| | |
04.02.2018 18:24 -
Re: Ventilátor topení / C5 I / II
|
3129017
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pusu to tady uz od vzniku fora,ale situace je stale stejna....
je potreba resit pricinu a az nasledne dusledek
konektor kup novy a podibej se i na ten druhy privodni,ten bejva vyhratej taky
pusu to tady uz od vzniku fora,ale situace je stale stejna....
je potreba resit pricinu a az nasledne dusledek :palec
|
|
04.02.2018 18:41 -
|
3129027
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
autodiag napsal(a): pusu to tady uz od vzniku fora,ale situace je stale stejna....
je potreba resit pricinu a az nasledne dusledek
Koukal jsem, a ten je jako nový Mimochodem, dá se ten konektor nějak sundat kdy je lisovaný nebo ustřihnout ? Děkuji
Koukal jsem, a ten je jako nový :-) Mimochodem, dá se ten konektor nějak sundat kdy je lisovaný nebo ustřihnout ? Děkuji
|
|
04.02.2018 20:15 -
|
3129037
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no ty potrebujes novej konektor,ne pin !
no ty potrebujes novej konektor,ne pin !
|
|
04.02.2018 20:25 -
|
3129038
|
|
Hedgehok
|
Město: Nymburk, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 34 |
|
|
JirkaŘ napsal(a): Za 9 let provozu jsem ve své C5 měnil regulátor otáček ventilátoru 4-5x , z toho 1x kabel s konektory... Přestal jsem je měnit v okamiku, kdy jsem vyměnil samotný ventilátor. Take potvrzuji, e často je za takovým odpálením regulátoru a jejich konektorů samotný ventilátor.
C5, kterou vlastním také 9 let , má také vyměněn třetí regulátor otáček , naposled vloni a s ním zároveň výměna kabinového ventilátoru , zatím ok . Výměnu ventilátoru provedl můj syn dle návodu , který jsem nael v této rubrice . Manipulace na zádech , leící přes práh , u nemohu provádět . V konektoru regulátoru , který se dá rozebrat , byl také vypálený pin . Pin jsem sehnal natěstí v citroen servisu a nahradil .
C5, kterou vlastním také 9 let , má také vyměněn třetí regulátor otáček , naposled vloni a s ním zároveň výměna kabinového ventilátoru , zatím ok . Výměnu ventilátoru provedl můj syn dle návodu , který jsem nael v této rubrice . Manipulace na zádech , leící přes práh , u nemohu provádět . V konektoru regulátoru , který se dá rozebrat , byl také vypálený pin . Pin jsem sehnal natěstí v citroen servisu a nahradil .
|
|
04.02.2018 20:43 -
|
3129042
|
|
autodiag
|
|
|
.link. tohle neni na vymenu pinu
http://www.c5club.cz/download.php?fileid=3128980&z=yes tohle neni na vymenu pinu
|
|
04.02.2018 21:30 -
|
3129061
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
autodiag napsal(a): .link. tohle neni na vymenu pinu
To myslí komplet celý kabel od ventilátoru po regulátor vyměnit ? Jestli ano, pak jsem tě já patné pochopil a omlouvám se.
To myslí komplet celý kabel od ventilátoru po regulátor vyměnit ? Jestli ano, pak jsem tě já patné pochopil a omlouvám se.
|
|
04.02.2018 21:32 -
|
3129063
|
|
jumep
|
|
|
nie,ale pin je to kovove kvoli ktoremu ti to zahorelo a konketor je to vcelku aj s plastom
kabel je kabel
nie,ale pin je to kovove kvoli ktoremu ti to zahorelo a konketor je to vcelku aj s plastom
kabel je kabel
|
|
04.02.2018 21:37 -
|
3129064
|
|
Honza80kw
|
|
|
Proto jsem se ptal, zda-li ten zelený konektor jde nějak sundat, nebo to musím ustřihnout u kablu.
