| | |
12.05.2012 19:27 -
Re: Problém s dobíjením
|
2477528
|
|
C5stepan
|
|
|
Darja napsal(a): Kde jinde, ne uprostřed divočiny a za detě, vyhodila pětka hláku o nedostatečném dobíjení baterie. V serpentýnách jsem fakt stát nechtěla, tak jsem dojela bez světel, se vím povypínaným do civilizace. Jetě se mi nepodařilo sehnat multimetr (civilizace není zas tak velká).. potřebuju vědět, kde nejlíp přeměřit, kolik dobíjí, jestli vůbec.
Nejsem vůbec kamarád s elektrikou, take panělská vesnice hadr. Take poprosím o polopatické rady, do kam píchnout
Zkusila jsem znovu nastartovat a hláka a servis se znovu neobjevila, ale nehodlám riskovat, e teď v tomhle humusu skončím na D1 v odstavném pruhu s autem, co ani nekytne...
To jsi jela po praském okruhu? Můj selský rozum říká: nechej uschnout a zítra hledej kudykudy vodička? A nakonec kudykudy penízky!
To jsi jela po praském okruhu:-))? Můj selský rozum říká: nechej uschnout a zítra hledej kudykudy vodička? A nakonec kudykudy penízky:-p!
|
|
12.05.2012 19:28 -
|
2477532
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
darjo není náhodou levnějí dojet do prvního baumartu nebo i třeba tesca a koupit multimetr stává tak 250-300 korun
darjo není náhodou levnějí dojet do prvního baumartu nebo i třeba tesca a koupit multimetr stává tak 250-300 korun;-)
|
|
12.05.2012 22:04 -
|
2477575
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
nejlevnějí je zvednout telefon a zavolat ....
Jinak kdy u se z V6tky vypreparuje alternátor, tak ho chce nechat zkontrolovat a zrepasovat komplet. Ne jen vyměnit uhlíky.....
nejlevnějí je zvednout telefon a zavolat ....
Jinak kdy u se z V6tky vypreparuje alternátor, tak ho chce nechat zkontrolovat a zrepasovat komplet. Ne jen vyměnit uhlíky.....
|
|
12.05.2012 22:51 -
|
2477600
|
|
jumep
|
|
|
len poznamka, ked to hodi hlasku, znamena to ze to nedobija vobec
len poznamka, ked to hodi hlasku, znamena to ze to nedobija vobec
|
|
13.05.2012 17:10 -
|
2477743
|
|
Darja
|
|
|
Pánové, psala jsem, e se mi to stalo v divočině, tj nejblií město s elektrem, co má otevřeno o víkendu cca 50 km!
Take bez komentáře stejně jako kontrolu dobíjení na palubovce.... takovej debil nejsem!
Změřili jsme to, baterka má 12,6 v klidu, nastartovaný s otáčkama 2500 to má 12,3 a trochu to kolíe. Hláku to vyhodilo, a pak třeba 15km nic. Podle mě chvíli dobíjí a nedobíjí.
jedu a třeba 10 minut nic.
Dál je slyet ve vyích točkách řemen.. ten je ani ne měsíc starej (byl měněnej v autorizáku). Zítra se pokusím dojet do prahy a k nám do servisu.
Pak se uvidí, jestli jen uhlíky, regulátor, nebo řemen. Jen prostě na hovno je to, e jsem uprostřed ničeho a do práce 80km cesty...
Pánové, psala jsem, e se mi to stalo v divočině, tj nejblií město s elektrem, co má otevřeno o víkendu cca 50 km!
Take bez komentáře stejně jako kontrolu dobíjení na palubovce.... takovej debil nejsem!
Změřili jsme to, baterka má 12,6 v klidu, nastartovaný s otáčkama 2500 to má 12,3 a trochu to kolíe. Hláku to vyhodilo, a pak třeba 15km nic. Podle mě chvíli dobíjí a nedobíjí.
jedu a třeba 10 minut nic.
Dál je slyet ve vyích točkách řemen.. ten je ani ne měsíc starej (byl měněnej v autorizáku). Zítra se pokusím dojet do prahy a k nám do servisu.
