| | |
27.07.2016 14:54 -
Poděkování
|
2975651
|
|
Petrhej
|
|
|
Já bych chtěl poděkovat vem z fóra, díky mnoha návodům a radám jsem toho u spoustu opravil a hlavně Jumepovi! Díky němu mě vyla výměna spojky na necelých 13.000Kč(sada se setrvákem 8500kč, gufera+olej 1320Kč + práce 3000Kč), co je super oproti některým kalkulacím ze servisů i za 25.000Kč. Take díky moc za ochotu!
Já bych chtěl poděkovat vem z fóra, díky mnoha návodům a radám jsem toho u spoustu opravil a hlavně Jumepovi! Díky němu mě vyla výměna spojky na necelých 13.000Kč(sada se setrvákem 8500kč, gufera+olej 1320Kč + práce 3000Kč), co je super oproti některým kalkulacím ze servisů i za 25.000Kč. Take díky moc za ochotu!
|
|
20.08.2016 11:55 -
Re: Poděkování
|
2985488
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Zdravím přátelé.Chtěl bych vám vem poděkovat za super tipy,nápady,návody,rady a pomoc.Jako majitel X7 (můj první citronek)tu jsme vlastně benjaminek.Dáváte nám obyčejným uivatelům víc ne pomocnou ruku.Také bych chtěl VELMI poděkovat Martinovi alias autodiag za pomoc a otestování naeho nového člena rodiny Jetě jednou DĚKUJI.
Zdravím přátelé.Chtěl bych vám vem poděkovat za super tipy,nápady,návody,rady a pomoc.Jako majitel X7 (můj první citronek)tu jsme vlastně benjaminek.Dáváte nám obyčejným uivatelům víc ne pomocnou ruku.Také bych chtěl VELMI poděkovat Martinovi alias autodiag za pomoc a otestování naeho nového člena rodiny :-) Jetě jednou DĚKUJI.:-)
|
|
30.12.2016 11:02 -
Re: Hydraulické čerpadlo / C5 III
|
3024074
|
|
Fildo24
|
Město: Puchov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Priatelia klubu , chcem sa touto cestou podakovat " jumep"-ovi ze si nasiel cas pocas tychto sviatocnych dni a pomohol mojmu autu a pomohol aj mne aby som sa dopravil kam potrebujem. Este raz vdaka. Dobry chlap.
Priatelia klubu , chcem sa touto cestou podakovat " jumep"-ovi ze si nasiel cas pocas tychto sviatocnych dni a pomohol mojmu autu a pomohol aj mne aby som sa dopravil kam potrebujem. Este raz vdaka. Dobry chlap. :palec :-))))
|
|
28.02.2017 18:03 -
Hanz 397 poděkování
|
3045081
|
|
Eattheday
|
Město: Ceska Lipa, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 49 |
|
|
Veřejně bych chtěl jětě jednou poděkovat Hanz 397 za super práci na autě. To čemu řikali ve dvou autorizovaných servisech, e je to normální, tak Hanz okem poznal,e normální to není. Zkrátka podvozek u konečně mám jak má být a můu řezat esíčka . Díky
Veřejně bych chtěl jětě jednou poděkovat Hanz 397 za super práci na autě. To čemu řikali ve dvou autorizovaných servisech, e je to normální, tak Hanz okem poznal,e normální to není. Zkrátka podvozek u konečně mám jak má být a můu řezat esíčka :-)))) . Díky
|
|
04.04.2017 20:26 -
|
3056611
|
|
ltob
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Také bych dnes přidal poděkování "jumep"-ovi... Dnes jsem se po domluvě u něj v Pieanech zastavil s problémem "ohoblované" osičky motorku natáčení klapek topení. Za necelou hodinku byl problém vyřeen a jízda s ji funkčním nastavováním teploty v autě se nedá s jízdou se stáletopící levou stranou v ádném případě srovnat. Take jetě jednou díky!
Také bych dnes přidal poděkování "jumep"-ovi... Dnes jsem se po domluvě u něj v Pieanech zastavil s problémem "ohoblované" osičky motorku natáčení klapek topení. Za necelou hodinku byl problém vyřeen a jízda s ji funkčním nastavováním teploty v autě se nedá s jízdou se stáletopící levou stranou v ádném případě srovnat. Take jetě jednou díky!
|
|
19.07.2018 12:47 -
|
3171734
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
Já bych chtěl poděkovat Jardovi(jruze) za aktivaci tempomatu kterou provedl i kdy jsem přijel nečekaně
Já bych chtěl poděkovat Jardovi(jruze) za aktivaci tempomatu kterou provedl i kdy jsem přijel nečekaně
|
|
19.03.2019 09:50 -
|
3212313
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Ahoj, čas se pomalu naplnil a já prodávám svoji C5 a pořídil jsem si TOYOTA Verso 1,8 benzin s LPG a automatem CVT. Bohuel, vekerá fóra o tomto autě stojí za houby a vlastně ani neexistují. Člověk se doslova namlsal tímto fórem o C5 a díky mnoha a hlavně Jumepovi si bláhově myslel, e u jiných aut to je podobně. A ono ani náhodou ne. Jen kecy a o technice a nedejboe nějakých opravách, rozebírání a podobně ani slovo. Tak maximálně nějaký tuning. Tímto chci říci toto - VECHNA ČEST VEM, CO TOTO FÓRUM PROVOZUJÍ, UDRUJÍ, PŘISPÍVAJÍ NA NĚJ A TÍM POMÁHAJÍ VEM MAJITELŮM C5! Doufám e mne vezmete na sraz i s Toyotou, chybělo by mi to. Klidně si přitom na mé okno napite cokoliv . DÍKY!
