| | |
11.10.2009 17:30 -
Autorádio pod odpojení baerie
|
1107390
|
|
Jamezz70
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Tak jsem dnes měl několik hodin odpojenou autobaterii. Po opětovném připojení se ve v autě opět rozchodilo jak má (samozřejmě bylo nutné přenastavit datum). Ale autorádio nereaguje. Nezapne se ani po drení vypínače/regulátoru hlasitosti několik desítek vteřin. Pojistka je OK. V Menu nastavení je ikona Autorádio vyrýsována jen přeruovaně a nejde na ní najet přepínáním menu. Poradí někdo co s tím?
Tak jsem dnes měl několik hodin odpojenou autobaterii. Po opětovném připojení se ve v autě opět rozchodilo jak má (samozřejmě bylo nutné přenastavit datum). Ale autorádio nereaguje. Nezapne se ani po drení vypínače/regulátoru hlasitosti několik desítek vteřin. Pojistka je OK. V Menu nastavení je ikona Autorádio vyrýsována jen přeruovaně a nejde na ní najet přepínáním menu. Poradí někdo co s tím?:nevim
|
|
11.10.2009 17:33 -
Re: Autorádio pod odpojení baerie
|
1107392
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jake radio tam mas?
jake radio tam mas?
|
|
11.10.2009 17:50 -
|
1107397
|
|
Jamezz70
|
|
|
Podle veho je to origo, co tam dal Citroen. Ale jaka značka se skrývá pod přístrojovkou, to nevím...
Podle veho je to origo, co tam dal Citroen. Ale jaka značka se skrývá pod přístrojovkou, to nevím...:-(
|
|
11.10.2009 17:54 -
|
1107398
|
|
Darja
|
|
|
Zlato, je sice pěkné, e originál, ale jaké? vyber si jedno z těch co je tady a napi jaký má typ, jinak ti kluci neporadí .link.
Zlato, je sice pěkné, e originál, ale jaké? vyber si jedno z těch co je tady a napi jaký má typ, jinak ti kluci neporadí http://www.c5club.cz/page/kod-39/sub-35410/ci-52008233.html :palec
|
|
11.10.2009 18:05 -
|
1107399
|
|
Jamezz70
|
|
|
Jo ahááá! Jsem já to ale tupá lama. Tak tedy: podle toho dokonalého manuálu se jedná o RT3 (s monochromatickým displejem ve středu palubky, tedy bez navigace).
Jo ahááá! Jsem já to ale tupá lama. Tak tedy: podle toho dokonalého manuálu se jedná o RT3 (s monochromatickým displejem ve středu palubky, tedy bez navigace).
|
|
11.10.2009 18:18 -
|
1107400
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tak rt3 CAN dle toho ze mas C5II ... zkus nejdrive jednose odpojit baterku...radio se spina CAN mohlo se stat te neprobiha z nejakeho duvodu komunikace...radio se zapina levim otocnym prvkem stiskem...
tak rt3 CAN dle toho ze mas C5II ... zkus nejdrive jednose odpojit baterku...radio se spina CAN mohlo se stat te neprobiha z nejakeho duvodu komunikace...radio se zapina levim otocnym prvkem stiskem...
|
|
11.10.2009 19:41 -
|
1107402
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
ja laik jsem z toho nějak paf, nahoře se píe, e "po odpojení baterky nefungíruje" a rada je odpojit baterku, prosím pro mně trochu srozumitelněji, to je potřeba opakovaně odpojovat dokud nenaskočí
ja laik jsem z toho nějak paf, nahoře se píe, e "po odpojení baterky nefungíruje" a rada je odpojit baterku, prosím pro mně trochu srozumitelněji, to je potřeba opakovaně odpojovat dokud nenaskočí :nevim
|
|
11.10.2009 19:56 -
|
1107403
|
|
autodiag
|
|
|
nejsem si jistej jestli pro mene chapave zvladnu podrobne popsat jak se odpoji a znovu zapoji baterie
nejsem si jistej jestli pro mene chapave zvladnu podrobne popsat jak se odpoji a znovu zapoji baterie
|
|
11.10.2009 19:57 -
|
1107404
|
|
autodiag
|
|
|
jinak jsem si az ted vsimnul ze ma RT3 bez navigace...taky dory takze RD3 prabdepodobne
jinak jsem si az ted vsimnul ze ma RT3 bez navigace...taky dory takze RD3 prabdepodobne
|
|
11.10.2009 20:00 -
|
1107405
|
|
najk
|
|
|
tak já vím, e si dobrý, ale číst umím, v prvním příspěvku píe e mněl odpojenou baterku a ty mu radí, aby odpojil baterku, to mi není jasné , fertehen main líbe?
