| | |
20.10.2009 17:05 -
Vnitřní osvětlení
|
1107759
|
|
frape
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Ahoj,
přestalo mi fungovat vnitřní osvětlení. Abych byl přesný, nesvítí osvětlení zrcátek v cloně a boční světýlka přední i zadní. Jediné co svítí je to střední.
Kontroloval jsem pojistky, ale ádnou prasklou jsem nenael. Je vak moný, e jsem ji přehledl. Nějak jsem potratil manuál a tak nevím, jaká je pojistka na vnitřní osvětlení.
Prosim resil uz nekdo tento problem?
Dik
Ahoj,
přestalo mi fungovat vnitřní osvětlení. Abych byl přesný, nesvítí osvětlení zrcátek v cloně a boční světýlka přední i zadní. Jediné co svítí je to střední.
Kontroloval jsem pojistky, ale ádnou prasklou jsem nenael. Je vak moný, e jsem ji přehledl. Nějak jsem potratil manuál a tak nevím, jaká je pojistka na vnitřní osvětlení.
Prosim resil uz nekdo tento problem?
Dik
|
|
22.10.2009 01:25 -
Re: Vnitřní osvětlení
|
1107848
|
|
erste
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Tu ma nas klub manualy, C5 (od 2005) cast 2 - od str.112 - Pojistky
.link.
Tu ma nas klub manualy, C5 (od 2005) cast 2 - od str.112 - Pojistky
http://www.c5club.cz/page/kod-39/sub-386905.html
|
|
31.03.2012 00:09 -
tma v interiery
|
2463831
|
|
kaaajo11
|
Město: urany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
nazval som to takto, lebo mám problém s osvetlením cloniek prosi slnku aj jedým aj druhým, dalej nesvieti svetlo v priehradke u spolujazdca, dalej v kufri ani jedno a tam nefunguje ani to tlačítko na nastavenie vyky kufra, a dalje nefunguju ani tie takzvane vrchne na čítanie, ani v predu ani v zadu. poistky som pozeral, to vyzera by v poriadku, akurat jedna bola vypalena a nemam nahradnu zatial a ta bola zo zapalovača, ale neviem či to moe ma suvis . skontroloval som aj iarovky, síce nie vetky, len niektoré, ale boli vetky v poriadku. su tu u taketo podobne temy, skual som sa pohra s kablom na strednom osvetleni čo sa týka tych cloniek proti slnku, e sa to tam dá odpoji, ale bolo vetko napojené. take neviem zatial čo a ako. Dakujem za odpovede.
nazval som to takto, lebo mám problém s osvetlením cloniek prosi slnku aj jedým aj druhým, dalej nesvieti svetlo v priehradke u spolujazdca, dalej v kufri ani jedno a tam nefunguje ani to tlačítko na nastavenie vyky kufra, a dalje nefunguju ani tie takzvane vrchne na čítanie, ani v predu ani v zadu. poistky som pozeral, to vyzera by v poriadku, akurat jedna bola vypalena a nemam nahradnu zatial a ta bola zo zapalovača, ale neviem či to moe ma suvis :nevim . skontroloval som aj iarovky, síce nie vetky, len niektoré, ale boli vetky v poriadku. su tu u taketo podobne temy, skual som sa pohra s kablom na strednom osvetleni čo sa týka tych cloniek proti slnku, e sa to tam dá odpoji, ale bolo vetko napojené. take neviem zatial čo a ako. Dakujem za odpovede.:-)
|
|
31.03.2012 00:51 -
Re: tma v interiery
|
2463833
|
|
Hanz 397
|
|
|
kaaajo11 napsal(a): nazval som to takto, lebo mám problém s osvetlením cloniek prosi slnku aj jedým aj druhým, dalej nesvieti svetlo v priehradke u spolujazdca, dalej v kufri ani jedno a tam nefunguje ani to tlačítko na nastavenie vyky kufra, a dalje nefunguju ani tie takzvane vrchne na čítanie, ani v predu ani v zadu. poistky som pozeral, to vyzera by v poriadku, akurat jedna bola vypalena a nemam nahradnu zatial a ta bola zo zapalovača, ale neviem či to moe ma suvis . skontroloval som aj iarovky, síce nie vetky, len niektoré, ale boli vetky v poriadku. su tu u taketo podobne temy, skual som sa pohra s kablom na strednom osvetleni čo sa týka tych cloniek proti slnku, e sa to tam dá odpoji, ale bolo vetko napojené. take neviem zatial čo a ako. Dakujem za odpovede.
