| | |
07.02.2019 16:07 -
Tlačítko SOS, tlačítko s logem citroen
|
3206516
|
|
wilsg
|
Město: Veselí nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Hezký den přeju. Omlouvám se, jestli to tu u bylo (nenael jsem) a nebo jestli to patří do jiné sekce (opravdu nevím, kam to zařadit).
Poté, co mi jeden chlapík přeběhl před autem, jel jsem pomaličku, take jsem nemusel ani moc brzdit, mi okamitě přestalo hrát rádio. Ani ozvučení parkovacích senzorů nepípá, prostě naprosté ticho v autě. Předem upozorňuji, e rádio funguje, při nastartování rádio vdycky na půl vteřinky něco málo zahraje a pak zas to ticho. Jde o to, e systém nějak vyhodnotil ono chlapíkovi přeběhnutí před autem jako autonehodu (tak jsem to aspoň pochopil z manuálu ), protoe mi okamitě po ztiení rádia naběhlo automatické tísňové volání s hlákou "Deteriorated emergency call". Viml jsem si, e SOS tlačítko někdy bliká...Nemá někdo zkuenost jak to "vyresetovat" nebo nějakou radu co udělat, aby to otravné ticho přestalo? Vadí mi hlavně to ticho, kdy si člověk nemůe ani zazpívat s rádiem při jízdě, tak je to opravdu patné.
Předem děkuji za kadou odpověď
Hezký den přeju. Omlouvám se, jestli to tu u bylo (nenael jsem) a nebo jestli to patří do jiné sekce (opravdu nevím, kam to zařadit).
Poté, co mi jeden chlapík přeběhl před autem, jel jsem pomaličku, take jsem nemusel ani moc brzdit, mi okamitě přestalo hrát rádio. Ani ozvučení parkovacích senzorů nepípá, prostě naprosté ticho v autě. Předem upozorňuji, e rádio funguje, při nastartování rádio vdycky na půl vteřinky něco málo zahraje a pak zas to ticho. Jde o to, e systém nějak vyhodnotil ono chlapíkovi přeběhnutí před autem jako autonehodu (tak jsem to aspoň pochopil z manuálu :-) ), protoe mi okamitě po ztiení rádia naběhlo automatické tísňové volání s hlákou "Deteriorated emergency call". Viml jsem si, e SOS tlačítko někdy bliká...Nemá někdo zkuenost jak to "vyresetovat" nebo nějakou radu co udělat, aby to otravné ticho přestalo? Vadí mi hlavně to ticho, kdy si člověk nemůe ani zazpívat s rádiem při jízdě, tak je to opravdu patné.
Předem děkuji za kadou odpověď
|
|
07.02.2019 18:58 -
Re: Tlačítko SOS, tlačítko s logem citroen
|
3206531
|
|
jumep
|
|
|
to je len zhoda okolnosti a radiu sa nieco stalo
to je len zhoda okolnosti a radiu sa nieco stalo
|
|
07.02.2019 19:05 -
|
3206532
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
take si myslim...nebo zesilovac...
co tam mas za radio ?
take si myslim...nebo zesilovac...
co tam mas za radio ?
|
|
10.05.2019 20:36 -
Originál asistenční sluba
|
3221814
|
|
myneur
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 310 |
|
|
Jen pro zajímavost. Omylem jsem zmáčknul takové to tlačítko se znakem Citroën nebo SOS na pravo od rádia. Nevím, které, něco jsem dělal, a zmáčkl to omylem a u to nelo vypnout. Dovolalo se to nějakému Francouzovi. Je to nezávislé na rádiu, má to svůj reprák a asi to má někde schovanou i SIMku, protoe jsem měnil RNEG na RT6, take to musí být nezávislé na rádiu.
Borec věděl, e jsem v CZ, říkal, e je to jen pro Francii/Belgii, ale ptal se, co mám za problém. Je to prej asistenční sluba, kdy je problém s autem.
Tak jsem se mu omluvil, e to bylo omylem.
Tak kdyby byl nějakej velkej průser, dá se s tim zřejmě počítat, i kdyby nefungoval telefon.
Jestli o té slubě někdo ví víc, tak řekněte.
Jen pro zajímavost. Omylem jsem zmáčknul takové to tlačítko se znakem Citroën nebo SOS na pravo od rádia. Nevím, které, něco jsem dělal, a zmáčkl to omylem a u to nelo vypnout. Dovolalo se to nějakému Francouzovi. Je to nezávislé na rádiu, má to svůj reprák a asi to má někde schovanou i SIMku, protoe jsem měnil RNEG na RT6, take to musí být nezávislé na rádiu.
Borec věděl, e jsem v CZ, říkal, e je to jen pro Francii/Belgii, ale ptal se, co mám za problém. Je to prej asistenční sluba, kdy je problém s autem.
Tak jsem se mu omluvil, e to bylo omylem.
Tak kdyby byl nějakej velkej průser, dá se s tim zřejmě počítat, i kdyby nefungoval telefon.
Jestli o té slubě někdo ví víc, tak řekněte.
|
|
10.05.2019 22:23 -
Re: Originál asistenční sluba
|
3221867
|
|
Carlík
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 256 |
|
|
To jsi zmackl logo. Pri zmacknuti SOS i bez simkarty to vola 112 u nas i kdyz je vozidlo odjinud. Mozna se to da pres diag nastavit, to nevim nepatral jsem po tom.
