| | |
23.08.2021 19:07 -
Re: Zpětná zrcátka / C5 III
|
3319731
|
|
jumep
|
|
|
nemalo pamat?
inak to sa da vsetko preskladat, vacinou su zle len drziaky a sklapanie
ale to nastavenie atd byva ok
nemalo pamat?
|
|
24.08.2021 15:47 -
|
3319938
|
|
Ph34k
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 75 |
|
|
jumep napsal(a): nemalo pamat?
Myslí tie gombíky na dverách M-1-2? Tie mam. Ale asi viem načo bol ten druhý kábel. Pri spiatočke nesklapa zrkadlo
čo má dos tve, lebo to je super vychytávka
Myslí tie gombíky na dverách M-1-2? Tie mam. Ale asi viem načo bol ten druhý kábel. Pri spiatočke nesklapa zrkadlo
čo má dos tve, lebo to je super vychytávka
|
|
25.08.2021 21:37 -
|
3320072
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Má to nastavení sedadel něco společného se zrcátkem nebo ne?
Přijde mi nelogické e si auto pamatuje moji a eninu polohu sedačky ale zrcátka si musíme nastavit pak ručně? To fakt nemá logiku! Ale já u se ničemu u Francouze nedivím
A je tam ta funkce sklopení při couvání jako u dvojky nebo ne? Mě se to nesklopí
Tohle auto fakt vymýlel ultradebil! Ten drák nápojů v loketní operce to musel vymyslet úplný retard! Jak tohle mohlo někomu projít to fakt nepochopím!
Udělá úloný prostor v opěrce a kdy chce člověk vyuít drák musí vechny krámy z opěrky vyndat
A pak musí mít celou dobu loket ve vzduchu kdy tam má to pití...
To je na první místo v Darwinových cenách ...
Má to nastavení sedadel něco společného se zrcátkem nebo ne?
Přijde mi nelogické e si auto pamatuje moji a eninu polohu sedačky ale zrcátka si musíme nastavit pak ručně? To fakt nemá logiku! Ale já u se ničemu u Francouze nedivím :-((((
A je tam ta funkce sklopení při couvání jako u dvojky nebo ne? Mě se to nesklopí:-((((
Tohle auto fakt vymýlel ultradebil! Ten drák nápojů v loketní operce to musel vymyslet úplný retard! Jak tohle mohlo někomu projít to fakt nepochopím!
Udělá úloný prostor v opěrce a kdy chce člověk vyuít drák musí vechny krámy z opěrky vyndat :-(
A pak musí mít celou dobu loket ve vzduchu kdy tam má to pití...
To je na první místo v Darwinových cenách ...
|
|
26.08.2021 12:33 -
|
3320205
|
|
jumep
|
|
|
no to sklopenie tam malo byt, podla mna to je k tomu snimac
hellmut: v novsich uz tam pamat nie je, skratka to vyhodili von
no to sklopenie tam malo byt, podla mna to je k tomu snimac
hellmut: v novsich uz tam pamat nie je, skratka to vyhodili von
|
|
26.08.2021 12:45 -
|
3320210
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Co mám vyhodit ven? To auto a koupit novějí ?
Jo u rozumím oni to vyhodili , take to vylepili... co čekat od Francouze e ? 🤕
Co mám vyhodit ven? To auto a koupit novějí ? :-))))
Jo u rozumím oni to vyhodili , take to vylepili... co čekat od Francouze e ? 🤕
|
|
26.08.2021 14:15 -
|
3320212
|
|
jruze
|
|
|
C5 (X7) má naklápění při couvání a na rozdíl od C5II i přepínání na jednu nebo druhou stranu - jestli to mají úplně vechny to nevím ale co jsem si viml tak ty to měli mé 4. to mají jak obyč tak zatmavovací😉
C5 (X7) má naklápění při couvání a na rozdíl od C5II i přepínání na jednu nebo druhou stranu - jestli to mají úplně vechny to nevím ale co jsem si viml tak ty to měli mé 4. to mají jak obyč tak zatmavovací😉
|
|
22.08.2022 15:31 -
Zpetne zrcatko se nevyklapi/nesklapi pri zamceni vozu (X7)
|
3345926
|
|
marsalek
|
Město: Köln, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 35 |
|
|
Mili kolegove, pri odemceni/zamceni auta (X7) se mi sklapeji/odklapeji vnejsi zpetna zrcatka. Jedno z nich to zrovna prestalo bavit. Odklopi se jen tak ze tretiny, pri sklapeni taky nedojede az do koncove polohy. Snazil jsem se mu pomoci rukou, ale s pouzitim tolerovatelneho nasili se to vice nepohne, nejak to tam blokuje (vylamane zuby v prevodovce?). Nechci to rozebirat, dokud nemam ND, naklapenim skla zrcatka se to da nastavit do pouzitelne polohy.
