| | |
11.07.2016 19:56 -
Re: Levá páčka - samovolné vypínání dálkových světel, blinkrů a mlhovek
|
2972215
|
|
maskacc5
|
Město: Holýov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Díky za odkaz,objednal jsem jinde u kluků ikmookých páčku za 15 usd tak uvidíme co dorazí a v jaké kvalitě
Pak budu informovat
Díky za odkaz,objednal jsem jinde u kluků ikmookých páčku za 15 usd tak uvidíme co dorazí a v jaké kvalitě:-)
Pak budu informovat
|
|
01.08.2016 14:35 -
|
2977249
|
|
maskacc5
|
Město: Holýov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Tak hlásím,dnes namontováno a vechno funguje jak má.Jetě aby dlouho
Tak hlásím,dnes namontováno a vechno funguje jak má.Jetě aby dlouho:-))))
|
|
28.01.2017 22:16 -
|
3033164
|
|
jumep
|
|
|
to dost zalezi od auta
to dost zalezi od auta
|
|
29.01.2017 00:36 -
|
3033184
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
Ahoj, mám skromný dotaz. Občas ráno zapnu dálky, někdy se sami vypnout, přijedu k práci a musím odpojit baterku, protoe mi potkávací furt sviti a někdy je zapnu a v pohodě při vypnutí motoru zhasnou. Nevíte co to můe způsobovat ?? Děkuji
Ahoj, mám skromný dotaz. Občas ráno zapnu dálky, někdy se sami vypnout, přijedu k práci a musím odpojit baterku, protoe mi potkávací furt sviti a někdy je zapnu a v pohodě při vypnutí motoru zhasnou. Nevíte co to můe způsobovat ?? Děkuji :-)
|
|
29.01.2017 00:54 -
|
3033187
|
|
jumep
|
|
|
zodrata packa svetiel
treba otvorit a skusit nieco s tym spravit, takzo sudit - vzdy to zalezi co je poskodene a kolko
zodrata packa svetiel
treba otvorit a skusit nieco s tym spravit, takzo sudit - vzdy to zalezi co je poskodene a kolko
|
|
25.09.2017 18:14 -
ovládací modul pod volantem
|
3097461
|
|
mamutik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Ahoj. Blbne mi ovládací čtyřpáčkový modul s ESP pod volantem. Při zapnutí směrovek se občas rozsvítí světla nebo při zapnutí dálkových tyto někdy drí a někdy samy vypnou. V Citroenu mi řekli, e je modul neopravitelný a musí se vyměnit. Nový mi nabídli za 10 tis. Nevíte někdo o levnějím zdroji? Jedná se o modul s ESP....
Ahoj. Blbne mi ovládací čtyřpáčkový modul s ESP pod volantem. Při zapnutí směrovek se občas rozsvítí světla nebo při zapnutí dálkových tyto někdy drí a někdy samy vypnou. V Citroenu mi řekli, e je modul neopravitelný a musí se vyměnit. Nový mi nabídli za 10 tis. Nevíte někdo o levnějím zdroji? Jedná se o modul s ESP....
|
|
25.09.2017 18:16 -
Re: ovládací modul pod volantem
|
3097467
|
|
jumep
|
|
|
o come je tu co to popisane a dany problem je relativne riesitelny
o come je tu co to popisane a dany problem je relativne riesitelny
|
|
25.09.2017 20:48 -
|
3097510
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
vymena packy nebo oprava stare
vymena celeho COMu
vymena packy nebo oprava stare
vymena celeho COMu
|
|
11.03.2018 19:50 -
Re: Páčky pod volantem
|
3138864
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
V tyzdni ma dozralo neustale vypinanie dialkovych svetiel. Niekedy zapnem dialkove az na 20-30 pokus a niekedy to ide na prvykrat. Tak som si z aliexpresu objednal novu packu za tusim 6, skusim to rozobrat a prehodit. Co sa stane, ci sa mi to podari opravit. Nemate niekto nejaky navod ako to uz niekto robil?
