| | |
17.09.2009 14:55 -
Re: Levá páčka - samovolné vypínání dálkových světel, blinkrů a mlhovek
|
1105823
|
|
jumep
|
|
|
pripadne sa stavit v olomouci alebo na zraze
myslim ze 800 - 1500 davat za taku drobotinu v citroene je trosku moc
pripadne sa stavit v olomouci alebo na zraze :)
myslim ze 800 - 1500 davat za taku drobotinu v citroene je trosku moc
|
|
17.09.2009 18:47 -
|
1105837
|
|
Breaka
|
Město: Kutna Hora, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Ahoj, toto téma mne zaujalo a a se mi moje milovaná C5-tka "zblázní", budu vědět, e je to na 90% odcházejícím com2000 Mám otázku na autodiag. Kde mám potom tu zázračnou krabičku v autě hledat?
Ahoj, toto téma mne zaujalo a a se mi moje milovaná C5-tka "zblázní", budu vědět, e je to na 90% odcházejícím com2000 :-( Mám otázku na autodiag. Kde mám potom tu zázračnou krabičku v autě hledat?
|
|
17.09.2009 19:42 -
|
1105843
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Měla by být zde: viz. příloha
Cena v citroenu je kolem 16 000,- Kč
Poznámka: Uvedený obrázek neukazuje com2000, ale BSI. Tím se omlouvám těm, které jsem zmátl.
Měla by být zde: viz. příloha
Cena v citroenu je kolem 16 000,- Kč :-(
Poznámka: Uvedený obrázek neukazuje com2000, ale BSI. Tím se omlouvám těm, které jsem zmátl.
Přílohy: 6160a010.jpg ( 82672b ) - |
|
17.09.2009 20:09 -
|
1105865
|
|
jumep
|
|
|
ruza - toje BSI, com2000 su samotne packy smeroviek a stieracov
ruza - toje BSI, com2000 su samotne packy smeroviek a stieracov
|
|
17.09.2009 20:20 -
|
1105873
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to co popisuje nas novy technik RUZA je opravdu BSI a jeho cena je 10 - 15 000 max dle typu,vybavy a stupne predprogramovani..
com2000 stoji cca 7-14 000 take dle stupne vybavy ...
to co popisuje nas novy technik RUZA je opravdu BSI a jeho cena je 10 - 15 000 max dle typu,vybavy a stupne predprogramovani..
com2000 stoji cca 7-14 000 take dle stupne vybavy ...
|
|
17.09.2009 20:34 -
|
1105884
|
|
Růa
|
|
|
Tak sorry no, jsem se napoprvé netrefil, ale byl jsem blízko, né?!
Take comm2000 by mělo být asi tohle: viz. příloha
Tak sorry no, jsem se napoprvé netrefil, ale byl jsem blízko, né?!
Take comm2000 by mělo být asi tohle: viz. příloha
Přílohy: 5221a010.jpg ( 44271b ) - |
|
17.09.2009 20:51 -
|
1105891
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
...asi o 30 Cm niz ale draty tam od nej vedou takze v podstate dobry..
:-)))) ...asi o 30 Cm niz :-)))) ale draty tam od nej vedou takze v podstate dobry..
|
|
18.09.2009 19:34 -
|
1105969
|
|
fantomas
|
Město: H.Brod, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Propánakrále.....mě to před týdnem také párkrát "vrátilo" dálkové na tlumené. Z odkazů výe uvedených nejsem úplně v obraze, ale - nelo by místo /relativně drahé/ com 2000 prostě za přepínač pověsit cojávim 40A relátko a na celou slavnou jednotku se vykalat?? Stejně mám z přepínání dálk/tlum blbej pocit, anto je tam prodleva, na kterou jsem si musel nerad zvykat.
Propánakrále.....mě to před týdnem také párkrát "vrátilo" dálkové na tlumené. Z odkazů výe uvedených nejsem úplně v obraze, ale - nelo by místo /relativně drahé/ com 2000 prostě za přepínač pověsit cojávim 40A relátko a na celou slavnou jednotku se vykalat?? Stejně mám z přepínání dálk/tlum blbej pocit, anto je tam prodleva, na kterou jsem si musel nerad zvykat.
|
|
25.10.2009 07:42 -
|
1108191
|
|
Růa
|
|
|
Tak dnes jsem zjistil, e mi to občas samo vypne i zadní mlhovky.
