| | |
12.03.2018 13:21 -
Re: Páčky pod volantem
|
3139019
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
tak vies su tri moznosti: strpiet to, mna to uz preslo uz to viac nedokazem ignorovat
druha: dat to spravit, lenze komu? kde... kazdy povie: vymenit to cele lebo to je najednoduchsie ale najdrahsie
tretia: skusit sam a ked nevyjde kupit druhe
Uvidime bud vyjde alebo nevyjde. A ked vyjde naucim sa nieco nove.
tak vies su tri moznosti: strpiet to, mna to uz preslo uz to viac nedokazem ignorovat
druha: dat to spravit, lenze komu? kde... kazdy povie: vymenit to cele lebo to je najednoduchsie ale najdrahsie
tretia: skusit sam a ked nevyjde kupit druhe :-))))
Uvidime bud vyjde alebo nevyjde. A ked vyjde naucim sa nieco nove.
|
|
12.03.2018 15:51 -
Re: Páčky pod volantem
|
3139057
|
|
jumep
|
|
|
ja opravujem ten vrch, bez demontaze packy (resp. nemal som sancu zohnat len packu a potom ma to uz nejako netrapilo lebo sa to da riesit)
das dole len v aute plastovy prepinac a ten pliesok upravujem
s automatickym svietenim to vie vydrzat dobre
ja opravujem ten vrch, bez demontaze packy (resp. nemal som sancu zohnat len packu a potom ma to uz nejako netrapilo lebo sa to da riesit)
das dole len v aute plastovy prepinac a ten pliesok upravujem
s automatickym svietenim to vie vydrzat dobre
|
|
12.03.2018 19:26 -
Re: Levá páčka - samovolné vypínání dálkových světel, blinkrů a mlhovek
|
3139093
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pajet flex je vzdy sazka do loterie a na chvilku,vzhledem k dostuponosti cele nove packy mi to neprijde jako rentabilni oprava
navic pokud je packa vebehana ,muzes delat s flexem co chces a stejne se bude prepinas samovolne
pajet flex je vzdy sazka do loterie a na chvilku,vzhledem k dostuponosti cele nove packy mi to neprijde jako rentabilni oprava
navic pokud je packa vebehana ,muzes delat s flexem co chces a stejne se bude prepinas samovolne
|
|
12.03.2018 19:27 -
|
3139103
|
|
jumep
|
|
|
ja neletujem ale nic na flexe, to je fakt ohubu
a hovorim, onehda nebola packa dostupna a potom som uz nehladal / neriesil
ja neletujem ale nic na flexe, to je fakt ohubu
a hovorim, onehda nebola packa dostupna a potom som uz nehladal / neriesil
|
|
12.03.2018 19:32 -
|
3139107
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tak packa je dostupsa vuce jak 5 let ....
spis tim chci rict ze oprava jen flexu nepomuze
tak packa je dostupsa vuce jak 5 let ....
spis tim chci rict ze oprava jen flexu nepomuze
|
|
12.03.2018 22:22 -
|
3139179
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
tak uvidime co sa mne podari... och som rad ze na 406coupe to funguje
btw dobre ze ste to sem prehodili, prispevok. Zistil som ze ako mame u nas vo firme spraveny net a vsetko poblokovane nefunguje mi citroen service box a taktiez ani vyhladavanie na tomto fore. Tak som zil v tom ze tato tema neexistuje. Holt Honeywell ma na nas prisne kriteria, velky brat nas vidi
tak uvidime co sa mne podari... och som rad ze na 406coupe to funguje :-))))
btw dobre ze ste to sem prehodili, prispevok. Zistil som ze ako mame u nas vo firme spraveny net a vsetko poblokovane nefunguje mi citroen service box a taktiez ani vyhladavanie na tomto fore. Tak som zil v tom ze tato tema neexistuje. Holt Honeywell ma na nas prisne kriteria, velky brat nas vidi :D
|
|
13.03.2018 17:34 -
|
3139303
|
|
Manni
|
Město: Nupaky, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Třeba to někomu pomůe
.link.
.link.
.. kdyby někdo chtěl do budoucna vyuít asi bych si napsal ty kontaktní udaje.. na seznamu to dlouho nevydrí..
