| | |
14.06.2016 16:02 -
Re: Schéma elekrického zapojení
|
2962211
|
|
jruze
|
|
|
c5vyskov napsal(a): Tohle je blbost, musí prokázat souvislost závady s nehodou (např. má ty bastlené xenony a někdo do tebe ve dne zezadu napálí, take ty světla vůbec nic neovlivnily). A i kdy tam souvislost bude, tak můou jenom krátit plnění - zase do výe vlivu té závady (i 100%).
Pojistitel má proti pojitěnému právo na náhradu toho, co za něho plnil, jestlie prokáe, e pojitěný
b) poruil základní povinnost týkající se provozu na pozemních komunikacích a toto poruení bylo v příčinné souvislosti se vznikem újmy, kterou je pojitěný povinen nahradit,
Kadopádně jestli by mi tohle stálo za ty opletačky....
Jestlie není vozidlo způsobylé provozu na poz.komunikacích nemá po ní jet-jestlie by po ní nejel nemůe být nehoda - jestlie není ve stavu odpovídajícím podmínkám pro provoz nemá se co pohybovat po komunikaci Proč řeí třeba pneu u zaparkovaného vozidla na třeba na porkoviti před obchodním centrem,nebo pneu při nehodě u stojícího v koloně(nezaviněná nehoda- fotil i tu píchlou rezervu e je stejná s tou na autě,neuznali ani parkáč i přesto e byla zpráva o pokození z citroenu včetně výpisu z diag.)?Kdy pojede s autem které má xenony místo halogenů a někdo tě zboří na předek tak ti zaplatí xenony?-pojiovna jde podle vin
Jestlie není vozidlo způsobylé provozu na poz.komunikacích nemá po ní jet-jestlie by po ní nejel nemůe být nehoda - jestlie není ve stavu odpovídajícím podmínkám pro provoz nemá se co pohybovat po komunikaci;-) Proč řeí třeba pneu u zaparkovaného vozidla na třeba na porkoviti před obchodním centrem,nebo pneu při nehodě u stojícího v koloně(nezaviněná nehoda- fotil i tu píchlou rezervu e je stejná s tou na autě,neuznali ani parkáč i přesto e byla zpráva o pokození z citroenu včetně výpisu z diag.)?Kdy pojede s autem které má xenony místo halogenů a někdo tě zboří na předek tak ti zaplatí xenony?-pojiovna jde podle vin
|
|
14.06.2016 19:50 -
|
2962232
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Neni to k tematu ktere tady rozebirate ale k nadpisu vlakna ano.
Schema zapojeni ma svuj vyznam. Dneska mi dovezli C5 I 2.0 HDI RHZ ze mu nejdy vypnout motor. Nastartuje, vypne spinacku a motor jede dokud nedojde nafta. Hledani, promerovani a dalsi badani. Dosel jsem na vypaleny kontakt na ovladani cerpadla v nadrzi. Opraveno, prepinovano a auto porad jelo. Otevrel jsem zadni sedacku a nestihal jsem se divit. Nejaky koumak kdyz mu presalo jet cerpadlo tak vzal 12V z klicku na ovladani cerpadla. To je porad pri zaplem klicku, radsi jsem ani nezkoumal kam to napojil. To ze 12V vzal vrchem a skripl ji mezi kastli a vicko pod sedackou to uz ani nekomentuju. Nekdy je radno nahlednout do schemata. Toto ale byla prasarne mega prasarna !!!
Neni to k tematu ktere tady rozebirate ale k nadpisu vlakna ano.
Schema zapojeni ma svuj vyznam. Dneska mi dovezli C5 I 2.0 HDI RHZ ze mu nejdy vypnout motor. Nastartuje, vypne spinacku a motor jede dokud nedojde nafta. Hledani, promerovani a dalsi badani. Dosel jsem na vypaleny kontakt na ovladani cerpadla v nadrzi. Opraveno, prepinovano a auto porad jelo. Otevrel jsem zadni sedacku a nestihal jsem se divit. Nejaky koumak kdyz mu presalo jet cerpadlo tak vzal 12V z klicku na ovladani cerpadla. To je porad pri zaplem klicku, radsi jsem ani nezkoumal kam to napojil. To ze 12V vzal vrchem a skripl ji mezi kastli a vicko pod sedackou to uz ani nekomentuju. Nekdy je radno nahlednout do schemata. Toto ale byla prasarne mega prasarna !!!
|
|
14.06.2016 22:56 -
|
2962273
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
aha tu su xenony za 820e pouzite.....
