| | |
27.06.2016 11:22 -
Re: Ventilátor chladiče (Sahara)
|
2966590
|
|
jumep
|
|
|
jaj, tak to je prazdna klima, odsat a skusit znova naplnit
ale asi bude prdli chladic za saharou
jaj, tak to je prazdna klima, odsat a skusit znova naplnit
ale asi bude prdli chladic za saharou
|
|
27.06.2016 11:24 -
|
2966593
|
|
milosduris
|
Město: Trencin, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Klima je plna a chladi! Akonahle zopnem vyssiu rychlost ventilatora, tak tlak klesne a na palubovke ma teplota pod bod mrazu! To nemoze byt prazdna klima! Len to nechce samo od seba zopnut na vyssiu rychlost!
Klima je plna a chladi! Akonahle zopnem vyssiu rychlost ventilatora, tak tlak klesne a na palubovke ma teplota pod bod mrazu! To nemoze byt prazdna klima! Len to nechce samo od seba zopnut na vyssiu rychlost!
|
|
27.06.2016 17:01 -
|
2966723
|
|
jumep
|
|
|
Len nam ukazovalo tlak v klime 0,.0
pritom na plnicke bol tlak tusim viac ako 2,0
obe hodnoty su myslim malo, alebo nieco pises zle
Len nam ukazovalo tlak v klime 0,.0
pritom na plnicke bol tlak tusim viac ako 2,0
obe hodnoty su myslim malo, alebo nieco pises zle
|
|
28.06.2016 18:52 -
|
2967342
|
|
milosduris
|
Město: Trencin, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Tak bolo to tym snimacom tlaku, co je hned vedla plniacich otvorov. Klima nechaladi, ale MRAZI... Odchadzam na dovolenku.
Tak bolo to tym snimacom tlaku, co je hned vedla plniacich otvorov. Klima nechaladi, ale MRAZI... Odchadzam na dovolenku.
|
|
18.07.2016 09:02 -
|
2973761
|
|
ivanivan
|
|
|
Jde bez auta roztočit ventilátor? Nějak se mi nedaří vyzkouet funkčnost a nemám teď auto. Myslím přes relé, bez rozborky.
Jde bez auta roztočit ventilátor? Nějak se mi nedaří vyzkouet funkčnost a nemám teď auto. Myslím přes relé, bez rozborky.
|
|
18.07.2016 21:21 -
|
2973860
|
|
jumep
|
|
|
ked odpojis tenky konektor a privedies 12V mal by sa roztocit myslim
ked odpojis tenky konektor a privedies 12V mal by sa roztocit myslim
|
|
19.07.2016 21:41 -
|
2974078
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
...neni ovladane12/0V ale PWM ...
...neni ovladane12/0V ale PWM ...
|
|
20.07.2016 08:17 -
|
2974099
|
|
ivanivan
|
|
|
U mám auto a ventilátor nechodí. Polský mejd . Vezmu originál a bude po starostech. Díky.
U mám auto a ventilátor nechodí. Polský mejd :-( . Vezmu originál a bude po starostech. Díky.
|
|
21.07.2016 09:29 -
|
2974337
|
|
pavel1978
|
|
|
Take, pokud mám hranatou regulaci a dám půlměsíc tak motor bude fungovat???
Take, pokud mám hranatou regulaci a dám půlměsíc tak motor bude fungovat???
|
|
21.07.2016 12:55 -
|
2974367
|
|
ivanivan
|
|
|
Kdy to má i s uchycením na chladič, tak jo. Zapojení by mělo být stejné.
Kdy to má i s uchycením na chladič, tak jo. Zapojení by mělo být stejné.
|
|
21.07.2016 13:25 -
|
2974369
|
|
pavel1978
|
|
|
Na výstupu jsou stejné konektory?
Na výstupu jsou stejné konektory?
|
|
06.08.2016 19:59 -
|
2979449
|
|
Zlobr
|
Město: Praha 10, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Ahoj vichni, také prosím o radu, na makedonsko-řecké hranici při teplotě okolo 40 st. po hodinovém popojídění přestala fungovat klima a začal se přehřívat motor. Pak při jízdě po dálnici v pohodě (bez klimatizace), ale v horách po několika km začala teplota prudce stoupat, po několika přestávkách na vychladnutí jsem dojel k dálnici, po dálnici se uchladilo asi náporem, pak při vizuální kontrole bylo vidět, e ventilátor běí, ale jen pomalu, pouze první stupeň. Zkouel jsem dalí den pustit klimu hned po nastartování, klima chvíli chladila, ale ventilátor se nerozeběhl. Kdy se motor ohřeje, ventilátor běí, ale jen na první stupeň, co při popojídění nebo v horách v tomto teple nestačí.Ve zdejím servisu se jim do toho očividně nechtělo, odmítli opravit. Mám obavy, protoe mne čeká cesta domů okolo 2000 km. Přečetl jsem celou diskuzi zde, ale moudrý z toho nejsem.Poradí někdo, na co a kam se podívat?