Ahoj
Třeba to někomu pomůe
https://www.sbazar.cz/kolbik0/detail/27977592-oprava-pacek-pod-volantem-peugeot-citroen
https://www.sbazar.cz/dovozvozideljh/detail/8201373-provedu-opravu-ovladacich-pacek-pod-volantem-na
.. kdyby někdo chtěl do budoucna vyuít asi bych si napsal ty kontaktní udaje.. na seznamu to dlouho nevydrí..
Ahoj
|
|
01.08.2018 21:22 -
|
3173585
|
|
xsarafobie
|
Město: Zarosice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Páni - hlavně s vlastní zkueností.. téma tu je u dlouho.
KDO U MÁ REPASE TĚCH PÁČEK? A jak dlouho to vydrelo?
Koupil jsem C5 od MP, který pročistil kontakty a prý nějak nahnul drátky sám před cca. 2-3 roky. To nemám v úmyslu dělat sám, určitě bych to nesloil. Poprosil jsem zatím pana Martina Handla, jestli by se mi na to mrknul. V mém okolí jsou 3 zkuení servisáci (auto-elektro), kteří toto odmítají dělat jako nesmyslné řeení s nejistým výsledkem. Prý je to nějak letované na desce a není moné nějak kvalitně opravit bez výměny kompletní desky. Pan Handl mi napsal, e se časem domluvíme, ale potřebuje mít auto delí dobu. Oproti tomu mi nějaký servisák (resp. vrakovitě u Hlinska) psal, e to opraví do 20ti minut.
Jak to tedy bude? Něco se přeletuje a vydrí to rok? Nebo to zrepasuje na 3 a více let? (tj. 100tis km?) V tom vrakoviti mi to připadne divné... nějakou zkuenost mít musí, ale za 20 minut asi jen vymění věnec za jiný... jene bude to fungovat? Jak dlouho?
Opravdu se toho bojím. To auto mám rok a jsem relativně spokojený. Zkuste někdo udělat reklamu
Páni - hlavně s vlastní zkueností.. téma tu je u dlouho.
KDO U MÁ REPASE TĚCH PÁČEK? A jak dlouho to vydrelo?
Koupil jsem C5 od MP, který pročistil kontakty a prý nějak nahnul drátky sám před cca. 2-3 roky. To nemám v úmyslu dělat sám, určitě bych to nesloil. Poprosil jsem zatím pana Martina Handla, jestli by se mi na to mrknul. V mém okolí jsou 3 zkuení servisáci (auto-elektro), kteří toto odmítají dělat jako nesmyslné řeení s nejistým výsledkem. Prý je to nějak letované na desce a není moné nějak kvalitně opravit bez výměny kompletní desky. Pan Handl mi napsal, e se časem domluvíme, ale potřebuje mít auto delí dobu. Oproti tomu mi nějaký servisák (resp. vrakovitě u Hlinska) psal, e to opraví do 20ti minut.
:nevim
Jak to tedy bude? Něco se přeletuje a vydrí to rok? Nebo to zrepasuje na 3 a více let? (tj. 100tis km?) V tom vrakoviti mi to připadne divné... nějakou zkuenost mít musí, ale za 20 minut asi jen vymění věnec za jiný... jene bude to fungovat? Jak dlouho?
Opravdu se toho bojím. To auto mám rok a jsem relativně spokojený. Zkuste někdo udělat reklamu ;-)
|
|
02.08.2018 09:26 -
|
3173620
|
|
autodiag
|
|
|
ja jsem ti napsal ze jsem do 10.8 na dovolene a ze je tam vice druhu jak pacek tak u COMu a ze to na pockani proste nedelam a packu davom novou,tak tady nepis nesmysly....
za 20 minut to tak sundas a ne jeste aby jsi to rozebral opravil a slozil,takze je temer jicte ze dostanes COM z vrakace v podobnem stavu..
na desce problem neni nikdy,na 95% je problem v packach coz jsem ti take napsal
ja jsem ti napsal ze jsem do 10.8 na dovolene a ze je tam vice druhu jak pacek tak u COMu a ze to na pockani proste nedelam a packu davom novou,tak tady nepis nesmysly....:nevim
za 20 minut to tak sundas a ne jeste aby jsi to rozebral opravil a slozil,takze je temer jicte ze dostanes COM z vrakace v podobnem stavu..
na desce problem neni nikdy,na 95% je problem v packach coz jsem ti take napsal
|
|
02.08.2018 14:33 -
|
3173700
|
|
xsarafobie
|
|
|
No pardon - asi jsem to blbě pochopil... v potě mám 2 řádky - e je toho víc typů a na počkání to nejde. Pak tu dovolenou a e mám poslat nebo přivést....