.link.
nove okolo 600e za ks
ja ked som objednaval auto, stali nekrestanskych 1200e, ale vedel som ze uz by som ich tam nedobastlil....
aha tu su xenony za 820e pouzite.....
http://www.ebay.de/itm/CITROEN-C5-XENON-SCHEINWERFER-RECHTS-LINKS-KOMPLETT-HEADLIGHT-FARO-PHARE-LHD-/201341647624?hash=item2ee0e5bb08:g:ljcAAOSwPgxVQ3J-
nove okolo 600e za ks
ja ked som objednaval auto, stali nekrestanskych 1200e, ale vedel som ze uz by som ich tam nedobastlil....
|
|
20.06.2017 21:08 -
schema c5
|
3076696
|
|
peacemaker
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Nevíte kde ho seenu ?
Nevíte kde ho seenu ?
|
|
20.06.2017 21:17 -
|
3076700
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
co a ceho ?
co a ceho ?
|
|
20.06.2017 22:55 -
|
3076823
|
|
peacemaker
|
|
|
tak nejradi bych chtěl komlpetní schema C5tky ale kdy nebude komlpetni tak po částech zapojení vech jednotek v autě jak spolu komunikujou popis vstupů výstupu v těch řídících jednotkách.
tak nejradi bych chtěl komlpetní schema C5tky ale kdy nebude komlpetni tak po částech zapojení vech jednotek v autě jak spolu komunikujou popis vstupů výstupu v těch řídících jednotkách.
|
|
21.06.2017 08:26 -
|
3076913
|
|
peacemaker
|
|
|
kdyz chci necemu rozumet potrebuju schema.Kdyz chci to schema tak se rovnou zeptam jestli se da sehnat nekde kompletni dokumentace nez to hledat po kouskach.registroval jsem se na citron service to samozrejme chteji prachy a celkem dost(ano asi jsem lehce naivni, kdyz jsem ocekaval ze na auto z roku 2001 sezenu nekde kompletni slozku elektrodokumentace zadarmo).ono stejne mit schema a rozumet tomu je druha vec schema v rukou siroke verejnosti je k nicemu mohlo by to byt volne dostupne co rikate )
za 14 dni si myslim ze bych to zmapoval sam mít to kde rozebrat ale skladat by se mi to uz nechtelo
kdyz chci necemu rozumet potrebuju schema.Kdyz chci to schema tak se rovnou zeptam jestli se da sehnat nekde kompletni dokumentace nez to hledat po kouskach.registroval jsem se na citron service to samozrejme chteji prachy a celkem dost(ano asi jsem lehce naivni, kdyz jsem ocekaval ze na auto z roku 2001 sezenu nekde kompletni slozku elektrodokumentace zadarmo).ono stejne mit schema a rozumet tomu je druha vec schema v rukou siroke verejnosti je k nicemu mohlo by to byt volne dostupne co rikate :)))
za 14 dni si myslim ze bych to zmapoval sam mít to kde rozebrat :-d ale skladat by se mi to uz nechtelo :-))))
|
|
21.06.2017 10:30 -
|
3076943
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
stačí stáhnout Citroen Service Documentation Backup + SEDRE - diskuze třeba tady: .link. , v SEDRE jsou shemata ... v backup pracovní postupy a normočasy ... Chce to samozřejmě trochu poléčit aby to jelo jak má, kdo hledá najde .... je to v podstatě částečná záloha toho placeného přístupu
No a kdy sme u těch financí za informace, tak komu to pomůe, můe mi poslat něco na účet, číslo do Sz
stačí stáhnout Citroen Service Documentation Backup + SEDRE - diskuze třeba tady: http://www.forum.citroeny.cz/forum/viewtopic.php?t=138 , v SEDRE jsou shemata ... v backup pracovní postupy a normočasy ... Chce to samozřejmě trochu poléčit aby to jelo jak má, kdo hledá najde .... je to v podstatě částečná záloha toho placeného přístupu :-D
No a kdy sme u těch financí za informace, tak komu to pomůe, můe mi poslat něco na účet, číslo do Sz :-D :-D :-D
|
|
21.06.2017 10:32 -
|
3076944
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
Já tomu rozumím. Jen chci poukázat na to, e dřív koupil člověk knihu "Jak na to" za 300Kč se vemi schématy a informacemi. Kdo měl zájem se zdokonalit ve znalostech měl monost. Dnes ty nadnárodní společnosti dělají z lidí tupé kunzumenty, a nutí je aby i pomalu s výměnou árovky jeli do servisu.
