04.05.2009 22:56 -
Autoradio s CD - funkce "mute" pro handsfree
|
660642
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Chci se zeptat jestli někdo náhodou neví jestli autorádio s CD přehrávačem (CD měnič nepřipojen) v C5 I 2002 má monost připojení funkce "mute" od sady handsfree. To znamená, e od handsfree jde vodič který se má připojit k autorádiu (pokud to má) a během hovoru se rádio automaticky ztií.
No myslím si e nejspí nee
Chci se zeptat jestli někdo náhodou neví jestli autorádio s CD přehrávačem (CD měnič nepřipojen) v C5 I 2002 má monost připojení funkce "mute" od sady handsfree. To znamená, e od handsfree jde vodič který se má připojit k autorádiu (pokud to má) a během hovoru se rádio automaticky ztií.
No myslím si e nejspí nee :-(
|
|
05.05.2009 09:37 -
Re: Autoradio s CD - funkce "mute" pro handsfree
|
660646
|
|
tief
|
|
|
Ak si dobre spominam mute tam je dokonca snad ISO kompatibilni
Ak si dobre spominam mute tam je dokonca snad ISO kompatibilni :)
|
|
12.05.2009 21:42 -
|
660803
|
|
Sena
|
|
|
Jaký je vlastně odborný (obchodní) název tohoto radia, kdybych chtěl na netu někde najít zapojení. (např RD1 nebo jak...)
Jaký je vlastně odborný (obchodní) název tohoto radia, kdybych chtěl na netu někde najít zapojení. (např RD1 nebo jak...)
|
|
12.05.2009 21:50 -
|
660804
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nemusis hledat presny typ,je to zapojeni podle ISO
pokud mute radio neumi staci pouzit prepinani repro
muze zjistis jednotuse tak ze uzemnis pin na konektoru ,pokud funkci ma radio vypne repro...pokud ovsem nema nf vstup tak ti z repro nepujde HF ,ale jen z repro od HF,proto je elegantnejsi pouzit zmineni prepinac repro ktery zajisti ze zvuk z HF pujde do repro
nemusis hledat presny typ,je to zapojeni podle ISO
pokud mute radio neumi staci pouzit prepinani repro
muze zjistis jednotuse tak ze uzemnis pin na konektoru ,pokud funkci ma radio vypne repro...pokud ovsem nema nf vstup tak ti z repro nepujde HF ,ale jen z repro od HF,proto je elegantnejsi pouzit zmineni prepinac repro ktery zajisti ze zvuk z HF pujde do repro
|
|
12.05.2009 22:23 -
|
660805
|
|
Sena
|
|
|
Díky
Díky
|
|
17.05.2009 21:10 -
|
660864
|
|
Sena
|
|
|
Tak jsem zase pokročil. Za prvé, jak jsem hledal vude moně na netu něco o rádiu v mé C5, tak jsem nakonec zjistil e je zde .link. v návodech a tam je to co jsem hledal.
Za druhé dnes jsem se podíval na konektory zezadu radia a odskouel dle návodu \"diagnostiky\" funkci Mute a ta FUNGUJE a na displeji se zobrazí EXT MUTE. Akorán na ISO konektoru není osazen kontakt take ho musím sehnat a doplnit (číslo na ISO - A1)
Za třetí, dle servis. manuálu k rádiu (mimochodem Clarion PU-2472B) by měl na dvacetipinovém ISO konektoru na pinech 11 a 12 být AUX + - co by mohl být právě nf vstup od HF do repro v autě. Nemůete to někdo potvrdit? Nechce se mi to zkouet na risk abych něco nepos... . Jinak na tom konektoru je zapojený pouze pin 5 a 6 a jde to někam do kabeláe v autě co to je netuím protoe dle servis. manualu tam nic nemá být. Data pro displej jdou z napajecího ISO konektoru.
Jó, a proč tohle téma se zobrazuje patně????!!!! Rozhozená nesmyslně stránka.
Tak jsem zase pokročil. Za prvé, jak jsem hledal vude moně na netu něco o rádiu v mé C5, tak jsem nakonec zjistil e je zde http://www.c5club.cz/files/pdf/PU-2472A.pdf v návodech a tam je to co jsem hledal. :-)
Za druhé dnes jsem se podíval na konektory zezadu radia a odskouel dle návodu \"diagnostiky\" funkci Mute a ta FUNGUJE a na displeji se zobrazí EXT MUTE. Akorán na ISO konektoru není osazen kontakt take ho musím sehnat a doplnit (číslo na ISO - A1)
Za třetí, dle servis. manuálu k rádiu (mimochodem Clarion PU-2472B) by měl na dvacetipinovém ISO konektoru na pinech 11 a 12 být AUX + - co by mohl být právě nf vstup od HF do repro v autě. Nemůete to někdo potvrdit? Nechce se mi to zkouet na risk abych něco nepos... :-((((. Jinak na tom konektoru je zapojený pouze pin 5 a 6 a jde to někam do kabeláe v autě co to je netuím protoe dle servis. manualu tam nic nemá být. Data pro displej jdou z napajecího ISO konektoru.
Jó, a proč tohle téma se zobrazuje patně????!!!! Rozhozená nesmyslně stránka. :-(
|
|
| |