| | |
25.02.2014 18:28 -
Resetování nastavení klimatizace
|
2671903
|
|
Thomson1
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Zdravím a ptám se,
můj problém je v nastavení teploty před a po startu. Nastavím třeba levá 20 a pravá 22. Nastartuji a na obou stranách mám 16. e by baterka? Díky za info.
Zdravím a ptám se,
můj problém je v nastavení teploty před a po startu. Nastavím třeba levá 20 a pravá 22. Nastartuji a na obou stranách mám 16. e by baterka? Díky za info.
|
|
26.08.2014 08:55 -
Re: Resetování nastavení klimatizace
|
2727843
|
|
martinST
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Ahoj, mám podobný problém. At nastavím na dvouzonové klimě cokoliv, teplotu směr proudění atd, po opětovném nastartování je klima vdy v základním nastavení - tedy 21°C pro obě strany v reimu auto. Nemá klimatizační jednotka nějakou baterii nebo kondík pro uchování informací?
Ahoj, mám podobný problém. At nastavím na dvouzonové klimě cokoliv, teplotu směr proudění atd, po opětovném nastartování je klima vdy v základním nastavení - tedy 21°C pro obě strany v reimu auto. Nemá klimatizační jednotka nějakou baterii nebo kondík pro uchování informací?
|
|
26.08.2014 15:04 -
|
2728005
|
|
jumep
|
|
|
nema ziadne zalohovanie, jednotka je pod stalim prudom od baterky, jedine ze tam je nieco dobastlene a odpaja ti napajanie tejto jednotky, alebo je mrtva baterka a stiahnutie prudu pri starte ju rozhodi
(pri domontovavanom webaste to takto dobastlovali, ze odpajali jednotku aby neparkovala klapky)
nema ziadne zalohovanie, jednotka je pod stalim prudom od baterky, jedine ze tam je nieco dobastlene a odpaja ti napajanie tejto jednotky, alebo je mrtva baterka a stiahnutie prudu pri starte ju rozhodi
(pri domontovavanom webaste to takto dobastlovali, ze odpajali jednotku aby neparkovala klapky)
|
|
26.08.2014 15:08 -
|
2728006
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
řeil bych to jinou (novou) baterkou. Mě se takhle dříve resetoval displej na 406-ce po kadém nastartování, tedy v létě ne, cca od podzimu do jara. Auto normálně točilo a startovalo, moc jsem nechápal proč to dělá. Asi po dvou letech baterka klekla, dal jsem novou a u to nedělá.
řeil bych to jinou (novou) baterkou. Mě se takhle dříve resetoval displej na 406-ce po kadém nastartování, tedy v létě ne, cca od podzimu do jara. Auto normálně točilo a startovalo, moc jsem nechápal proč to dělá. Asi po dvou letech baterka klekla, dal jsem novou a u to nedělá.
|
|
26.08.2014 19:32 -
|
2728230
|
|
martinST
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Moná jsem to vyřeil. Někde jsem se dočetl, e klimatizační jednotka můe spadnout do základního nastavení (nevím proč) a poté si snaí znovu nakalibrovat čidla - tzn nastaví automatiku, AC on, 21°C obě strany. Toto nastavení potřebuje po startu zachovat min 5 minut, pokud někdo nastavení změní dříve, jednotka se snaí o kalibraci při dalí příleitosti, tzn po dalím startu opět spadne do základního nastavení a kalibruje se znova. Já po kadém startu hodnoty měnil, take jsem kalibraci vdy přeruil. Dnes jsem poprvé nastavení zanechal, po 10 min změnil a zatím mi (klepu) u půl dne nastavení klima drí. Pokud to takhle zůstane i dalí dny, pravděpodobně je toto řeení
Moná jsem to vyřeil. Někde jsem se dočetl, e klimatizační jednotka můe spadnout do základního nastavení (nevím proč) a poté si snaí znovu nakalibrovat čidla - tzn nastaví automatiku, AC on, 21°C obě strany. Toto nastavení potřebuje po startu zachovat min 5 minut, pokud někdo nastavení změní dříve, jednotka se snaí o kalibraci při dalí příleitosti, tzn po dalím startu opět spadne do základního nastavení a kalibruje se znova. Já po kadém startu hodnoty měnil, take jsem kalibraci vdy přeruil. Dnes jsem poprvé nastavení zanechal, po 10 min změnil a zatím mi (klepu) u půl dne nastavení klima drí. Pokud to takhle zůstane i dalí dny, pravděpodobně je toto řeení ;-)
|
|
31.03.2022 14:52 -
|
3336804
|
|
Markynin
|
Město: Chomutov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) | Počet příspěvků: 54 |
|
|
Je moné někde nastavit abych měl hodnoty na obou stranách dvouzonové klimatizace stejné, abych u řidiče nastavil 21 a ono se to nastavilo taky u spolujezdce?
Je moné někde nastavit abych měl hodnoty na obou stranách dvouzonové klimatizace stejné, abych u řidiče nastavil 21 a ono se to nastavilo taky u spolujezdce?
|
|
31.03.2022 15:32 -
|
3336807
|
|
Markynin
|
Město: Chomutov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) | Počet příspěvků: 54 |
|
|
Já mám dotykový displej a stáhl jsem si manuál v CZ a tam monost nastavit něco na klimatizaci není. Mám C5 rv.2016
Já mám dotykový displej a stáhl jsem si manuál v CZ a tam monost nastavit něco na klimatizaci není. Mám C5 rv.2016
Přílohy: klima.PNG ( 377602b ) - |
|
31.03.2022 19:43 -
|
3336947
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tak si vyplň správně profil. Pak bude dostávat relevantní rady.
