| | |
27.04.2017 20:48 -
Diesel additive minimum level
|
3062966
|
|
Keeper
|
Město: Kopřivnice , Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím, proel sem asi celý chat ale odpověď sem nenael. V nádri additive mám seklý měřák hladiny a furt mi to ukazuje diesel additive minimum level, i kdy je teď nově dolity a vymazány chyby přímo od servisu. Četl sem e se to dá vyřeit odporem 1K5, ale vůbec nevím kam a jak ho zapojit, díky předem za rady.
Zdravím, proel sem asi celý chat ale odpověď sem nenael. V nádri additive mám seklý měřák hladiny a furt mi to ukazuje diesel additive minimum level, i kdy je teď nově dolity a vymazány chyby přímo od servisu. Četl sem e se to dá vyřeit odporem 1K5, ale vůbec nevím kam a jak ho zapojit, díky předem za rady.
|
|
25.01.2019 23:27 -
Re: Level of diesel antipollution aditivum low
|
3203970
|
|
stenda
|
Město: Nový Jáchymov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 83 |
|
|
Tak mi to dnes začalo pípat. Postup je tedy, jak jsem tu pochopil, nechat vyčistit fap, třeba v www.dpf.cz a někdy potom, jestli to neudělají tam, dolít aditiva a vyresetovat diagnostikou. Celé toto cca 11000Kč? To je síla. Nejde to udělat finančně trochu etrněji?
Tak mi to dnes začalo pípat. Postup je tedy, jak jsem tu pochopil, nechat vyčistit fap, třeba v www.dpf.cz a někdy potom, jestli to neudělají tam, dolít aditiva a vyresetovat diagnostikou. Celé toto cca 11000Kč? To je síla. Nejde to udělat finančně trochu etrněji?
|
|
26.01.2019 09:20 -
|
3204048
|
|
stenda
|
Město: Nový Jáchymov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 83 |
|
|
Hlásí to, málo aditiva
Hlásí to, málo aditiva
|
|
25.05.2019 12:12 -
|
3223604
|
|
Stanjard
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 87 |
|
|
Dá se diagnostikou zjistit průchodnost FAPu případně vyvolat vypalování FAPu?
Dá se diagnostikou zjistit průchodnost FAPu případně vyvolat vypalování FAPu?
|
|
03.06.2022 15:26 -
|
3341860
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
milek napsal(a): Obrázek auta s puntíkem v místě víčka nádre mi skákal taky. Bádal jsem (i na diagnostice jsem kvůli tomu byl), pak jsem zjistil, e mi ve víčku nádre chybí jeden magnet. Vzal jsem takový ten magnetický obrázek co se "lepí" na lednici, magnet z něj otípal do přibliného tvaru típačkami, na brusce doladil ostré hrany, epoxydem zalepil do víčka. A svítící puntík zmizel.
Zdar vem, rosvítila se mi hláka .... aditivum low .... dolil jsem do nádre DXP42 jeden litr ... nechal vyresetovat na diagnostice DELPHI ... zajel k pumpě natankoval 10 l .... a hláka stále svítí ...
Teď : závada je ve patném resetu (patné diagnostice?) a nebo co jětě svítí je otevřené víčko nádre (magnety tedy zkontroluji) Ale toto mi hlásí u X let a ničemu to nevadilo , se ptám jestli to můe mít vliv na reset aditiva ?
Díky
Zdar vem, rosvítila se mi hláka .... aditivum low .... dolil jsem do nádre DXP42 jeden litr ... nechal vyresetovat na diagnostice DELPHI ... zajel k pumpě natankoval 10 l .... a hláka stále svítí ...
Teď : závada je ve patném resetu (patné diagnostice?) a nebo co jětě svítí je otevřené víčko nádre (magnety tedy zkontroluji) Ale toto mi hlásí u X let a ničemu to nevadilo , se ptám jestli to můe mít vliv na reset aditiva ?
Díky
|
|
14.10.2024 14:56 -
|
3385618
|
|
dontike
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahoj, kdo mně můe vyresetovat hláku v Brně a okolí? Eolys mam dolitý. Díval jsem do diagnostikz WOW! Wurth a tam jsem to nenael. Nebo jsem hledal patně? Díky předem za info
Ahoj, kdo mně můe vyresetovat hláku v Brně a okolí? Eolys mam dolitý. Díval jsem do diagnostikz WOW! Wurth a tam jsem to nenael. Nebo jsem hledal patně? Díky předem za info
|
|
| |
|
|