Moná blbá otázka,ale přeci:Kdy to zkouí,má zapnutý klíček/nastartováno? Větina těch světel,jak jsi psal je pod klíčkem. Jen snad v kufru by mělo svítit pořád.
Moná blbá otázka,ale přeci:Kdy to zkouí,má zapnutý klíček/nastartováno? Větina těch světel,jak jsi psal je pod klíčkem. Jen snad v kufru by mělo svítit pořád.
|
|
31.03.2012 07:39 -
|
2463841
|
|
kaaajo11
|
|
|
jasne skual som to len pri zapnutom kluči, potom aj pri zapnutom motore a dokonca som to skual aj po tme, lebo som si myslel e nektore svetla reaguju len na tmu... ale nič
jasne skual som to len pri zapnutom kluči, potom aj pri zapnutom motore a dokonca som to skual aj po tme, lebo som si myslel e nektore svetla reaguju len na tmu... ale nič:nevim
|
|
31.03.2012 12:26 -
|
2463869
|
|
JirkaŘ
|
|
|
kaaajo11: No má toho poehnaně v jednom tématu.
Zkusím postupně co mě napadá:
1) osvětlení ve slunečních clonách, lampičky na čtení (osvětlení v přední části a druhá řada sedadel), přihrádka spolujezdce. Napadá mě, zkus naproti středního zrcátka zapnout prostřední tlačítko (mezi čtecími lampičkami). Pokud by toto bylo vypnuto, tak se lampičky nerozsvítí. Občas to tak dělám, kdy na zahradě mám otevřené dveře a uklízím...
Pokud jsi měnil některou z árove, protoe byla prasklá, je moné e třeba vyhodila pojistku. Já u měl například takto vyhozenou (spálenou pojistku) ve skřínce B2 , horní řada pojistka č. 7 (30 A) - podle manuálu k vozu a ta měla na starost právě toto osvětlení (Přihrádku spolujezdce, stropní svítidla + zapalovač).
U přihrádky spolujezdce myslím e jetě je podmínkou, aby byly rozsvícené hlavní světla...e je "tma". Pak to svítí i v přihrádce při otevření.
2) osvětlení zavazadlového prostoru, nastavení výky kufru - tak to bude na 99% zlámaný kablík v "husím krku" - gumová průchodka. Po otevření kufru se podívej nahoru v levo k pantům, zkus poodhalit pryč gumovou průchodku , kdy tak demontuj krycí litu z boku dveří (je černá plastová) kryje právě kabelový svazek... do uvolněného prostoru po litě se pak dá stáhnou gumová průchodka a najde podle mě zlomený, přeruený, odervaný kablík. Spojením těch "dvou konců" dojde k opětovné aktivaci těchto funkcí. Jetě mě napadá... kdy má otevřený kufr, tak tě informační displej na palubovce neinformuje o otevřených pátých dveřích. Je to tak ? (Zatímco kadé jiné dveře ukáe otevřené) Pak je to ono! Urvaný kablík.
kaaajo11: No má toho poehnaně v jednom tématu. :-))))
Zkusím postupně co mě napadá:
1) osvětlení ve slunečních clonách, lampičky na čtení (osvětlení v přední části a druhá řada sedadel), přihrádka spolujezdce. Napadá mě, zkus naproti středního zrcátka zapnout prostřední tlačítko (mezi čtecími lampičkami). Pokud by toto bylo vypnuto, tak se lampičky nerozsvítí. Občas to tak dělám, kdy na zahradě mám otevřené dveře a uklízím...
Pokud jsi měnil některou z árove, protoe byla prasklá, je moné e třeba vyhodila pojistku. Já u měl například takto vyhozenou (spálenou pojistku) ve skřínce B2 , horní řada pojistka č. 7 (30 A) - podle manuálu k vozu a ta měla na starost právě toto osvětlení (Přihrádku spolujezdce, stropní svítidla + zapalovač).
U přihrádky spolujezdce myslím e jetě je podmínkou, aby byly rozsvícené hlavní světla...e je "tma". Pak to svítí i v přihrádce při otevření.