Pak se uvidí, jestli jen uhlíky, regulátor, nebo řemen. Jen prostě na hovno je to, e jsem uprostřed ničeho a do práce 80km cesty...
|
|
13.05.2012 17:13 -
|
2477744
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Nemá někde jen uvolněný kablík na altíku? Jen stéblo pro tonoucího. Jinak mě to vypadá, e opravdu nedobíjí
Nemá někde jen uvolněný kablík na altíku? Jen stéblo pro tonoucího. Jinak mě to vypadá, e opravdu nedobíjí :-((((
|
|
13.05.2012 17:48 -
|
2477745
|
|
Darja
|
|
|
-tohle se mi nemuze stat kdyz opustím brány servisu, ale stane se to někde, kde jsem úplně odříznutá. Moc se těím na to, jak pojedu zítra 80km s autem, co nedobíjí.
-tohle se mi nemuze stat kdyz opustím brány servisu, ale stane se to někde, kde jsem úplně odříznutá. Moc se těím na to, jak pojedu zítra 80km s autem, co nedobíjí.
|
|
13.05.2012 18:01 -
|
2477746
|
|
Maxifik
|
|
|
Na denní LED světla, brzdit ručkou aby nesvítily vzadu světla apod. Něco asi altík jetě dodá, měl by stačit ukrmit zapalování. Jen je divný to bouchnutí dvěřmi, koukni po kablíkách a spojích jestli není něco volný.
Na denní LED světla, brzdit ručkou aby nesvítily vzadu světla apod. Něco asi altík jetě dodá, měl by stačit ukrmit zapalování. Jen je divný to bouchnutí dvěřmi, koukni po kablíkách a spojích jestli není něco volný.
|
|
13.05.2012 19:15 -
|
2477769
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Darja napsal(a): -tohle se mi nemuze stat kdyz opustím brány servisu, ale stane se to někde, kde jsem úplně odříznutá. Moc se těím na to, jak pojedu zítra 80km s autem, co nedobíjí.
jestli snad v té divočině někde pod kamenem najde nabíječku, tak doouchni baterku, ne vyrazí - ale to je tobě nejspí jasný
a neboj, e se jsi sama, koho dobíjení nechalo na holičkách. Mně před 5lety odeel altík 20km pod Grazem při cestě do Chorvatska a ke vemu v noci z pátka na sobotu. No a za v přepočtu 15000Kč mi dodali výměným způsobem repasovanej altík a namontovali ho.
jestli snad v té divočině někde pod kamenem najde nabíječku, tak doouchni baterku, ne vyrazí - ale to je tobě nejspí jasný
a neboj, e se jsi sama, koho dobíjení nechalo na holičkách. Mně před 5lety odeel altík 20km pod Grazem při cestě do Chorvatska a ke vemu v noci z pátka na sobotu. No a za v přepočtu 15000Kč mi dodali výměným způsobem repasovanej altík a namontovali ho.
|
|
13.05.2012 19:37 -
|
2477774
|
|
Darja
|
|
|
No, auto je na nabíječce.... uvidím, kdytak odtah no...
U jsme nali náhradní díly na altík, take se bude repasovat asi... regulátor stojí 1750Kč, snad bude skladem, ale při představě, e bych kupovala někde jinej... hnus... Koukala jsem do ACI a masakr.. originál 22 886Kč
No, auto je na nabíječce.... uvidím, kdytak odtah no...
U jsme nali náhradní díly na altík, take se bude repasovat asi... regulátor stojí 1750Kč, snad bude skladem, ale při představě, e bych kupovala někde jinej... hnus... Koukala jsem do ACI a masakr.. originál 22 886Kč :D
|
|
13.05.2012 20:14 -
|
2477782
|
|
Maxifik
|
|
|
To uje levnějí odtahovka. Drím palce
To uje levnějí odtahovka. Drím palce
|
|
13.05.2012 21:37 -
|
2477820
|
|
Darja
|
|
|
tak já mam vzburcované lidi po cestě, kdytak bude odtah z D1 a pak následný docuk do prahy (samosebou omezeno dojezdem AP)....