tak já vím, e si dobrý, ale číst umím, v prvním příspěvku píe e mněl odpojenou baterku a ty mu radí, aby odpojil baterku, to mi není jasné , fertehen main líbe?:-d
|
|
11.10.2009 20:08 -
|
1107406
|
|
autodiag
|
|
|
mno jak uz jsem nekomu napsal kristalovou kouli mi deti rozbily takze jedine co muzu bez toho abych to videl poradit je odpojit baterku a tim znovuobnovit datovou komunikaci
mno jak uz jsem nekomu napsal kristalovou kouli mi deti rozbily takze jedine co muzu bez toho abych to videl poradit je odpojit baterku a tim znovuobnovit datovou komunikaci :palec
|
|
11.10.2009 20:15 -
|
1107407
|
|
najk
|
|
|
tak má odpovědět, e neví, e nemá křiálovou kouli a e ti ji děti rozbily, e je důleité se na to podívat, e nejsi schopný takhle na dálku, rozumí?????????? a ne odpojit baterku která u byla odpojena, co já potom?? chápu to tak, e opakovaně se má odpojit???? a HOWG, nechci ádný seriál o ničem
tak má odpovědět, e neví, e nemá křiálovou kouli a e ti ji děti rozbily, e je důleité se na to podívat, e nejsi schopný takhle na dálku, rozumí?????????? a ne odpojit baterku která u byla odpojena, co já potom?? chápu to tak, e opakovaně se má odpojit???? a HOWG, nechci ádný seriál o ničem:-))))
|
|
11.10.2009 20:19 -
|
1107408
|
|
autodiag
|
|
|
opravdu lip napsat jak seudela ukon "odpojit baterii" nez ze napisu "odpojit baterii" nedokazu...vim je to chyba mel byc byt lepsi ..uz to nikdy neudelam,fakt
a fraze odpojit baterku byla rada ne kamuflage toho ze nevim...
opravdu lip napsat jak seudela ukon "odpojit baterii" nez ze napisu "odpojit baterii" nedokazu...vim je to chyba mel byc byt lepsi ..uz to nikdy neudelam,fakt
a fraze odpojit baterku byla rada ne kamuflage toho ze nevim...
|
|
11.10.2009 20:39 -
|
1107410
|
|
Jamezz70
|
|
|
Chlapi, safra, nechci být spoutěčem nějakých celkem zbytečných dohadů. Prostě se mi objevil problém, tak jsem vznesl dotaz sem, kde vím, e se scházejí "kolegové cépětkáři" ochotní podělit se o zkuenosti.
Take k věci. Baterku znova odpojit bylo to první o co jsem se pokusil jetě ne jsem psal jsem. Tedy jen 1x. Pak u jsem el psát a pase musel přesunout s autem 60km. S mírnými obavami, zda se cestou neprojeví jetě něco jiného. Natěstí nikoliv. Jetě jsem cestou zkusil zasunout, Tedy CD do přehrávače. Co tedy proběhlo bez problémů. Stejně tak funguje v poho i tlačítko eject.
Zítra zkusím znovu tedy výe doporučované. Jetě párkrát odpojit a připojit baterku.
Napadá mě, jestli třeba na to nemůe mít vliv, e po připojení baterky jsem celkem brzy startoval. Jestli není vhodnějí nechat to chvilku zapojené a po zasunutí klíčku takté. Ale to jsou jen takové ničím nepodloené nápady.
Tak hezký a klidný večer!!!
Chlapi, safra, nechci být spoutěčem nějakých celkem zbytečných dohadů. Prostě se mi objevil problém, tak jsem vznesl dotaz sem, kde vím, e se scházejí "kolegové cépětkáři" ochotní podělit se o zkuenosti.