2) osvětlení zavazadlového prostoru, nastavení výky kufru - tak to bude na 99% zlámaný kablík v "husím krku" - gumová průchodka. Po otevření kufru se podívej nahoru v levo k pantům, zkus poodhalit pryč gumovou průchodku , kdy tak demontuj krycí litu z boku dveří (je černá plastová) kryje právě kabelový svazek... do uvolněného prostoru po litě se pak dá stáhnou gumová průchodka a najde podle mě zlomený, přeruený, odervaný kablík. Spojením těch "dvou konců" dojde k opětovné aktivaci těchto funkcí. Jetě mě napadá... kdy má otevřený kufr, tak tě informační displej na palubovce neinformuje o otevřených pátých dveřích. Je to tak ? (Zatímco kadé jiné dveře ukáe otevřené) Pak je to ono! Urvaný kablík.
|
|
31.03.2012 15:07 -
|
2463931
|
|
kaaajo11
|
|
|
dakujem za obírnu odpoved , no k tej prvej veci, pozeral som poistky a jedna bola vypalena, ale nemal som nahradnu a v manual bolo pisane e poistka je len od zapalovača, take nevilučujem aj to čo tvrdi ty e je to poistka k inym svetlam, kede tieto svetla som pri inych poistkachnenaiel napisane. musim kupi 30a poistku a vyskuam, a čo sa toho kufru týka tak aj ja si myslim e to bude v tych kabloch, len som sa zatial nemal k tomu čas dostat. Hadam neskor večer sa s tym trocha pohram a ked niečo vyrieim tak dam vedie.... dakujem za ten tip o tom e musi by rozsietené stredné svetlo, aby svietili aj bočné... to som nevedel. . a ete jedna vec, ani som si poriadne nevimol červene svetla pri otvorení dverí, ale myslím e sú tam a tie tie nesvietia..... dakujem za rady
dakujem za obírnu odpoved :-d , no k tej prvej veci, pozeral som poistky a jedna bola vypalena, ale nemal som nahradnu a v manual bolo pisane e poistka je len od zapalovača, take nevilučujem aj to čo tvrdi ty e je to poistka k inym svetlam, kede tieto svetla som pri inych poistkachnenaiel napisane. musim kupi 30a poistku a vyskuam, a čo sa toho kufru týka tak aj ja si myslim e to bude v tych kabloch, len som sa zatial nemal k tomu čas dostat. Hadam neskor večer sa s tym trocha pohram a ked niečo vyrieim tak dam vedie.... dakujem za ten tip o tom e musi by rozsietené stredné svetlo, aby svietili aj bočné... to som nevedel. :palec . a ete jedna vec, ani som si poriadne nevimol červene svetla pri otvorení dverí, ale myslím e sú tam a tie tie nesvietia..... dakujem za rady :-d
|
|
31.03.2012 19:00 -
|
2464006
|
|
flyteSVK
|
|
|
30A poistku na par svetielok vnutri?
30A poistku na par svetielok vnutri? :nevim
|
|
31.03.2012 19:22 -
|
2464019
|
|
jumep
|
|
|
- tienitka su zapojene zo stropneho svetla
podla schemy to je vsetko bez poistky zapojene priamo do BSI
co ostatne v tom aute nejde?
- tienitka su zapojene zo stropneho svetla
podla schemy to je vsetko bez poistky zapojene priamo do BSI
co ostatne v tom aute nejde?
|
|
31.03.2012 22:40 -
|
2464081
|
|
kaaajo11
|
|
|
dakujem za radu od JirkaŘa, pomohla mi poistka, ktorá bola vypálená ale v navode bolo písané e je to len zapalovač, tak som tomu nedaval velkú pozornos, ale len tak zo srandy som tam dal 20a namiesto 30a a čo sa nestalo, vetky svetlá sa zrazu rozsvietili , čo sa týka kufra, boli odpojené konektory svetiel aj na jednej aj na druhej strane, to som predtým neskontroloval ,,blbec,,, ale zaujimave bolo e to tlačitko v kufri som dnes skual a začalo to pípa z reproduktorov ako som to stlačil ale kufor sa nepohol, a o pár minut neskor to u nepipalo ale kufor stale nič. skontroloval som aj ten spínač, či je ploák v poriadku, skontroloval som aj káble a tie tie vyzerajú v pohode, take neviem...
