| | |
09.02.2011 19:22 -
Re: Vypínání autorádia při vyplém motoru
|
2372664
|
|
jumep
|
|
|
tos, toto je tiez neriesitelne ..
ale ked ide o tie spravy, tak si povrcim s motorom o tu minutu dlhsie a neriesim nieco taketo ....
tos, toto je tiez neriesitelne ..
ale ked ide o tie spravy, tak si povrcim s motorom o tu minutu dlhsie a neriesim nieco taketo ....
|
|
09.02.2011 19:56 -
|
2372666
|
|
DOUFAK
|
|
|
Tak si myslím e,kdyby nás měla tvát taková PRKOTINA a zabývat se jí,jako je tohle,tak na rovinu hrdě hlásím a říkám,e Cépětky jsou NAPROSTO dokonalé a není nad ně !!!
Tak si myslím e,kdyby nás měla tvát taková PRKOTINA a zabývat se jí,jako je tohle,tak na rovinu hrdě hlásím a říkám,e Cépětky jsou NAPROSTO dokonalé a není nad ně !!! ;-)
|
|
09.02.2011 20:12 -
|
2372671
|
|
Brzda
|
|
|
Tak mě ukamenujte Já se povauju za hrdého citroenáře. Vechna má auta (s vyjímkou jednoho Peugeota) byly Citroeny a po jiném autě ani nějak moc netouím. Jsou ale věci, které mě tvou a větinou je to tak, e čím větí blbost to je, tím víc mě to tve. Zajímalo by mě, kdy v nové C4 je moné vybírat si i zvuk blinkrů, jestli je moné nastavit si i něco důleitějího. Zvuk blinkru mi jako blbost například připadá. To e mě rádio nutí nechat klapat motor mi přijde nenormální. Obvzlá kdy auto UMÍ poznat jestli je klíč v zapalování....
Jo a Cépětky naprosto dokonalé nejsou, tak jako ostatní Citroeny, ale to je na nich asi to pěkné.....jsou to auta s duí
Tak mě ukamenujte :-p Já se povauju za hrdého citroenáře. Vechna má auta (s vyjímkou jednoho Peugeota) byly Citroeny a po jiném autě ani nějak moc netouím. Jsou ale věci, které mě tvou a větinou je to tak, e čím větí blbost to je, tím víc mě to tve:-). Zajímalo by mě, kdy v nové C4 je moné vybírat si i zvuk blinkrů, jestli je moné nastavit si i něco důleitějího. Zvuk blinkru mi jako blbost například připadá. To e mě rádio nutí nechat klapat motor mi přijde nenormální. Obvzlá kdy auto UMÍ poznat jestli je klíč v zapalování....
Jo a Cépětky naprosto dokonalé nejsou, tak jako ostatní Citroeny, ale to je na nich asi to pěkné.....jsou to auta s duí;-)
|
|
09.02.2011 20:32 -
|
2372686
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
nevím přesně jak to bylo, ale při nastartovaném motoru a sputěném radiu stačilo vypnout jen do polohy 1 a rádio stálo hrálo bez jakéhokoliv přeruení. Pravda svítila palubka, ale to je cena za sputěné rádio. Jinak po asi 20ti minutách se vypne, tak pokud chci dále poslouchat tak zmáčknu sputění a radio jede dál. To je takový problém ???. Jak u zde tolikrát bylo, je to spojené s baterkou, take osobně radi ráno nastartuji ne ji mít vymlácenou radiem.
nevím přesně jak to bylo, ale při nastartovaném motoru a sputěném radiu stačilo vypnout jen do polohy 1 a rádio stálo hrálo bez jakéhokoliv přeruení. Pravda svítila palubka, ale to je cena za sputěné rádio. Jinak po asi 20ti minutách se vypne, tak pokud chci dále poslouchat tak zmáčknu sputění a radio jede dál. To je takový problém ???. Jak u zde tolikrát bylo, je to spojené s baterkou, take osobně radi ráno nastartuji ne ji mít vymlácenou radiem.
|
|
09.02.2011 20:36 -
|
2372689
|
|
Brzda
|
|
|
to amitinda: očividně nečte celé vlákno 1. C5II nemá polohu 1, 2. economy mode mi nevadí, ale to je jedno. Myslím e řeení neexistuje, jen mi to prostě přijde blby....
to amitinda: očividně nečte celé vlákno 1. C5II nemá polohu 1, 2. economy mode mi nevadí, ale to je jedno. Myslím e řeení neexistuje, jen mi to prostě přijde blby....
|
|
09.02.2011 20:42 -
|
2372691
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
celé jsem to četl, ale pravda to mi nedolo.
celé jsem to četl, ale pravda to mi nedolo.
|
|
18.07.2013 22:23 -
|
2599894
|
|
Karlos88
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Zdravim. Mechanika mi vůbec nechtěla přehrát cédečka. Dneska jsem si koupil čistící CD a začlo to fungovat. Moc jsem tomu nevěřil, e to pomůe. Ale radost netrvala moc dlouho, kdy jsem zjistil, e hraje pouze při vyplém motoru. Nevíte co s tím ? Dík
Zdravim. Mechanika mi vůbec nechtěla přehrát cédečka. Dneska jsem si koupil čistící CD a začlo to fungovat. Moc jsem tomu nevěřil, e to pomůe. Ale radost netrvala moc dlouho, kdy jsem zjistil, e hraje pouze při vyplém motoru. Nevíte co s tím ? Dík
|
|
| |
|
|