| | |
01.08.2016 08:15 -
Re: Příjem radiopřijímače originálního rádia v C5
|
2977178
|
|
ivanivan
|
|
|
Zkusím to. Dělal jsem to krátce a bylo to tam furt, i kdy to napsalo vyp.
Zkusím to. Dělal jsem to krátce a bylo to tam furt, i kdy to napsalo vyp.
|
|
01.08.2016 08:19 -
|
2977179
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Kdy to je vyplé, mělo by to samozřejmě napsat a seednout symbol této funkce na dyspleji.
Kdy to je vyplé, mělo by to samozřejmě napsat a seednout symbol této funkce na dyspleji.
|
|
19.08.2016 17:36 -
|
2985290
|
|
ivanivan
|
|
|
Tak na displeji to stále píe,ale u to nemluví. Jen nevím jak jsem to dokázal
Tak na displeji to stále píe,ale u to nemluví. Jen nevím jak jsem to dokázal :palec
|
|
19.08.2016 22:51 -
|
2985412
|
|
Hanz 397
|
|
|
Ono jde nastavit v menu jestli to chce číst,nebo ne,z jaký stanice to má TA brát,z jak velkýho okruhu od tvojí aktuální polohy to má hláení zobrazovat,popř. jestli chce,aby to zobrazovalo z trasy,kterou má navolenou v navigaci...
Ale nic z tohohle není k tématu Příjem radiopřijímače....
Ono jde nastavit v menu jestli to chce číst,nebo ne,z jaký stanice to má TA brát,z jak velkýho okruhu od tvojí aktuální polohy to má hláení zobrazovat,popř. jestli chce,aby to zobrazovalo z trasy,kterou má navolenou v navigaci...
Ale nic z tohohle není k tématu Příjem radiopřijímače.... :-(
|
|
03.07.2018 11:11 -
|
3168693
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Rieim tie zhorený príjem radia, viď obrázok výpis z diagnostiky. Na čo sa zamera zo skúseností neh nerozoberám celé auto a nakoniec to bude, kostra? Či ten celý modul na streche?
Rieim tie zhorený príjem radia, viď obrázok výpis z diagnostiky. Na čo sa zamera zo skúseností neh nerozoberám celé auto a nakoniec to bude, kostra? Či ten celý modul na streche?
Přílohy: 36582880_10212272325745745_7493197289758916608_n.jpg ( 200164b ) - diagnostika |
|
03.07.2018 12:03 -
|
3168699
|
|
jumep
|
|
|
na nic, na skusenosti
tato chyba neznamena nic a maju ju vsetky radia v C5 1 (toto je hlavna pricina odmeranych reakcii na to ze si niekto kupi diagnostiku - riesia sa tu potom dokola veci, ktore nic neznamenaju)
samotny zhorseny prijem je bud prut anteny, predzosilovac anteny alebo samotne radio - diagnostikou tu nic nezistis
na nic, na skusenosti
tato chyba neznamena nic a maju ju vsetky radia v C5 1 (toto je hlavna pricina odmeranych reakcii na to ze si niekto kupi diagnostiku - riesia sa tu potom dokola veci, ktore nic neznamenaju)
samotny zhorseny prijem je bud prut anteny, predzosilovac anteny alebo samotne radio - diagnostikou tu nic nezistis
|
|
03.07.2018 14:51 -
|
3168717
|
|
Frenky
|
|
|
LukoLVG napsal(a): Rieim tie zhorený príjem radia..........
Zdravim. Modul na strese obsahuje minimalne zesilovac (muze tam byt i GPS antena a odbocka pro GSM / podle vybavy). Osazeni zjistis podle poctu vodicu, ktere do modulu vedou. Staci odkryt polstrovani pod antenou. Napajeni zesilovace muze byt po antenim kabelu nebo extra vodicem.
Nedavno jsem resil taky ztratu signalu a duvodem byla voda v modulu (vypalena deska zesilovace).
Frenky.
Zdravim. Modul na strese obsahuje minimalne zesilovac (muze tam byt i GPS antena a odbocka pro GSM / podle vybavy). Osazeni zjistis podle poctu vodicu, ktere do modulu vedou. Staci odkryt polstrovani pod antenou. Napajeni zesilovace muze byt po antenim kabelu nebo extra vodicem.
Nedavno jsem resil taky ztratu signalu a duvodem byla voda v modulu (vypalena deska zesilovace).
Frenky.
Přílohy: C5_ant_zes_vymena.jpg ( 274146b ) - Vymena za bazarovy modul C5_ant_zesilovac.JPG ( 256787b ) - Vypaleny zesilovac |
|
|
senkb
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Dobrý den, mám dotaz. Kdy je vlhko, poslední dobou pořád, tak mi hrozně chrčí rádio. Kdy přepnu na MP3, tak nic. Zkouel jsem vyměnit anténu, nepomohlo. Neměl někdo stejný problém??? Mám originál rádio....Děkuji za rady
Dobrý den, mám dotaz. Kdy je vlhko, poslední dobou pořád, tak mi hrozně chrčí rádio. Kdy přepnu na MP3, tak nic. Zkouel jsem vyměnit anténu, nepomohlo. Neměl někdo stejný problém??? Mám originál rádio....Děkuji za rady
|
|
19.08.2023 16:01 -
|
3366633
|
|
miskod
|
|
|
Caute. Kade je napajany zosilnovac na antene na c5 II? Po koaxiali alebo tym druhym dratom (zrejme pre gps)?
Caute. Kade je napajany zosilnovac na antene na c5 II? Po koaxiali alebo tym druhym dratom (zrejme pre gps)?
|
|
19.08.2023 19:20 -
|
3366662
|
|
Frenky
|
|
|
Zdravím. Napájení zesilovače je zrealizováno po koaxialu. Antena můe mít a 3 kabely - radio, GSM a GPS. Frenky
Zdravím. Napájení zesilovače je zrealizováno po koaxialu. Antena můe mít a 3 kabely - radio, GSM a GPS. Frenky
|
|
19.08.2023 23:01 -
|
3366669
|
|
miskod
|
|
|
No prave...Na tom koaxi som nenameral nic...Riesim totiz blby prijem mimo mesta. Je mozne, ze je napajanie anteny vypnute lexiou? Alebo mam zhanat druhe radio?
No prave...Na tom koaxi som nenameral nic...Riesim totiz blby prijem mimo mesta. Je mozne, ze je napajanie anteny vypnute lexiou? Alebo mam zhanat druhe radio?
|
|
21.08.2023 08:20 -
|
3366729
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pokud je to radio RD4 a jeho derivaty pravdepodobne te nemine vymena radia
pokud mas navi taz z 99% je problem antena
pokud je to radio RD4 a jeho derivaty pravdepodobne te nemine vymena radia
pokud mas navi taz z 99% je problem antena
|
|
21.08.2023 08:32 -
|
3366730
|
|
miskod
|
|
|
Je to rd4 bez navigacie. Dakujem za info.
Je to rd4 bez navigacie. Dakujem za info. ;-)
|
|
23.08.2023 22:06 -
|
3366826
|
|
Frenky
|
|
|
Zdravím. Zkouel si měřit primo na konektoru radia? Napájeni zesilovače je přítomno jen asi 5 sekund po zapnuti radia (pokud není nic připojeno). Take na naměření napětí na koaxiálu můe byt u pozdě. Frenky
Zdravím. Zkouel si měřit primo na konektoru radia? Napájeni zesilovače je přítomno jen asi 5 sekund po zapnuti radia (pokud není nic připojeno). Take na naměření napětí na koaxiálu můe byt u pozdě. Frenky
|
|
| |
|
|