Právě netuím, kde je ten problém a jak se opravuje... by pár postupů demontáe tam uvedeno je.
Páčku nějakou z číny mám, ale nejsem si jist správným typem. Obrázky na páčce a funkce vypadají shodně. Citroen mi napsal, e dle VIN "Blok ovladačů pod volentem k Vaemu vozidlu má referenční číslo 6242 C2 "
ten jsem nael .link. - jenom to má být bez tempomatu a rádia, to se má předělat.. take jsme na stejným.
Ono mne to za poslední 3 dny docela zásadně zlobí... světla moc neřeím, ale blinkry přestávají blikat a občas netroubí klakson... Jsem dost nervozní...
No pardon - asi jsem to blbě pochopil... v potě mám 2 řádky - e je toho víc typů a na počkání to nejde. Pak tu dovolenou a e mám poslat nebo přivést....
Právě netuím, kde je ten problém a jak se opravuje... by pár postupů demontáe tam uvedeno je.
Páčku nějakou z číny mám, ale nejsem si jist správným typem. Obrázky na páčce a funkce vypadají shodně. Citroen mi napsal, e dle VIN "Blok ovladačů pod volentem k Vaemu vozidlu má referenční číslo 6242 C2 "
ten jsem nael https://autodilos.cz/spinac-rizeni-valeo-251492 - jenom to má být bez tempomatu a rádia, to se má předělat.. take jsme na stejným.
Ono mne to za poslední 3 dny docela zásadně zlobí... světla moc neřeím, ale blinkry přestávají blikat a občas netroubí klakson... Jsem dost nervozní...
|
|
02.08.2018 16:46 -
|
3173720
|
|
kajman
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 144 |
|
|
xsarafobie napsal(a): světla moc neřeím, ale blinkry přestávají blikat a občas netroubí klakson... Jsem dost nervozní...
Ze si s toho něco dělá, e ti to nebliká. Dnes nebliká u skoro nikde nikdo. Byl bys za blázna je prece demokracie. Nedávno jsem jel za manikem, který přes celý město nepouil blinkr ani jednou. Chytl jsem nervy a kdy odbočil na benzínu vystoupil jsem a zeptal se ho na co má tu páčku pod volantem. Vysmál se mi prý o co mi jde a ukázal prostředník. To tak... Měl jsem chu mu rozhodit sandál, ale to bych tu u se nepsal
Ze si s toho něco dělá, e ti to nebliká. Dnes nebliká u skoro nikde nikdo. Byl bys za blázna je prece demokracie. Nedávno jsem jel za manikem, který přes celý město nepouil blinkr ani jednou. Chytl jsem nervy a kdy odbočil na benzínu vystoupil jsem a zeptal se ho na co má tu páčku pod volantem. Vysmál se mi prý o co mi jde a ukázal prostředník. To tak... Měl jsem chu mu rozhodit sandál, ale to bych tu u se nepsal
|
|
02.08.2018 17:12 -
|
3173723
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
xsarafobie napsal(a): Koupil jsem C5 od MP, který pročistil kontakty a prý nějak nahnul drátky sám před cca. 2-3 roky.
Jj , jak píe ... Mě to tenkrát zlobilo e nely zapnout dálkový . Je to u pár let zpět ( někdy 2012 ) , problém byl v kontaktu viz. příloha . Co se mi podařilo vyřeit , kdy mi kdosi poslal fotky jak demontovat a rozebrat COM . Konzultoval jsem to tenkrát i telefonicky s jruze .
