25.06.2022 16:19 -
Servisní operace - díly
|
3343088
|
|
jruze
|
|
|
Příjde mi e si členové dobrovolně a systematicky ze svých aut dělají polsko-čínské kopie a svépomocí i roty nedbornými opravami ne aby kvalitní servis - toto fórum není samo patná věc ale vede to ve spoustě případů k tomuto 🤭 tím nechci říct e tu není spousta ikovných lidí ( a i dost dobrých rad ale spousta rad fakt stojí zato) - končí to stejně hodněkrát v servisu a za větí prachy 👍
Příjde mi e si členové dobrovolně a systematicky ze svých aut dělají polsko-čínské kopie a svépomocí i roty nedbornými opravami ne aby kvalitní servis - toto fórum není samo patná věc ale vede to ve spoustě případů k tomuto 🤭 tím nechci říct e tu není spousta ikovných lidí ( a i dost dobrých rad ale spousta rad fakt stojí zato) - končí to stejně hodněkrát v servisu a za větí prachy 👍
|
|
26.06.2022 15:59 -
Re: Servisní operace - díly
|
3343129
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Svatá pravda Já mám ve originál za originál akorát teda osvětlení spz mám z Aliexpresu přiznávám se
Svatá pravda :-)))) Já mám ve originál za originál akorát teda osvětlení spz mám z Aliexpresu přiznávám se :-p
|
|
| |