dakujem za radu od JirkaŘa, pomohla mi poistka, ktorá bola vypálená ale v navode bolo písané e je to len zapalovač, tak som tomu nedaval velkú pozornos, ale len tak zo srandy som tam dal 20a namiesto 30a a čo sa nestalo, vetky svetlá sa zrazu rozsvietili :-d , čo sa týka kufra, boli odpojené konektory svetiel aj na jednej aj na druhej strane, to som predtým neskontroloval ,,blbec,,:-d, ale zaujimave bolo e to tlačitko v kufri som dnes skual a začalo to pípa z reproduktorov ako som to stlačil ale kufor sa nepohol, a o pár minut neskor to u nepipalo ale kufor stale nič. skontroloval som aj ten spínač, či je ploák v poriadku, skontroloval som aj káble a tie tie vyzerajú v pohode, take neviem...:-(
|
|
01.04.2012 10:53 -
|
2464147
|
|
Henry
|
|
|
Mě to způsobovala zasuvka 12V v kufru vedle spinače výky. Řekl bych, e je na stejnou pojistku. Má toti "zvlátní" konstrukci a musí být přesně sloená (pokud někdo povolí ten středový roubek) jinak zkratuje.
Mě to způsobovala zasuvka 12V v kufru vedle spinače výky. Řekl bych, e je na stejnou pojistku. Má toti "zvlátní" konstrukci a musí být přesně sloená (pokud někdo povolí ten středový roubek) jinak zkratuje.
|
|
02.07.2012 11:53 -
Vnitřní stropní osvětlení - prosím o radu
|
2489458
|
|
herodes
|
Město: Třebotov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ahoj, mám se svým C5 2008 Tourer problém s vnitřním osvětlením.
- přední stropní svítí jen to prostřední buď manuálně nebo při otevření dveří - OK
- přední čtecí lampičky kolem něj nic, árovky jsem proměřil a OK
- svítí takové ty dvě oranové čárky v modulu kolem handsfree (asi je to HF mikrofon?)
- zadní stopní modul nic, ani nereaguje nadveře, ani manuálně
Na předním mudulu je vidět, e se v tom někdo vrtal, asi ve snaze vadu opravit, árovky apod, jednak plech zohýbaný jak se platový modul snail vyndat, druhak utrhl plexi a přilepil to něčím zpět (!), konektory OK, jeden pravý z těch 3 nezapojený, není tam co dát.
Pojistky Ok, aspoň podle manuálu, ostatní svítí ve OK
Dík předem
Ahoj, mám se svým C5 2008 Tourer problém s vnitřním osvětlením.
- přední stropní svítí jen to prostřední buď manuálně nebo při otevření dveří - OK
- přední čtecí lampičky kolem něj nic, árovky jsem proměřil a OK
- svítí takové ty dvě oranové čárky v modulu kolem handsfree (asi je to HF mikrofon?)
- zadní stopní modul nic, ani nereaguje nadveře, ani manuálně
Na předním mudulu je vidět, e se v tom někdo vrtal, asi ve snaze vadu opravit, árovky apod, jednak plech zohýbaný jak se platový modul snail vyndat, druhak utrhl plexi a přilepil to něčím zpět (!), konektory OK, jeden pravý z těch 3 nezapojený, není tam co dát.
Pojistky Ok, aspoň podle manuálu, ostatní svítí ve OK
Dík předem
|
|
02.07.2012 13:48 -
|
2489503
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
nevím jak je to v tvém autě ale v drtivé větině aut se mapové (čtecí) lampičky aktivují po nastartování, popř. rozvícení potkávacích světel popř. obojím
nevím jak je to v tvém autě ale v drtivé větině aut se mapové (čtecí) lampičky aktivují po nastartování, popř. rozvícení potkávacích světel popř. obojím
|
|
02.07.2012 14:37 -
|
2489521
|
|
herodes
|
Město: Třebotov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Dík, bohuel takto triviální to není.
Vyzkouel jsem vechny kombinace s klíčkem, bez, zapalování ano/ne, světlo/tma (to u tady bylo).
Problém je, e se vůbec nerozsvítí zadní stropní modul. Nechce se mi ad-hoc lézt do svazků kabelů, pokud je to např. zblblým nastavením ŘJ apod...
