| | |
17.05.2012 23:23 -
Re: Levá páčka - samovolné vypínání dálkových světel, blinkrů a mlhovek
|
2479301
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
No a teraz kde je "rexo" zakopaný? Lebo sem tam sa zíde... Ked svetla zapnem tak vsetko ide ako má. Ale daco sa mi mari, e tie uplne prve tuto funkciu nemali, mozno by to vyriesil novsi soft BSI...
No a teraz kde je "rexo" zakopaný? Lebo sem tam sa zíde... Ked svetla zapnem tak vsetko ide ako má. Ale daco sa mi mari, e tie uplne prve tuto funkciu nemali, mozno by to vyriesil novsi soft BSI...
|
|
17.05.2012 23:31 -
|
2479303
|
|
jumep
|
|
|
prve, zo starou bsi nemaju po zapnuti denneho svietenia vypnutu pristrojovku, ta svieti stale
hukacka musi ist, najskor mas problem s kontatktom v come
prve, zo starou bsi nemaju po zapnuti denneho svietenia vypnutu pristrojovku, ta svieti stale
hukacka musi ist, najskor mas problem s kontatktom v come
|
|
17.05.2012 23:51 -
|
2479308
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
To je pravda, pristrojovka svieti stále. A v comme asi problem nebude ked mi normalne vsetko funguje po zapnuti svetiel packou. Nie?
To je pravda, pristrojovka svieti stále. A v comme asi problem nebude ked mi normalne vsetko funguje po zapnuti svetiel packou. Nie?
|
|
18.05.2012 06:48 -
|
2479316
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
jumep napsal(a): pri c5 2 sa da pritiahnut ta packa, ak je pre zmenu moc pritiahnuta, je to tiez zle
treba to tak akurat
A kde se dá přitáhnout? Měl jsem to odkrytované, viděl jsem e systém blikny je na dvou roubcích, ale dál se mi nechtělo jít. Je to tam? Jak tedy páčku vyndám, abych ji mohl dotáhnout? Nezdá se mi e by byla stejně jako tempomat a rádio jen nacvaklá.
A kde se dá přitáhnout? Měl jsem to odkrytované, viděl jsem e systém blikny je na dvou roubcích, ale dál se mi nechtělo jít. Je to tam? Jak tedy páčku vyndám, abych ji mohl dotáhnout? Nezdá se mi e by byla stejně jako tempomat a rádio jen nacvaklá.:nevim
|
|
18.05.2012 12:10 -
|
2479352
|
|
jumep
|
|
|
ked to oddeklujes zvrchu su 2 torxy a zospodu dalsie 2
nedemontovavat, len tieto pritiahnut alebo povolit
samozrejme volant musi byt dole
ked to oddeklujes zvrchu su 2 torxy a zospodu dalsie 2
|
|
20.05.2012 08:50 -
|
2479531
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
jumep napsal(a): ked to oddeklujes zvrchu su 2 torxy a zospodu dalsie 2
Tak to jsem zkusil, torxi byli dotaený, ale stejně to je stejný. Na první pohled páčka funguje jak má, na dotek pěkně překlapává, ale blikny se spustí jetě před překlapnutím, to znamená, e i kdy je páčka ve střední poloze, tak pokud je ní, nebo vej, tak bliká. Tak nevím..
Tak to jsem zkusil, torxi byli dotaený, ale stejně to je stejný. Na první pohled páčka funguje jak má, na dotek pěkně překlapává, ale blikny se spustí jetě před překlapnutím, to znamená, e i kdy je páčka ve střední poloze, tak pokud je ní, nebo vej, tak bliká. Tak nevím..:-(
|
|
20.05.2012 11:31 -
|
2479554
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Ale to je podle mne OK, já to mám taky tak. Kdy slabě podrí páčku blinkrů nahoru či dolů, tak ji blikají. Já to vyuzívám například při řazení do jízdních pruhů a podobně.
Ale to je podle mne OK, já to mám taky tak. Kdy slabě podrí páčku blinkrů nahoru či dolů, tak ji blikají. Já to vyuzívám například při řazení do jízdních pruhů a podobně.
|
|
21.05.2012 06:10 -
|
2479713
|
|
Blodmen
|
|
|
Maxifik napsal(a): Ale to je podle mne OK, já to mám taky tak. Kdy slabě podrí páčku blinkrů nahoru či dolů, tak ji blikají. Já to vyuzívám například při řazení do jízdních pruhů a podobně.
To ano, ale kdy vracím blinkr, neměl by mi sám začít blikat a na druhé straně., Prostě jak je volný, tak sám začne blikat.