Proto jsem se ptal, zda-li ten zelený konektor jde nějak sundat, nebo to musím ustřihnout u kablu.
|
|
04.02.2018 21:40 -
|
3129065
|
|
jumep
|
|
|
cele sa to da rozobrat a zlozit, tym ako to je natavene to ale asi dobre nepojde
cele sa to da rozobrat a zlozit, tym ako to je natavene to ale asi dobre nepojde
|
|
04.02.2018 22:37 -
|
3129081
|
|
Honza80kw
|
|
|
Je zde návod nebo info, jak se dostanu k tomu ventilátoru ? Vyměnit oba konektory jsou pro mě to nejlehčí, za to najít ten ventilátor by pro mě nezkueného bylo rozebrání o půl auta. Díky moc
Je zde návod nebo info, jak se dostanu k tomu ventilátoru ? Vyměnit oba konektory jsou pro mě to nejlehčí, za to najít ten ventilátor by pro mě nezkueného bylo rozebrání o půl auta. Díky moc:-d
|
|
04.02.2018 22:41 -
|
3129085
|
|
autodiag
|
|
|
nekde to tu je,musis pohledat
ale v kostce je to povolit volantovou tyc (jde to i bez ni ale jezek v kleci),a kdyz se podivas na klimazizer tak ho uvidis..vyndava se otocenim,nekdy ma prisroubovane zajisteni..jo a urcite si pochopil ze se vyndava ze strany ridice
nekde to tu je,musis pohledat
ale v kostce je to povolit volantovou tyc (jde to i bez ni ale jezek v kleci),a kdyz se podivas na klimazizer tak ho uvidis..vyndava se otocenim,nekdy ma prisroubovane zajisteni..jo a urcite si pochopil ze se vyndava ze strany ridice ;)
Přílohy: C5 - C5HG2RP0 - Demontá - montá _ ventilátor.pdf ( 82749b ) - |
|
04.02.2018 22:56 -
|
3129101
|
|
Honza80kw
|
|
|
Zas tak hloupý nejsem Děkuji moc za rady. Zkusím to sám, popřípadě povolám vagra mechanika. Taky se chci naučit něčemu novému
Zas tak hloupý nejsem :-d Děkuji moc za rady. Zkusím to sám, popřípadě povolám vagra mechanika. Taky se chci naučit něčemu novému ;-)
|
|
05.02.2018 15:00 -
|
3129154
|
|
jumep
|
|
|
nepovolujem v podstate nic, len dam dole tapacir a plast zboku a normalne to ide vytiahnut, pripadne este pelovy filter aby z neho ten drziak nezavadzal
tyc som povoloval len raz, ale nejako som nevidel v tom potrebu
nepovolujem v podstate nic, len dam dole tapacir a plast zboku a normalne to ide vytiahnut, pripadne este pelovy filter aby z neho ten drziak nezavadzal
tyc som povoloval len raz, ale nejako som nevidel v tom potrebu
|
|
05.02.2018 18:55 -
|
3129202
|
|
jumep
|
|
|
ako som povedal, nevidel som na to potrebu, ked sundam tapacir, plast a vytiahnem pelak tak mi to vypadne skoro samo, ale to je v podstate uplne jedno
ako som povedal, nevidel som na to potrebu, ked sundam tapacir, plast a vytiahnem pelak tak mi to vypadne skoro samo, ale to je v podstate uplne jedno
|
|
05.02.2018 19:11 -
|
3129204
|
|
autodiag
|
|
|
ano jo je to jedno,jen premyslim jak ten ventilator vytahnes pres tu volantovku jednoduse ven ?.....ano jde to ale daleko rychlejsi a jednodussi je povolit jeden sroub na kloubu a dat si tyc bokem...
ano jo je to jedno,jen premyslim jak ten ventilator vytahnes pres tu volantovku jednoduse ven ?.....ano jde to ale daleko rychlejsi a jednodussi je povolit jeden sroub na kloubu a dat si tyc bokem...:palec
|
|
05.02.2018 19:19 -
|
3129205
|
|
jumep
|
|
|
ked niekedy to budem niekomu menit a spomenem si tak to natocim
mne tam volantovka dole nezavadzia, skor hore
ked niekedy to budem niekomu menit a spomenem si tak to natocim
mne tam volantovka dole nezavadzia, skor hore
|
|
07.02.2018 17:40 -
|
3129675
|
|
Honza80kw
|
|
|
Zdravím vechny, v pátek se chystám na výměnu regulátoru, ventilátoru, tak snad bude přát počasí, jen jsem se chtěl zeptat, kde seenu konektory do regulátoru ? Nebude to nejlepí ucvaknout na vrakoviti ?
Zdravím vechny, v pátek se chystám na výměnu regulátoru, ventilátoru, tak snad bude přát počasí, jen jsem se chtěl zeptat, kde seenu konektory do regulátoru ? Nebude to nejlepí ucvaknout na vrakoviti ? :nevim
|
|
| |
|
|