| | |
29.04.2009 14:44 -
Re: 2. letní sraz 2009 - Organizace - DŮLEITÉ
|
660525
|
|
sservis
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Ahojky, pokud bude zájem, můu vzít zase laserovou střelnici, která by mohla slouit i na promítání videí a fotek z minulého srazu nebo v případě nepříznivého počasí se dají dětem promítat pohádky. Dále beru videokameru se stativem a klidně můu filmovat spanilku z předstihu a soutěe. Budu mít sebou dvě kapesní radiostanice, jednu můu někomu půjčit. Určitě dovezu zase firemní trička jako ceny do soutěí a navíc mám jako ceny nebo dárky čepice Citroen, tuím 9 kusů. A demion dobré moravské Frankovky, pochopitelně. Pravděpodobně přijedu a v sobotu ráno, pokud nebudou bohové příznivě nakloněni.
Ahojky, pokud bude zájem, můu vzít zase laserovou střelnici, která by mohla slouit i na promítání videí a fotek z minulého srazu nebo v případě nepříznivého počasí se dají dětem promítat pohádky. Dále beru videokameru se stativem a klidně můu filmovat spanilku z předstihu a soutěe. Budu mít sebou dvě kapesní radiostanice, jednu můu někomu půjčit. Určitě dovezu zase firemní trička jako ceny do soutěí a navíc mám jako ceny nebo dárky čepice Citroen, tuím 9 kusů. A demion dobré moravské Frankovky, pochopitelně. Pravděpodobně přijedu a v sobotu ráno, pokud nebudou bohové příznivě nakloněni.
|
|
29.04.2009 22:36 -
|
660532
|
|
Darja
|
|
|
sservis napsal(a): Ahojky, pokud bude zájem, můu vzít zase laserovou střelnici, která by mohla slouit i na promítání videí a fotek z minulého srazu nebo v případě nepříznivého počasí se dají dětem promítat pohádky.
No, pokud te to nejak extremne nezatizi, tak ji klidne vem. Urcite je to fajn alternativa, kdyz bude osklivo, popripadne si muzeme pustit videa a fotky z lonska.
Ja strelici klidne zase vyzkousim, strilet divocaky bylo fajn
No, pokud te to nejak extremne nezatizi, tak ji klidne vem. Urcite je to fajn alternativa, kdyz bude osklivo, popripadne si muzeme pustit videa a fotky z lonska.
Ja strelici klidne zase vyzkousim, strilet divocaky bylo fajn :palec
|
|
08.05.2009 11:40 -
|
660687
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Váení přátelé! Slíbil jsem organizátorům srazu, e stejně jako loni, přivezu maso na grilování. Problém nastal v tom, e se z neočekávaných důvodů dostanu na sraz v pátek nejspí a po 22hod, tím je páteční ranice ohroena. Chtěl bych tímto poádat někoho, kdo pojede na sraz tak, aby byl na místě v 17 - 18hod a byl ochoten maso ode mne převzít a dovézt na místo, a se mi ozve. Jedná se o účasníky, kteří pojedou přes Tábor, Písek, Soběslav a pod. - tudí západočei a jihočei. Děkuji i za ostatní hladové krky a mlsné jazýčky
Váení přátelé! Slíbil jsem organizátorům srazu, e stejně jako loni, přivezu maso na grilování. Problém nastal v tom, e se z neočekávaných důvodů dostanu na sraz v pátek nejspí a po 22hod, tím je páteční ranice ohroena. Chtěl bych tímto poádat někoho, kdo pojede na sraz tak, aby byl na místě v 17 - 18hod a byl ochoten maso ode mne převzít a dovézt na místo, a se mi ozve. Jedná se o účasníky, kteří pojedou přes Tábor, Písek, Soběslav a pod. - tudí západočei a jihočei. Děkuji i za ostatní hladové krky a mlsné jazýčky:-)
:-):-)
|
|
08.05.2009 14:57 -
|
660690
|
|
Simča
|
Město: Hodětín 23, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 68 |
|
|
no, to mě zase tak nevadí, aspoň zbyde víc na sobotní večer
no, to mě zase tak nevadí, aspoň zbyde víc na sobotní večer :-))))
|
|
09.05.2009 11:20 -
|
660701
|
|
Simča
|
Město: Hodětín 23, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 68 |
|
|
no, já jen, e beru ty okurky, tak aby taky bylo k čemu je sníst
přeci by ste nám to vechno nesnědli v pátek
no, já jen, e beru ty okurky, tak aby taky bylo k čemu je sníst:-d
přeci by ste nám to vechno nesnědli v pátek:palec
|
|
09.05.2009 12:48 -
|
660705
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Maso v pátek BUDE!!! Nabídnul se "Krtek", e ho přiveze. Díky mu za to.
Maso v pátek BUDE!!! Nabídnul se "Krtek", e ho přiveze. Díky mu za to.
|
|
09.05.2009 18:55 -
|
660713
|
|
Simča
|
|
|
no a nebo Ti to vemu do Hlavatec a můe to vzít najednou .... mám to tam coby kamenem... a u Rytíře máme chatu - to kouká viď, sousede
no a nebo Ti to vemu do Hlavatec a můe to vzít najednou .... mám to tam coby kamenem... a u Rytíře máme chatu - to kouká viď, sousede:-p
|
|
11.05.2009 21:38 -
|
660772
|
|
Darja
|
|
|
moná nastanou malé organizační změny, protoe lidská chamtivost je fakt neskutečná
sledujte diskuzi
moná nastanou malé organizační změny, protoe lidská chamtivost je fakt neskutečná :-o
sledujte diskuzi :-)
|
|
12.05.2009 00:02 -
|
660773
|
|
SaraXM
|
Město: Troskotovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 130 |
|
|
doufam ze ty zmeny nebudou moc velke
doufam ze ty zmeny nebudou moc velke
|
|
12.05.2009 21:28 -
|
660802
|
|
Darja
|
|
|
nebudou, jen misto konani soutezi se asi zmeni.
nebudou, jen misto konani soutezi se asi zmeni.
|
|
22.05.2009 12:21 -
|
660958
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Kdo ma plastove skladaci zahradni stolky a mohl by privezt na sraz? Potrebovaly bychom cca dva az tri. Dekujeme
Kdo ma plastove skladaci zahradni stolky a mohl by privezt na sraz? Potrebovaly bychom cca dva az tri. Dekujeme :palec
|
|
| |
|
|