| | |
|
tief
|
|
|
Vcera som ( s velkou Alxovou pomocou, za ktoru mu dakujem ) namontoval do auta CBcko, tak ma napadlo kolko s Vas tuto hracku prevadzkuje vo svojom viackolesovom milacikovi ? A na akom kanali ste najcastejsie ?
Vcera som ( s velkou Alxovou pomocou, za ktoru mu dakujem :-) ) namontoval do auta CBcko, tak ma napadlo kolko s Vas tuto hracku prevadzkuje vo svojom viackolesovom milacikovi ? :) A na akom kanali ste najcastejsie ? :-D
|
|
07.01.2008 22:21 -
Re: CB
|
169057
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
Ak by ti nevadilo kamaradit s italofilmi z Lancia clubu, tak by si tam niekolkych s CBckom nasiel npr. Michal 236, .link.
Ak by ti nevadilo kamaradit s italofilmi z Lancia clubu, tak by si tam niekolkych s CBckom nasiel :-) npr. Michal 236, http://www.lanciaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=182&postdays=0&postorder=asc&highlight=cbcko&start=0
|
|
25.01.2008 10:26 -
|
169058
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
I kdyz to na "nekombiku" na patych dverich vypada... no trochu divne (bez anteny), tak je to dobry pomocnik a RADCE na cestach
Osobne jsem kdysi mel Allamat 296, ale presel jsem k Allamat 295, kterou tam mam dodnes. Kdyz jezdim a mam to "aktivovane" tak byvam 99% casu na 10 kanale z pochopitelnych duvodu. Volacka? no jednoduse - Libor
I kdyz to na "nekombiku" na patych dverich vypada... no trochu divne (bez anteny), tak je to dobry pomocnik a RADCE na cestach :)
Osobne jsem kdysi mel Allamat 296, ale presel jsem k Allamat 295, kterou tam mam dodnes. Kdyz jezdim a mam to "aktivovane" tak byvam 99% casu na 10 kanale z pochopitelnych duvodu. Volacka? no jednoduse - Libor :)
|
|
07.01.2009 17:52 -
|
169315
|
|
Pernath
|
Město: Hradec Králové, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Zdravím vechny Citroeňáky v novém roce 2009. Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo v C5 CB mobilku. Jestli ano, tak kam jste ji umístily? Mě napadá ji dát místo toho popelníku u řadící páky. Kdy jsme měli doma C3, tak jsem tam CB měl a byla to paráda......ne mi ji ukradli Díky
Zdravím vechny Citroeňáky v novém roce 2009. Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo v C5 CB mobilku. Jestli ano, tak kam jste ji umístily? Mě napadá ji dát místo toho popelníku u řadící páky. Kdy jsme měli doma C3, tak jsem tam CB měl a byla to paráda......ne mi ji ukradli:-( Díky
|
|
07.01.2009 18:09 -
|
169316
|
|
tief
|
|
|
Alamat 295, pod lavym otvaracim kastlikom.
Alamat 295, pod lavym otvaracim kastlikom.
|
|
07.01.2009 18:10 -
|
169317
|
|
Darja
|
|
|
Chce to nejak si vyrobit pekne ramecek, je tam dost na rane, nekdy ji skoro ukopnu
Chce to nejak si vyrobit pekne ramecek, je tam dost na rane, nekdy ji skoro ukopnu :-)
|
|
07.01.2009 20:53 -
|
386428
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Doporučuju kanál 10, jsou na něm kamiony a dozví se nejaktuálnějí dopravní info
Doporučuju kanál 10, jsou na něm kamiony a dozví se nejaktuálnějí dopravní info
|
|
08.01.2009 10:25 -
|
386431
|
|
Pernath
|
Město: Hradec Králové, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Hmm. Pod kastlík, říkáte. A jak máte vyřeenou anténu? Na tvrdo do střechy a nebo magnetku?
Hmm. Pod kastlík, říkáte. A jak máte vyřeenou anténu? Na tvrdo do střechy a nebo magnetku?
|
|
08.01.2009 10:43 -
|
386433
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Ja na kombiku ji mam natvrdo do strechy, cca 20 cm smerem dopredu od sdruzene anteny na radio/GPS/GSM.