To ano, ale kdy vracím blinkr, neměl by mi sám začít blikat a na druhé straně., Prostě jak je volný, tak sám začne blikat.:-(
|
|
21.05.2012 09:26 -
|
2479750
|
|
jumep
|
|
|
mal si cely modul s packami dole?
sroby su odpredu aj odzadu, skusal si ich pripadne povolit a hybat tym?
mal si cely modul s packami dole?
sroby su odpredu aj odzadu, skusal si ich pripadne povolit a hybat tym?
|
|
21.05.2012 16:01 -
|
2479840
|
|
jruze
|
|
|
No podle mne by mohl být oběhaný ten výstupek,nebo ty zoubky-mohlo by pomoct rozebrat a natáhnout pérko.
No podle mne by mohl být oběhaný ten výstupek,nebo ty zoubky-mohlo by pomoct rozebrat a natáhnout pérko.
Přílohy: 210520122197.jpg ( 591566b ) - 210520122194.jpg ( 731382b ) - |
|
22.05.2012 06:23 -
|
2480021
|
|
Blodmen
|
|
|
No rozebrané jsem to celé neměl, ostatní psali a to hlavně nerozebírám, tak jsem zkouel jenom dotáhnout rouby. Povolovat jsem to ani nezkouel, kdy je to volné.
No rozebrané jsem to celé neměl, ostatní psali a to hlavně nerozebírám, tak jsem zkouel jenom dotáhnout rouby. Povolovat jsem to ani nezkouel, kdy je to volné.
|
|
14.09.2012 21:00 -
|
2505459
|
|
Gerlik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Zdravím vechny,mam taky takový problém.Pokud blikám napravo a pak se mi páčka vrátí zpět při srovnání kol tak mi to automaticky začne blikat na levou stranu.Potřeboval bych nějakou fotodokumentaci a postup jak nato.Děkuji vem za radu......
Zdravím vechny,mam taky takový problém.Pokud blikám napravo a pak se mi páčka vrátí zpět při srovnání kol tak mi to automaticky začne blikat na levou stranu.Potřeboval bych nějakou fotodokumentaci a postup jak nato.Děkuji vem za radu......:-))))
|
|
15.09.2012 18:33 -
|
2505633
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Poli mi do SZ maila , polu ti fotodokumentaci rozborky .
Poli mi do SZ maila , polu ti fotodokumentaci rozborky .
|
|
15.09.2012 21:51 -
|
2505671
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Taková blbá otázka, proč to sem nehodí pro vechny?
Taková blbá otázka, proč to sem nehodí pro vechny? ;-)
|
|
22.11.2012 16:40 -
|
2524331
|
|
bexxx
|
|
|
Tak přispěju svým problémem taky do diskuze.
Mě se začali dálkové světla samovolně vypínat a li i patně zapnout,třeba a na potřetí. Nedavno u neli zapnout vubec. Mám nastavené automatické rozsvěcení světel.
Divné mi je,e kdy jsem měl zaplé mlhovky a zkusil jsem tam dát ty dálkové,tak to ty mlhovky vyplo a hned se zase zaply,protoe dálkový se nezaply.
Po přečtení příspěvků tady jsem rozebral COM a nic jsem nenael,jen očistil kontakty,ne e by byly nějak zahnusený a namazal hejbátka. Sloil jsem to a ve bylo jako předtím.
Dnes jsem jetě znovu rozebral levou páčku na světla,u jsem tam měnil ten plíek za pravej,protoe na světlech nepotřebuju páčku mačkat a neel mi ovládat palubní PC.
A tam byla chyba,zřejmě to tam patně sedělo a dálkový to nezaplo,teď u fungujou,take jak tu psal myslím jumep ,mue zlobit kontakt v zapínání přímo na páčce a to i kdy máte nastavené automatické rozsvěcení a není třeba otáčet pro zapnutí světel.
Tak přispěju svým problémem taky do diskuze.
Mě se začali dálkové světla samovolně vypínat a li i patně zapnout,třeba a na potřetí. Nedavno u neli zapnout vubec. Mám nastavené automatické rozsvěcení světel.
Divné mi je,e kdy jsem měl zaplé mlhovky a zkusil jsem tam dát ty dálkové,tak to ty mlhovky vyplo a hned se zase zaply,protoe dálkový se nezaply.
Po přečtení příspěvků tady jsem rozebral COM a nic jsem nenael,jen očistil kontakty,ne e by byly nějak zahnusený a namazal hejbátka. Sloil jsem to a ve bylo jako předtím.
Dnes jsem jetě znovu rozebral levou páčku na světla,u jsem tam měnil ten plíek za pravej,protoe na světlech nepotřebuju páčku mačkat a neel mi ovládat palubní PC.
A tam byla chyba,zřejmě to tam patně sedělo a dálkový to nezaplo,teď u fungujou,take jak tu psal myslím jumep :palec ,mue zlobit kontakt v zapínání přímo na páčce a to i kdy máte nastavené automatické rozsvěcení a není třeba otáčet pro zapnutí světel.
|
|
22.11.2012 17:01 -
|
2524344
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
co se týká mlhových a dálkových světel tak ze zákona je povinost aby nely současně zapnout.
co se týká mlhových a dálkových světel tak ze zákona je povinost aby nely současně zapnout. ;-)
|
|
| |
|
|