| | |
08.02.2018 14:35 -
Re: Ventilátor topení / C5 I / II
|
3129973
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
Díky moc, mrknu a posunu na pondělí, ne to přijde.
Díky moc, mrknu a posunu na pondělí, ne to přijde.
|
|
07.03.2018 22:20 -
|
3138015
|
|
laemon
|
Město: Vrable, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
tak jsem se dneska pokusil propojit ventilator naprimo (bez vysledku) vyndal jsem ho tedy ven-vypadl temer sam
po vyndani rozdelani a vycisteni zacal bezet a ted nastalo utrpeni jak ho dat zpatky, kdyz se to povedlo a zapojil jsem regulaci, jake to prekvapeni kdyz sel i regulovat a Bohuzel funguje pekne jen po posledni 2 rychlosti, pak zacne vydavat divne zvuky, pravdepodobne jsem pri montazi naskripl vrtulku ale lepsi nez nic, topi krasne a to je hlavny takze dekuji za rady, fotografie... jen tak dal
jeste musim nejak popracovat na displayi a "par" dalsich drobnostech
tak jsem se dneska pokusil propojit ventilator naprimo (bez vysledku) vyndal jsem ho tedy ven-vypadl temer sam
po vyndani rozdelani a vycisteni zacal bezet a ted nastalo utrpeni jak ho dat zpatky, kdyz se to povedlo a zapojil jsem regulaci, jake to prekvapeni kdyz sel i regulovat a Bohuzel funguje pekne jen po posledni 2 rychlosti, pak zacne vydavat divne zvuky, pravdepodobne jsem pri montazi naskripl vrtulku :( ale lepsi nez nic, topi krasne a to je hlavny takze dekuji za rady, fotografie... jen tak dal
jeste musim nejak popracovat na displayi a "par" dalsich drobnostech
|
|
07.03.2018 22:38 -
|
3138017
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
kdyz uz jsi ho mel venku proc jsi ho nevymenil ??
ted uz te cekaji jen vytavene konektory a neustala vymena regulatoru ,nez ti to dojde a stejne ten ventilator vymenis..
kdyz uz jsi ho mel venku proc jsi ho nevymenil ??
ted uz te cekaji jen vytavene konektory a neustala vymena regulatoru ,nez ti to dojde a stejne ten ventilator vymenis..
|
|
09.03.2018 18:31 -
|
3138479
|
|
jruze
|
|
|
No ono pokud ho tam nedává rovně tak se mu moná povedlo nalomit některou lopatku , ale to pozná myslím dost brzo(nebo je volnej na loiskách) - bývá i zajímavé kdy tam po rozpadnutí rotoru zůstane někde kousek-ky rotoru a novej si je nasaje = nekonečnej boj.
No ono pokud ho tam nedává rovně tak se mu moná povedlo nalomit některou lopatku , ale to pozná myslím dost brzo(nebo je volnej na loiskách) - bývá i zajímavé kdy tam po rozpadnutí rotoru zůstane někde kousek-ky rotoru a novej si je nasaje = nekonečnej boj.:-d
|
|
01.05.2018 22:33 -
Topenie si zo mna robi srandu
|
3154264
|
|
Saa 22
|
Město: Michalovce, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Pozdravujem vas. Som tu novy tak neviem ci nebudem duplikovat tento problem ale budem rad za kazdu odpoved za ktoru samozrejme predom dakujem. No a problem mam taky ze moje topenie resp. ovladanie klimatizacie ventilatora teploty si robi co chce. Raz ma obstastni plnym vykonom ventilatora bez moznosti regulovat nieco potom zas tyzden nic. Neviem kam sa vlastne pozriet co tomu moze byt. Toto je moj druhy citroen c5 ale s tymto som sa este nestretol. Namiesto zapnutia klimy ako som to mal na predoslej C5 mam teraz tlacidlo ECO. Viete mi nejak poradit aby som z toho v lete nedostal infarkt? Dakujem. Mam citroen c5 break rok vyroby 2004 2.0hdi
Pozdravujem vas. Som tu novy tak neviem ci nebudem duplikovat tento problem ale budem rad za kazdu odpoved za ktoru samozrejme predom dakujem. No a problem mam taky ze moje topenie resp. ovladanie klimatizacie ventilatora teploty si robi co chce. Raz ma obstastni plnym vykonom ventilatora bez moznosti regulovat nieco potom zas tyzden nic. Neviem kam sa vlastne pozriet co tomu moze byt. Toto je moj druhy citroen c5 ale s tymto som sa este nestretol. Namiesto zapnutia klimy ako som to mal na predoslej C5 mam teraz tlacidlo ECO. Viete mi nejak poradit aby som z toho v lete nedostal infarkt? Dakujem. Mam citroen c5 break rok vyroby 2004 2.0hdi
|
|
01.05.2018 22:41 -
Re: Topenie si zo mna robi srandu
|
3154265
|
|
jumep
|
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/1104949-ventilator-topeni-c5-i-ii/
|
|
01.05.2018 23:20 -
|
3154275
|
|
Saa 22
|
|
|
No tak vzhladom na rozsiahlu diskusiu o topeni mi prosim vas viete poradit niekoho na vychodnom slovensku niekde od kosic co by sa mi na moj problem s autonomiou mojho topenia pozrel? Preluskol som zbezne toto vlakno o mojom probleme a skonstatoval som ze toto nedam ale radsej pohladam odbornika. Nenasiel som ziaden link na ten modul o ktorom je rec nakolko vsetky na ktore som pozeral su uz expirovane takze neviem ani kde to mam v aute hladat. 😀
No tak vzhladom na rozsiahlu diskusiu o topeni mi prosim vas viete poradit niekoho na vychodnom slovensku niekde od kosic co by sa mi na moj problem s autonomiou mojho topenia pozrel? Preluskol som zbezne toto vlakno o mojom probleme a skonstatoval som ze toto nedam ale radsej pohladam odbornika. Nenasiel som ziaden link na ten modul o ktorom je rec nakolko vsetky na ktore som pozeral su uz expirovane takze neviem ani kde to mam v aute hladat. 😀
|
|
15.05.2018 20:29 -
|
3157386
|
|
Saa 22
|
|
|
Zdravim. Prosim vas kde najdem tu riadiacu jednotku ventilatora. Prezrel som diskusne vlakno ale vsetky linky su uz nefunkcne.