DTTO pro denní svícení, ten spodní kus světla se árovnou HP24, co tam je, ale nikde v mém nastavení to není, mám asi vysockovaný computer, nehlásí to ani prasklé árovky, tlak, nic kromě oleje; podle Citroen servisu to tak prostě mám brát e sice je to Exclusive, ale computer ve verzi co toho moc nastavit řidič nemůe; ale věřím, e by mi to někdo jednak dokázal zanalyzovat co tam vlastně mám a druhak nastavit, poradí někdo please?
Dík, bohuel takto triviální to není.
Vyzkouel jsem vechny kombinace s klíčkem, bez, zapalování ano/ne, světlo/tma (to u tady bylo).
Problém je, e se vůbec nerozsvítí zadní stropní modul. Nechce se mi ad-hoc lézt do svazků kabelů, pokud je to např. zblblým nastavením ŘJ apod...
DTTO pro denní svícení, ten spodní kus světla se árovnou HP24, co tam je, ale nikde v mém nastavení to není, mám asi vysockovaný computer, nehlásí to ani prasklé árovky, tlak, nic kromě oleje; podle Citroen servisu to tak prostě mám brát e sice je to Exclusive, ale computer ve verzi co toho moc nastavit řidič nemůe; ale věřím, e by mi to někdo jednak dokázal zanalyzovat co tam vlastně mám a druhak nastavit, poradí někdo please?
|
|
02.07.2012 18:12 -
|
2489536
|
|
jumep
|
|
|
ono niektore veci sa daju nastavit diagnostikou a vsetko je to ovladane napriamo z BSI, takze nejaku poistku nehladaj, poisky su spojene do viacerych funkcnych blokov, cize len pre vnutorne osvetlenie zvlast neni poistka
mozno by pomohlo pozret diagnostikou ako sa to tvari
ps. tuto tiez blblo tomu cloveku vnutorne osvetlenie a vyrazilo poistku, ked dal novu, dopadol takto: .link.
ono niektore veci sa daju nastavit diagnostikou a vsetko je to ovladane napriamo z BSI, takze nejaku poistku nehladaj, poisky su spojene do viacerych funkcnych blokov, cize len pre vnutorne osvetlenie zvlast neni poistka
mozno by pomohlo pozret diagnostikou ako sa to tvari
ps. tuto tiez blblo tomu cloveku vnutorne osvetlenie a vyrazilo poistku, ked dal novu, dopadol takto: http://c5.jumep.com/paralen/elektrika/
|
|
02.01.2013 12:21 -
Vnitřní osvětlení C5 II nastavení rozsvícení
|
2536089
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Ahoj - u naeho autíčka jsem od koupě nerozeběhl vnitřní osvětlení tak, aby fungovalo jak si myslím e by mělo. Vechny tři tlačítka sice fungují, ale nevím jak nastavit aby se vnitřek rozsvítil při otevření dveří. Je to celkem opruz rozsvěcet si pokadé kdy večer sednu do auta a chi najít zdířku zapalování. Kde to jde nastavit? Taky reím e mi začalo silně téct dovnitř zadním vrchním osvětlením. jediné odkud to můe prosakovat je anténa na střee, ale abych ji utáhl, musím rozdělat asi zezadu papundekl stropu, jeliko dírkou osvětlení se na matici dobře nedostanu a nechci si něco zničit. Je jiná monost?
Ahoj - u naeho autíčka jsem od koupě nerozeběhl vnitřní osvětlení tak, aby fungovalo jak si myslím e by mělo. Vechny tři tlačítka sice fungují, ale nevím jak nastavit aby se vnitřek rozsvítil při otevření dveří. Je to celkem opruz rozsvěcet si pokadé kdy večer sednu do auta a chi najít zdířku zapalování. Kde to jde nastavit? Taky reím e mi začalo silně téct dovnitř zadním vrchním osvětlením. jediné odkud to můe prosakovat je anténa na střee, ale abych ji utáhl, musím rozdělat asi zezadu papundekl stropu, jeliko dírkou osvětlení se na matici dobře nedostanu a nechci si něco zničit. Je jiná monost?
|
|
02.01.2013 12:43 -
Re: Vnitřní osvětlení C5 II nastavení rozsvícení
|
2536091
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Osvětlení se nastavuje tak, e udělá to, co mu předvede. Opakuje jako papouek. To znamená, e kdy chce, aby svítilo při otevřených dveřích, tak je prostě otevře a rozsvítí. Ručně samozřejmě. A u si to pamatuje a při přítím otevření se automaticky rozsvítí.