Koukal jsem na ten odkaz co jsi dával , na ten VALEO . To je jako celej COM za těch 3777,- ? Podle čísla 6242C2 ano . Ta cenovka je v porovnání s CITROENEM ( cca 11 - 12 000 ) docela podezřelá . Pokud by to bylo pravda tak to vezmu a přehodím . Ale pokud se autodiag nabídl tak ten bude jistě vědět co dělá .
Jj , jak píe ... Mě to tenkrát zlobilo e nely zapnout dálkový . Je to u pár let zpět ( někdy 2012 ) , problém byl v kontaktu viz. příloha . Co se mi podařilo vyřeit , kdy mi kdosi poslal fotky jak demontovat a rozebrat COM . Konzultoval jsem to tenkrát i telefonicky s jruze .
Koukal jsem na ten odkaz co jsi dával , na ten VALEO . To je jako celej COM za těch 3777,- ? Podle čísla 6242C2 ano . Ta cenovka je v porovnání s CITROENEM ( cca 11 - 12 000 ) docela podezřelá . Pokud by to bylo pravda tak to vezmu a přehodím . Ale pokud se autodiag nabídl tak ten bude jistě vědět co dělá .
Přílohy: 91 dálková tlumená.jpg ( 339693b ) - |
|
02.08.2018 17:27 -
|
3173726
|
|
xsarafobie
|
|
|
Zdar Michale. Já se díval na ten kod a podle něj jsem nael 3-4 webovky s podobnou cenou. Jeden s chatem, kde mi potvrdil kompletní věnec a dvě páčky (blinkr-stěrač) - ostatní se musí přehodit. Podle popisu to má vechno, co je třeba. ALE - jak říká, v citronu mi napsali 11612,-Kč jen za ten díl. Běně je kolem 5-8tis. Jsem právě na vákách, jestli stačí vyměnit páčku a pročistit nebo přehodit komplet..
Asi bude ta páčka levnějí ne 4 litry
Take jestli nebude autodiag natvaný, radi bych investoval méně a vyuil jeho nabídky ... zvlá, jestli bude občas řídit manelka a bude pokračovat v tom zkrálování
Zdar Michale. Já se díval na ten kod a podle něj jsem nael 3-4 webovky s podobnou cenou. Jeden s chatem, kde mi potvrdil kompletní věnec a dvě páčky (blinkr-stěrač) - ostatní se musí přehodit. Podle popisu to má vechno, co je třeba. ALE - jak říká, v citronu mi napsali 11612,-Kč jen za ten díl. Běně je kolem 5-8tis. Jsem právě na vákách, jestli stačí vyměnit páčku a pročistit nebo přehodit komplet..
Asi bude ta páčka levnějí ne 4 litry :-d
Take jestli nebude autodiag natvaný, radi bych investoval méně a vyuil jeho nabídky ... zvlá, jestli bude občas řídit manelka a bude pokračovat v tom zkrálování :-))))
|
|
12.09.2018 23:18 -
|
3180030
|
|
jumep
|
|
|
ak sa niekto potyka s tym ze na C5 2 sa mu pri vypinani smeroviek tieto prepnu az na blikanie na druhu stranu / packa je volna atd. tak tu sa da kupit opravny plastik
.link.