U tiefa jsme ji vrtali take natvrdo na hatchbacku na rovnou plochu kufru.
Daji se sehnat i drzaky na hagusy a jine podobne na uchyceni jakoby na pevno (viz. napr. www.wimo.com), anebo se da koupit magneticky drzak, ktery je pak mozno dat na rovnou plochu kamkoliv. Ale s magnetem mam spatnou zkusenost ve smyslu toho, ze kdyz se s nim nesetrne zachazi, poskrabe se lak, pricemz kabel jdouci k magnetu se vali po karoserii a napacha take skodu. Nemluve o tom, ze kabel musi nekudy projit do interieru, takze se musi privirat do veri apod.
Ja na kombiku ji mam natvrdo do strechy, cca 20 cm smerem dopredu od sdruzene anteny na radio/GPS/GSM.
U tiefa jsme ji vrtali take natvrdo na hatchbacku na rovnou plochu kufru.
Daji se sehnat i drzaky na hagusy a jine podobne na uchyceni jakoby na pevno (viz. napr. www.wimo.com), anebo se da koupit magneticky drzak, ktery je pak mozno dat na rovnou plochu kamkoliv. Ale s magnetem mam spatnou zkusenost ve smyslu toho, ze kdyz se s nim nesetrne zachazi, poskrabe se lak, pricemz kabel jdouci k magnetu se vali po karoserii a napacha take skodu. Nemluve o tom, ze kabel musi nekudy projit do interieru, takze se musi privirat do veri apod.
|
|
08.01.2009 14:25 -
|
386438
|
|
Mistrtwist
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Ahoj ve spolek, dovolte mi troku teorie i praxe CB, něco maličko o tom vím, ale troku jsem na CB zanevřel díky Rusům, který mají výkonnějí zesilovače ne některé motory některých aut, ale to jsem odbočil. CB jsem měl ve vech 3 minulých autech počínaje Stopátou kodou Xantíí konče. Aby anténa chodila jak má je základ mít dobrou protiváhu. nejlépe přesně uprostřed střechy. nicméně tato volba není úplně nejastnějí kvůli vrtání a naruení antikorozní ochrany a následně protáhnutí drátu a k palubovce. C5 má poměrně dlouhé zadní okno, ale myslím si, e signál, který přichází z předního směru bude cca o 20-30 procent slabí, ne signál z boků a ze zadu od auta. stejně tak při vysílání, kdy má tendenci se odráet od topení v zadním okně přez celou střechu. při povoleném výkonu4W bych to ale asi zanedbal. nevím jaká vzdálenost je mezi antenou od CB a sdruenou antenou od GSM, GPS a radia, ale v teto poloze při vyím výkonu CB bych se bál o předzesilovače těchto zařízení. pokud jsme si u Darji a Tiefa vimbul správně antény jde o 5/8 tak ta má předozadní vyřazování v ůhlu asi 40st . osobne bych u C5 volil místo nekde v predu strechy a koax poslat kolem sloupku dolu. jen najit misto, kde je treba nosnik, aby se zbytecne nenamahal plech strechy. nevim jak to ma C5 ale xantie mela v predu strechy asi 20 cm od skla vystuhu ktera byla pro dodatecne anteny jak delana. jen to dobre zapravit nejakym zakladnim lakem odpozujici vodu a silikonem...