:-(Ahoj vichni, také prosím o radu, na makedonsko-řecké hranici při teplotě okolo 40 st. po hodinovém popojídění přestala fungovat klima a začal se přehřívat motor. Pak při jízdě po dálnici v pohodě (bez klimatizace), ale v horách po několika km začala teplota prudce stoupat, po několika přestávkách na vychladnutí jsem dojel k dálnici, po dálnici se uchladilo asi náporem, pak při vizuální kontrole bylo vidět, e ventilátor běí, ale jen pomalu, pouze první stupeň. Zkouel jsem dalí den pustit klimu hned po nastartování, klima chvíli chladila, ale ventilátor se nerozeběhl. Kdy se motor ohřeje, ventilátor běí, ale jen na první stupeň, co při popojídění nebo v horách v tomto teple nestačí.Ve zdejím servisu se jim do toho očividně nechtělo, odmítli opravit. Mám obavy, protoe mne čeká cesta domů okolo 2000 km. Přečetl jsem celou diskuzi zde, ale moudrý z toho nejsem.Poradí někdo, na co a kam se podívat?
|
|
06.08.2016 20:37 -
|
2979502
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
myslim ze to muze byt bud
-vadny termostat
-regulace ventilatoru
mene pravdepodobne ale mozne :
-vadne vicko expanzni nadobky
-malo chladici kapaliny
-vadne cidlo teploty
-zavzdusnene i kdyz system by se nemel zavzdusnit a kdyz ano tak sam se i odvzdusni
-tesneni pod hlavou
myslim ze to muze byt bud
-vadny termostat
-regulace ventilatoru
mene pravdepodobne ale mozne :
-vadne vicko expanzni nadobky
-malo chladici kapaliny
-vadne cidlo teploty
-zavzdusnene i kdyz system by se nemel zavzdusnit a kdyz ano tak sam se i odvzdusni
-tesneni pod hlavou
|
|
06.08.2016 21:09 -
|
2979541
|
|
Zlobr
|
Město: Praha 10, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Mé podezření vede k regulaci ventilátoru podle mého nesepne druhý stupeň na sahaře...
:-(Mé podezření vede k regulaci ventilátoru :-( podle mého nesepne druhý stupeň na sahaře...:-(
|
|
06.08.2016 21:18 -
|
2979550
|
|
autodiag
|
|
|
zalezi jestli mas regulaci s PWM jednotkou ventilatoru nebo dve relatka
v prvnim pripade bud rad ze vubec jde,vetsinou bud jde nebo ne
ve druhem pripade se ti bud prerusila tepelna pojistka na rezistoru nebo oxidace(konektory,patice rele)
zalezi jestli mas regulaci s PWM jednotkou ventilatoru nebo dve relatka
v prvnim pripade bud rad ze vubec jde,vetsinou bud jde nebo ne
ve druhem pripade se ti bud prerusila tepelna pojistka na rezistoru nebo oxidace(konektory,patice rele)
|
|
06.08.2016 21:54 -
|
2979577
|
|
Zlobr
|
|
|
Děkuju, jak poznám jaký typ mam?
Děkuju, jak poznám jaký typ mam?
|
|
06.08.2016 22:18 -
|
2979609
|
|
jumep
|
|
|
mozes ho mat pridrety a to co sa vlastne ma tocit naplne tak sa toci len pomaly
skus nim rukou zahybat
mozes ho mat pridrety a to co sa vlastne ma tocit naplne tak sa toci len pomaly
skus nim rukou zahybat
|
|
06.08.2016 22:20 -
|
2979611
|
|
Zlobr
|
|
|
Jo zkouel jsem ho rukou, jde volně, přidřený není
Jo zkouel jsem ho rukou, jde volně, přidřený není
|
|
12.08.2016 15:52 -
|
2981659
|
|
h450
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 22 |
|
|
zdravim u c5 II me nejde sahara ani pri klime ani pri teplote vody + - na silnych kabelech je kdyz rozpojim ten sedy tripinovy stekr tak se sahara take netoci.. pokud propojim silne kabely + - z baterky sahara se roztoci muze byt problem v te hranate krabici primo na ventilatoru?
zdravim u c5 II me nejde sahara ani pri klime ani pri teplote vody + - na silnych kabelech je kdyz rozpojim ten sedy tripinovy stekr tak se sahara take netoci.. pokud propojim silne kabely + - z baterky sahara se roztoci muze byt problem v te hranate krabici primo na ventilatoru?
|
|
| |
|
|