Hlavně, e byla pár dní před měsícem v servise, to chybu nevyhodila mrcha!
tak já mam vzburcované lidi po cestě, kdytak bude odtah z D1 a pak následný docuk do prahy (samosebou omezeno dojezdem AP)....
Hlavně, e byla pár dní před měsícem v servise, to chybu nevyhodila mrcha! :(
|
|
13.05.2012 21:43 -
|
2477821
|
|
jumep
|
|
|
ak mas cez 200000 alternator je jasny ...
okrem mostiku byva zodrata kotva a uhliky, davam to repasovat tuto manikovi co to robi denne, nestoji to moc a dava na to zaruku a cena je do 100E
ak ostanes niekde bez stavi, zozen niekoho kto doveze nabitu baterku a zasa kus prejdes ...
nezabudni vypnut klimu a ventilator a obmedzit absolutne vsetky spotrebice
ZXko mi bez alternatoru preslo asi 25km, potom som uz nenastartoval (vtedy bol alternator na repase)
ak mas cez 200000 alternator je jasny ...
okrem mostiku byva zodrata kotva a uhliky, davam to repasovat tuto manikovi co to robi denne, nestoji to moc a dava na to zaruku a cena je do 100E
ak ostanes niekde bez stavi, zozen niekoho kto doveze nabitu baterku a zasa kus prejdes ...
nezabudni vypnut klimu a ventilator a obmedzit absolutne vsetky spotrebice
ZXko mi bez alternatoru preslo asi 25km, potom som uz nenastartoval (vtedy bol alternator na repase)
|
|
13.05.2012 22:04 -
|
2477840
|
|
Darja
|
|
|
mam 208 000 Km a v Babiovi si říkali, e prej mam moc najeto tak jsem se rozchechtala, e na 11 let starý auto je to libovej nájezd e jen blázni si myslí, e mít v tomhle věku najeto 130 je moný
vypnu vechno, nebudu klimovat, foukat, svítit, blikat nic... baterka se snad ráno seene
psala jsem, e regulátor 1750Kč a + uhlíky... snad rotor bude ok...
mam 208 000 Km a v Babiovi si říkali, e prej mam moc najeto :D tak jsem se rozchechtala, e na 11 let starý auto je to libovej nájezd :D e jen blázni si myslí, e mít v tomhle věku najeto 130 je moný :D
vypnu vechno, nebudu klimovat, foukat, svítit, blikat nic... baterka se snad ráno seene :(
psala jsem, e regulátor 1750Kč a + uhlíky... snad rotor bude ok...
|
|
13.05.2012 22:10 -
|
2477844
|
|
jumep
|
|
|
kotvou som myslel zberace na uhliky na rotore
kotvou som myslel zberace na uhliky na rotore
|
|
13.05.2012 23:28 -
|
2477880
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Bacha na to, baterku ti vyzere hydraulicke cerpadlo! Brachu tahnul kamos na lane par kilometru do servisu a jak tam dojeli, tak jim uz neslo otocit ani starterem Baterku sice nemel nejlepsi, ale auto normalne startovalo v zime.
Bacha na to, baterku ti vyzere hydraulicke cerpadlo! Brachu tahnul kamos na lane par kilometru do servisu a jak tam dojeli, tak jim uz neslo otocit ani starterem :) Baterku sice nemel nejlepsi, ale auto normalne startovalo v zime.
|
|
14.05.2012 07:46 -
|
2477893
|
|
Darja
|
|
|
Tak, přes 80 km bez dobíjení, zapnuté jen LED... v kabině jsem měla asi 4°C... skvělej záitek. A baterku mám asi 5 let starou, taky ádná sláva. Ale pěulka to dala, třikrát sláva!
No a snad se na to dneska vlítne. To byla zase jízda hrůzy....
Tak, přes 80 km bez dobíjení, zapnuté jen LED... v kabině jsem měla asi 4°C... skvělej záitek. A baterku mám asi 5 let starou, taky ádná sláva. Ale pěulka to dala, třikrát sláva!
No a snad se na to dneska vlítne. To byla zase jízda hrůzy....
|
|
| |
|
|