A s utěsněním antény ti poradí někdo, kdo to umí.
Osvětlení se nastavuje tak, e udělá to, co mu předvede. Opakuje jako papouek. To znamená, e kdy chce, aby svítilo při otevřených dveřích, tak je prostě otevře a rozsvítí. Ručně samozřejmě. A u si to pamatuje a při přítím otevření se automaticky rozsvítí.
A s utěsněním antény ti poradí někdo, kdo to umí. ;-)
|
|
02.01.2013 15:30 -
|
2536132
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Mikra napsal(a): Osvětlení se nastavuje tak, e udělá to, co mu předvede. Opakuje jako papouek. To znamená, e kdy chce, aby svítilo při otevřených dveřích, tak je prostě otevře a rozsvítí. Ručně samozřejmě. A u si to pamatuje a při přítím otevření se automaticky rozsvítí.
A s utěsněním antény ti poradí někdo, kdo to umí.
Tak to mi teda nefunguje, zkouel jsem otevřít a rozsvítit, ale do paměti se to určitě neuloilo.
Tak to mi teda nefunguje, zkouel jsem otevřít a rozsvítit, ale do paměti se to určitě neuloilo. :nevim
|
|
02.01.2013 16:00 -
|
2536133
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No tak to nevím, co je patně. Moná jetě zkusit kombinace se zapnutým klíčkem a nebo s nastartovaným motorem. Víc mě nenapadá.
Já kdy to mám takhle naučený, tak se mi rozsvítí u při odemčení auta dálkou a při zamčení zase zhasne. A rozsvěcí se mi to i kdy dojedu a vypnu motor. A vechno jde tímto způsobem aktivovat i deaktivovat.
No tak to nevím, co je patně. Moná jetě zkusit kombinace se zapnutým klíčkem a nebo s nastartovaným motorem. Víc mě nenapadá.
Já kdy to mám takhle naučený, tak se mi rozsvítí u při odemčení auta dálkou a při zamčení zase zhasne. A rozsvěcí se mi to i kdy dojedu a vypnu motor. A vechno jde tímto způsobem aktivovat i deaktivovat.
|
|
02.01.2013 17:13 -
|
2536153
|
|
jumep
|
|
|
pri otvorenych dverach rozsvietit a ked zavres automaticky zhasne
potom po otvoreni by malo zasvietit znova
ak ti ale zateka do zadneho svetla, tak kym to neporiesis ani sa o to nesnaz to nastavit a vycisti najprv to svetlo
k antene sa dostanes tak ze zozadu vysunes tapacir a gumy a potiahnes ho dole, drzi tam zalepeny 2ma paskami, neni to potrebne lepit, guma ho udrzi (je to skor kvoli montazi prvotnej)
antena pritiahnut nepomoze, tesnenie je skratka zostarnute a podteka, treba to dat dole, kompletne ocistit a silikon je kamarat, takze ho tam daj primerane a pritiahni - staci ti na to ta strbina ktora vznikne ked ten tapacir potlacis dodola
par fotiek bez tapaciru: .link.
pri otvorenych dverach rozsvietit a ked zavres automaticky zhasne
potom po otvoreni by malo zasvietit znova
ak ti ale zateka do zadneho svetla, tak kym to neporiesis ani sa o to nesnaz to nastavit a vycisti najprv to svetlo
k antene sa dostanes tak ze zozadu vysunes tapacir a gumy a potiahnes ho dole, drzi tam zalepeny 2ma paskami, neni to potrebne lepit, guma ho udrzi (je to skor kvoli montazi prvotnej)
antena pritiahnut nepomoze, tesnenie je skratka zostarnute a podteka, treba to dat dole, kompletne ocistit a silikon je kamarat, takze ho tam daj primerane a pritiahni - staci ti na to ta strbina ktora vznikne ked ten tapacir potlacis dodola
par fotiek bez tapaciru: http://c5.jumep.com/antena/
|
|
| |
|
|