| | |
23.05.2019 22:27 -
Re: Ventilátor topení / C5 I / II
|
3223497
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
vymen regulator i ventilator,nic neni na dozivoti a zivotnost tveho auta uz je pryc ..
vymen regulator i ventilator,nic neni na dozivoti a zivotnost tveho auta uz je pryc ..
|
|
24.05.2019 09:07 -
|
3223523
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
Pánové děkuji.
Jeden ventilátor jsem nael včera na půdě (regulátor tam bohuel nebyl), take vyměním i ten. (Kdy si při tom nezlámu ruce.)
Jumep: Studeňák by to mohl odpálit?
Autodiag: To auto to mělo za sebou u před 10 lety, kdy jsem ho kupoval, teď je na tom kupodivu mnohem lépe (nebo se určitě lépe chová ). Dokud se nevy*ere něco zásadního a jsou to jen tyto rozumně řeitelné věci, tak mu ivotnost budu protahovat.
Pánové děkuji.
Jeden ventilátor jsem nael včera na půdě (regulátor tam bohuel nebyl), take vyměním i ten. (Kdy si při tom nezlámu ruce.)
Jumep: Studeňák by to mohl odpálit?
Autodiag: To auto to mělo za sebou u před 10 lety, kdy jsem ho kupoval, teď je na tom kupodivu mnohem lépe (nebo se určitě lépe chová :D ). Dokud se nevy*ere něco zásadního a jsou to jen tyto rozumně řeitelné věci, tak mu ivotnost budu protahovat. :-))
|
|
20.11.2019 00:27 -
|
3248143
|
|
Kedada
|
Město: Smiřice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Zdar mám problém nefunguje mi ventilátor nebo spí jak kdy byl jsem odkázaný e problém bude na odporu, co jsem pořídil nový jen nějak nevím kde ho hledat.. Co sem tu pročetl tak je u řidiče nad filtrem? :nevím Díky za rady
Zdar mám problém nefunguje mi ventilátor nebo spí jak kdy byl jsem odkázaný e problém bude na odporu, co jsem pořídil nový jen nějak nevím kde ho hledat.. Co sem tu pročetl tak je u řidiče nad filtrem? :nevím Díky za rady
|
|
20.11.2019 10:47 -
|
3248159
|
|
Kedada
|
|
|
Hele topení kastlik jsem sundal a absolutně jsem to nemohl najít, v příloze je obrázek pro představu co hledám propojení je na 3 piny
Hele topení kastlik jsem sundal a absolutně jsem to nemohl najít, v příloze je obrázek pro představu co hledám propojení je na 3 piny
Přílohy: imgnd_241306.jpg ( 112098b ) - |
|
20.11.2019 22:45 -
|
3248247
|
|
Kedada
|
|
|
Jj jen tu hvězdičku, ádný panel nic
Jj jen tu hvězdičku, ádný panel nic
|
|
21.11.2019 01:05 -
|
3248262
|
|
Kedada
|
|
|
Panel souhlasí, a pod bodem 2 pokud je to tedy věc proč mě nejede ventilátor (podle rad by to měl dělat odpor vnitřního ventilátoru) tak podle obrázku mám asi patný díl Teda to spí vypadá jako tzv. Jeek a ne krabička, jako zítra na to juknu a půjdu tedy do toho místa jak je nakreslené protoe zatím mě vichni odkazují e u spolujezdce
Panel souhlasí, a pod bodem 2 pokud je to tedy věc proč mě nejede ventilátor (podle rad by to měl dělat odpor vnitřního ventilátoru) tak podle obrázku mám asi patný díl Teda to spí vypadá jako tzv. Jeek a ne krabička, jako zítra na to juknu a půjdu tedy do toho místa jak je nakreslené protoe zatím mě vichni odkazují e u spolujezdce
|
|
23.11.2019 14:27 -
|
3248696
|
|
Kedada
|
|
|
Tak odpor vyměněn a problém přetrvává a nějaké nápady co dál
Tak odpor vyměněn a problém přetrvává a nějaké nápady co dál
|
|
24.11.2019 00:18 -
|
3248810
|
|
Kedada
|
|
|
tak to je pěkný teda
:-(:-(:-(:-( tak to je pěkný teda
|
|
25.11.2019 01:02 -
|
3248881
|
|
Kedada
|
|
|
Tak ventilátor prý, návod jak postupovat při vydání vidim dva roubky a to ve e strany řidiče, jak dál
Tak ventilátor prý, návod jak postupovat při vydání :-d:-d vidim dva roubky a to ve e strany řidiče, jak dál :D
|
|
25.11.2019 08:21 -
|
3248892
|
|
kajman
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 144 |
|
|
Nejsou na motoru tepelné pojistky? Bývají pěkně schované třeba v buírkách - malé válečky. Nevím jak tady, ale u renaultu u jsem je měnil.
