| | |
01.05.2013 12:00 -
Re: Okno se samo otevírá
|
2574257
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Jo, má pravdu, okno nelze zavřít tlačítkem na DO. Mě to začalo u loni v zimě, pak v létě byl klid a letoní zimu zase. Asi jetě neskončila, protoe to trvá .
Jo, má pravdu, okno nelze zavřít tlačítkem na DO. Mě to začalo u loni v zimě, pak v létě byl klid a letoní zimu zase. Asi jetě neskončila, protoe to trvá :-).
|
|
01.05.2013 16:59 -
|
2574297
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
Maxifik napsal(a): Od Jumepa jsem dostal radu - odpojit na chvíli baterku (cca 20 minut) a pak okna naučit dorazy znova. Mělo by to jít i nějak diagnostikou. Zatím jsem ani jedno nezkouel.
Odpojení baterky mi pomohlo. Diagnostika selhala, poloka "vynulovat nastanení oken" (nebo tak nějak), s tím neudělala nic.
Odpojení baterky mi pomohlo. Diagnostika selhala, poloka "vynulovat nastanení oken" (nebo tak nějak), s tím neudělala nic.
|
|
02.05.2013 00:32 -
|
2574455
|
|
jumep
|
|
|
zatial pomohlo vzdy toto zresetovanie, iba na C8 sa musel spravit tlacitkovy master reset, ale tento myslim pre c5 nebol (bolo myslim poloha 1 hore a potom podrzat polohu 2 nejaky cas, uz si to nepamatam) - kazdopadne pri c5 1 vzdy pomohla bud baterka alebo diagnostika a naucit
ak to nepomaha tak skontrolovat lahkost chodu okien a ak nepomoze tak asi modul dveri (nemozem hovorit lebo som sa s tym nestretol zeby sa to nedalo doriesit)
zatial pomohlo vzdy toto zresetovanie, iba na C8 sa musel spravit tlacitkovy master reset, ale tento myslim pre c5 nebol (bolo myslim poloha 1 hore a potom podrzat polohu 2 nejaky cas, uz si to nepamatam) - kazdopadne pri c5 1 vzdy pomohla bud baterka alebo diagnostika a naucit
ak to nepomaha tak skontrolovat lahkost chodu okien a ak nepomoze tak asi modul dveri (nemozem hovorit lebo som sa s tym nestretol zeby sa to nedalo doriesit)
|
|
27.11.2016 15:44 -
|
3015952
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Tak si se mnou taky začalo pohrávat okno ( u řidiče ) - poslal jsem ho nahoru a hned sjelo o cca 15 cm dolů . Tak jsem po přečtení tohoto tématu odpojil baterku , na cca 25 - 30 min , a zkusil . Nepomohlo to . Tak jsem ji odpojil a vyrazil Saxem . Kdy jsem se po cca 5 hodinách vrátil , tak jsem baterku připojil a okno zase poslouchá .
Dík
Tak si se mnou taky začalo pohrávat okno ( u řidiče ) - poslal jsem ho nahoru a hned sjelo o cca 15 cm dolů . Tak jsem po přečtení tohoto tématu odpojil baterku , na cca 25 - 30 min , a zkusil . Nepomohlo to . Tak jsem ji odpojil a vyrazil Saxem . Kdy jsem se po cca 5 hodinách vrátil , tak jsem baterku připojil a okno zase poslouchá .
Dík :palec
|
|
27.11.2016 20:03 -
|
3016003
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nastav znovu proudovou ochranu,te je vetsinou hlavni problem..
jinak ti odchazi stahovacka,motor uz ji neutahne
nastav znovu proudovou ochranu,te je vetsinou hlavni problem..
jinak ti odchazi stahovacka,motor uz ji neutahne
|
|
29.11.2016 21:35 -
|
3016438
|
|
M.P
|
|
|
Nastavit proudovou ochranu ? To provedu jak ?
To není to sjet dolů - podret - vyjet nahoru podret ... , e jo .
Nastavit proudovou ochranu ? To provedu jak ?
To není to sjet dolů - podret - vyjet nahoru podret ... , e jo .
|
|
29.11.2016 21:38 -
|
3016440
|
|
jumep
|
|
|
nijako, tam je zblbnuty vrchny doraz a on sa neda prestavit lebo to stahuje ako protipriskrip, je to bezny problem ktory nastava pri neviem akych podmienkach
da sa to vyresetovat diagnostikou alebo riesit tou baterkou
jedine co si teraz nauc su vrchne dorazi tak ako si napisal - podrzat
nijako, tam je zblbnuty vrchny doraz a on sa neda prestavit lebo to stahuje ako protipriskrip, je to bezny problem ktory nastava pri neviem akych podmienkach
da sa to vyresetovat diagnostikou alebo riesit tou baterkou
jedine co si teraz nauc su vrchne dorazi tak ako si napisal - podrzat
|
|
29.11.2016 21:43 -
|
3016442
|
|
M.P
|
|
|
Díky . Ty dojezdy jsem nastavil , to znám .
Jinak k tomu myslím dolo pravděpodobně při současném zavírání okýnka a startování . Ale e jsem to provedl mě docvaklo a kdy jsem to někde v předchozích příspěvcích četl e to někdo zmiňoval .
Díky . Ty dojezdy jsem nastavil , to znám .
Jinak k tomu myslím dolo pravděpodobně při současném zavírání okýnka a startování . Ale e jsem to provedl mě docvaklo a kdy jsem to někde v předchozích příspěvcích četl e to někdo zmiňoval .
|
|
29.11.2016 21:46 -
|
3016444
|
|
jumep
|
|
|
ano, toto je jeden zo stavov ked to moze vzniknut, ale je to tiez nepravidelne
ano, toto je jeden zo stavov ked to moze vzniknut, ale je to tiez nepravidelne
|
|
29.11.2016 22:12 -
|
3016450
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jo to ano..pokud uz je "zaseklej" tak mu sebrat napajeni
jo to ano..pokud uz je "zaseklej" tak mu sebrat napajeni
|
|
| |
|
|