| | |
15.07.2009 06:45 -
Radio se po vypnutí samo přeladí
|
873836
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Mám standardní rádio s CD (viz. můj profil) a občas se mi stane, e uloená stanice v rádiu se mi po vypnutí klíčku přeladí vdy na Český rozhlas 3 (rádio vypnu s mojí uloenou stanicí a někdy druhý den po nastartování tam mám ČR3). Děje se to u různých stanic a na vech paměových místech a vdy je tam potom ČR3. U jsem povypínal snad vechny funkce, ale pořád mne toto obtěuje. Jinak ve ostatní funguje normálně. Nevíte někdo co s tím, abych nemusel pořád zpátky přelaďovat?
Mám standardní rádio s CD (viz. můj profil) a občas se mi stane, e uloená stanice v rádiu se mi po vypnutí klíčku přeladí vdy na Český rozhlas 3 (rádio vypnu s mojí uloenou stanicí a někdy druhý den po nastartování tam mám ČR3). Děje se to u různých stanic a na vech paměových místech a vdy je tam potom ČR3. U jsem povypínal snad vechny funkce, ale pořád mne toto obtěuje. Jinak ve ostatní funguje normálně. Nevíte někdo co s tím, abych nemusel pořád zpátky přelaďovat?
|
|
15.07.2009 08:09 -
Re: Radio se po vypnutí samo přeladí
|
873837
|
|
Zdiba
|
|
|
Mám stejnou zkuenost, pouze s tím rozdílem e se to děje pouze na jednu danou stanici. Tento "fenomén" se objevil krátce po demontái a opětovném zapojení rádia. Zatím s tím bojuji neúspěně. U jsem pohnul i konektory (napájení paměti?) ale nic.
Mám stejnou zkuenost, pouze s tím rozdílem e se to děje pouze na jednu danou stanici. Tento "fenomén" se objevil krátce po demontái a opětovném zapojení rádia. Zatím s tím bojuji neúspěně. U jsem pohnul i konektory (napájení paměti?) ale nic.
|
|
15.07.2009 09:18 -
|
873838
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
muze to byt tim ze pamet (93c46) ve ktere jsou pameti ulozeny ma jen omezeny pocet zapisu a vzhledem k tomu ze se do ni stale neco zapisuje....
muze to byt tim ze pamet (93c46) ve ktere jsou pameti ulozeny ma jen omezeny pocet zapisu a vzhledem k tomu ze se do ni stale neco zapisuje....
|
|
15.07.2009 12:42 -
|
873847
|
|
Růa
|
|
|
Zkusím tedy odpojit baterii, uloit si potom jenom své tři oblíbené stanice a ostatní nechat prázdné, jestli to pomůe.
Zkusím tedy odpojit baterii, uloit si potom jenom své tři oblíbené stanice a ostatní nechat prázdné, jestli to pomůe.:nevim
|
|
15.07.2009 15:40 -
|
873852
|
|
jumep
|
|
|
otazka na autodiaga: je v radiu nejaka baterka? bo som si vsimol ze ostatne c5 ked som odpojil baterku tak ostali stanice v pamati, mne sa to cele znuluje a musim ladit ... alebo je to mojou nejakou verziou radia?
otazka na autodiaga: je v radiu nejaka baterka? bo som si vsimol ze ostatne c5 ked som odpojil baterku tak ostali stanice v pamati, mne sa to cele znuluje a musim ladit ... alebo je to mojou nejakou verziou radia?
|
|
15.07.2009 16:20 -
|
873855
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
neni
uz jsem to psal je tam eeprom
neni
uz jsem to psal je tam eeprom
|
|
16.07.2009 18:49 -
|
873897
|
|
Růa
|
|
|
Tak jsem odpojil a znovu zapojil baterii, nastavení rádia se vynulovalo, tak jsem ho znovu nastavil, naladil své tři stanice a to imbecilní rádio mi zase jednu stanici samo přeladilo na ČR3. Asi ho budu muset poladit velkým kladivem.
Tak jsem odpojil a znovu zapojil baterii, nastavení rádia se vynulovalo, tak jsem ho znovu nastavil, naladil své tři stanice a to imbecilní rádio mi zase jednu stanici samo přeladilo na ČR3. Asi ho budu muset poladit velkým kladivem.:nevim
|
|
16.07.2009 18:56 -
|
873899
|
|
tief
|
|
|
nemoze spis zlobit RDS ?
nemoze spis zlobit RDS ?
|
|
16.07.2009 19:09 -
|
873901
|
|
Růa
|
|
|
tief napsal(a): nemoze spis zlobit RDS ?
Myslím, e s RDS to bude nějak souviset. Zkouel jsem vechny funkce, které jsou s RDS spojené vypnout, ale nepomáhá to. Jetě mne zaráí, e se to ve 100% případech přeladí na Český rozhlas 3. Nevím, jestli mají u nás nějaký agresivní signál nebo co.
Myslím, e s RDS to bude nějak souviset. Zkouel jsem vechny funkce, které jsou s RDS spojené vypnout, ale nepomáhá to. Jetě mne zaráí, e se to ve 100% případech přeladí na Český rozhlas 3. Nevím, jestli mají u nás nějaký agresivní signál nebo co.
|
|
16.07.2009 20:47 -
|
873906
|
|
jumep
|
|
|
ono existuje nejake nastavenie ze hlada to stanice z naj signalom ktore vysielaju napr. pop, spravy atd. mozes nastavit, tento blud mi robil kenwood, stacilo to ale vypnut a setko ok ....
jo, teda malo to suvis s rds
ale to spravilo normalne za jazdy ked sa stratil signal ..
ono existuje nejake nastavenie ze hlada to stanice z naj signalom ktore vysielaju napr. pop, spravy atd. mozes nastavit, tento blud mi robil kenwood, stacilo to ale vypnut a setko ok ....
jo, teda malo to suvis s rds
ale to spravilo normalne za jazdy ked sa stratil signal ..
|
|
17.07.2009 13:42 -
|
873918
|
|
jumep
|
|
|
na 100% je to CR3
u nas je to SRO
na 100% je to CR3 :)
u nas je to SRO :D
|
|
19.07.2009 22:44 -
|
873958
|
|
autodiag
|
|
|
Růa napsal(a): autodiag napsal(a): 100% ne
A na 100% je to čím?
..a jak to mam vedet ??? telepat nejsem
..a jak to mam vedet ??? telepat nejsem
|
|
| |
|
|