Take k věci. Baterku znova odpojit bylo to první o co jsem se pokusil jetě ne jsem psal jsem. Tedy jen 1x. Pak u jsem el psát a pase musel přesunout s autem 60km. S mírnými obavami, zda se cestou neprojeví jetě něco jiného. Natěstí nikoliv. Jetě jsem cestou zkusil zasunout, Tedy CD do přehrávače. Co tedy proběhlo bez problémů. Stejně tak funguje v poho i tlačítko eject.
Zítra zkusím znovu tedy výe doporučované. Jetě párkrát odpojit a připojit baterku.
Napadá mě, jestli třeba na to nemůe mít vliv, e po připojení baterky jsem celkem brzy startoval. Jestli není vhodnějí nechat to chvilku zapojené a po zasunutí klíčku takté. Ale to jsou jen takové ničím nepodloené nápady.
Tak hezký a klidný večer!!!:-)
|
|
13.10.2009 20:06 -
|
1107464
|
|
Jamezz70
|
|
|
Tak je myslím fér, abych se tady podělil s výsledkem svého experimentování. V pondělí jsem baterku odpojil. Na cca pět minut. Po připojení ádná změna. Tak jsem otevřel hauptnu, zamknul dálkovým ovl. auto, odpojil baterku a odeel. Po hodině a půl jsem si odemknul klíčem, otevřel hauptnu, připojil baterku, počkal 5 minut, dal klíček do zapalování, počkal dalích pět minut, zapnul zapalování, nechal dvě minuty, nastartroval, stisknul a podrel tlačítko autorádia tak tři vteřiny a ...
... světe div se, ale ve fungovalo, jak má. Chtělo by se říct, e se něco odehrálo mezi nebem a zemí, ale vysvětlení bude zřejmě prostí.
Skutečně asi potřeboval počítač delí čas na správné načtení vech dat. Tak hlavně, e je v, jak má...
Tak je myslím fér, abych se tady podělil s výsledkem svého experimentování. V pondělí jsem baterku odpojil. Na cca pět minut. Po připojení ádná změna. Tak jsem otevřel hauptnu, zamknul dálkovým ovl. auto, odpojil baterku a odeel. Po hodině a půl jsem si odemknul klíčem, otevřel hauptnu, připojil baterku, počkal 5 minut, dal klíček do zapalování, počkal dalích pět minut, zapnul zapalování, nechal dvě minuty, nastartroval, stisknul a podrel tlačítko autorádia tak tři vteřiny a ...
... světe div se, ale ve fungovalo, jak má. Chtělo by se říct, e se něco odehrálo mezi nebem a zemí, ale vysvětlení bude zřejmě prostí.
Skutečně asi potřeboval počítač delí čas na správné načtení vech dat. Tak hlavně, e je v, jak má...:palec
|
|
13.10.2009 20:47 -
|
1107465
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Zlatý zatracovaný WINDOWS .
Díky za popis, věřím, ře to někomu můe dost pomoci i v jiných věcech mezi C5 a nebem
Zlatý zatracovaný WINDOWS :-)))).
Díky za popis, věřím, ře to někomu můe dost pomoci i v jiných věcech mezi C5 a nebem :-p
|
|
25.12.2009 15:48 -
|
1429807
|
|
edivák
|
|
|
Ahoj, tak jsem na tom naprosto stejně jako Jamezz70, jen s tím rozdílem, e mě se zatím ádnou fintou problém odstranit nepodařilo. Nemáte někdo nějaký dalí nápad, předem děkuji! Míra
Ahoj, tak jsem na tom naprosto stejně jako Jamezz70, jen s tím rozdílem, e mě se zatím ádnou fintou problém odstranit nepodařilo. Nemáte někdo nějaký dalí nápad, předem děkuji! Míra
|
|
28.12.2009 11:37 -
|
1429931
|
|
edivák
|
|
|
Vyřeeno - u mne to dělal spoutěcí knoflík rádia za 20kč, prý se to na C5 stává - tvrdí v Citroenu
Vyřeeno - u mne to dělal spoutěcí knoflík rádia za 20kč, prý se to na C5 stává - tvrdí v Citroenu:-d
|
|
28.12.2009 13:27 -
|
1429935
|
|
Mecho
|
|
|
musi se nakonfigurovat přes diagnostiku)
musi se nakonfigurovat přes diagnostiku):palec
|
|
28.12.2009 21:49 -
|
1430046
|
|
edivák
|
|