Ahoj, čas se pomalu naplnil a já prodávám svoji C5 a pořídil jsem si TOYOTA Verso 1,8 benzin s LPG a automatem CVT. Bohuel, vekerá fóra o tomto autě stojí za houby a vlastně ani neexistují. Člověk se doslova namlsal tímto fórem o C5 a díky mnoha a hlavně Jumepovi si bláhově myslel, e u jiných aut to je podobně. A ono ani náhodou ne. Jen kecy a o technice a nedejboe nějakých opravách, rozebírání a podobně ani slovo. Tak maximálně nějaký tuning. Tímto chci říci toto - VECHNA ČEST VEM, CO TOTO FÓRUM PROVOZUJÍ, UDRUJÍ, PŘISPÍVAJÍ NA NĚJ A TÍM POMÁHAJÍ VEM MAJITELŮM C5! Doufám e mne vezmete na sraz i s Toyotou, chybělo by mi to. Klidně si přitom na mé okno napite cokoliv :-)))). DÍKY!
|
|
20.03.2019 20:16 -
|
3212529
|
|
máca
|
|
|
Maxifik napsal(a): Ahoj, čas se pomalu naplnil a já prodávám svoji C5 a pořídil jsem si TOYOTA Verso 1,8 benzin s LPG a automatem CVT. Bohuel, vekerá fóra o tomto autě stojí za houby a vlastně ani neexistují. Člověk se doslova namlsal tímto fórem o C5 a díky mnoha a hlavně Jumepovi si bláhově myslel, e u jiných aut to je podobně. A ono ani náhodou ne. Jen kecy a o technice a nedejboe nějakých opravách, rozebírání a podobně ani slovo. Tak maximálně nějaký tuning. Tímto chci říci toto - VECHNA ČEST VEM, CO TOTO FÓRUM PROVOZUJÍ, UDRUJÍ, PŘISPÍVAJÍ NA NĚJ A TÍM POMÁHAJÍ VEM MAJITELŮM C5! Doufám e mne vezmete na sraz i s Toyotou, chybělo by mi to. Klidně si přitom na mé okno napite cokoliv . DÍKY!
Tak to i já se pridavam k dekovacce a jsem ráda, e se na srazech uvidíme. A ti autí slouí.
Tak to i já se pridavam k dekovacce a jsem ráda, e se na srazech uvidíme. A ti autí slouí.
|
|
07.05.2019 20:22 -
|
3221205
|
|
jumep
|
|
|
vraj modra fixa ide zle z diskov
vraj modra fixa ide zle z diskov :D
|
|
08.05.2019 18:20 -
|
3221335
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Jumep nestras, tie by som sa este rad ukazal
Jumep nestras, tie by som sa este rad ukazal :-P
|
|
09.05.2019 10:57 -
|
3221443
|
|
jumep
|
|
|
ono uz ta modra fixa dosla, tak mozno ju nekupim - no
ono uz ta modra fixa dosla, tak mozno ju nekupim - no
|
|
23.05.2019 09:53 -
|
3223435
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Zdravím-chtěl bych tímto opět poděkovat Maritovi Handlovi alias autodiag za skvělý servisní výkon s C3 mojí eny.Nejen e vyměnil nefunkční startér ale také nael související problém.Auto opět plně funkční-spokojená ena=spokojený mu Take Maras jetě jednou díky
Zdravím-chtěl bych tímto opět poděkovat Maritovi Handlovi alias autodiag za skvělý servisní výkon s C3 mojí eny.Nejen e vyměnil nefunkční startér ale také nael související problém.Auto opět plně funkční-spokojená ena=spokojený mu :-)) Take Maras jetě jednou díky :palec
|
|
01.10.2023 20:52 -
|
3368708
|
|
Honzaho
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 16V THP 158k Tourer | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Zdravím vechny, dnes jsme se vrátili z dovolené v Jiní Dalmácii, kde mne postihl nepříjemný problém. Mé X7 začal padat zadek. Představa, e pojedu 1200 km "v podřepu" mne dost vyděsila. Chtěl bych moc poděkovat Milanovi (PataMat) za to, e
1)dokázal správně určit příčinu - zasekávající se ventil hydractivu vzadu)
2) na dálku mne navigoval k provizornímu zásahu zaručujícímu bezproblémový návrat (odpojení konektoru na korektoru)
3) byl ochoten závadu opravit v neděli (jetě při zpáteční cestě z dovolené)
4) tím, e dokázal cívku opravit, oprava mne přila na zlomek ceny, která by byla spojena s výměnou ventilu
Milane, jetě jednou díky.
Zdravím vechny, dnes jsme se vrátili z dovolené v Jiní Dalmácii, kde mne postihl nepříjemný problém. Mé X7 začal padat zadek. Představa, e pojedu 1200 km "v podřepu" mne dost vyděsila. Chtěl bych moc poděkovat Milanovi (PataMat) za to, e
1)dokázal správně určit příčinu - zasekávající se ventil hydractivu vzadu)
2) na dálku mne navigoval k provizornímu zásahu zaručujícímu bezproblémový návrat (odpojení konektoru na korektoru)
3) byl ochoten závadu opravit v neděli (jetě při zpáteční cestě z dovolené)
4) tím, e dokázal cívku opravit, oprava mne přila na zlomek ceny, která by byla spojena s výměnou ventilu
Milane, jetě jednou díky.
|
|
| |
|
|