23.10.2023 07:35 -
Krycia lita čelného skla / C5 III
|
3369910
|
|
crussader
|
Město: Galanta, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Zdar chlapi, potreboval by som zohna kryciu litu čelného skla na spolujazdcovú stranu. Menili mi sklo a odvtedy so s nou mal problemy a mi jedného dňa uletela na dialnici. V citroene mi povedali ze to nemaju ani vo francuzku 😂 tak skúam tastie tu.
Ak by ste niekto mali na predaj alebo viete o vrakovisku kde je nejaku c5 poprosím info.
Ďakujem.
Zdar chlapi, potreboval by som zohna kryciu litu čelného skla na spolujazdcovú stranu. Menili mi sklo a odvtedy so s nou mal problemy a mi jedného dňa uletela na dialnici. V citroene mi povedali ze to nemaju ani vo francuzku 😂 tak skúam tastie tu.
Ak by ste niekto mali na predaj alebo viete o vrakovisku kde je nejaku c5 poprosím info.
Ďakujem.
|
|
23.10.2023 11:16 -
Re: Krycia lita čelného skla / C5 III
|
3369916
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
listu sezenes na vrakaci ,ale co hlavne udelej je ze si kup nove spony na obe strany,jinak budes shanez za chvili zase
spony by se meli menit po kazde manipulaci s listou
listu sezenes na vrakaci ,ale co hlavne udelej je ze si kup nove spony na obe strany,jinak budes shanez za chvili zase
spony by se meli menit po kazde manipulaci s listou
|
|
23.10.2023 18:30 -
|
3369932
|
|
crussader
|
Město: Galanta, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Jo ja viiem. Draha je jak hovado. Na vrakoviskach sa mi moc nedari 🙂
A tie spony su co? Viem ze ked menili sklo chlapik vravel ze objedna nove ale ci objednal to netusim.
Na stlpiku mam len take zlte plasty a tusim su nanitovane
Jo ja viiem. Draha je jak hovado. Na vrakoviskach sa mi moc nedari 🙂
A tie spony su co? Viem ze ked menili sklo chlapik vravel ze objedna nove ale ci objednal to netusim.
|
|
25.10.2023 20:10 -
|
3369986
|
|
Nieber
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 3 |
|
|
crussader napsal(a): Jo ja viiem. Draha je jak hovado. Na vrakoviskach sa mi moc nedari 🙂
Lita je zacvaknutá na piatich sponách, číslo dielu je 811025. Spony sú zase nacvaknuté na výbekoch z krarosérie, take ich vie vybra a vymeni.
Lita je zacvaknutá na piatich sponách, číslo dielu je 811025. Spony sú zase nacvaknuté na výbekoch z krarosérie, take ich vie vybra a vymeni.
|
|
| |