02.12.2020 20:15 -
Re: pojistky / C5 I/II
|
3293216
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
Ahoj, na bsi mi chybí pojistka maxi 5, kablík tam je připojený, ale pojistka tam není. Nevíte k čemu to slouí ? Děkuji
Ahoj, na bsi mi chybí pojistka maxi 5, kablík tam je připojený, ale pojistka tam není. Nevíte k čemu to slouí ? Děkuji :nevim
|
|
02.12.2020 20:25 -
|
3293221
|
|
jumep
|
|
|
MF1 50A + BB cooling fan thermal switch - cooling fan - high speed fan supply relay - low speed fan supply relay - cooling fan 2-speed resistance - cooling fan 2-speed 2 resistance
MF2 50A anti-lock brake control unit .
MF3 free
MF4 80A built-in systems interface
MF5 80A built-in systems interface
MF6 80A cabin fusebox 12
MF7 30A ignition switch
MF8 40A central electronic block motor
nemas tam zjavne 6 poistku a to je poistkovka ktoru nemas asi, bola na sedacky a pod, v kabine pri bsi mas zlty tusim hruby kabel
MF1 50A + BB cooling fan thermal switch - cooling fan - high speed fan supply relay - low speed fan supply relay - cooling fan 2-speed resistance - cooling fan 2-speed 2 resistance
MF3 free
MF6 80A cabin fusebox 12
MF7 30A ignition switch
nemas tam zjavne 6 poistku a to je poistkovka ktoru nemas asi, bola na sedacky a pod, v kabine pri bsi mas zlty tusim hruby kabel
|
|
02.12.2020 20:28 -
|
3293222
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
jumep napsal(a): MF1 50A + BB cooling fan thermal switch - cooling fan - high speed fan supply relay - low speed fan supply relay - cooling fan 2-speed resistance - cooling fan 2-speed 2 resistance
MF3 free
MF6 80A cabin fusebox 12
MF7 30A ignition switch
Jsem retard, omlouvám se. Jedná se o pojistky v motorové části, tudí je to BSM, e ? 🙄
Jsem retard, omlouvám se. Jedná se o pojistky v motorové části, tudí je to BSM, e ? 🙄
|
|
02.06.2021 19:15 -
|
3312011
|
|
vilda82
|
Město: Dubí, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Zdravím.
Má otevírání okna pátých dveří někde samostatnou pojistku? V přehledech jsem si toho nikde neviml.
Nedávno jsem měnil ten mikrospínač za nový (to byl docela porod ) a teď jsem zjistil, e to zase nefunguje.
Ne to začnu zase rozebírat tak jsem chtěl jít nejdřív jednoduí cestou.
Zdravím.
Má otevírání okna pátých dveří někde samostatnou pojistku? V přehledech jsem si toho nikde neviml.
Nedávno jsem měnil ten mikrospínač za nový (to byl docela porod :-() a teď jsem zjistil, e to zase nefunguje.
Ne to začnu zase rozebírat tak jsem chtěl jít nejdřív jednoduí cestou.
|
|
02.06.2021 23:44 -
|
3312048
|
|
Frenky
|
|
|
Zdravím. Pojistka tam neni. Tohle řeení s mikrospínačem na zadním skle se nepovedlo. Docela rychle se do něj dostane voda a oxidace udělá svoje. A jetě k tomu púvodní vodič (pásek) je lepený na sklo a ten časem uhnije. Opravovalo se to kablíkem a prelepením páskou. Frenky
Zdravím. Pojistka tam neni. Tohle řeení s mikrospínačem na zadním skle se nepovedlo. Docela rychle se do něj dostane voda a oxidace udělá svoje. A jetě k tomu púvodní vodič (pásek) je lepený na sklo a ten časem uhnije. Opravovalo se to kablíkem a prelepením páskou. Frenky
|
|
03.06.2021 07:59 -
|
3312065
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
ten mikrospinac byva malokedy zly. Najskor vodiva cesta na skle (najjednoduchsie potiahnut normalnym kablikom). Popripade este polamane draty v husom krku.
ten mikrospinac byva malokedy zly. Najskor vodiva cesta na skle (najjednoduchsie potiahnut normalnym kablikom). Popripade este polamane draty v husom krku.
|
|
19.04.2022 18:01 -
|
3338288
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
Ahoj chlapíci
C5II pojistková schránka B ( Pod palubkou ) "pojistka" F16 - můstek pro reim zákazníka - vracel jsem vyndanou pojistku a omylem jsem ji chtěl strčit do druhé pozice -na pravou stranu - viz foto - a jak jsem se dotkl konektoru pojistky tak se zajiskřílo. pojistku jsem pak strčil do té ( snad původní ) pozice nalevo . Od té doby mi nejde centrál. Mohl jsem tím něco oddělat nebo je to jen náhoda e centrál přestal fungovat ?
Ahoj chlapíci
C5II pojistková schránka B ( Pod palubkou ) "pojistka" F16 - můstek pro reim zákazníka - vracel jsem vyndanou pojistku a omylem jsem ji chtěl strčit do druhé pozice -na pravou stranu - viz foto - a jak jsem se dotkl konektoru pojistky tak se zajiskřílo. pojistku jsem pak strčil do té ( snad původní ) pozice nalevo . Od té doby mi nejde centrál. Mohl jsem tím něco oddělat nebo je to jen náhoda e centrál přestal fungovat ?
Přílohy: Pojistky.jpg ( 1424332b ) - |
|
20.04.2022 09:35 -
|
3338345
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
Honzo , díky moc . U jsem to přehodil - je ve OK. -takovéto primitivní chyby by se neměli vůbec vyskytovat - stydím se za to ( to ani nemůu říct manelce, e kdy něco vytáhnu u nevím kam to pak zase strčit ) ) )
Honzo , díky moc . U jsem to přehodil - je ve OK. -takovéto primitivní chyby by se neměli vůbec vyskytovat - stydím se za to ( to ani nemůu říct manelce, e kdy něco vytáhnu u nevím kam to pak zase strčit :o) :o) )
|
|
| |