| | |
21.12.2020 21:58 -
Re: Parkovací kamera
|
3294682
|
|
pepik8888
|
Město: Rudňany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Dá sa vymeni tá origo kamera za nejakú z nočným videním?Lebo je to hrôza keď sa vonku zotmie.Ďakujem za odpoveď.
Dá sa vymeni tá origo kamera za nejakú z nočným videním?Lebo je to hrôza keď sa vonku zotmie.Ďakujem za odpoveď.
|
|
03.01.2021 17:23 -
Parkovací kamera na sedan rv 2013 2.0 D
|
3295965
|
|
Patrik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Zdravím,vem ve Nej v r 2021...
Pls má někdo parkovací kameru na sedanu a jak je to vyřeené? Díky.
Zdravím,vem ve Nej v r 2021...
Pls má někdo parkovací kameru na sedanu a jak je to vyřeené? Díky.
|
|
20.09.2021 16:06 -
C5 III(X7) - pakrovaci kamera
|
3322687
|
|
marsalek
|
Město: Köln, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 35 |
|
|
Ahoj kolegove,
mam dva problemy s parkovaci kamerou:
1. obcas poskakuje obraz nahoru a dolu a horni a dolni polovina jsou prohozene. Je to znamy problem, vyresil to uz nekdo?
2. Potme je obraz kamery nepouzitelny. Pry si nekteri davali do C5 novejsi model s oznacenim Citroen: 98 135 828 XT. Jak se kamera vytahuje?
Diky za tipy
Kaja
Ahoj kolegove,
mam dva problemy s parkovaci kamerou:
1. obcas poskakuje obraz nahoru a dolu a horni a dolni polovina jsou prohozene. Je to znamy problem, vyresil to uz nekdo?
2. Potme je obraz kamery nepouzitelny. Pry si nekteri davali do C5 novejsi model s oznacenim Citroen: 98 135 828 XT. Jak se kamera vytahuje?
Diky za tipy
Kaja
|
|
25.09.2021 22:26 -
|
3323029
|
|
ivanivan
|
|
|
Ahoj vem. Obraz kamery je za tmy opravdu nepouitelný. Chtěl jsem přidat světlo, ale nevím číslo kabelu ke zpátečce v krku 5-tých dveří. Nebo jestli jde vzít z konektoru pro tané, kdy je volný. C5 X7 2014. Ten samý dotaz i pro C4 grand Picasso 2016. Díky Ivan.
Ahoj vem. Obraz kamery je za tmy opravdu nepouitelný. Chtěl jsem přidat světlo, ale nevím číslo kabelu ke zpátečce v krku 5-tých dveří. Nebo jestli jde vzít z konektoru pro tané, kdy je volný. C5 X7 2014. Ten samý dotaz i pro C4 grand Picasso 2016. Díky Ivan.
|
|
18.10.2023 17:46 -
|
3369715
|
|
RadekC
|
Město: Praha 5, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím C5klubáky. Pořídil jsem ojetou C5III (X7 - RT6), která má z výroby parkovací kameru. Jene zobrazuje pouze červené, případně modré obrysy (viz. příloha). Říkal jsem si, e je asi kamera v háji. Pořídil jsem tedy novou origo - dle VIN. A ukazuje to stále stejně blbě. V Citroenu zjistili, e kdy to zapojí na "rádio", z jiného auta, tak to ukazuje normálně. Take mi nabídli výměnu celého systému (rádia) za pěknou pálku. Nemáte s tím někdo zkuenosti? Dá se někde to rádio opravit?
Díky za rady.
Radek
Zdravím C5klubáky. Pořídil jsem ojetou C5III (X7 - RT6), která má z výroby parkovací kameru. Jene zobrazuje pouze červené, případně modré obrysy (viz. příloha). Říkal jsem si, e je asi kamera v háji. Pořídil jsem tedy novou origo - dle VIN. A ukazuje to stále stejně blbě. V Citroenu zjistili, e kdy to zapojí na "rádio", z jiného auta, tak to ukazuje normálně. Take mi nabídli výměnu celého systému (rádia) za pěknou pálku. Nemáte s tím někdo zkuenosti? Dá se někde to rádio opravit?
Díky za rady.
Radek
Přílohy: zaber_z_couvaci_kamery.jpg ( 476644b ) - radio.jpg ( 773570b ) - |
|
18.10.2023 18:17 -
|
3369722
|
|
jruze
|
|
|
RadekC napsal(a): Zdravím C5klubáky. Pořídil jsem ojetou C5III (X7 - RT6), která má z výroby parkovací kameru. Jene zobrazuje pouze červené, případně modré obrysy (viz. příloha). Říkal jsem si, e je asi kamera v háji. Pořídil jsem tedy novou origo - dle VIN. A ukazuje to stále stejně blbě. V Citroenu zjistili, e kdy to zapojí na "rádio", z jiného auta, tak to ukazuje normálně. Take mi nabídli výměnu celého systému (rádia) za pěknou pálku. Nemáte s tím někdo zkuenosti? Dá se někde to rádio opravit?
Díky za rady.
Radek
Zkus ,,autodiag - je zde na fóru 😉
Zkus ,,autodiag - je zde na fóru 😉
|
|
10.12.2023 00:15 -
|
3371997
|
|
Trumpetist
|
Město: Pí, Auto: C6 2,7HDI | Počet příspěvků: 128 |
|
|
Zdravím Vás vechny, nemá někdo zkuenost s parkovací kamerou přímo v podloce SPZ, celkem za pěknou cenu jde koupit kamera která je součástí podloky? Mám RT4 a v kastlíku AUX konektory. Děkuji za odpověď
Zdravím Vás vechny, nemá někdo zkuenost s parkovací kamerou přímo v podloce SPZ, celkem za pěknou cenu jde koupit kamera která je součástí podloky? Mám RT4 a v kastlíku AUX konektory. Děkuji za odpověď
|
|
10.12.2023 09:39 -
|
3372004
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no tyhle kamery nsjsou uplne kvalita,a moc dlouho nevydrzi
k RT4 ji sice pripojis ale vse si budes muset pripinat rucne
jedine co muzes aby to bylo automaticke je si sehna RT6 s podporou kamery,ta se ovsem velmi spatne shani a take budes mit vzhledem ke generaci BSI v aute problem s vypinanim
no tyhle kamery nsjsou uplne kvalita,a moc dlouho nevydrzi
k RT4 ji sice pripojis ale vse si budes muset pripinat rucne
jedine co muzes aby to bylo automaticke je si sehna RT6 s podporou kamery,ta se ovsem velmi spatne shani a take budes mit vzhledem ke generaci BSI v aute problem s vypinanim
|
|
| |
|
|