ak sa niekto potyka s tym ze na C5 2 sa mu pri vypinani smeroviek tieto prepnu az na blikanie na druhu stranu / packa je volna atd. tak tu sa da kupit opravny plastik
https://www.ebay.com/itm/CITROEN-DAV-VALEO-COMS-2003-COMM-2005-FLOPPY-INDICATOR-STALK-SWITCH-REPAIR-FIX/173438978425?hash=item2861c4c979%3Ag%3AEMEAAOSwL7VWmOaL#shpCntId
|
|
09.10.2018 12:06 -
|
3183887
|
|
Leonidas.1
|
Město: Pohorská Ves, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Ahoj, při zapnutí na dálkové světla se mi vdy ihned vypnou.... po pročítání této diskuze jsem narazil na link kde je inzerát na pána co to opravuje - volal jsem mu a e prý oprava není a tak velký problém - ale shánět jinou je prý docela těké, e je hodně druhů a e se mi můe stát, e mi to tam nebude pasovat.... take nyní jsem v pasti, protoe to mám k tomu pánovi cca 200 km a není jisté, e mi to opraví a kdy koupím jinou tak mi to tam nemusí pasovat.... podle čeho novou páčku teda koupit? díky za případnou radu
Ahoj, při zapnutí na dálkové světla se mi vdy ihned vypnou.... po pročítání této diskuze jsem narazil na link kde je inzerát na pána co to opravuje - volal jsem mu a e prý oprava není a tak velký problém - ale shánět jinou je prý docela těké, e je hodně druhů a e se mi můe stát, e mi to tam nebude pasovat.... take nyní jsem v pasti, protoe to mám k tomu pánovi cca 200 km a není jisté, e mi to opraví a kdy koupím jinou tak mi to tam nemusí pasovat.... podle čeho novou páčku teda koupit? díky za případnou radu
|
|
09.10.2018 18:36 -
|
3183912
|
|
jumep
|
|
|
aliexpress, packa za 15E
su ich 3 druhy a nie je to problem najst ktora tam patri
aliexpress, packa za 15E
su ich 3 druhy a nie je to problem najst ktora tam patri
|
|
13.10.2018 20:10 -
|
3184517
|
|
silvo
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Kúpil som na C5 I r.2001novú páčku cez internet za 30 (konektor flex). Samo-domo opravené , len tá aretáci ako píe Jumep do jednej strany nefunguje, ale je to asi patným opätovným zloením. Je tam tá rohatka a na blba sa to spä skladá. Hlavne e funguje. Auto má u cez 300 tis.km a u mám ako hlavné X7 - tak to nerieim.
Com
Kúpil som na C5 I r.2001novú páčku cez internet za 30 (konektor flex). Samo-domo opravené , len tá aretáci ako píe Jumep do jednej strany nefunguje, ale je to asi patným opätovným zloením. Je tam tá rohatka a na blba sa to spä skladá. Hlavne e funguje. Auto má u cez 300 tis.km a u mám ako hlavné X7 - tak to nerieim.
Com
Přílohy: DSC_2980.JPG ( 6957834b ) - Com |
|
20.10.2018 08:41 -
|
3185794
|
|
Leonidas.1
|
Město: Pohorská Ves, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Jumep díky moc za radu.... páčky jsem na Ali ji nael, ale protoe nejsem ádnej automechanik tak prosím o radu, jakou páčku objednat - jak zjistím správnej tip? je tam toho půl miliardy a nerad bych to objednával na blind....
A jetě otázečka, jak se pak páčka vymění? - musí dolu volant a celé ovládání a pak se nějak páčka vymění, nebo to lze nějak přehodit jinak?
Díky moc za případnou odpověď ....
Jumep díky moc za radu.... páčky jsem na Ali ji nael, ale protoe nejsem ádnej automechanik tak prosím o radu, jakou páčku objednat - jak zjistím správnej tip? je tam toho půl miliardy a nerad bych to objednával na blind....
A jetě otázečka, jak se pak páčka vymění? - musí dolu volant a celé ovládání a pak se nějak páčka vymění, nebo to lze nějak přehodit jinak?
Díky moc za případnou odpověď ....
|
|
20.10.2018 17:25 -
|
3185836
|
|
vaf
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 113 |
|
|
jumep napsal(a): ak sa niekto potyka s tym ze na C5 2 sa mu pri vypinani smeroviek tieto prepnu az na blikanie na druhu stranu / packa je volna atd. tak tu sa da kupit opravny plastik
.link.
Nedopravuje do České republiky. Sám ten bazmek potřebuji. Je to k páčce na interccom 2003. Kdyby někdo věděl jak se k tomu dílu dostat, budu rád.
Nedopravuje do České republiky. Sám ten bazmek potřebuji. Je to k páčce na interccom 2003. Kdyby někdo věděl jak se k tomu dílu dostat, budu rád.
|
|
22.10.2018 08:05 -
|
3186027
|
|
oldtety
|
Město: Velké Bílovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Já ten čudl z blinkrů trochu přibrousil a prohodil mezi sebou se stěračovým .Jinak při skládání pozor na správné polohy těch jezdců.
Já ten čudl z blinkrů trochu přibrousil a prohodil mezi sebou se stěračovým :palec .Jinak při skládání pozor na správné polohy těch jezdců.
|
|
| |
|
|