Já tomu rozumím. Jen chci poukázat na to, e dřív koupil člověk knihu "Jak na to" za 300Kč se vemi schématy a informacemi. Kdo měl zájem se zdokonalit ve znalostech měl monost. Dnes ty nadnárodní společnosti dělají z lidí tupé kunzumenty, a nutí je aby i pomalu s výměnou árovky jeli do servisu. :-((((
|
|
21.06.2017 10:50 -
|
3076956
|
|
ink
|
Město: Řím, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 163 |
|
|
ak je to o knihe tak cosi najdes aj v Heynesovi,
.link.
dake schemy boli v CD Autovolt electronic N.828 (C5 II, 1.6/2.0 hdi), mozno to niekde kupis
par info a logickych schemat najdes v Doc-1/2/3 atd
.link.
a potom Sedre, ak to myslys velmi vazne
ak je to o knihe tak cosi najdes aj v Heynesovi,
https://drive.google.com/open?id=0B9NY1gP31egvSmZ1X0V0WlV0X0U
dake schemy boli v CD Autovolt electronic N.828 (C5 II, 1.6/2.0 hdi), mozno to niekde kupis
par info a logickych schemat najdes v Doc-1/2/3 atd
https://drive.google.com/open?id=0B9NY1gP31egvUU9kTGJxMVZTZk0
a potom Sedre, ak to myslys velmi vazne :)
|
|
21.06.2017 11:11 -
|
3076968
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
:palec
|
|
21.06.2017 14:32 -
|
3076994
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
mno ano jsme to od toho aby jsme si pomahali ..ano ALE jak tu nekdo napsal ma to jiste hranice
pokud nekdo potrebuje pomoc neni problem, to snad nemusim psat,staci si to projit kolik schamat jsem tu postnul..za predpokladu ze je nekdo potrebuje a ne ze si je stahne co kdyby nahodou a hlavne zadarmo
tak to dnes hold nefunguje a ja nebudu prece neco platit jen proto abych nekomu stahoval nejaka schemata ktere vlastne nepotrebuje ,jen aby je mel...
dalsi vec je ta ze pokud nemas podporu v cislovani jednotek a vodicu tak jsou ti k nicemu
dalsi vec je i pravni stranka veci,spoustu veci nejde ani jednoduse vytisknout
potreba si neplest pomoc ve zdileni za vychcanost a mamon vseho co vidim ....
kdyz muzu pomuzu..ale...
