| | |
24.05.2011 19:14 -
Re: Ventilátor chladiče (Sahara)
|
2392082
|
|
jumep
|
|
|
tak ze to premeras a nic nenameras, pri cene 15E za odpor novy by som to neriesil
tak ze to premeras a nic nenameras, pri cene 15E za odpor novy by som to neriesil
|
|
24.05.2011 19:42 -
|
2392086
|
|
pilous
|
|
|
Ha, pojistky s odporem sem proměřil, jsou pruchozi, davaj cca 0,5 ohmu, čili ok? Take chybka bude nejspí jinde. Ventilátor sem dával nový, kontakty odrbal vude a nic. Při ručním sepnutí relátek běí. Take asi diagnostika.
Ha, pojistky s odporem sem proměřil, jsou pruchozi, davaj cca 0,5 ohmu, čili ok? Take chybka bude nejspí jinde. Ventilátor sem dával nový, kontakty odrbal vude a nic. Při ručním sepnutí relátek běí. Take asi diagnostika. :-(
|
|
24.05.2011 20:20 -
|
2392089
|
|
Mamlas
|
|
|
Taky me to zajima protoze mi nejde nizka rychlost, ale zatim jsem to neresil - na vysokou se to vzdy uchladi. Muzete sem nekdo hodit odkaz na tu pojistku a jaky ma mit parametry?
Muze byt treba tahle: .link.
Taky me to zajima protoze mi nejde nizka rychlost, ale zatim jsem to neresil - na vysokou se to vzdy uchladi. Muzete sem nekdo hodit odkaz na tu pojistku a jaky ma mit parametry?
Muze byt treba tahle: http://www.gme.cz/cz/tsf113-p530-038.html
|
|
24.05.2011 20:56 -
|
2392096
|
|
jumep
|
|
|
pozor, odpor ma 3 draty, 2 su prepojene a jeden ide cez poistku, ty nameras mozno ten odpor ale poistka je to co vypada ako dioda, valcek
pozor, odpor ma 3 draty, 2 su prepojene a jeden ide cez poistku, ty nameras mozno ten odpor ale poistka je to co vypada ako dioda, valcek
|
|
24.05.2011 23:02 -
|
2392117
|
|
jruze
|
|
|
Já tohle moc nechápu - novej odpor stojí 400Kč něco jiného je opravit třeba modul (regulace otáček) topení za 2300Kč ,ale kvůli 400,- ?
Já tohle moc nechápu - novej odpor stojí 400Kč něco jiného je opravit třeba modul (regulace otáček) topení za 2300Kč ,ale kvůli 400,- ? :nevim:nevim
|
|
25.05.2011 06:45 -
|
2392124
|
|
pilous
|
|
|
Sice stojí pouze 400, ale nač kupovat nový, dy mue by starý OK. Akorát tam nechápu zapojení tý pojistky, kdy konektor má jen 2 vývody??
Sice stojí pouze 400, ale nač kupovat nový, dy mue by starý OK. Akorát tam nechápu zapojení tý pojistky, kdy konektor má jen 2 vývody??
|
|
25.05.2011 10:08 -
|
2392144
|
|
jumep
|
|
|
je zapojena do stredu a je to dost neletovatelne
opravoval som docasne jeden kym sa nekupil novy
ked nemam na opravy, nekupujem si take auto, su veci ktore maju vyznam opravovat a su veci ktore nemaju vyznam opravovat - toto je jedna z nich
je zapojena do stredu a je to dost neletovatelne
opravoval som docasne jeden kym sa nekupil novy
ked nemam na opravy, nekupujem si take auto, su veci ktore maju vyznam opravovat a su veci ktore nemaju vyznam opravovat - toto je jedna z nich
|
|
25.05.2011 20:12 -
|
2392257
|
|
pilous
|
|
|
Mno ale zavada je nekde jinde, pojistky ok. Nema nekdo zkusenosti se spinanim relatek u ventilátoru?? Kdy jim dám kostru tak ventilátor běí. A vypadá to e jsou spínaný mínusem.
Mno ale zavada je nekde jinde, pojistky ok. Nema nekdo zkusenosti se spinanim relatek u ventilátoru?? Kdy jim dám kostru tak ventilátor běí. A vypadá to e jsou spínaný mínusem.
|
|
25.05.2011 20:37 -
|
2392260
|
|
jumep
|
|
|
relatka som videl akurat tak zaoxidovane, tiez som si myslel ze je to kvoli relatkam alebo neviem comu
jednoduche, odpoj konektor z odporu, premosti ho hrubym kablom a skus v diagnostike spustit pomalu rychlost
relatka som videl akurat tak zaoxidovane, tiez som si myslel ze je to kvoli relatkam alebo neviem comu
jednoduche, odpoj konektor z odporu, premosti ho hrubym kablom a skus v diagnostike spustit pomalu rychlost
|
|
25.05.2011 20:52 -
|
2392261
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Tak ja som si tiez odpory opravil a nevidim v tom problem. U citrona je kazda korunu dobra pre pripadne dalsie opravy
Tak ja som si tiez odpory opravil a nevidim v tom problem. U citrona je kazda korunu dobra pre pripadne dalsie opravy :)
|
|
25.05.2011 21:56 -
|
2392279
|
|
Mamlas
|
|
|
Pokud ten odpor stoji par stovek tak asi neni opravdu co resit. Nez se s tim bastlit a nakonec to stejne skonci vymenou tak radsi koupit rovnou novy a je to vyreseny naporad.
