14.06.2023 08:30 -
Záměna pístnic C5 I a C5 II
|
3362852
|
|
Sanil
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Ahoj, mám váný dotaz Mám trochu zrezlé uloení u C I generace na přední straně u spolujezdce. Obávám se, aby to celé nevyhnilo a neproletělo pístnice skrz kapotu jako u Xantií. Bohuel a volám kam volám, tak přední pístnice u nejdou sehnat nové. Je nějaká monost záměny za pístnice u druhé generace C5tky (té co prola jen faceliftem)?
A jetě mě napadlo, abych to nějak oetřil, kdyby náhodou to prolítlo, tak aby mi to nezničilo kapotu, tak nějaký řetěz dát pod rouby k uloení?
Díky moc za rady a nápady.
Ahoj, mám váný dotaz :D Mám trochu zrezlé uloení u C I generace na přední straně u spolujezdce. Obávám se, aby to celé nevyhnilo a neproletělo pístnice skrz kapotu jako u Xantií. Bohuel a volám kam volám, tak přední pístnice u nejdou sehnat nové. Je nějaká monost záměny za pístnice u druhé generace C5tky (té co prola jen faceliftem)?
A jetě mě napadlo, abych to nějak oetřil, kdyby náhodou to prolítlo, tak aby mi to nezničilo kapotu, tak nějaký řetěz dát pod rouby k uloení?
Díky moc za rady a nápady.
|
|
15.06.2023 07:38 -
Re: Záměna pístnic C5 I a C5 II
|
3362862
|
|
jruze
|
|
|
Neproletí . je dělaná trochu jinak . A jsou shodne s C5 I a II ale jsou dva druhy s 1+ a bez (na slabou trubku a silnou)
Neproletí . je dělaná trochu jinak . A jsou shodne s C5 I a II ale jsou dva druhy s 1+ a bez (na slabou trubku a silnou)
|
|
| |