ano je tu SEDRE 2013 posledni vydani jenze i to ma sve uskali jako treba i to ze ti dle VIN nikdy nevyhleda takze je to spis takove univerzalni hledani a pro cloveka nezkuseneho zacarovany kruh
navis je to zase serverova aplikace ,cili 2x APACHE server na pozadi ktery PC rychlosti moc neprida a instalace take nema 1G ..ani 2G)
Heynes je takove okpravdu jen informacni brozura ktera se v nekterych pripadech ani neopira o fakta
TEC DOC schemata bych ani radeji nevyzdvyhoval,kolik bludu tam je
jsou tu take AUTODATA ..kde uz to maji trochu pravdive ,nicmene jsou online a rocni predplatne cca 8 bez DPH
jak jsem psal informace opravdu zadarmo nejsou
mno ano jsme to od toho aby jsme si pomahali ..ano ALE jak tu nekdo napsal ma to jiste hranice
pokud nekdo potrebuje pomoc neni problem, to snad nemusim psat,staci si to projit kolik schamat jsem tu postnul..za predpokladu ze je nekdo potrebuje a ne ze si je stahne co kdyby nahodou a hlavne zadarmo
tak to dnes hold nefunguje a ja nebudu prece neco platit jen proto abych nekomu stahoval nejaka schemata ktere vlastne nepotrebuje ,jen aby je mel...
dalsi vec je ta ze pokud nemas podporu v cislovani jednotek a vodicu tak jsou ti k nicemu
dalsi vec je i pravni stranka veci,spoustu veci nejde ani jednoduse vytisknout
potreba si neplest pomoc ve zdileni za vychcanost a mamon vseho co vidim ....
kdyz muzu pomuzu..ale...
ano je tu SEDRE 2013 posledni vydani jenze i to ma sve uskali jako treba i to ze ti dle VIN nikdy nevyhleda takze je to spis takove univerzalni hledani a pro cloveka nezkuseneho zacarovany kruh
navis je to zase serverova aplikace ,cili 2x APACHE server na pozadi ktery PC rychlosti moc neprida a instalace take nema 1G ..ani 2G)
Heynes je takove okpravdu jen informacni brozura ktera se v nekterych pripadech ani neopira o fakta
TEC DOC schemata bych ani radeji nevyzdvyhoval,kolik bludu tam je
jsou tu take AUTODATA ..kde uz to maji trochu pravdive ,nicmene jsou online a rocni predplatne cca 8 bez DPH
jak jsem psal informace opravdu zadarmo nejsou
|
|
21.06.2017 14:37 -
|
3076995
|
|
autodiag
|
|
|
Jimik napsal(a): Já tomu rozumím. Jen chci poukázat na to, e dřív koupil člověk knihu "Jak na to" za 300Kč se vemi schématy a informacemi. Kdo měl zájem se zdokonalit ve znalostech měl monost. Dnes ty nadnárodní společnosti dělají z lidí tupé kunzumenty, a nutí je aby i pomalu s výměnou árovky jeli do servisu.
no driv byly auta zcela jine nez dnes..zarovku sis opravdu vymenil sam a muzu te ujistit ze se modlim aby nektera auta na tu hloupou vymenu zarovky neprijela ,protoze i ja s tim obcas problem mam,natoz tak blondyna v minisukni nebo i zrucny uzivatel....
ty jsi uzivatel auta,nejsi mechanik tak proc by jsi mel mit doma schemata a podobne veci ???
pokud se chces vzdelavat muzes jit na skoleni ktere kazda automobilka porada neni problem
pristup mas ke vsemu..ke skolenim,schematum,postupum..ke vsemu..ale za penize
no driv byly auta zcela jine nez dnes..zarovku sis opravdu vymenil sam a muzu te ujistit ze se modlim aby nektera auta na tu hloupou vymenu zarovky neprijela ,protoze i ja s tim obcas problem mam,natoz tak blondyna v minisukni nebo i zrucny uzivatel....
ty jsi uzivatel auta,nejsi mechanik tak proc by jsi mel mit doma schemata a podobne veci ???
pokud se chces vzdelavat muzes jit na skoleni ktere kazda automobilka porada neni problem
pristup mas ke vsemu..ke skolenim,schematum,postupum..ke vsemu..ale za penize
|
|
22.06.2017 12:57 -
|
3077177
|
|
peacemaker
|
|
|
Diky vem za informace podívám se na to.Jinak jsem zjistil e celkem hodně uitečných informací je přímo v lexii.
Diky vem za informace podívám se na to.Jinak jsem zjistil e celkem hodně uitečných informací je přímo v lexii.
|
|
| |
|
|