| | |
30.05.2018 16:38 -
Re: Zvuky interiéru / C5 III
|
3160274
|
|
Majo77
|
Město: Pieany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 148 |
|
|
Mne to robi tiez. Mne sa to ale prave dost podoba na tu aretaciu blinkru - puknutie pred vypnutim smerovky po zatoceni. Co je ale pricina..
Mne to robi tiez. Mne sa to ale prave dost podoba na tu aretaciu blinkru - puknutie pred vypnutim smerovky po zatoceni. Co je ale pricina..:nevim
|
|
30.05.2018 17:07 -
|
3160277
|
|
jumep
|
|
|
u starej C5 vedel vrzat a praskotat polystyren co je v dekloch (odhlucnenie)
ak to robi pravidelne tak to rozdekluj a hladaj tak
u starej C5 vedel vrzat a praskotat polystyren co je v dekloch (odhlucnenie)
ak to robi pravidelne tak to rozdekluj a hladaj tak
|
|
31.05.2018 02:02 -
|
3160332
|
|
svmn
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 28 |
|
|
ad vrzgajuce madla a stred
ked som vyberal auto, tak jedna moznost bola uplne nova toyota avensis kombi, alebo jazdena c5 ktoru mam. v c5 som sedel ako v prvej a dost ma odradzali tie madla. uz uz to vyzeralo ze kupim avensis, ved predsa legendarna spolahlivost a dielenske spracovanie bude top, nie? aj cena relativne dobra aj vsetko, az kym som si don nesadol a nechytil sa madla. tak isto to vrzgalo, tak som siel do c5 a som megaspoko aj ked vrzgaju madla aj stred. ale to aj v hyundai i30, co ma kolega...
ad vrzgajuce madla a stred
ked som vyberal auto, tak jedna moznost bola uplne nova toyota avensis kombi, alebo jazdena c5 ktoru mam. v c5 som sedel ako v prvej a dost ma odradzali tie madla. uz uz to vyzeralo ze kupim avensis, ved predsa legendarna spolahlivost a dielenske spracovanie bude top, nie? aj cena relativne dobra aj vsetko, az kym som si don nesadol a nechytil sa madla. tak isto to vrzgalo, tak som siel do c5 a som megaspoko aj ked vrzgaju madla aj stred. ale to aj v hyundai i30, co ma kolega...
|
|
31.05.2018 06:26 -
|
3160333
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Ono to právě dělá při vypnutém blinkru (např. na kruháči). Dokonce jsem vypozoroval, e to dělá jen kdy je interiér rozpálený od slunce. Vychází to z toho pevného středu a je to jiný zvuk ne aretace blinkru (silnějí, praskavějí, nesymetrický počet lupnutí na otáčku)
Ono to právě dělá při vypnutém blinkru (např. na kruháči). Dokonce jsem vypozoroval, e to dělá jen kdy je interiér rozpálený od slunce. Vychází to z toho pevného středu a je to jiný zvuk ne aretace blinkru (silnějí, praskavějí, nesymetrický počet lupnutí na otáčku)
|
|
31.05.2018 06:37 -
|
3160335
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
kolikrat to "lupne" pro otaceni z kraje do kraje?
a nebo kolikrat to udela ze stredove pokohy na levy a pravy doraz?
kolikrat to "lupne" pro otaceni z kraje do kraje?
a nebo kolikrat to udela ze stredove pokohy na levy a pravy doraz?
|
|
31.05.2018 07:20 -
|
3160336
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
To je právě ten problém - jak kdy. Někdy jednou/dvakrát, ale maximum je tuím 4.
Myslí e by zůstával viset ten bazmek od aretace/vypínání blinkru?
To je právě ten problém - jak kdy. Někdy jednou/dvakrát, ale maximum je tuím 4.
Myslí e by zůstával viset ten bazmek od aretace/vypínání blinkru?
|
|
21.04.2022 22:48 -
Skřípání středového tunelu
|
3338468
|
|
Markynin
|
Město: Chomutov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) | Počet příspěvků: 54 |
|
|
Máte taky podobný problém, v zatáčka nebo kdy se spolujezdec opře nohou o s? tředový tunel tak to praská? Mě jo ale nevím co s tím, můete poradit
Máte taky podobný problém, v zatáčka nebo kdy se spolujezdec opře nohou o s? tředový tunel tak to praská? Mě jo ale nevím co s tím, můete poradit
|
|
16.05.2022 10:57 -
Vrzání v interiéru - co s tím?
|
3340851
|
|
Markynin
|
Město: Chomutov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) | Počet příspěvků: 54 |
|
|
Dělá někomu to co mě. Vrzání toho panelu kolem řadící páky, je to hlavně v zatáčkách takové křupání jak ten plast. Kdy ho rukou zmáčknu, tak to dělá taky. Je to takový nepříjemný. Dá se s tím něco dělat?
Dělá někomu to co mě. Vrzání toho panelu kolem řadící páky, je to hlavně v zatáčkách takové křupání jak ten plast. Kdy ho rukou zmáčknu, tak to dělá taky. Je to takový nepříjemný. Dá se s tím něco dělat?
Přílohy: Citroen_C5_19.jpg ( 113040b ) - |
|
16.05.2022 18:56 -
Re: Vrzání v interiéru - co s tím?
|
3340884
|
|
Hanz 397
|
|
|
Jasně, e dá... Nemačkat a jezdit rovně... 😉😂
Ne, dělám si půlky. Vycvaknout, pořádně vyčistit ten bordel, co se tam za ty roky nahromadil, odmastit (jo, odmastit, hlavně ty hrany a hlavně NIČÍM NEMAZAT), popř. napruit ty pruné plíky, co ho drí na místě a poskládat. Je důleité, aby tam byly ty plíky vechny...