Jak vymenit motor, ktery sedi v patce drzaku zrcatka? Je potreba rozebrat vnitrek zrcatka, tj. sklo a zadni lakovany kryt?
Kde koupit samostatny motor? Vim, ze Citroen ho neprodava
Diky za rady!
Kaja
Mili kolegove, pri odemceni/zamceni auta (X7) se mi sklapeji/odklapeji vnejsi zpetna zrcatka. Jedno z nich to zrovna prestalo bavit. Odklopi se jen tak ze tretiny, pri sklapeni taky nedojede az do koncove polohy. Snazil jsem se mu pomoci rukou, ale s pouzitim tolerovatelneho nasili se to vice nepohne, nejak to tam blokuje (vylamane zuby v prevodovce?). Nechci to rozebirat, dokud nemam ND, naklapenim skla zrcatka se to da nastavit do pouzitelne polohy.
Jak vymenit motor, ktery sedi v patce drzaku zrcatka? Je potreba rozebrat vnitrek zrcatka, tj. sklo a zadni lakovany kryt?
Kde koupit samostatny motor? Vim, ze Citroen ho neprodava :-(
Diky za rady!
Kaja
|
|
08.06.2024 13:17 -
|
3381034
|
|
michalf
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Ahoj, řeím stejný problém jako zakladatel vlákna. V manuálu se píe, e zrcátka se při zařazení zpátečky nastaví do uloené polohy (plus je tam návod, jak tuto polohu uloit), ale v praxi to nefunguje. Můe se mi prosím někdo podívat, jestli to u mého auta vůbec jde nastavit? VIN VF7RDRHHADL518187. Případně mám já monost si to ověřit sám jako soukromá osoba? service.citroen.com po mě chce registraci, ale vypadá to, e je to určené jen pro profesionální servisy (co nejsem), ani jsem se nesnail do toho nějak proniknout.
Ahoj, řeím stejný problém jako zakladatel vlákna. V manuálu se píe, e zrcátka se při zařazení zpátečky nastaví do uloené polohy (plus je tam návod, jak tuto polohu uloit), ale v praxi to nefunguje. Můe se mi prosím někdo podívat, jestli to u mého auta vůbec jde nastavit? VIN VF7RDRHHADL518187. Případně mám já monost si to ověřit sám jako soukromá osoba? service.citroen.com po mě chce registraci, ale vypadá to, e je to určené jen pro profesionální servisy (co nejsem), ani jsem se nesnail do toho nějak proniknout.
|
|
09.06.2024 22:57 -
|
3381075
|
|
Hanz 397
|
|
|
michalf napsal(a): Ahoj, řeím stejný problém jako zakladatel vlákna. V manuálu se píe, e zrcátka se při zařazení zpátečky nastaví do uloené polohy (plus je tam návod, jak tuto polohu uloit), ale v praxi to nefunguje. Můe se mi prosím někdo podívat, jestli to u mého auta vůbec jde nastavit? VIN VF7RDRHHADL518187. Případně mám já monost si to ověřit sám jako soukromá osoba? service.citroen.com po mě chce registraci, ale vypadá to, e je to určené jen pro profesionální servisy (co nejsem), ani jsem se nesnail do toho nějak proniknout.
Má elektrochrom, take bys měl mít i sklápění při zpátečce (ale PSA...).
Pokud ti to nejde nastavit, tak zkus odpojit na půl hoďky baterku a kdy ani to nepomůe, tak diagnostika. Buď je to deaktivované, nebo je vadný snímač polohy toho zrcátka (skla).
Má elektrochrom, take bys měl mít i sklápění při zpátečce (ale PSA...).
Pokud ti to nejde nastavit, tak zkus odpojit na půl hoďky baterku a kdy ani to nepomůe, tak diagnostika. Buď je to deaktivované, nebo je vadný snímač polohy toho zrcátka (skla).
|
|
11.06.2024 11:16 -
|
3381105
|
|
michalf
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Díky, teď mi to kontrolovali v mém servisu a prý to u tohoto auta nejde.
Díky, teď mi to kontrolovali v mém servisu a prý to u tohoto auta nejde.
|
|
11.06.2024 21:46 -
|
3381132
|
|
jumep
|
|
|
funkcionalitu zrusili uplne od nejakeho datumu, rovnako ako osvetlenie ulozneho priestoru v dverach na priblizenie ruky
funkcionalitu zrusili uplne od nejakeho datumu, rovnako ako osvetlenie ulozneho priestoru v dverach na priblizenie ruky
|
|
| |
|
|