| | |
25.02.2020 07:01 -
Re: Regulátor tlaku paliva / C5 III 2.0 HDi
|
3260913
|
|
Klusee
|
Město: Brno, Auto: Citroën XM 2,1 Turbo D (80 kW) | Počet příspěvků: 36 |
|
|
jruze napsal(a): Já jsem ji měl jednou na dílně také ale u jsem to sem raději nechtěl psát. No siemes by ale na delphi nejel vůbec take tam má ve delphi a myslím e tam musí být jak snímač tak čerpadlo delphi - pokud to hlásí chybu tlaku paliva tak podle mne jen kvůli těmto komponentům a to buď e tam dal nějaké ,,kvalitní" náhrady nebo je chyba v jednotce.
Teď jsem tu řeil biturbo které nejede jak má - důvod je e na VT2 má stále tlak 3000 (co je hodnota odpojeného snímače) bohuel nám spadla jednotka (na které tento údaj u byl OK ale po zkuební jízdě prostě odela do věčných lovi- odhlásila vstřiky do zkratu, zablokovaná není) take druhý pokus . I něco podobného můe být v tomto případě. - začal bych asi výměnou těchto dvou komponentů za kvalitní a měřenejma hodnotama a i za jízdy.
Mam z puvodniho motoru jak cerpadlo, tak i regulator - original. Co je lepsi vymenit v tomto pripade?
Mam z puvodniho motoru jak cerpadlo, tak i regulator - original. Co je lepsi vymenit v tomto pripade?
|
|
25.02.2020 14:07 -
|
3260981
|
|
Klusee
|
|
|
jruze napsal(a): Proč se měnil motor? Jestli toto bylo OK na starém zkusil bych tento na zkouku ale časem bych dal novej protoe dost blbnou.(pokud chce najít příčinu poívej origo díly(nebo 100% OK) jinak se v tom bude motat pořád dokola)
Motor se menil kvuli oholenymu rozvodaku, takze cerpadlo i regulator by mel byt v poradku. Uvidime, jak to dopadne.
Motor se menil kvuli oholenymu rozvodaku, takze cerpadlo i regulator by mel byt v poradku. Uvidime, jak to dopadne.
|
|
02.03.2020 17:46 -
|
3261826
|
|
jumep
|
|
|
dost casto je pricina prave pridrete cerpadlo ked to oholi rozvodak
ja by som normalne kupil za 100eur novy a namontoval
dost casto je pricina prave pridrete cerpadlo ked to oholi rozvodak
|
|
02.03.2020 19:16 -
|
3261841
|
|
Klusee
|
|
|
jumep napsal(a): dost casto je pricina prave pridrete cerpadlo ked to oholi rozvodak
Asi nerozumim, co je pricina ceho?
Jinak autodiag se na to poradne podival, a diagnoza je regulator, takze ano, bude se davat novy.
Asi nerozumim, co je pricina ceho?
Jinak autodiag se na to poradne podival, a diagnoza je regulator, takze ano, bude se davat novy.
|
|
02.03.2020 19:35 -
|
3261844
|
|
jumep
|
|
|
pricina oholeneho remena
pricina oholeneho remena
|
|
02.03.2020 19:50 -
|
3261846
|
|
Klusee
|
|
|
Pardon, hned mi to nedoslo. Cili je mozne, ze puvodni cerpadlo to ma za sebou a mohla to byt pricina potkani.
Pardon, hned mi to nedoslo. Cili je mozne, ze puvodni cerpadlo to ma za sebou a mohla to byt pricina potkani.
|
|
03.03.2020 07:05 -
|
3261872
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
kdyz se cerpadlo pridra nebo kousne,praskne unasec/spojka na cerpadle,rep nezi cerpadlem a vackou ,kvuli tomu tam je...
potkat se to mohlo asi ze 100 duvodu,je zbytecne se upinat na cerpadlo a spekulovat...navic je to jedno v aute je jiny motor
kdyz se cerpadlo pridra nebo kousne,praskne unasec/spojka na cerpadle,rep nezi cerpadlem a vackou ,kvuli tomu tam je...
potkat se to mohlo asi ze 100 duvodu,je zbytecne se upinat na cerpadlo a spekulovat...navic je to jedno v aute je jiny motor
|
|
18.05.2022 10:59 -
|
3341056
|
|
honza98
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Zdravím,
aktuálně není nikde skladem regulátor tlaku paliva delphi (193339). Na autodoc je moné koupit alternativu - značku Ridex, Vemo, Stark a dalí pro mě neznámé značky. Má cenu tam něco podobného cpát nebo spíe počkat na originál? (cena je stejná, Delphi v neoriginále je dokonce levnějí)
Zdravím,
aktuálně není nikde skladem regulátor tlaku paliva delphi (193339). Na autodoc je moné koupit alternativu - značku Ridex, Vemo, Stark a dalí pro mě neznámé značky. Má cenu tam něco podobného cpát nebo spíe počkat na originál? (cena je stejná, Delphi v neoriginále je dokonce levnějí)
|
|
| |
|
|