| | |
23.05.2014 20:19 -
Re: Ventilátor topení / C5 I / II
|
2698727
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ano, já to poplet. Díky za upozornění. Měl jsem na mysli výparník. Prostě to těleso uvnitř klimatizéru o který se opírá pylový filtr.
To bych ani nebyl já, abych něco nezvojtil. Jetě e tu není předseda, ten by mi zase jednu střihnul.
Ano, já to poplet. Díky za upozornění. Měl jsem na mysli výparník. Prostě to těleso uvnitř klimatizéru o který se opírá pylový filtr.
To bych ani nebyl já, abych něco nezvojtil. Jetě e tu není předseda, ten by mi zase jednu střihnul. :-d
|
|
24.05.2014 10:52 -
|
2698803
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
On si tam jel zařídit filiálku. Citroen hodlá expandovat a Amerika je pro C6 jako stvořená.
Amíci začnou skupovat evropský ojetiny C6, tak neváhejte, za chvíli tady budou nedostatkovým zboím.
On si tam jel zařídit filiálku. Citroen hodlá expandovat a Amerika je pro C6 jako stvořená.
Amíci začnou skupovat evropský ojetiny C6, tak neváhejte, za chvíli tady budou nedostatkovým zboím. :-d
|
|
29.06.2014 19:23 -
|
2710818
|
|
reduc
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ahoj, mám taky problém s ventilátorem a postupuji podle rad.
Teď chci vytáhnout tu schránku ale pořád to drí mechanika navigace a AV vstupy.
Nevíte někdo jak na to?
Ahoj, mám taky problém s ventilátorem a postupuji podle rad.
Teď chci vytáhnout tu schránku ale pořád to drí mechanika navigace a AV vstupy.
Nevíte někdo jak na to?
|
|
30.06.2014 19:13 -
|
2711315
|
|
reduc
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Tak kdyby to někomu pomohlo, koupil jsem dnes ten transistor IRFP064N v GM elektro ,kde mi ho dokonce i ikovný chlápek přepájel (celkem 200Kč).
Jediná závada to ale nebyla, mám vypálený i ten 2 pinový konektor, take je třeba zkontrolovat vechno.
Díky za tuto diskuzi, moc mi to pomohlo.
Jdu shánět konektor.
Tak kdyby to někomu pomohlo, koupil jsem dnes ten transistor IRFP064N v GM elektro ,kde mi ho dokonce i ikovný chlápek přepájel (celkem 200Kč).
Jediná závada to ale nebyla, mám vypálený i ten 2 pinový konektor, take je třeba zkontrolovat vechno.
Díky za tuto diskuzi, moc mi to pomohlo.
Jdu shánět konektor.
|
|
30.06.2014 22:00 -
|
2711383
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
já to vydrátoval a propojil pomocí svorek
já to vydrátoval a propojil pomocí svorek
|
|
27.08.2014 19:37 -
|
2728705
|
|
ltob
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Take i mne potkala "klasická" porucha regulátoru ventilátoru - varianta větrák na plný výkon. Díky této diskusi provedena demontá kastlíku, demontá regulátoru, vypájení spínacího tranzistoru, náhrada za IRFP064N s očitěním původní teplovodivé pasty (nebo spíe toho, co tam po ní zbylo) a doplněním nové, zpětná montá veho... A u zase funíme jak máme! Cena cca 100,- a hodinka práce.
Take i mne potkala "klasická" porucha regulátoru ventilátoru - varianta větrák na plný výkon. Díky této diskusi provedena demontá kastlíku, demontá regulátoru, vypájení spínacího tranzistoru, náhrada za IRFP064N s očitěním původní teplovodivé pasty (nebo spíe toho, co tam po ní zbylo) a doplněním nové, zpětná montá veho... A u zase funíme jak máme! Cena cca 100,- a hodinka práce.
|
|
15.10.2014 18:01 -
Klimatizace vs topení
|
2741934
|
|
Ztracený
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak je to u c5 s topením a klimou? Mám c5 u které nefunguje komplet kabinový ventilátor(klimatizace) a nevím, jestli budu muset měnit např. celou řídící jednotku? Potřebuji jen aby mi to topilo, klimu oelím, jsem tedkom v mení finanční tísni. Předem díky za jakékoliv odpovědi.
