| | |
08.08.2016 21:02 -
Re: Zadní brzdy
|
2980414
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Kdy se vrátí o dvě stránky zpět, psal jsem a je prohodí, u jsi to mohl mít hotové.
Kdy se vrátí o dvě stránky zpět, psal jsem a je prohodí, u jsi to mohl mít hotové. :-o
|
|
21.02.2017 21:19 -
|
3042735
|
|
jumep
|
|
|
Co spravite ked vam sucha strmen o disk?
- opravite vyoseny strmen .... ale to by bolo prilis jednoduche a spravne riesenie a preto
- vezmete karbobrusku a odbruste hranu strmena (videl som uz par krat)
- vyrobite z plechu podlozky pod disk ...
Co spravite ked vam sucha strmen o disk?
- opravite vyoseny strmen .... ale to by bolo prilis jednoduche a spravne riesenie a preto
- vezmete karbobrusku a odbruste hranu strmena (videl som uz par krat)
- vyrobite z plechu podlozky pod disk ...
Přílohy: 20170221_203541.jpg ( 2243091b ) - 20170221_203603.jpg ( 2165014b ) - 20170221_203614.jpg ( 2431155b ) - |
|
21.02.2017 21:24 -
|
3042756
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Nevim jestli to byl kutil nebo vandal. Ja mel jedno z nemecka kde obrousili trmen i s celou hlavou sroubu. Nastesti byl jeste origo lepeny. Asi proto je lepily.
Nevim jestli to byl kutil nebo vandal. Ja mel jedno z nemecka kde obrousili trmen i s celou hlavou sroubu. Nastesti byl jeste origo lepeny. Asi proto je lepily. ;-)
|
|
22.02.2017 21:31 -
|
3043290
|
|
jumep
|
|
|
a to ako? naco?
sak to uz musel mat strmen dole
su veci ktore uz asi fakt nikdy nepochopim
a to ako? naco?
sak to uz musel mat strmen dole
su veci ktore uz asi fakt nikdy nepochopim
|
|
01.02.2023 11:19 -
|
3355535
|
|
diesel
|
|
|
Trochu oivím vlákno , nebo jsem tu nevyčetl, zda je na výměnu desek, třmenu i kotoučů nějaký speciální postup? Nebo stači "jen " vyheverovat zadek jako u kadého jiného to jen , by s problémy utrhnuvích roubů co drí třmen... , rozebrat, odmontovat, očistit a.... namontovat nové? Opravu vyoseného třmenu jsem absolvoval na Xantii LFY. (tam jsem místo origo roubů M9x.... za cca200kč /ks v citroenu koupil pevnostní M10 za cca20kč/4ks a převrtakl otvor a nový závit na M10.)Mám C5 RFN rv.2002
Trochu oivím vlákno , nebo jsem tu nevyčetl, zda je na výměnu desek, třmenu i kotoučů nějaký speciální postup? Nebo stači "jen " vyheverovat zadek jako u kadého jiného to jen , by s problémy utrhnuvích roubů co drí třmen... , rozebrat, odmontovat, očistit a.... namontovat nové? Opravu vyoseného třmenu jsem absolvoval na Xantii LFY. (tam jsem místo origo roubů M9x.... za cca200kč /ks v citroenu koupil pevnostní M10 za cca20kč/4ks a převrtakl otvor a nový závit na M10.)Mám C5 RFN rv.2002
|
|
01.02.2023 13:29 -
|
3355555
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
diesel napsal(a): Trochu oivím vlákno , nebo jsem tu nevyčetl, zda je na výměnu desek, třmenu i kotoučů nějaký speciální postup? Nebo stači "jen " vyheverovat zadek jako u kadého jiného to jen , by s problémy utrhnuvích roubů co drí třmen... , rozebrat, odmontovat, očistit a.... namontovat nové? Opravu vyoseného třmenu jsem absolvoval na Xantii LFY. (tam jsem místo origo roubů M9x.... za cca200kč /ks v citroenu koupil pevnostní M10 za cca20kč/4ks a převrtakl otvor a nový závit na M10.)Mám C5 RFN rv.2002
na c5 je M10x1,25 delka 150mm, tak e nějaké přezávitování nehrozí, obyčejná M10 má stoupání 1,5 .... kdyby si to projel takovým závitníkem, moc by toho tam nezustalo origo roub je 440550, 1677082980 ... .link.
na c5 je M10x1,25 delka 150mm, tak e nějaké přezávitování nehrozí, obyčejná M10 má stoupání 1,5 .... kdyby si to projel takovým závitníkem, moc by toho tam nezustalo ;-) origo roub je 440550, 1677082980 ... https://www.citroeny.eu/abs-a-hydraulika-36/sroub-zadniho-brzdoveho-trmenu-pro-citroen-c5-440550-1677082980.html
|
|
01.02.2023 13:48 -
|
3355556
|
|
diesel
|
|
|
Sice jsem se na závit u C5 neptal, ale je dobré i toto vědět DĚKUJI, pokud se to rozhodnu dělat si sám.
Sice jsem se na závit u C5 neptal, ale je dobré i toto vědět DĚKUJI, pokud se to rozhodnu dělat si sám.
|
|
01.02.2023 15:54 -
|
3355558
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
diesel napsal(a): Sice jsem se na závit u C5 neptal, ale je dobré i toto vědět DĚKUJI, pokud se to rozhodnu dělat si sám.
