09.04.2009 20:49 -
nepřipojím mobil přes Bluetooth
|
659952
|
|
Fred
|
Město: FranLhota, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Nedokái spárovat svůj mobil (Nokia 3109C) přes Bluetooth (C5 z 11/2005). kdy jsem se díval přes Menu do nastavení, tak tam nemám vysvícenou poloku Network (sí) a tak nemohu manuálně zprovoznit Bluetooth ve vozidle. Myslím si, e navigace RT4 s CD měničem obsahuje Bluetooth standartně a je to i ve francouzském manuálu. Můe na ro někdo reagovat a zkusit mi pomoci. Díky předem.
Nedokái spárovat svůj mobil (Nokia 3109C) přes Bluetooth (C5 z 11/2005). kdy jsem se díval přes Menu do nastavení, tak tam nemám vysvícenou poloku Network (sí) a tak nemohu manuálně zprovoznit Bluetooth ve vozidle. Myslím si, e navigace RT4 s CD měničem obsahuje Bluetooth standartně a je to i ve francouzském manuálu. Můe na ro někdo reagovat a zkusit mi pomoci. Díky předem.
|
|
10.04.2009 07:35 -
Re: nepřipojím mobil přes Bluetooth
|
659959
|
|
zeturek
|
Město: Břasy, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Bohuel navigace RT3 i RT4 nemá funkci Bluetooth podpořenou. Obsahují pouze slot na SIM kartu, kterou je nutné pro pouití palubního telefonu vloit. Pokud má pouze francouzský manuál, tak je moné staení českého z oficiálních stránek Citroen CR ( .link. - poslední u C5). Bluetooth by mělo obsahovat radio ze strany 48, ale to je bez navi.
Jirka
Bohuel navigace RT3 i RT4 nemá funkci Bluetooth podpořenou. Obsahují pouze slot na SIM kartu, kterou je nutné pro pouití palubního telefonu vloit. Pokud má pouze francouzský manuál, tak je moné staení českého z oficiálních stránek Citroen CR ( http://www.citroen.cz/MasterPage.aspx?pageId=navody - poslední u C5). Bluetooth by mělo obsahovat radio ze strany 48, ale to je bez navi.
Jirka
|
|
| |