Jasně, e dá... Nemačkat a jezdit rovně... 😉😂
Ne, dělám si půlky. Vycvaknout, pořádně vyčistit ten bordel, co se tam za ty roky nahromadil, odmastit (jo, odmastit, hlavně ty hrany a hlavně NIČÍM NEMAZAT), popř. napruit ty pruné plíky, co ho drí na místě a poskládat. Je důleité, aby tam byly ty plíky vechny...
|
|
16.05.2022 19:12 -
|
3340886
|
|
Markynin
|
|
|
Ty s tím má nějakou zkuenost? Na Renault foru jsem četl to namazat silikonem:
.link.
Take blbost?
Na vyndání mám návod tady:
.link.
Ty s tím má nějakou zkuenost? Na Renault foru jsem četl to namazat silikonem:
https://forum.renaultclub.cz/viewtopic.php?f=44&t=21119&sid=0873f2ef2eba35212406a3a57562f1a5&start=25
Take blbost?
Na vyndání mám návod tady:
https://www.youtube.com/watch?v=r2v9BMWKyx4&t=2s
|
|
16.05.2022 20:35 -
|
3340894
|
|
Hanz 397
|
|
|
Ano, blbost. Namae to, ono to na (třeba i pár měsíců) přestane. A pak to začne znova. Tak to zase namae, přestane to, zase to namae, přestane... A tak pořád dokola a dost určitě se ten interval mezi mazáním bude zkracovat. Za to vrzání můe bordel, ne ten plast.
To je stejné, jako s dveřníma gumama. Kdo ji mae pravidelně, tomu nevre, ale nedej boe na to jednou zapomenout. To ti rupne hlava z vrzání. Kdy je mazat nebude a jednou za čas (ani nemusí jednou za rok, jako mazání) tak ti taky dveře ani nepípnou. Platí samozřejmě pro "gumy z ropy". Kaučukové gumy nějaký ten silikon, nebo glycerin snesou, ale ty se u moc nepouívají...
Take nemazat, ale vyčistit...
Ano, blbost. Namae to, ono to na (třeba i pár měsíců) přestane. A pak to začne znova. Tak to zase namae, přestane to, zase to namae, přestane... A tak pořád dokola a dost určitě se ten interval mezi mazáním bude zkracovat. Za to vrzání můe bordel, ne ten plast.
To je stejné, jako s dveřníma gumama. Kdo ji mae pravidelně, tomu nevre, ale nedej boe na to jednou zapomenout. To ti rupne hlava z vrzání. Kdy je mazat nebude a jednou za čas (ani nemusí jednou za rok, jako mazání) tak ti taky dveře ani nepípnou. Platí samozřejmě pro "gumy z ropy". Kaučukové gumy nějaký ten silikon, nebo glycerin snesou, ale ty se u moc nepouívají...
Take nemazat, ale vyčistit...
|
|
17.05.2022 08:35 -
|
3340914
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Nechci se tu přít s mým přítelem na telefonu ( HANZ 397)Já měl stejný problém, koupil jsem X7 a v zatáčkách a nerovnostech jsem myslel e zeílím jak to vrzalo. Člověk si koupí "luxusní vůz" a vre to tam jak ve Favoritu z 1989
Nejdřív jsem to prostříkal silikon olejem a nic...
Pak jsem se zde dočetl e hlavně ne silikon olej!
Psalo se tu e teflonový sprej je dobrý.
Take jsem začal kubat plasty okolo řadící páky ven co mě dost děsilo co se kde utrhne ale výjimečně jsem nic nezničil. Take co lo jsem vyndal a ve prostříkal tím teflonem ( před tím jsem otřel ten silikon olej co jsem tam nastříkal) Stejný postup na madlech dveří, tam to taky vrzalo. U je to 10 měsíců a mám zatím klid.
Někdo tu psal e tam někam mezi plasty dával "nudle" tavící pistolí ale na to jsem neměl odvahu.
Zatím jsem s touto opravou spokojen
Nechci se tu přít s mým přítelem na telefonu ( HANZ 397)Já měl stejný problém, koupil jsem X7 a v zatáčkách a nerovnostech jsem myslel e zeílím jak to vrzalo. Člověk si koupí "luxusní vůz" a vre to tam jak ve Favoritu z 1989 :-(
Nejdřív jsem to prostříkal silikon olejem a nic...
Pak jsem se zde dočetl e hlavně ne silikon olej! :-)
Psalo se tu e teflonový sprej je dobrý.
Take jsem začal kubat plasty okolo řadící páky ven co mě dost děsilo co se kde utrhne ale výjimečně jsem nic nezničil. Take co lo jsem vyndal a ve prostříkal tím teflonem ( před tím jsem otřel ten silikon olej co jsem tam nastříkal) Stejný postup na madlech dveří, tam to taky vrzalo. U je to 10 měsíců a mám zatím klid.
Někdo tu psal e tam někam mezi plasty dával "nudle" tavící pistolí ale na to jsem neměl odvahu.
Zatím jsem s touto opravou spokojen:palec
|
|
17.05.2022 12:32 -
|
3340938
|
|
Hanz 397
|
|