28.05.2009 15:33 -
"Zabeh vozidla"
|
661101
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Zdravim Vas priatelia! Mal by som prosbu o radu ohladom zabehu noveho vozidla. Nedavno sme si zaobstarali predvadzaciu C5 II 1.6 Hdi Break, ktora ma najazdenych 30 km. Nakolko nasa predchadzajuca C5 2.0i mala pri kupe nabehanych uz 12 000 km, nemam s idealnou jazdou pocas prvych 1000 km skusenosti. Prosim Vas vsetkych, ktori mate skusenosti so "zabehavanim" vozidiel o radu, ako by som mal jazdit, aby som vozidlo pripravil do "zivota". Koncom augusta sa chystame s rodinou do chprvatska a dovtedy by som chcel auto zabehat, aby nebola cesta do chorvatska pre novy motor privelka zataz. Vopred dakujem Vam za Vase odpovede.
Zdravim Vas priatelia! Mal by som prosbu o radu ohladom zabehu noveho vozidla. Nedavno sme si zaobstarali predvadzaciu C5 II 1.6 Hdi Break, ktora ma najazdenych 30 km. Nakolko nasa predchadzajuca C5 2.0i mala pri kupe nabehanych uz 12 000 km, nemam s idealnou jazdou pocas prvych 1000 km skusenosti. Prosim Vas vsetkych, ktori mate skusenosti so "zabehavanim" vozidiel o radu, ako by som mal jazdit, aby som vozidlo pripravil do "zivota". Koncom augusta sa chystame s rodinou do chprvatska a dovtedy by som chcel auto zabehat, aby nebola cesta do chorvatska pre novy motor privelka zataz. Vopred dakujem Vam za Vase odpovede.
|
|
28.05.2009 15:35 -
Re: "Zabeh vozidla"
|
661102
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
Já teda nevím, ale dneska u se snad motory nezabíhavaj ne, prostě jezdi jak ti radí srdce, nepřetáčet, nepodtáčet....
Já teda nevím, ale dneska u se snad motory nezabíhavaj ne, prostě jezdi jak ti radí srdce, nepřetáčet, nepodtáčet....
|
|
28.05.2009 18:12 -
Re: "Zabeh vozidla"
|
661111
|
|
Krtek
|
Město: Seč Blovice, Auto: Citroen GSA 1984, Citroen C6 2008, SAAB 9-3 Cabrio 2.0t 2005 | Počet příspěvků: 125 |
|
|
Co se týče záběhu tak by ti měli poradit v prodejně já jsem jezdil normálně. a co se týče cesty do chorvatska tak kdy pojede normálně plynule cestovní rychlostí 130-140 km/h tak je to určitě lepí ne jezdit okolo komína.
a co se týče předváděček s málo km tak v čechách je to docela normální alespon v Plzni takhle jsem koupili C6 obejdnali jí podle naich představ dali ji na salon nikoho v ní nevozili jen my sme si jí jednou pujčili najeli sme cca. 300 km a ředitel pobočky 200km a po třech měsících sme jí koupili s výraznou slevou.
Co se týče záběhu tak by ti měli poradit v prodejně já jsem jezdil normálně. a co se týče cesty do chorvatska tak kdy pojede normálně plynule cestovní rychlostí 130-140 km/h tak je to určitě lepí ne jezdit okolo komína.
a co se týče předváděček s málo km tak v čechách je to docela normální alespon v Plzni takhle jsem koupili C6 obejdnali jí podle naich představ dali ji na salon nikoho v ní nevozili jen my sme si jí jednou pujčili najeli sme cca. 300 km a ředitel pobočky 200km a po třech měsících sme jí koupili s výraznou slevou. :-d
|
|
| |