| | |
08.03.2016 16:46 -
Re: Ventilátor topení / C5 I / II
|
2927038
|
|
MartinP.
|
|
|
objednan novy
objednan novy:-)
|
|
08.03.2016 20:00 -
|
2927092
|
|
MartinP.
|
|
|
no,a jak mam jistotu ze zvrakace jo,novy je jistota
no,a jak mam jistotu ze zvrakace jo,novy je jistota;-)
|
|
10.03.2016 15:40 -
|
2927414
|
|
MartinP.
|
|
|
vymeneno,zezacatku nic,nechtel se rozejit ventilator,regulace prestala taky fungovat,zahybal jsem kabelama u ventilatoru a vse vali jak ma,Jak dlouho?
vymeneno,zezacatku nic,nechtel se rozejit ventilator,regulace prestala taky fungovat,zahybal jsem kabelama u ventilatoru a vse vali jak ma,Jak dlouho?:-))
|
|
16.03.2016 17:22 -
|
2929386
|
|
MartinP.
|
|
|
obcas ventilator nejede,nebo ma jinaci otacky,kdyz zahybu kabelem u konektoru na ventilatoru tak se roztoci,vycisteni kontaktu atd,furt stejny vali a obcas fouka min nebo normal
obcas ventilator nejede,nebo ma jinaci otacky,kdyz zahybu kabelem u konektoru na ventilatoru tak se roztoci,vycisteni kontaktu atd,furt stejny vali a obcas fouka min nebo normal
|
|
18.04.2016 15:20 -
|
2943074
|
|
jumep
|
|
|
maju to aj C5, nejde o hydrauliku ale celkovo nemaju USA/Kanada homologaciu a je to dane americkymi zakonmi
maju to aj C5, nejde o hydrauliku ale celkovo nemaju USA/Kanada homologaciu a je to dane americkymi zakonmi
|
|
18.04.2016 18:27 -
|
2943126
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Svoloď amerikanskaja.
Svoloď amerikanskaja. :-))
|
|
24.05.2016 18:51 -
|
2954969
|
|
Hedgehok
|
Město: Nymburk, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Ahoj, je to asi 3 roky co jsem musel vyměnit jednotku regulátoru ventilátoru . Sehnal jsem tenkrát Valeo Made in China asi za 1400,- kč . Ve bylo ok doléta loňského roku , kdy regulátor opět přestal fungovat .
Zjistil jsem napálený pin přívodního dvoupinového konektoru (černý kabel , druhý je červený). Pomohlo opilování jehlovým pilníčkem a mírným přiohnutím pinu , prostříkání kontaktolem. Koncem října opět to samé , postup stejný . V poslední době se stávalo e na pár okamiků (vrtulka) symbol na lcd displeji zmizel , ventilátor vypnul a za chvíli opět sepnul. Tak dnes jsem se pustil do opravy , konektor odstříhnul , dráty naletoval na modul a spojil . Jetě před tím jsem zkouel velijak sehnat nový nebo i pouitý konektor - nedařilo se. V Citroenu prodají jedině celé svazky za pěkně velký peníz. Co mne ale zarazilo , e mi odborníci sdělovali , e konektor je nerozebíratelný , po odstříhnutí a lepím přístupu na stole jsem zjistil e to jde . Piny jdou vytáhnou , dráty jsou do nich zacvaknutý za studena .V mém případě byla nevýhoda e pin byl zapečený do umělé hmoty.
Dalí překvápko bylo , e po sejmutí deklu - levá noha spolujezdce - jsem objevil modrý konektor , který se nikam nehodí . Ve mám funkční , posílám foto , pokud by někdo věděl proč tam takto je , děkuji za odpověď.
Ahoj, je to asi 3 roky co jsem musel vyměnit jednotku regulátoru ventilátoru . Sehnal jsem tenkrát Valeo Made in China asi za 1400,- kč . Ve bylo ok doléta loňského roku , kdy regulátor opět přestal fungovat .
Zjistil jsem napálený pin přívodního dvoupinového konektoru (černý kabel , druhý je červený). Pomohlo opilování jehlovým pilníčkem a mírným přiohnutím pinu , prostříkání kontaktolem. Koncem října opět to samé , postup stejný . V poslední době se stávalo e na pár okamiků (vrtulka) symbol na lcd displeji zmizel , ventilátor vypnul a za chvíli opět sepnul. Tak dnes jsem se pustil do opravy , konektor odstříhnul , dráty naletoval na modul a spojil . Jetě před tím jsem zkouel velijak sehnat nový nebo i pouitý konektor - nedařilo se. V Citroenu prodají jedině celé svazky za pěkně velký peníz. Co mne ale zarazilo , e mi odborníci sdělovali , e konektor je nerozebíratelný , po odstříhnutí a lepím přístupu na stole jsem zjistil e to jde . Piny jdou vytáhnou , dráty jsou do nich zacvaknutý za studena .V mém případě byla nevýhoda e pin byl zapečený do umělé hmoty.