Ahoj ve spolek, dovolte mi troku teorie i praxe CB, něco maličko o tom vím, ale troku jsem na CB zanevřel díky Rusům, který mají výkonnějí zesilovače ne některé motory některých aut, ale to jsem odbočil. CB jsem měl ve vech 3 minulých autech počínaje Stopátou kodou Xantíí konče. Aby anténa chodila jak má je základ mít dobrou protiváhu. nejlépe přesně uprostřed střechy. nicméně tato volba není úplně nejastnějí kvůli vrtání a naruení antikorozní ochrany a následně protáhnutí drátu a k palubovce. C5 má poměrně dlouhé zadní okno, ale myslím si, e signál, který přichází z předního směru bude cca o 20-30 procent slabí, ne signál z boků a ze zadu od auta. stejně tak při vysílání, kdy má tendenci se odráet od topení v zadním okně přez celou střechu. při povoleném výkonu4W bych to ale asi zanedbal. nevím jaká vzdálenost je mezi antenou od CB a sdruenou antenou od GSM, GPS a radia, ale v teto poloze při vyím výkonu CB bych se bál o předzesilovače těchto zařízení. pokud jsme si u Darji a Tiefa vimbul správně antény jde o 5/8 tak ta má předozadní vyřazování v ůhlu asi 40st . osobne bych u C5 volil místo nekde v predu strechy a koax poslat kolem sloupku dolu. jen najit misto, kde je treba nosnik, aby se zbytecne nenamahal plech strechy. nevim jak to ma C5 ale xantie mela v predu strechy asi 20 cm od skla vystuhu ktera byla pro dodatecne anteny jak delana. jen to dobre zapravit nejakym zakladnim lakem odpozujici vodu a silikonem...
|
|
08.01.2009 15:11 -
|
386440
|
|
Pernath
|
|
|
Dám ji tedy taky natvrdo.Mám C5 break tak anténu zkusim posunout více dopředu. Upřímě řečeno si sebe nedovedu dost dobře představit, jak lezu s vrtačkou po střee a vrtám. Jestli já to teda nenchám nějaké firmě......
Dám ji tedy taky natvrdo.Mám C5 break tak anténu zkusim posunout více dopředu. Upřímě řečeno si sebe nedovedu dost dobře představit, jak lezu s vrtačkou po střee a vrtám. Jestli já to teda nenchám nějaké firmě......:nevim
|
|
08.01.2009 18:45 -
|
386458
|
|
tief
|
|
|
Na kufri funguje vyborne ... ziadne rusenie medzi CB a radiom. Nakolko mame sibr tak je u nas debata o streche bezpredmetna ...
Na kufri funguje vyborne ... ziadne rusenie medzi CB a radiom. Nakolko mame sibr tak je u nas debata o streche bezpredmetna ...
|
|
08.01.2009 21:02 -
|
386469
|
|
Mistrtwist
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Na ten Vas sibr pokazde zapomenu, ale zadni sterac tam nemate... tiefe, zkus jen tak ze srandy nekdy zajet nekam dale od nekoho kdo je na stabilu na nejaky vzdaleny kopec a postavit se k nemu "zady" auta. nejlip aby byl signal nekde okolo 5-ti S a radio pod 3 a potom zkusit postavit auto cumakem k tomu. zajimalo by me o kolik se to shorsi. BTW na mem profilu jde videt jak CB-cko, tak antena na strese... jen predesilam, ze kdyz jsem mluvil na CB, tak jsem radio vypinal a na te fotce jde videt proc )
Na ten Vas sibr pokazde zapomenu, ale zadni sterac tam nemate... :-p tiefe, zkus jen tak ze srandy nekdy zajet nekam dale od nekoho kdo je na stabilu na nejaky vzdaleny kopec a postavit se k nemu "zady" auta. nejlip aby byl signal nekde okolo 5-ti S a radio pod 3 a potom zkusit postavit auto cumakem k tomu. zajimalo by me o kolik se to shorsi. BTW na mem profilu jde videt jak CB-cko, tak antena na strese... jen predesilam, ze kdyz jsem mluvil na CB, tak jsem radio vypinal a na te fotce jde videt proc :o)
|
|
09.01.2009 08:02 -
|
386476
|
|
tief
|
|
|
zkusim, dam pak vedet ....
zkusim, dam pak vedet ....
|
|
13.01.2009 15:13 -
|
386552
|
|
Darja
|
|
|
Mozna si nemame kam dat antenu kvuli sibru, ale muzeme vozit zebrik
Mozna si nemame kam dat antenu kvuli sibru, ale muzeme vozit zebrik :-)))):-))))
|
|
| |
|
|