| | |
13.11.2019 08:14 -
Re: Kotouče, destičky?
|
3247397
|
|
luta
|
|
|
Zrovna budu resit vymenu na cliu svepomoci s kamosem. Asi prubnu zase textar ale v hledacku mam i ATE. MOhli by mit lepsi kotouce ikdyz desky jim klidne muze dodavat i ten TEXTAR - viz info co jsem nasel zde .link.
Ono je to tezke, protoze vyrobci behem let muzou menit slozeni hlavne desek. Piskani muze mit i spatne rozchozene/ udelane brzdy nebo ruzna smes desticek. Jednomu to muze piskat a druhemu se stejnym oblozenim ne. Nekde jsem na to videl peknej pokec. Asi zde .link.
Zrovna budu resit vymenu na cliu svepomoci s kamosem. Asi prubnu zase textar ale v hledacku mam i ATE. MOhli by mit lepsi kotouce ikdyz desky jim klidne muze dodavat i ten TEXTAR - viz info co jsem nasel zde https://www.brzdytextar.cz/
Ono je to tezke, protoze vyrobci behem let muzou menit slozeni hlavne desek. Piskani muze mit i spatne rozchozene/ udelane brzdy nebo ruzna smes desticek. Jednomu to muze piskat a druhemu se stejnym oblozenim ne. Nekde jsem na to videl peknej pokec. Asi zde http://www.mjauto.cz/jake-brzdove-desticky-vybrat
|
|
13.11.2019 13:09 -
|
3247427
|
|
jruze
|
|
|
A vy si myslíte e kadá značka má svou slévárnu na výrobu kotoučů a z destičkama je to asi podobné.
A vy si myslíte e kadá značka má svou slévárnu na výrobu kotoučů a z destičkama je to asi podobné.
|
|
03.02.2020 10:47 -
|
3257123
|
|
dave_m
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
Ahoj,
ví někdo, kolik mají min tlouku přední desky na C5 II 4HXE? Nemám je teď u sebe a potřebuji případně hned objednat nové. Nové mají 18mm (11mm obloení) a moje mají 6mm obloení. děkuji
Ahoj,
ví někdo, kolik mají min tlouku přední desky na C5 II 4HXE? Nemám je teď u sebe a potřebuji případně hned objednat nové. Nové mají 18mm (11mm obloení) a moje mají 6mm obloení. děkuji
|
|
26.11.2020 21:30 -
|
3292600
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
dobrý večer,
prosím o radu. Vyskakuje mi hláka "Break pads worse" (anebo tak nějak) s otravným písknutím i několikrát za sebou. Z překladače jsem zjistila, e jde o brzdové destičky, ale můe to být i něco jiného, ne samotné destičky? Např. úbytek brzdové kapaliny, či jetě něco jiného? Koukali jsme na destičky, a ty mají jetě cca 6mm vepředu, a zadní 8mm.
dobrý večer,
prosím o radu. Vyskakuje mi hláka "Break pads worse" (anebo tak nějak) s otravným písknutím i několikrát za sebou:-((((. Z překladače jsem zjistila, e jde o brzdové destičky, ale můe to být i něco jiného, ne samotné destičky? Např. úbytek brzdové kapaliny, či jetě něco jiného? :nevim Koukali jsme na destičky, a ty mají jetě cca 6mm vepředu, a zadní 8mm.
|
|
27.11.2020 12:24 -
|
3292668
|
|
Bllizzard
|
Město: Kamenný Újezd, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 186 |
|
|
Nejsou tam destičky se senzorem na opotřebení? Pokud ano, mohl by to být poruený drát od čidla.
Nejsou tam destičky se senzorem na opotřebení? Pokud ano, mohl by to být poruený drát od čidla.
|
|
27.11.2020 12:57 -
|
3292672
|
|
Hanz 397
|
|
|
Pokud to dělá jen při selápnutí brzdy, tak jsou to desky, pokud náhodně a hlavně třeba za vlhkého počasí, tak bude někde prodřený drát od snímače a bude se dotýkat třeba třmenu... Párkrát u jsem to viděl...
Pokud to dělá jen při selápnutí brzdy, tak jsou to desky, pokud náhodně a hlavně třeba za vlhkého počasí, tak bude někde prodřený drát od snímače a bude se dotýkat třeba třmenu... Párkrát u jsem to viděl...
|
|
29.11.2020 21:54 -
|
3292851
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): Pokud to dělá jen při selápnutí brzdy, tak jsou to desky, pokud náhodně a hlavně třeba za vlhkého počasí, tak bude někde prodřený drát od snímače a bude se dotýkat třeba třmenu... Párkrát u jsem to viděl...
právě, e se to chce upískat při jízdě, a často na na rovných úsecích . Při selápnutí pedálu brzdy ne. Budeme tedy hledat, zdali není prodřený drátek, který by se dal nějak zaizolovat. Prozatím děkuji za radu, snad pomůe.
EDIT: problém vyřeen. Byl to prodřený drát čidel.
právě, e se to chce upískat při jízdě, a často na na rovných úsecích :(. Při selápnutí pedálu brzdy ne. Budeme tedy hledat, zdali není prodřený drátek, který by se dal nějak zaizolovat. Prozatím děkuji za radu, snad pomůe.
EDIT: problém vyřeen. Byl to prodřený drát čidel.
|
|
21.05.2022 16:10 -
Rozměr brzdových kotoučů?
|
3341218
|
|
Roman1
|
Město: Libho, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím vechny příznivce aut Citroën C5.Jsem tady nový a moji C5ku vlastním teprve chvíli.potřeboval bych koupit přední kotouče s deskami ale vyhledávač v autodílech mi stále nabízí dva rozměry kotoučů.A to i po zadání VIN kódu.Nevíte prosím jak to zjistit?Děkuji za kadou radu.VIN VF7RCRHRH76732071
Zdravím vechny příznivce aut Citroën C5.Jsem tady nový a moji C5ku vlastním teprve chvíli.potřeboval bych koupit přední kotouče s deskami ale vyhledávač v autodílech mi stále nabízí dva rozměry kotoučů.A to i po zadání VIN kódu.Nevíte prosím jak to zjistit?Děkuji za kadou radu.VIN VF7RCRHRH76732071
|
|
| |
|
|