Dalí překvápko bylo , e po sejmutí deklu - levá noha spolujezdce - jsem objevil modrý konektor , který se nikam nehodí . Ve mám funkční , posílám foto , pokud by někdo věděl proč tam takto je , děkuji za odpověď.
Přílohy: Foto konektoru co jsi chtel vyfotit.jpg ( 104445b ) - |
|
24.05.2016 18:55 -
|
2954976
|
|
jumep
|
|
|
tak neviem kde si bol, ale konektory a piny sa daju normalne objednat a kupit
tak neviem kde si bol, ale konektory a piny sa daju normalne objednat a kupit
|
|
24.05.2016 19:07 -
|
2954994
|
|
Hedgehok
|
Město: Nymburk, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Prosím , sděl mi odkaz pokud je to k sehnání na internetu . A se poučí i jiní , kteří tohle sledují .Přece k tomu snad tyto diskuze pomáhají. Moná moje chyba je e jsem tady nevznesl dotaz ?
Pokud má na mysli servis Citroen který mi nabídl celé svazky , je to u Poděbrad - Choánky.
Prosím , sděl mi odkaz pokud je to k sehnání na internetu . A se poučí i jiní , kteří tohle sledují .Přece k tomu snad tyto diskuze pomáhají. Moná moje chyba je e jsem tady nevznesl dotaz ?
Pokud má na mysli servis Citroen který mi nabídl celé svazky , je to u Poděbrad - Choánky.
|
|
24.05.2016 19:22 -
|
2955003
|
|
jumep
|
|
|
normalne na service.citroen.com - tj. v hociktorom citroene - uz je to tu niekolko krat popisane, akurat si musis dohladat presne konektor
ked sa prihlasis a vyberes auto tak tam mas vlavo
Katalóg skrutiek, upevňovacích prvkov a konektorov
kde ti to otvori nove okno (neviem isto mozno musis zadat jazyk) a potom v tom okne je SPOJE a tam vidis uz priamo konektory, jak piny tak plasty
normalne na service.citroen.com - tj. v hociktorom citroene - uz je to tu niekolko krat popisane, akurat si musis dohladat presne konektor
ked sa prihlasis a vyberes auto tak tam mas vlavo
Katalóg skrutiek, upevňovacích prvkov a konektorov
kde ti to otvori nove okno (neviem isto mozno musis zadat jazyk) a potom v tom okne je SPOJE a tam vidis uz priamo konektory, jak piny tak plasty
|
|
18.06.2016 23:17 -
|
2963265
|
|
petko
|
Město: Kosice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Dnes pocas jazdy s klimou a ventilatorom na plno mi ventilator zacal z nicoho nic vrcat a brni cela palubovka... Ak dam ventilator o stupen menej je to lepsie, ale urcite sa nieco stalo... Akoby do ventilatora niekto strcil nejaky kabel, alebo sa odlomila lopatka???
Dnes pocas jazdy s klimou a ventilatorom na plno mi ventilator zacal z nicoho nic vrcat a brni cela palubovka... Ak dam ventilator o stupen menej je to lepsie, ale urcite sa nieco stalo... Akoby do ventilatora niekto strcil nejaky kabel, alebo sa odlomila lopatka???
|
|
28.06.2016 09:45 -
|
2967148
|
|
StylerCZ
|
Město: Karviná, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdar, mám problém s klimatizací, jetě před týdnem mi klima jela a najednou přestala fungovat, u jsem byl na diagnostice a tam mi řekli, e to bude buď ventilátorem nebo nějakým "válečkem". CHci se zeptat, jake mate zkuenosti a popřípadě, jak moc těká je demontace palubovky, popř, jak velké mnoství káblů tam je , budu rád za jakekoliv odpovědi a postřehy. PS: cena toho válečku je okolo 1400 a na nefunkční ventilátor mi uvedl cca 6000
Zdar, mám problém s klimatizací, jetě před týdnem mi klima jela a najednou přestala fungovat, u jsem byl na diagnostice a tam mi řekli, e to bude buď ventilátorem nebo nějakým "válečkem". CHci se zeptat, jake mate zkuenosti a popřípadě, jak moc těká je demontace palubovky, popř, jak velké mnoství káblů tam je :D, budu rád za jakekoliv odpovědi a postřehy. PS: cena toho válečku je okolo 1400 a na nefunkční ventilátor mi uvedl cca 6000 :D
|
|
28.06.2016 22:29 -
|
2967577
|
|
jumep
|
|
|
je to tu uz x krat popisane, na 90% nejaky studenak / odpaleny tranzistor v regulatore otacok
je to tu uz x krat popisane, na 90% nejaky studenak / odpaleny tranzistor v regulatore otacok
|
|
10.07.2016 15:54 -
|
2971940
|
|
fopikk
|
|
|
ahoj. dnes mi začal hučet ventilátor. na plný otáčky je to jako kdyby startovalo letadlo. kde ho najdu a čím by to mohlo být? děkuju za odpoveď.
ahoj. dnes mi začal hučet ventilátor. na plný otáčky je to jako kdyby startovalo letadlo. kde ho najdu a čím by to mohlo být? děkuju za odpoveď.
|
|
| |
|
|