02.04.2023 15:33 -
Zpátečková světla problikávají za jízdy
|
3359060
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
ZDravím,
dneska se mi stalo e se mi stále při stání zapínali parkovací senzory, nakonec jsem zjistil e se mi stále spíná zpátečka, problikávají zpátečková světla. Můe toto způsobovat baterie ve patném stavu nebo bude načatý spínač zpátečkových světel? Baterka je KO, jsem rád e nastartuji. Potkali jste se s tím u někdo na C5 X7?
Děkuji
ZDravím,
dneska se mi stalo e se mi stále při stání zapínali parkovací senzory, nakonec jsem zjistil e se mi stále spíná zpátečka, problikávají zpátečková světla. Můe toto způsobovat baterie ve patném stavu nebo bude načatý spínač zpátečkových světel? Baterka je KO, jsem rád e nastartuji. Potkali jste se s tím u někdo na C5 X7?
Děkuji
|
|
02.04.2023 22:20 -
Re: Zpátečková světla problikávají za jízdy
|
3359079
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Take jsem nabyl baterku ale stejně to dělá, mám zapnuté pouze zapalování, zařazený neutrál a dělá to víc odkaz na video .link.
Zkouel jsem odpojit čidlo zpátečky ale stejně to dělalo.
Pokud zařadím zpátečku, tak se mi světla rozvití a senzory fungují jak mají.
Máte někdo podobnou zkuenost a vyřeili jste to nějak?
Prosím jestli máte někdo monost elektrické schéma pro zpátečková světla, jak jsou připojeny.
Děkuji za rady.
Take jsem nabyl baterku ale stejně to dělá, mám zapnuté pouze zapalování, zařazený neutrál a dělá to víc odkaz na video https://youtu.be/H6UXUPpefyc
Zkouel jsem odpojit čidlo zpátečky ale stejně to dělalo.
Pokud zařadím zpátečku, tak se mi světla rozvití a senzory fungují jak mají.
Máte někdo podobnou zkuenost a vyřeili jste to nějak?
Prosím jestli máte někdo monost elektrické schéma pro zpátečková světla, jak jsou připojeny.
Děkuji za rady.
|
|
09.04.2023 21:13 -
|
3359483
|
|
Hanz 397
|
|
|
Zkusil bych diagnostiku...
Má manuál, nebo automat?
Signál o zařazené zpátečce jde do BSI a odtud pak na sběrnici a BSI rozsvítí světla. Viděl bych to spí na nějakou chybu v elektrice (někde vlhkost v kabelái, nebo poruená ta kabelá) , nebo v BSI.
Zkusil bych diagnostiku...
Má manuál, nebo automat?
Signál o zařazené zpátečce jde do BSI a odtud pak na sběrnici a BSI rozsvítí světla. Viděl bych to spí na nějakou chybu v elektrice (někde vlhkost v kabelái, nebo poruená ta kabelá) , nebo v BSI.
|
|
23.04.2023 13:50 -
|
3360021
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
prvni se podivej diagnostikou jestli se meni stav ,pokud ne je cidlo v poradku v opacnem pripade ho zkus odpojit
nemas tam ledky ?
v jakem stavu mas kabelaz 5 dveri ?
prvni se podivej diagnostikou jestli se meni stav ,pokud ne je cidlo v poradku v opacnem pripade ho zkus odpojit
nemas tam ledky ?
v jakem stavu mas kabelaz 5 dveri ?
|
|
| |