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak je to u c5 s topením a klimou? Mám c5 u které nefunguje komplet kabinový ventilátor(klimatizace) a nevím, jestli budu muset měnit např. celou řídící jednotku? :-) Potřebuji jen aby mi to topilo, klimu oelím, jsem tedkom v mení finanční tísni. Předem díky za jakékoliv odpovědi.
|
|
23.11.2014 19:32 -
|
2756553
|
|
misva
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím, měl bych velikou prosbu. Je zde někdo z Kladna, nebo blízkého okolí? Potřeboval bych opravit tuto závadu - nejde ventilátor. Problém bude asi v tom tranzistoru. Sehnat jde sice za cca 60,- Kč, ale potovné je jednou takové. Vymontoval jsem kastlík u spolujezdce a stejně do toho čumím jak husa do flaky. Díky za pomoc.
Zdravím, měl bych velikou prosbu. Je zde někdo z Kladna, nebo blízkého okolí? Potřeboval bych opravit tuto závadu - nejde ventilátor. Problém bude asi v tom tranzistoru. Sehnat jde sice za cca 60,- Kč, ale potovné je jednou takové. Vymontoval jsem kastlík u spolujezdce a stejně do toho čumím jak husa do flaky. Díky za pomoc.
|
|
23.11.2014 19:43 -
|
2756566
|
|
Mamlas
|
|
|
Neni potreba vyndavat kastlik. Koukni na prvni prispevek na strane 12 od JirkyR, kde jsou prilozene foto: .link.
Staci sundat kryci koborec pod kastlikem a na boku topeni uz regulator uvidis. Vedou k nemu silne kabely. Povolis dva sroubky myslim klic c. 6 a pak ten regulator vytahnes do boku ven.
Neni potreba vyndavat kastlik. Koukni na prvni prispevek na strane 12 od JirkyR, kde jsou prilozene foto: http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/1104949-ventilator-topeni-c5-i/12/#.VHIqVsk4A3g
Staci sundat kryci koborec pod kastlikem a na boku topeni uz regulator uvidis. Vedou k nemu silne kabely. Povolis dva sroubky myslim klic c. 6 a pak ten regulator vytahnes do boku ven.
|
|
23.11.2014 21:46 -
|
2756662
|
|
misva
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Díky, tak jetě koupit ten tranzistor.
Díky, tak jetě koupit ten tranzistor.
|
|
23.11.2014 22:55 -
|
2756734
|
|
Henry
|
|
|
S tím tranzistorem bych nespěchal. Mě stačila na opravu jen pájka a cín.
S tím tranzistorem bych nespěchal. :-o Mě stačila na opravu jen pájka a cín. :palec
|
|
24.11.2014 08:03 -
|
2756756
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
mám jeden doma , jestli chce tak ti ho polu
mám jeden doma :) , jestli chce tak ti ho polu
|
|
11.04.2015 18:33 -
|
2808279
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
Tak jsem v tom také. Tranzistor proraený, nyní po výměně ve zatím funguje (odtraněn následek). Bohuel tr neodeel sám od sebe, ale vlivem hůře točícího se ventilátoru, tj. zkouel jsem jeka z klece ven, ale nevím jak dál. Zůstávám zaseklý o plast tunelu vedle pedálu plynu. Jeho zadní část jsem uvolnil, ale někde kolem řadící páky drí a nechci nic urvat. Víte někdo jak ten papundekl sundat? případně jaké (a kde) tři rouby u volantové tyče se povolují?
Tak jsem v tom také. Tranzistor proraený, nyní po výměně ve zatím funguje (odtraněn následek). Bohuel tr neodeel sám od sebe, ale vlivem hůře točícího se ventilátoru, tj. zkouel jsem jeka z klece ven, ale nevím jak dál. Zůstávám zaseklý o plast tunelu vedle pedálu plynu. Jeho zadní část jsem uvolnil, ale někde kolem řadící páky drí a nechci nic urvat. Víte někdo jak ten papundekl sundat? :nevim případně jaké (a kde) tři rouby u volantové tyče se povolují?
|
|
| |
|
|