Pokud ten odpor stoji par stovek tak asi neni opravdu co resit. Nez se s tim bastlit a nakonec to stejne skonci vymenou tak radsi koupit rovnou novy a je to vyreseny naporad.
|
|
25.05.2011 21:58 -
|
2392280
|
|
jumep
|
|
|
podstatne pri tomto skor je ze je to tepelna poistka, cize ak sa zabastli niecim, moze hrozit poziar, myslim ze tam skutocne nestoji za to nieco vymyslat, nehovoriac o tom ze novy odpor vypadal omnoho lepsie ako ten zhrdzaveli stary
podstatne pri tomto skor je ze je to tepelna poistka, cize ak sa zabastli niecim, moze hrozit poziar, myslim ze tam skutocne nestoji za to nieco vymyslat, nehovoriac o tom ze novy odpor vypadal omnoho lepsie ako ten zhrdzaveli stary
|
|
25.05.2011 22:25 -
|
2392286
|
|
jruze
|
|
|
U jsem viděl pár vyhořelejch autíček od ventilátorů a kvůli 700,-? Ten váleček je bezpečnostní pojistka - opravit se dá určitě cokoli,ale rizkovat e to má potom tu funkci kterou to má mít? Jedna věc je rozeběhnout větrák a druha je aby ho to vyplo kdy je tam nějaký problém - to si můe nastrkat místo pojistek dráty a taky to bude fungovat.
U jsem viděl pár vyhořelejch autíček od ventilátorů a kvůli 700,-? Ten váleček je bezpečnostní pojistka - opravit se dá určitě cokoli,ale rizkovat e to má potom tu funkci kterou to má mít? Jedna věc je rozeběhnout větrák a druha je aby ho to vyplo kdy je tam nějaký problém - to si můe nastrkat místo pojistek dráty a taky to bude fungovat.;-)
|
|
26.05.2011 21:07 -
|
2392424
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Normalne som tam dal tepelnu poistku tak ako je to origos. nevidim v tom problem....
Normalne som tam dal tepelnu poistku tak ako je to origos. nevidim v tom problem....
|
|
26.05.2011 21:11 -
|
2392425
|
|
Darja
|
|
|
Neřeil někdo dochlazování i po vypnutí motoru? Zajímalo by mě, má-li to praktický význam, kdy voda nekoluje.
Neřeil někdo dochlazování i po vypnutí motoru? Zajímalo by mě, má-li to praktický význam, kdy voda nekoluje.
|
|
26.05.2011 21:20 -
|
2392427
|
|
Darja
|
|
|
jako u starejch aut bez vodního čerpadla?
Nevím, já to měla na předchozím citrónovi a tak jsem si na to vzpomněla, jestli se to "nevyplatí" i u C5.. přeci jen chcípnout rozpálenej motor...
jako u starejch aut bez vodního čerpadla? :)
Nevím, já to měla na předchozím citrónovi a tak jsem si na to vzpomněla, jestli se to "nevyplatí" i u C5.. přeci jen chcípnout rozpálenej motor...
|
|
26.05.2011 21:30 -
|
2392430
|
|
jumep
|
|
|
ak je potrebne, vie sa zopnut sahara aj po zhasnuti motora, ale to byva fakt dost malokedy
ak je potrebne, vie sa zopnut sahara aj po zhasnuti motora, ale to byva fakt dost malokedy
|
|
26.05.2011 21:34 -
|
2392432
|
|
Darja
|
|
|
No mě to nedělá... kdy pěí na plno a chcípnu, chcípne i ona.
No mě to nedělá... kdy pěí na plno a chcípnu, chcípne i ona.
|
|
24.06.2011 22:18 -
|
2398935
|
|
mavic
|
Město: Rakovnik, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
po delsi dobe jsem zpet... motor je v poradku, resistory jsou v poradku, rele taky, ale je nekde problem jinde Diagnostika ukazovala error, ten se vymazal a problem pretrvava (info ze servisu). Ve ctvrtek to tam vezu znovu.
Pojistky byly vsechny kontrolovany, kontakty v pojistkovce taky.
Co vy na to? Mate nekdo prosim radu?
Diky
po delsi dobe jsem zpet... motor je v poradku, resistory jsou v poradku, rele taky, ale je nekde problem jinde :-( Diagnostika ukazovala error, ten se vymazal a problem pretrvava (info ze servisu). Ve ctvrtek to tam vezu znovu.
Pojistky byly vsechny kontrolovany, kontakty v pojistkovce taky.
Co vy na to? Mate nekdo prosim radu?
Diky
|
|
| |
|
|