| | |
26.07.2017 09:03 -
Re: Servisy - Brno a okolí
|
3085000
|
|
Georgie
|
Město: Vranovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Zkus .link. . Jezdim k nemu.
Zkus http://rdautoservis.cz . Jezdim k nemu.
|
|
26.07.2017 11:01 -
|
3085012
|
|
luta
|
|
|
kdy se mi něco rozbije a je to neodkladné tak jezdím do vtcar, protoe tam docela znaj C5tky a je to v Brně relativně dostupné busem do práce. Spojku a vratku od posilovače mi dělal pan Vlček v Tetčicích, protoe ho mám kousek od domu a spojka se mi vytentovala u domu tak jsem to zkusil a je docela fajn, ale dělaj spí VW group. Rozvody Carling autorizák v Brně. A jinak nevím, vyloeně nic co bych doporučil na 100% nemám. Olej filtry si dělám sám, a hydraulika je super, e tu je PaM v Jundrově.
kdy se mi něco rozbije a je to neodkladné tak jezdím do vtcar, protoe tam docela znaj C5tky a je to v Brně relativně dostupné busem do práce. Spojku a vratku od posilovače mi dělal pan Vlček v Tetčicích, protoe ho mám kousek od domu a spojka se mi vytentovala u domu tak jsem to zkusil a je docela fajn, ale dělaj spí VW group. Rozvody Carling autorizák v Brně. A jinak nevím, vyloeně nic co bych doporučil na 100% nemám. Olej filtry si dělám sám, a hydraulika je super, e tu je PaM v Jundrově.
|
|
28.01.2020 15:30 -
Kde vyměnit levně olej v Brně??
|
3256585
|
|
fastarrow
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 56 |
|
|
Čaute, chtěl jsem se zeptat jestli by někdo neměl monost mi vyměnit olej? Obyčejná věc za kterou platím cca max 300kč v servisu, jinak mám rampu za 30kč LOL, ale cca 200km od Brna .
Ted bych potřeboval vyměnit olej vBrně (dá se pořídit SHELL 5w za 115kč co mi stačí) a zatím mi nabízejí za práci 600 kdy mám vlastní olej a jinak 350 za litr . Mám citrona 2002, a teď měním loisko, take dvojku do oleje to je hodně. Jak to řeíte? Máte tady někde v okolí typ na někoho, kdo vymění olej za rozumnou cenu? Včera mi chtěl jeden vyměnit loisko za 3000, take tady jsou ceny jak v casinu
Čaute, chtěl jsem se zeptat jestli by někdo neměl monost mi vyměnit olej? Obyčejná věc za kterou platím cca max 300kč v servisu, jinak mám rampu za 30kč LOL, ale cca 200km od Brna :D.
Ted bych potřeboval vyměnit olej vBrně (dá se pořídit SHELL 5w za 115kč co mi stačí) a zatím mi nabízejí za práci 600 kdy mám vlastní olej a jinak 350 za litr :-o. Mám citrona 2002, a teď měním loisko, take dvojku do oleje to je hodně. Jak to řeíte? Máte tady někde v okolí typ na někoho, kdo vymění olej za rozumnou cenu? Včera mi chtěl jeden vyměnit loisko za 3000, take tady jsou ceny jak v casinu :-))))
|
|
07.12.2020 18:04 -
|
3293534
|
|
Studna
|
Město: Rakvice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Zdravím klubisty z jihu Moravy. Nemáte někdo zkuenosti se servisem "Le Garage" v Břeclavi? Potkal jsem jednu C5 s nálepkou a SPZ. Ve znaku má siluetu DS, tak by měl umět nae auta... Mají profil na FB a dle něho se hrabat v C5 asi umí... Ale radi se zeptám.
Díky
Zdravím klubisty z jihu Moravy. Nemáte někdo zkuenosti se servisem "Le Garage" v Břeclavi? Potkal jsem jednu C5 s nálepkou a SPZ. Ve znaku má siluetu DS, tak by měl umět nae auta... Mají profil na FB a dle něho se hrabat v C5 asi umí... Ale radi se zeptám.
