| | |
02.03.2009 20:26 -
Re: Projekt C5mapa
|
520509
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
ááááááá, tady byla chybička u je to správně . Akorát soudruh google tedy patně schroupal moje PSč, to jsem tam měl zadané u předtím. Děkuji
ááááááá, tady byla chybička :-o u je to správně :palec . Akorát soudruh google tedy patně schroupal moje PSč, to jsem tam měl zadané u předtím. Děkuji
|
|
02.03.2009 20:28 -
|
520510
|
|
jumep
|
|
|
mna sudruh google prestahoval na druhy konec ulice ...
maju este co dobiehat
mna sudruh google prestahoval na druhy konec ulice ... :)
maju este co dobiehat :)
|
|
02.03.2009 21:39 -
|
520515
|
|
jagrim
|
Město: Nový Hrádek, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 85 |
|
|
jumep:tak to jetě jde,mne přes dva,kurňa kopce,do sousední vesnice,hm a jít bych to teď teda pro Peulu nechtěl Ale je to fajna bude to paráda
jumep:tak to jetě jde,mne přes dva,kurňa kopce,do sousední vesnice,hm a jít bych to teď teda pro Peulu nechtěl:-d Ale je to fajna bude to paráda:palec
|
|
03.03.2009 21:54 -
|
520554
|
|
tief
|
|
|
tak mapy by uz mali fungovat aj v IE ... tej drobnej JS chybicky dole si nevsimajte, len co zistim co znamena tak ju opravim ... prosim o feedback ...
tak mapy by uz mali fungovat aj v IE ... tej drobnej JS chybicky dole si nevsimajte, len co zistim co znamena tak ju opravim :-D ... prosim o feedback ...
|
|
03.03.2009 22:01 -
|
520555
|
|
tief
|
|
|
mimochodom uzivatelia s prahy by si mohli do udajov doplnit aspon cislo prahy, nech sa to trocha zprehladni, momentalne takmer kazdy prazak byva na staromaku ;-D
mimochodom uzivatelia s prahy by si mohli do udajov doplnit aspon cislo prahy, nech sa to trocha zprehladni, momentalne takmer kazdy prazak byva na staromaku ;-D
|
|
03.03.2009 22:06 -
|
520556
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Tak mapa u hezky funguje, chválím a děkuji. Co přidat do horní lity vedle tlačítek: diskuzní forum, inzerce, články návody, galerie, srazy, také tlačítko MAPA ?
Místo tam je a byla by dobře dostupná.
Tak mapa u hezky funguje, chválím a děkuji. Co přidat do horní lity vedle tlačítek: diskuzní forum, inzerce, články návody, galerie, srazy, také tlačítko MAPA ?
Místo tam je a byla by dobře dostupná.
|
|
| |
|
|