C5 II je (vím, e patně) brána C5R. X7 je prostě X7...
Tak si vyplň správně profil. Pak bude dostávat relevantní rady.
C5 II je (vím, e patně) brána C5R. X7 je prostě X7...
|
|
31.03.2022 20:59 -
|
3336962
|
|
Markynin
|
|
|
No vidí to slyím poprvé e je to X7. Ale píou e Citroen C5 druhé generace je nekd ozncovan interně X7. Pořád je to Citroen druhé generace, je to tak?
Co tedy u X7 jde ta klimatizace nastavit, asi tedy ne.
No vidí to slyím poprvé e je to X7. Ale píou e Citroen C5 druhé generace je nekd ozncovan interně X7. Pořád je to Citroen druhé generace, je to tak?
Co tedy u X7 jde ta klimatizace nastavit, asi tedy ne.
|
|
03.04.2022 07:36 -
|
3337110
|
|
Shakal007
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 60 |
|
|
to bude nejspí tím e C5R je brána oficiálně jako facelift první generace a X7 ( která sama má facelift) je oficiálně brána jako druhá generace, ovem v diagnostice je to troku jinak, tedy C5 I, C5 X7 a C5 R. Asi nejlepí je vypsat i rok výroby ( i kdy i to je zavádějící protoe facelift první generace C5 R se začal dělat v 10/2004).
to bude nejspí tím e C5R je brána oficiálně jako facelift první generace a X7 ( která sama má facelift) je oficiálně brána jako druhá generace, ovem v diagnostice je to troku jinak, tedy C5 I, C5 X7 a C5 R. Asi nejlepí je vypsat i rok výroby ( i kdy i to je zavádějící protoe facelift první generace C5 R se začal dělat v 10/2004).
|
|
03.04.2022 08:19 -
|
3337115
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
Prvni generace: C5 a C5R ,diag a dokumentace PSA C5 a C5II
Druha generace: C5X7 a C5X7R ,diag a dokumentace PSA C5X7
C5 III je blbost
typ nejlepe zjistis dle VIN,nicmene se staci podivat je ihned jasne jaky typ kdo ma,rozdily jednotlivych generaci vcetne faceliftu jsou opravdu neprehlednutelne
Prvni generace: C5 a C5R ,diag a dokumentace PSA C5 a C5II
Druha generace: C5X7 a C5X7R ,diag a dokumentace PSA C5X7
C5 III je blbost
typ nejlepe zjistis dle VIN,nicmene se staci podivat je ihned jasne jaky typ kdo ma,rozdily jednotlivych generaci vcetne faceliftu jsou opravdu neprehlednutelne
|
|
03.04.2022 11:18 -
|
3337118
|
|
Markynin
|
|
|
Ta C5 III je zde natvrdo nastavená v Uivatelský panel // Vozový park
Ta C5 III je zde natvrdo nastavená v Uivatelský panel // Vozový park
|
|
04.04.2022 10:35 -
|
3337176
|
|
Markynin
|
|
|
Zpět k mému dotazu, nejde tedy u X7 vypnout oddělený mód klimatizace?
Zpět k mému dotazu, nejde tedy u X7 vypnout oddělený mód klimatizace?
|
|
06.04.2022 19:42 -
|
3337381
|
|
Hanz 397
|
|
|
Nejsem si úplně jistej, ale myslím, e delím stiskem tlačítka "AUTO".
Nejsem si úplně jistej, ale myslím, e delím stiskem tlačítka "AUTO".
|
|
09.04.2022 13:34 -
|
3337501
|
|
Markynin
|
|
|
Zkouel jsem uvnitř kulového ovladače podret tlačítko auto, ve kterém je dioda a nic, zkouel jsem to i u spolujezdce. Máte nějaký dalí tip?
Zkouel jsem uvnitř kulového ovladače podret tlačítko auto, ve kterém je dioda a nic, zkouel jsem to i u spolujezdce. Máte nějaký dalí tip?
|
|
09.04.2022 15:00 -
|
3337537
|
|
Markynin
|
|
|
Nic tam není nebo jsem slepý
Nic tam není nebo jsem slepý
|
|
09.04.2022 17:46 -
|
3337541
|
|
vos.pe
|
|
|
Obávám se, e je to jeden z několika mínusů x7 vers. c5. Neumí to asi ádná x7.Trocha naděje je typ FW.Já jsem např. upgrad. kvůli mapám a četině,a zmizela mi monost odpojení automatické ruční brzdy. V citroenu mi řekli e je to v pořádku.Nová verze.
Po mnoha pokusech odborníků opravit mi některé drobné chyby jsem musel (neb u nefungovalo skoro nic,údajně vadná BSI), nechat resetovat ,nahrát původní tovární nastavení a ejhle,citron jako novej...funguje ve.,půl hodiny a pár stovek.
Obávám se, e je to jeden z několika mínusů x7 vers. c5. Neumí to asi ádná x7.Trocha naděje je typ FW.Já jsem např. upgrad. kvůli mapám a četině,a zmizela mi monost odpojení automatické ruční brzdy. V citroenu mi řekli e je to v pořádku.Nová verze.
Po mnoha pokusech odborníků opravit mi některé drobné chyby jsem musel (neb u nefungovalo skoro nic,údajně vadná BSI), nechat resetovat ,nahrát původní tovární nastavení a ejhle,citron jako novej...funguje ve.,půl hodiny a pár stovek. ;-)
|
|
09.04.2022 18:06 -
|
3337542
|
|
Markynin
|
|
|
Teď ti nerozumím, nechal jsi tam nahrát původní co? Do X7? Co funguje?
Teď ti nerozumím, nechal jsi tam nahrát původní co? Do X7? Co funguje?
|
|
| |
|
|