Dakujem za odpoved
Zdravim. Prosim vas kde najdem tu riadiacu jednotku ventilatora. Prezrel som diskusne vlakno ale vsetky linky su uz nefunkcne.
Dakujem za odpoved
|
|
15.05.2018 20:33 -
|
3157387
|
|
jumep
|
|
|
.link.
napravo dole, zelene konektory
je to tam vcelku dobre dostupne bez akehokolvek rozoberania
http://c5.jumep.com/klima/P1070503.JPG
napravo dole, zelene konektory
je to tam vcelku dobre dostupne bez akehokolvek rozoberania
|
|
15.05.2018 21:08 -
|
3157423
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Hezky jsi to napsal "je to tam vcelku dobre dostupne bez akehokolvek rozoberania" a k tomu jsi dal obrázek auta bez přístrojovky.
Nezapomínej, e pro některý z nás je horí se ohnout ne poprosit manelku, aby nám zavázala tkaničky.
:-)))) Hezky jsi to napsal "je to tam vcelku dobre dostupne bez akehokolvek rozoberania" a k tomu jsi dal obrázek auta bez přístrojovky. :-))))
Nezapomínej, e pro některý z nás je horí se ohnout ne poprosit manelku, aby nám zavázala tkaničky. :-d
|
|
15.05.2018 21:36 -
|
3157445
|
|
jumep
|
|
|
chcel vidiet kde to je, inu fotku nemam a nameruje ho tato docela presne, zasa to vidis sam....
lenivost nech si kazdy riesi sam, za mna tiez nikto moju lenivost neriesi
chcel vidiet kde to je, inu fotku nemam a nameruje ho tato docela presne, zasa to vidis sam....
lenivost nech si kazdy riesi sam, za mna tiez nikto moju lenivost neriesi :)
|
|
16.05.2018 07:04 -
|
3157545
|
|
Saa 22
|
|
|
Dakujem skusim to najst
Dakujem skusim to najst
|
|
31.05.2018 10:21 -
Ventilátor sa nespustí, klíma nezopne
|
3160378
|
|
mindman
|
Město: Belua, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Zdravím vás, mám problém. Potreboval by som poradi, kde hžada príčinu nefunkčného ventilátora. Poistky som pozrel, vetky sú OK. Zo dňa na deň mi prestal ís ventilátor a nezopne mi ani klímu, keďe nejde ventilátor.
Za rady vopred ďakujem .
Zdravím vás, mám problém. Potreboval by som poradi, kde hžada príčinu nefunkčného ventilátora. Poistky som pozrel, vetky sú OK. Zo dňa na deň mi prestal ís ventilátor a nezopne mi ani klímu, keďe nejde ventilátor.
Za rady vopred ďakujem .
|
|
31.05.2018 10:55 -
Re: Ventilátor sa nespustí, klíma nezopne
|
3160380
|
|
miskod
|
|
|
No toto by som asi zobral z druhej strany....Nezopne ti ventilator, lebo sa nezopne klima...
Zacal by som mnozstvom chladiva.
No toto by som asi zobral z druhej strany....Nezopne ti ventilator, lebo sa nezopne klima...
Zacal by som mnozstvom chladiva.
|
|
31.05.2018 11:08 -
|
3160382
|
|
mindman
|
|
|
jeden pán, čo napžňa klímy mi to iiel naplni a povedal, e je tam síce menej chladiva ale viac ho tam nedá, pokiaž nepôjdu ventilátory naplno... vraj to chladivom nieje... tlak tam mám
jeden pán, čo napžňa klímy mi to iiel naplni a povedal, e je tam síce menej chladiva ale viac ho tam nedá, pokiaž nepôjdu ventilátory naplno... vraj to chladivom nieje... tlak tam mám
|
|
31.05.2018 11:30 -
|
3160384
|
|
miskod
|
|
|
Klima sa ti zopne aj ked nejde vetrak. Ked zastanes, tak sa prehreje, stupne tlak a vypne sa...Ak sa ti klimaspojka vobec nespina, hladaj problem inde. Zrejme to chce diagnostiku.
Klima sa ti zopne aj ked nejde vetrak. Ked zastanes, tak sa prehreje, stupne tlak a vypne sa...Ak sa ti klimaspojka vobec nespina, hladaj problem inde. Zrejme to chce diagnostiku.
|
|
31.05.2018 12:13 -
|
3160387
|
|
mindman
|
|
|
podža automechanikov sa klíma zopne a keď beí ventilátor... diagnostiku tu nemá nikto v okolí
Zistil som zrejme príčinu.. a ak aj nie, začnem od najlacnejej poloky... nemáte niekto regulátor ventilátora klímy na citroen c5 2002 ?
pozrite foto
podža automechanikov sa klíma zopne a keď beí ventilátor... diagnostiku tu nemá nikto v okolí
Zistil som zrejme príčinu.. a ak aj nie, začnem od najlacnejej poloky... nemáte niekto regulátor ventilátora klímy na citroen c5 2002 ?
pozrite foto
Přílohy: 3853.jpg ( 15295b ) - takéto niečo |
|
31.05.2018 14:03 -
|
3160433
|
|
jumep
|
|