Tak dnes jsem zjistil, e mi to občas samo vypne i zadní mlhovky. :-(
|
|
25.10.2009 07:50 -
|
1108193
|
|
maniac
|
Město: Vejprnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 23 |
|
|
No ja uz jsem se dostal do faze, ze dalkove nefungujou skoro vubec. Byl jsem se zeptat v Citroenu a tam mi jen rekli, ze se neda urcit cim to je , ze mi muzou objednat za 14560 Kc ten com2000 a doufat, ze to bylo tim.
Mam znameho na vrakarne, ktery by me to nechal vymenit/vyzkouset, ale netusim jestli kdyz pripojim nejaky, ktery tam nepatri tak neco odpalim nebo ne.
No ja uz jsem se dostal do faze, ze dalkove nefungujou skoro vubec. Byl jsem se zeptat v Citroenu a tam mi jen rekli, ze se neda urcit cim to je :(, ze mi muzou objednat za 14560 Kc ten com2000 a doufat, ze to bylo tim.
Mam znameho na vrakarne, ktery by me to nechal vymenit/vyzkouset, ale netusim jestli kdyz pripojim nejaky, ktery tam nepatri tak neco odpalim nebo ne.
|
|
25.10.2009 08:12 -
|
1108197
|
|
autodiag
|
|
|
neodpalis nic ale moc velkou sanci se trefit nemas..COM2000 je cca 40 typu ....ty svetla budou na 90% v COM2000 na 10% BSI
neodpalis nic ale moc velkou sanci se trefit nemas..COM2000 je cca 40 typu ....ty svetla budou na 90% v COM2000 na 10% BSI
|
|
25.10.2009 08:16 -
|
1108198
|
|
maniac
|
Město: Vejprnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Dik za info. A nejak dopredu zjistit v cem to je presne se neda? Tech 14 bych ozelel, ale pak bych asi chytil nerva kdyby to bylo necim jinym Jeste se zeptam, citroeny maji nejakou tabulkovou cenu, nebo to mam zkusit u jineho sehnat levneji. (samozrejme pokud to bude radove odlisne)
Dik za info. A nejak dopredu zjistit v cem to je presne se neda? Tech 14 bych ozelel, ale pak bych asi chytil nerva kdyby to bylo necim jinym :) Jeste se zeptam, citroeny maji nejakou tabulkovou cenu, nebo to mam zkusit u jineho sehnat levneji. (samozrejme pokud to bude radove odlisne)
|
|
25.10.2009 10:13 -
|
1108212
|
|
Seki
|
Město: Velké Meziříčí, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Stalo se mi to samé, navíc mi nesvítily parkovačky a sem-tam nefungovalo DO. Závada byla v com 2000 (DO + dálky), u parkovaček byla chyba v páčce. Natěstí v mém případě to byla vyloeně mechanická závada - vybrouené kontakty na desce. Na druhý pokus opraveno, svítím, odemykám a tak.
Stalo se mi to samé, navíc mi nesvítily parkovačky a sem-tam nefungovalo DO. Závada byla v com 2000 (DO + dálky), u parkovaček byla chyba v páčce. Natěstí v mém případě to byla vyloeně mechanická závada - vybrouené kontakty na desce. Na druhý pokus opraveno, svítím, odemykám a tak. :palec
|
|
25.10.2009 11:07 -
|
1108216
|
|
Růa
|
|
|
Seki, prosim tě, hoď sem nějaký popis, jak si postupoval při vyndání a následném rozebrání COM2000. Jde to nějak rozebrat, ani by hrozilo nějaké úplné rozsypání pruinek, kontaktů a podobně? Je to jenom seroubované, snýtované nebo slepené?
Koukal jsem na tvou fotku v profilu, ale pokud má víc fotek rozebraného comu, tak je sem, prosím, přidej.
Seki, prosim tě, hoď sem nějaký popis, jak si postupoval při vyndání a následném rozebrání COM2000. Jde to nějak rozebrat, ani by hrozilo nějaké úplné rozsypání pruinek, kontaktů a podobně? Je to jenom seroubované, snýtované nebo slepené?