No, o roubech píe polovinu dotazu ... Pokud je chce vyndat celé, tak ohřát autogenem na 250° po celé délce roubu, pak vyjede jak po másle z fabriky je to zalepeno na Loctite v celé délce, tak e pokud to nikdo jetě neměl dole, pujde to asi těko.
No, o roubech píe polovinu dotazu ... Pokud je chce vyndat celé, tak ohřát autogenem na 250° po celé délce roubu, pak vyjede jak po másle ;-) z fabriky je to zalepeno na Loctite v celé délce, tak e pokud to nikdo jetě neměl dole, pujde to asi těko.
|
|
01.02.2023 16:27 -
|
3355561
|
|
jumep
|
|
|
ja to normalne lisujem von, ak neni ohnuty ten srob tak to ide lahko, ak je, je lepsie zarazit srob dnu, odrezat zavit a potom to ide v klude lisovat, uz ale nie je moc aut co ma zalepene sroby
ja to normalne lisujem von, ak neni ohnuty ten srob tak to ide lahko, ak je, je lepsie zarazit srob dnu, odrezat zavit a potom to ide v klude lisovat, uz ale nie je moc aut co ma zalepene sroby
|
|
25.05.2023 15:21 -
|
3361854
|
|
Qwik
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Zdravím,
potřeboval bych schéma dílů zadních brzd ( ten rozstřel s odkazy na čísla dílů a popisem) co bylo na citroen servis.. U se tam nějak nemohu dostat...
Byl jsem na technické prohlídce, a kousek od omezovače brzdného účinku je taková spirálka z trubky, a za ní hadička, a z mí mi uniká brzdovka/ pokud to patří k pruení LDS ???
-Jak vyměnit,
- jakou hadici ( koupit v Kelly?),
- kde sehnat brzdové trubky na zadek v případě jejich koroze či pokození...
Zdravím,
potřeboval bych schéma dílů zadních brzd ( ten rozstřel s odkazy na čísla dílů a popisem) co bylo na citroen servis.. U se tam nějak nemohu dostat... :-)
Byl jsem na technické prohlídce, a kousek od omezovače brzdného účinku je taková spirálka z trubky, a za ní hadička, a z mí mi uniká brzdovka/ pokud to patří k pruení LDS ???
-Jak vyměnit,
|
|
25.05.2023 19:37 -
|
3361858
|
|
jruze
|
|
|
Qwik napsal(a): Zdravím,
potřeboval bych schéma dílů zadních brzd ( ten rozstřel s odkazy na čísla dílů a popisem) co bylo na citroen servis.. U se tam nějak nemohu dostat...
-Jak vyměnit,
Jakě auto ? jaký omozovač ?
Jakě auto ? jaký omozovač ?
|
|
25.05.2023 22:30 -
|
3361870
|
|
PATaMAT
|
|
|
Qwik napsal(a): Zdravím,
-Jak vyměnit,
to není brtzdovka, to je LDS, stačí kus obyč hadičky pro paliva, oleje, benzín ...a brzdové trubky ti udělá kadej kdo umí trubky, je to obyč 5 - 4,75 trubka brzdová zakončení na hříbek ... muu poslat trubky ...
to není brtzdovka, to je LDS, stačí kus obyč hadičky pro paliva, oleje, benzín ...a brzdové trubky ti udělá kadej kdo umí trubky, je to obyč 5 - 4,75 trubka brzdová zakončení na hříbek ... muu poslat trubky ...
|
|
29.05.2023 14:02 -
|
3362038
|
|
Qwik
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
PATaMAT napsal(a): to není brtzdovka, to je LDS, stačí kus obyč hadičky pro paliva, oleje, benzín ...a brzdové trubky ti udělá kadej kdo umí trubky, je to obyč 5 - 4,75 trubka brzdová zakončení na hříbek ... muu poslat trubky ...
Díky za odpověď,
myslel jsem si, e to nebude od brzd, e to bude nějaká vracečka od odpruení, kdo by dával do brzd nějakou obyč. gumovou hadičku.... Akorát na technických mi to hned nedolo a podle čichu jsem tipoval brzdovku, nečichám běně k LDS. Trubky na zadní nápravě mám trochu pooxidované... Vyčistím, a zjistím, jestli je třeba je vyměnit... Díky za nabídku, případně se ozvu.. Máme tu firmu co umí trubky dělat, ale já nemám auto kde nechat, take musím vyměnit a zprovoznit v jednom dni...
Díky za odpověď,
myslel jsem si, e to nebude od brzd, e to bude nějaká vracečka od odpruení, kdo by dával do brzd nějakou obyč. gumovou hadičku.... Akorát na technických mi to hned nedolo a podle čichu jsem tipoval brzdovku, nečichám běně k LDS.:-) Trubky na zadní nápravě mám trochu pooxidované... Vyčistím, a zjistím, jestli je třeba je vyměnit... Díky za nabídku, případně se ozvu.. Máme tu firmu co umí trubky dělat, ale já nemám auto kde nechat, take musím vyměnit a zprovoznit v jednom dni...
|
|
| |
|
|