Díky
|
|
12.01.2021 12:35 -
|
3296709
|
|
Jirik88
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj, po koupi své C5 řeím také servis na opravu manety poloosy, revizi celkového stavu, výměnu provozních kapalin a ovládacího panelu klimatizace. Na jiném fóru, ale nikoli zde, jetě zmiňovali servis Citen .link. - máte s ním někdo zkuenosti?
Děkuji
Ahoj, po koupi své C5 řeím také servis na opravu manety poloosy, revizi celkového stavu, výměnu provozních kapalin a ovládacího panelu klimatizace. Na jiném fóru, ale nikoli zde, jetě zmiňovali servis Citen http://www.citen.cz/ - máte s ním někdo zkuenosti?
Děkuji
|
|
12.01.2021 14:06 -
|
3296711
|
|
Klusee
|
Město: Brno, Auto: Citroën XM 2,1 Turbo D (80 kW) | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Studna napsal(a): Zdravím klubisty z jihu Moravy. Nemáte někdo zkuenosti se servisem "Le Garage" v Břeclavi? Potkal jsem jednu C5 s nálepkou a SPZ. Ve znaku má siluetu DS, tak by měl umět nae auta... Mají profil na FB a dle něho se hrabat v C5 asi umí... Ale radi se zeptám.
Díky
Ahoj, doporucuju, byl jsem u pana Foltanka vicekrat a vzdycky dobry pocit i vysledek. Servisni akce napr. vymena vstriku na 2.0HDi, servis hydrauliky na XM, servis hydrauliky na 3.0HDi a dalsi.
Jirik88 napsal(a): Ahoj, po koupi své C5 řeím také servis na opravu manety poloosy, revizi celkového stavu, výměnu provozních kapalin a ovládacího panelu klimatizace. Na jiném fóru, ale nikoli zde, jetě zmiňovali servis Citen .link. - máte s ním někdo zkuenosti?
Děkuji
Ahoj, nedoporucuju. Potreboval jsem na XM vyservisovat hydrauliku a dalsich par veci a nevedlo to ani k cili a ani komunikace nebyla dobra. Prilis zduraznovali, jaci jsou experti kdyz pred 20 lety zakladali Carling Brno, ale vysledky prace tomu neodpovidaly. Prestoze to mam 5 min od domu, jedu radeji do Breclavi.
Ahoj, nedoporucuju. Potreboval jsem na XM vyservisovat hydrauliku a dalsich par veci a nevedlo to ani k cili a ani komunikace nebyla dobra. Prilis zduraznovali, jaci jsou experti kdyz pred 20 lety zakladali Carling Brno, ale vysledky prace tomu neodpovidaly. Prestoze to mam 5 min od domu, jedu radeji do Breclavi.
|
|
16.01.2021 16:27 -
|
3296911
|
|
Lion
|
Město: Hodonín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ahoj. Musím se podělit také s dobrou zkueností se servisem Le Garage - P.Foltánek . Citroeny zná a umí, můu jen doporučit
Ahoj. Musím se podělit také s dobrou zkueností se servisem Le Garage - P.Foltánek . Citroeny zná a umí, můu jen doporučit :palec
|
|
18.07.2022 22:12 -
Re: FAP Additive Level Low
|
3344177
|
|
Juras555
|
Město: Bučovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Je tady někdo z Brna nebo okolí, kdo by mi doplnil a vyresetoval tohle aditivum?
Je tady někdo z Brna nebo okolí, kdo by mi doplnil a vyresetoval tohle aditivum?
|
|
09.08.2022 19:22 -
|
3345386
|
|
Juras555
|
Město: Bučovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Take jsem si to doplnil a vyresetoval sám, kdy si tady nikdo nechtěl přividělat, bylo to za pár minut hotový.
Zjistil jsem, e mi jetě chybí drák hadiček na motoru (obrázek) nemáte někdo? Případně nevíte kde to koupit? Díky
Take jsem si to doplnil a vyresetoval sám, kdy si tady nikdo nechtěl přividělat, bylo to za pár minut hotový.
Zjistil jsem, e mi jetě chybí drák hadiček na motoru (obrázek) nemáte někdo? Případně nevíte kde to koupit? Díky
Přílohy: ae4cf0b0-e617-42ee-8415-3cff69593844.jpg ( 59728b ) - |
|
| |
|
|