V tyzdni ma dozralo neustale vypinanie dialkovych svetiel. Niekedy zapnem dialkove az na 20-30 pokus a niekedy to ide na prvykrat. Tak som si z aliexpresu objednal novu packu za tusim 6, skusim to rozobrat a prehodit. Co sa stane, ci sa mi to podari opravit. Nemate niekto nejaky navod ako to uz niekto robil?
|
|
11.03.2018 23:02 -
|
3138895
|
|
jumep
|
|
|
ale spravi, on ma C5 1 s vydratym flexom
ale spravi, on ma C5 1 s vydratym flexom
|
|
11.03.2018 23:35 -
|
3138905
|
|
jumep
|
|
|
dialkove vypadavaju kvoli flexu a stracajucemu sa kontaktu svetiel
dialkove vypadavaju kvoli flexu a stracajucemu sa kontaktu svetiel
|
|
12.03.2018 08:26 -
|
3138966
|
|
LukoLVG
|
|
|
V popise pisalo ze riesi problem s vypinajucimi sa dialkovymi, som zvedavy co bude v baleni... aby cinan neposlal pravu packu
Nemate niekto nejake fotecky? aby som sa vedel predpripravit co ma caka? Resp odkaz na nejake zahranicne forum ako to niekto rozoberal?
V popise pisalo ze riesi problem s vypinajucimi sa dialkovymi, som zvedavy co bude v baleni...:-( aby cinan neposlal pravu packu :-))))
Nemate niekto nejake fotecky? aby som sa vedel predpripravit co ma caka? Resp odkaz na nejake zahranicne forum ako to niekto rozoberal?
|
|
12.03.2018 09:33 -
|
3138985
|
|
jumep
|
|
|
nie, lebo toto je vec ktoru je lepsie nedavat ludom rozoberat (ludia radi rozoberaju veci o ktorych nemaju paru)
inak to nie je nic extra zlozite, len volant dole, com dole a potom ho rozlusknut
nie, lebo toto je vec ktoru je lepsie nedavat ludom rozoberat (ludia radi rozoberaju veci o ktorych nemaju paru)
inak to nie je nic extra zlozite, len volant dole, com dole a potom ho rozlusknut
|
|
12.03.2018 10:40 -
|
3138991
|
|
LukoLVG
|
|
|
jumep: Tak ja to vyskusam spravit ak to vyjde budem rad ak nie tak asi to kupim nove a je to... Ja sa rad ucim nove veci. A zas, kto mi to opravi? Vsade kde prides do servisov ta odbiju s tym: to treba kupit nove... Tu "servisaci" vedia menit rozvody na 1,9tdi, mozno opravit nieco na tych octaviach v dizli... Dobry, pedantny servis aby clovek fakt hladal A dobry elektrikar ani nieje asi v mojom okoli
M.P mas spravu
jumep: Tak ja to vyskusam spravit ak to vyjde budem rad ak nie tak asi to kupim nove a je to... Ja sa rad ucim nove veci. A zas, kto mi to opravi? Vsade kde prides do servisov ta odbiju s tym: to treba kupit nove... Tu "servisaci" vedia menit rozvody na 1,9tdi, mozno opravit nieco na tych octaviach v dizli... Dobry, pedantny servis aby clovek fakt hladal :( A dobry elektrikar ani nieje asi v mojom okoli :(
M.P mas spravu
|
|
12.03.2018 12:54 -
|
3139015
|
|
jumep
|
|
|
ako ja v tom nemam problem, len viem ako sa do niektorych veci neznali ludia pustia a potom je to paseka
toto vypada pomerne jednoducho, ale ma to svoje specifika na ktore si treba dat pozor a preto to neni ako navod a kedze som to nikdy ani ako navod nechcel, tak som to nefotil (neznamena ze nejsom ochotny k tomu poradit, ale nie verejne)
ako ja v tom nemam problem, len viem ako sa do niektorych veci neznali ludia pustia a potom je to paseka
toto vypada pomerne jednoducho, ale ma to svoje specifika na ktore si treba dat pozor a preto to neni ako navod a kedze som to nikdy ani ako navod nechcel, tak som to nefotil (neznamena ze nejsom ochotny k tomu poradit, ale nie verejne)
|
|
| |
|
|