Koukal jsem na tvou fotku v profilu, ale pokud má víc fotek rozebraného comu, tak je sem, prosím, přidej.
|
|
28.12.2009 20:48 -
|
1430041
|
|
liakaxub
|
Město: Poprad, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
mám citona(2,0HDi 2003) len jeden mesiac a u sa mi objavili závady.Neviete mi niekto poradi čo mám robi.Prava páčka na ovladanie pc mi nefunguje a taktie mi nefunguje žava páčka , nejdu mi zapáli svetlá a vôbec mi nejde podsvietenie palubovky a ovladania.
mám citona(2,0HDi 2003) len jeden mesiac a u sa mi objavili závady.Neviete mi niekto poradi čo mám robi.Prava páčka na ovladanie pc mi nefunguje a taktie mi nefunguje žava páčka , nejdu mi zapáli svetlá a vôbec mi nejde podsvietenie palubovky a ovladania.:-(
|
|
28.12.2009 21:49 -
|
1430045
|
|
jumep
|
|
|
bud mas odideny comm panel alebo nieco s packou samotnou, prava packa sa da v pohode opravit, je tu aj na to navod v clankoch & navodoch
nemas cestu smer BA zeby si sa stavil?
ak nie, skus servis v LM - .link.
bud mas odideny comm panel alebo nieco s packou samotnou, prava packa sa da v pohode opravit, je tu aj na to navod v clankoch & navodoch
nemas cestu smer BA zeby si sa stavil?
ak nie, skus servis v LM - http://www.ccca.cz/zaznam/index.php?id=68
|
|
21.06.2010 10:40 -
|
2348772
|
|
jirisaub
|
|
|
maniac napsal(a): V poslednich 14 ti dnech se mi zacaly divne chovat dalkove svetla. Pokud dam pravy blinkr, tak se asi po 4 bliknutich vypnou dalkove svetla. Pri jizde bez blinkru se tez nahodne vypinaji v ruznych menicich se intervalech. Netusite nekdo v cem by mohl byt problem, co pripadne zkontrolovat? (C5 I break 2004)
Vím, e je tohle téma u starí, ale u týden testuju jeden fígl a myslím, e se mi to podařilo vyřeit. Stačilo málo a nic to nestojí. Fígl spočívá v tom, e :1.) Mám nastavené zapnutí denního svícení-nejdou přepnout na dálkové!(tzn. nemusím otáčet páčkou a svítím). 2.) Aktivoval jsem automatické rozvícení světel (tzn opět nemusím páčkou otáčet)-a při tom se rozsvítí přístrojovka a můu přepnout na dálkové! Hlavní je, e se s páčkou nemusí otáčet, tam je pravděpodobně ten problém. Zatím to mám takhle týden a světla jetě nezhasly.
Vím, e je tohle téma u starí, ale u týden testuju jeden fígl a myslím, e se mi to podařilo vyřeit. Stačilo málo a nic to nestojí. Fígl spočívá v tom, e :1.) Mám nastavené zapnutí denního svícení-nejdou přepnout na dálkové!(tzn. nemusím otáčet páčkou a svítím). 2.) Aktivoval jsem automatické rozvícení světel (tzn opět nemusím páčkou otáčet)-a při tom se rozsvítí přístrojovka a můu přepnout na dálkové! Hlavní je, e se s páčkou nemusí otáčet, tam je pravděpodobně ten problém. Zatím to mám takhle týden a světla jetě nezhasly.
|
|
27.07.2010 14:23 -
|
2351166
|
|
sperlis
|
Město: Přimda, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Tak mě se taky stalo to e mi světla začali se přepínat z dálkových na tlumené.A jsem byl z toho neastnej.Tak jsem sundal kryty okolo volantu a prostříkal jsem to WD40.A po 10 kilometrech co jsem si s tim hral tak to přestalo a od té doby mám klid.U to funguje půl roku a zatim ani jednou to neblblo.Take řeit hned com2000?myslim si e ne a zkusit tohle.
Tak mě se taky stalo to e mi světla začali se přepínat z dálkových na tlumené.A jsem byl z toho neastnej.Tak jsem sundal kryty okolo volantu a prostříkal jsem to WD40.A po 10 kilometrech co jsem si s tim hral tak to přestalo a od té doby mám klid.U to funguje půl roku a zatim ani jednou to neblblo.Take řeit hned com2000?myslim si e ne a zkusit tohle.
|
|
27.07.2010 15:07 -
|
2351173
|
|
jumep
|
|
|
WD neni vhodny na elektroniku, ale kazdeho vec ...
vycistenie commu je vzdy istejsie
WD neni vhodny na elektroniku, ale kazdeho vec ...
vycistenie commu je vzdy istejsie
|
|
| |
|
|