otevírání zevnitř. Pokud to nepůjde ani tak a je problém přímo v uzavřené mechanice zámku tak potom nevím...
Je to hodně amatérská rada-moná blbost, tak tady snad kdytak někdo vymyslí něco účinějího.
Tak odpoj konektor od mechaniky zámku (je tam západka, která se odtlačuje) a zkus tahat za táhlo otevírání zevnitř. Pokud to nepůjde ani tak a je problém přímo v uzavřené mechanice zámku tak potom nevím...
Je to hodně amatérská rada-moná blbost, tak tady snad kdytak někdo vymyslí něco účinějího.
|
|
24.11.2009 14:14 -
|
1428493
|
|
VasekR
|
|
|
ten zamek nevyndas dokud ho neodemknes. Z boku dveri jsou totiz tri srouby co ho drzi. A k tem se nedostanes dokud neotevres dvere. To je docela prekerka. Jedine ten zamek nasilne odemknout. Zkus zatahnout za to tahlo od kliky. Pokud to nejde tak zkus zvednout takovou tu zapadku je kousicek nad tim tahlem od vnitrni kliky.
ten zamek nevyndas dokud ho neodemknes. Z boku dveri jsou totiz tri srouby co ho drzi. A k tem se nedostanes dokud neotevres dvere. To je docela prekerka. Jedine ten zamek nasilne odemknout. Zkus zatahnout za to tahlo od kliky. Pokud to nejde tak zkus zvednout takovou tu zapadku je kousicek nad tim tahlem od vnitrni kliky.
|
|
15.05.2011 11:08 -
|
2390700
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
ja az ted po koupi auta zkousel zamknout normalne klicem ci odemknout a nemuzu otocit klickem ani doleva ani doprava ??? ani u spolujezdce...
bojim se pouzit vetsi silu abych neco neulomil.... to je celkem neprijemen kdyz se vybije baterka tak se vlastne nedostanu do auta
ja az ted po koupi auta zkousel zamknout normalne klicem ci odemknout a nemuzu otocit klickem ani doleva ani doprava ??? ani u spolujezdce...
bojim se pouzit vetsi silu abych neco neulomil.... to je celkem neprijemen kdyz se vybije baterka tak se vlastne nedostanu do auta :-o
|
|
15.05.2011 11:10 -
|
2390701
|
|
jumep
|
|
|
najskor zahrdzavele zamky kvoli nepouzivaniu, skus prestreknut niecim a neskor skusit
najskor zahrdzavele zamky kvoli nepouzivaniu, skus prestreknut niecim a neskor skusit
|
|
| |
|
|