03.03.2024 12:56 -
Re: Podivné chování hydrauliky
|
3375862
|
|
Tondis
|
Město: Trutnov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Tak to nejsem vůbec potěenej, doufal jsem, e to bude nějak propojený, protoe mě vůbec nenapadá, proč se ta baterka vybíjí...
Ale díky za radu, kouknu na to a dám pak vědět
Tak to nejsem vůbec potěenej, doufal jsem, e to bude nějak propojený, protoe mě vůbec nenapadá, proč se ta baterka vybíjí...
Ale díky za radu, kouknu na to a dám pak vědět
|
|
02.10.2024 15:29 -
Re: Podivné chování hydrauliky
|
3385245
|
|
milne
|
Město: Bukovany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Tondis napsal(a): Ahoj, nevím do které diskuze vznést dotaz, protoe má C5 má příznaky kadou chvíli jiných závad, tak to zkusím zde:
Mám problém s hydraulikou na zadní nápravě. Při jízdě se stává, e se zadní náprava zvedne do horní polohy a přestane tlumit. Po chvíli se zase vrátí do normálu a ve funguje bez problémů . Občas se mi také stane (méně často), e naopak sjede do nejnií polohy a auto poté hlásí "suspention faulty". Tento problém řeím od té doby, co mi začala odcházet originální baterie. Pořídil jsem neoriginální baterku novou a problémy stále přetrvávali, navíc se baterka neustále vybíjela a auto bylo čí dál více častěji v eco módu. Dolo to a do fáze kdy se rozsvítila kontrolka motoru s chybovou hlákou a já nedobrovolně musel navtívit autorizák (byl nejblí). Vyměnili mi baterku zas za origo a problémy nachvíli přestali. Teď cca po 14 dnech od výměny jsou zas zpět.
Viml jsem si jetě, e kdy je auto zaparkované, tak samovolně mění výku zadní nápravy, občas (né moc často) zůstane v normální poloze, větinou se postaví do horní polohy, ale občas se stane e třeba za hodinu ho najdu v nejnií poloze.
Prosím poraďte mi někdo co stím, proel jsem u hodně diskuzí, ale stále nic co by mi pomohlo...
Mám podobný problém, akorát s přední nápravou. Občas vidím, jak padá dolů, kdy chci někam jet. Podle mě by spí měla jít nahoru, ne... A při vyí rychlosti přes 100 km a delí jízdě na píe "suspension faulty" a rozsvítí se servis. Ale v té rychlosti nevím, kde a co se kam zvedlo nebo sníilo. Po chvíli servis zhasne.
Mám podobný problém, akorát s přední nápravou. Občas vidím, jak padá dolů, kdy chci někam jet. Podle mě by spí měla jít nahoru, ne... A při vyí rychlosti přes 100 km a delí jízdě na píe "suspension faulty" a rozsvítí se servis. Ale v té rychlosti nevím, kde a co se kam zvedlo nebo sníilo. Po chvíli servis zhasne. :-(
|
|
| |