To jsi zmackl logo. Pri zmacknuti SOS i bez simkarty to vola 112 u nas i kdyz je vozidlo odjinud. Mozna se to da pres diag nastavit, to nevim nepatral jsem po tom.
|
|
16.09.2022 19:13 -
|
3347358
|
|
Jetik
|
Město: Mala Ida, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Zdravím vetkých,
Vzhžadom na ukončenie aktualizácie máp pre RT4 som zamenil RT4 za RT6 (vrátane displeja). Tým som vak priiel o funkciu SOS (červené tlačítko na RT4) a tie funkciu pod tllačítkom loga citroen.
Bolo by technicky moné nahradi trojtlačidlo na pravej strane vedža RT4 (funkčné má len horné tlačidlo so znakom kladky) trojtlačidlom tandardne montovaným v prípade osadenia RT6 kde je na hornom logo kladky, na strednom logo citroen a dole červené tlačidlo SOS. Má s tým niekto skúsenosti? Prípadne je tu na fóre niekto, kto vie, ako je funkcia týchto dvoch tlačidiel prenesená z konfigurácie s RT4 (kde sú integrované priamo do telematiky) do konfigurácie s RT6, kde sú tieto tlačidlá mimo telematiku.
Za kadú informáciu vopred ďakujem.
JR
Zdravím vetkých,
Vzhžadom na ukončenie aktualizácie máp pre RT4 som zamenil RT4 za RT6 (vrátane displeja). Tým som vak priiel o funkciu SOS (červené tlačítko na RT4) a tie funkciu pod tllačítkom loga citroen.
Bolo by technicky moné nahradi trojtlačidlo na pravej strane vedža RT4 (funkčné má len horné tlačidlo so znakom kladky) trojtlačidlom tandardne montovaným v prípade osadenia RT6 kde je na hornom logo kladky, na strednom logo citroen a dole červené tlačidlo SOS. Má s tým niekto skúsenosti? Prípadne je tu na fóre niekto, kto vie, ako je funkcia týchto dvoch tlačidiel prenesená z konfigurácie s RT4 (kde sú integrované priamo do telematiky) do konfigurácie s RT6, kde sú tieto tlačidlá mimo telematiku.
Za kadú informáciu vopred ďakujem.
JR
|
|
21.09.2022 09:41 -
|
3347518
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
RT6 v sobe nema Wlan,proto tlcitko SOS cili volani na 112 a tlacitko s logem citroen,coz byla asistencni pomoc v navi nejsou
RT6 v sobe nema Wlan,proto tlcitko SOS cili volani na 112 a tlacitko s logem citroen,coz byla asistencni pomoc v navi nejsou
|
|
22.09.2022 16:30 -
|
3347570
|
|
Jetik
|
Město: Mala Ida, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Zdravím,
Áno, RT6 túto funkcionalitu v sebe nemá. Tak ako je to je to rieené vo verzii s RT6 a tlačítkami logo citroen a sos vpravo od RT6? Tam je trojtlačítko centrálneho uzamykania, ktoré tam mám aj ja (pôvodná verzia s RT4) a pod ním spomínané dve tlačítka (viď priloený obrázok).
JR
Zdravím,
Áno, RT6 túto funkcionalitu v sebe nemá. Tak ako je to je to rieené vo verzii s RT6 a tlačítkami logo citroen a sos vpravo od RT6? Tam je trojtlačítko centrálneho uzamykania, ktoré tam mám aj ja (pôvodná verzia s RT4) a pod ním spomínané dve tlačítka (viď priloený obrázok).
JR
Přílohy: CITROEN-C5-III-X7-PANEL-PRZYCISK-BLOKADY-SOS.webp ( 2532b ) - |
|
22.09.2022 21:19 -
|
3347617
|
|
autodiag
|
|
|
a k cemu ti to bude ? tyhle sluzby u nas nejsou ani nebyli dostupne...navic by jsi potreboval jeste jednotku telematiky a patricnou kabelaz s napojenim..
a k cemu ti to bude ? tyhle sluzby u nas nejsou ani nebyli dostupne...navic by jsi potreboval jeste jednotku telematiky a patricnou kabelaz s napojenim..
|
|
23.09.2022 15:31 -
|
3347661
|
|
Jetik
|
|
|
Samozrejme, e ak by to mal by zásah do kabeláe a zháňa jednotku telematiky, do toho by som sa určite nepustil. Vlastne som len chcel ma tú istú výbavu ako s RT4, nakožko automatické volanie sos napr. po vystrelení pásov povaujem za hodnotný prvok bezpečnosti. Preto by som rád vedel, ako to výrobca urobil, e servisný kontakt a sos slubu realizuje bez RT6.
Čo sa samotných sluieb týka, obe sú funkčné aj na Slovensku. Keď som mal v aute RT4 (tá má obe sluby integrované priamov sebe), tak som pravidelne z času na čas funkčnos oboch tlačidiel skúal. Na asistencii citroen to vdy sluba zdvihla (je to ale Francúz, alebo Belgičan), tlačidlo sos sa prepájalo na 112.
JR
Samozrejme, e ak by to mal by zásah do kabeláe a zháňa jednotku telematiky, do toho by som sa určite nepustil. Vlastne som len chcel ma tú istú výbavu ako s RT4, nakožko automatické volanie sos napr. po vystrelení pásov povaujem za hodnotný prvok bezpečnosti. Preto by som rád vedel, ako to výrobca urobil, e servisný kontakt a sos slubu realizuje bez RT6.
Čo sa samotných sluieb týka, obe sú funkčné aj na Slovensku. Keď som mal v aute RT4 (tá má obe sluby integrované priamov sebe), tak som pravidelne z času na čas funkčnos oboch tlačidiel skúal. Na asistencii citroen to vdy sluba zdvihla (je to ale Francúz, alebo Belgičan), tlačidlo sos sa prepájalo na 112.
JR
|
|
| |
|
|