Nejsou na motoru tepelné pojistky? Bývají pěkně schované třeba v buírkách - malé válečky. Nevím jak tady, ale u renaultu u jsem je měnil.
|
|
25.11.2019 14:43 -
|
3248931
|
|
jumep
|
|
|
ono, ten odpor si mal vratane kablov? horel ten konektor a predava sa to ako sada aj s kusom kablu co treba preletovat
potom som tu mal opalene kontakty samotneho prepinaca a potom na bsm zeleny konektor 2 krajne kable ci nie su opalene a 40A velka poistka ci neni opalena / kontakty
samotny ventilator je len treba nahmatat, vytiahnut kabel z neho, pootocit dolava a vytiahnut von a potom vypliest smerom dole
ono, ten odpor si mal vratane kablov? horel ten konektor a predava sa to ako sada aj s kusom kablu co treba preletovat
potom som tu mal opalene kontakty samotneho prepinaca a potom na bsm zeleny konektor 2 krajne kable ci nie su opalene a 40A velka poistka ci neni opalena / kontakty
samotny ventilator je len treba nahmatat, vytiahnut kabel z neho, pootocit dolava a vytiahnut von a potom vypliest smerom dole
|
|
28.12.2019 21:22 -
|
3252742
|
|
Proki
|
Město: ilheřovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Ahoj lidičky.
Mám malí problém.
Kdy ujedu pár km tak auto krásně hřeje ale pouze ve předu kdy to pustím na nohy tak ve předu hřeje ale v zadu fouká studený vzduch to samé platí na zadní pruduch na prostředním sloupků.
Je to pro mě problém protoe v zadu vozím děti a kdy si chci ohřát nohy tak nemůu abych tam dětem nepoustel zimu na nohy. Zkouel jsem i auto opravdu zahrát cca 100km ve předu hic na nohy ale vzadu pořád zima. Nevíte čím to je?
Děkuji.
Ahoj lidičky.
Mám malí problém.
Kdy ujedu pár km tak auto krásně hřeje ale pouze ve předu kdy to pustím na nohy tak ve předu hřeje ale v zadu fouká studený vzduch to samé platí na zadní pruduch na prostředním sloupků.
Je to pro mě problém protoe v zadu vozím děti a kdy si chci ohřát nohy tak nemůu abych tam dětem nepoustel zimu na nohy. Zkouel jsem i auto opravdu zahrát cca 100km ve předu hic na nohy ale vzadu pořád zima. Nevíte čím to je?
Děkuji.
|
|
01.10.2020 18:53 -
|
3285045
|
|
barjos1
|
Město: Vítkov, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Po opravě v citroen servise Opava mi řekli e je vadná BSM jednotka, proto nejde ventilátor. tak jsem ji objednal a u 4 měsíce na ni čekám. po urgenci mi řekli e ji objednali v hlavním skladě ale není. Nevíte někdo jak se dá sehnat nová BSM? C5 II
Po opravě v citroen servise Opava mi řekli e je vadná BSM jednotka, proto nejde ventilátor. tak jsem ji objednal a u 4 měsíce na ni čekám. po urgenci mi řekli e ji objednali v hlavním skladě ale není. Nevíte někdo jak se dá sehnat nová BSM? C5 II
|
|
02.10.2020 13:19 -
|
3285071
|
|
jumep
|
|
|