| | |
18.11.2017 16:31 -
přední světlomety C5 I
|
3110696
|
|
mamutik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Ahoj. Mám prasklinu na pravém předním světlometu u mé C5 I. Uvaoval jsem o výměně obou světlometů a kdy jsem se ptal v Citroenu v Ostravě, řekli mi podle VIN cenu 31 tis. Kč za 1 ks. Na internetu jsem viděl ceny od 2 do 6 tis.Kč za ks. Neví někdo v čem můe být ta cena originálu tak drahá? Mám xenonovou výbojku + obrysovku normální árovku. Je tam prý nějaká automatika nastavení úhlu osvětlení, která ten světlomet tolik prodrauje. Doporučíte nějaký zdroj kde světlomety pořídit za přijatelnou cenu?
Ahoj. Mám prasklinu na pravém předním světlometu u mé C5 I. Uvaoval jsem o výměně obou světlometů a kdy jsem se ptal v Citroenu v Ostravě, řekli mi podle VIN cenu 31 tis. Kč za 1 ks. Na internetu jsem viděl ceny od 2 do 6 tis.Kč za ks. Neví někdo v čem můe být ta cena originálu tak drahá? Mám xenonovou výbojku + obrysovku normální árovku. Je tam prý nějaká automatika nastavení úhlu osvětlení, která ten světlomet tolik prodrauje. Doporučíte nějaký zdroj kde světlomety pořídit za přijatelnou cenu?
|
|
18.11.2017 16:52 -
Re: přední světlomety C5 I
|
3110697
|
|
jumep
|
|
|
xenonove svetla na C5 1 tusim v druhovyrobe nekupis a xenony boli drahe
kupis len H7 svetla, tie su pomerne lacne
xenonove svetla na C5 1 tusim v druhovyrobe nekupis a xenony boli drahe
kupis len H7 svetla, tie su pomerne lacne
|
|
18.11.2017 16:55 -
|
3110702
|
|
mamutik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Existuje nějaká vhodná "náhrada" ? Celé auto mě stálo 70 tis. Tady bych jen za světla dal dalích 60 tis.
Existuje nějaká vhodná "náhrada" ? Celé auto mě stálo 70 tis. Tady bych jen za světla dal dalích 60 tis. :-)
|
|
18.11.2017 17:00 -
|
3110705
|
|
jumep
|
|
|
ani nie
len velka sikovnost kde si clovek kupi tie lacne svetla a prehodi si z nich tie predne "skla"
alebo degradovat auto a dat tam obycajne H7 svetla a prekonfigurovat to
ani nie
len velka sikovnost kde si clovek kupi tie lacne svetla a prehodi si z nich tie predne "skla"
alebo degradovat auto a dat tam obycajne H7 svetla a prekonfigurovat to
|
|
18.11.2017 17:27 -
|
3110714
|
|
jruze
|
|
|
mamutik napsal(a): Ahoj. Mám prasklinu na pravém předním světlometu u mé C5 I. Uvaoval jsem o výměně obou světlometů a kdy jsem se ptal v Citroenu v Ostravě, řekli mi podle VIN cenu 31 tis. Kč za 1 ks. Na internetu jsem viděl ceny od 2 do 6 tis.Kč za ks. Neví někdo v čem můe být ta cena originálu tak drahá? Mám xenonovou výbojku + obrysovku normální árovku. Je tam prý nějaká automatika nastavení úhlu osvětlení, která ten světlomet tolik prodrauje. Doporučíte nějaký zdroj kde světlomety pořídit za přijatelnou cenu?
Na vrakáčích, na netu jich bude spousta v ceně 3-5000,- kus (já za ně chtěl 5000,- kus a pán si je sehnal za 1500,-kus i s xenonem) a proč chce kupovat obě kdy je pokozené jen jedno?
Na vrakáčích, na netu jich bude spousta v ceně 3-5000,- kus (já za ně chtěl 5000,- kus a pán si je sehnal za 1500,-kus i s xenonem) a proč chce kupovat obě kdy je pokozené jen jedno?:nevim
|
|
19.11.2017 17:08 -
|
3111180
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
ano, aj to som skual ale oproti novemu to bolo furt ako past na oko.
Je pravda e som to robil len sam, asi sa to da aj lepie
ano, aj to som skual ale oproti novemu to bolo furt ako past na oko.
Je pravda e som to robil len sam, asi sa to da aj lepie:nevim
|
|
29.01.2018 16:34 -
|
3127845
|
|
mamutik
|
|
|
Ahoj. Děkuji za tipy. Pokouím se pořád sehnat ty xenony, avak neorientuji se v označení. Ofotil jsem títek ze světlometu. Poradíte mi někdo podle jakého čísla vybírat alternativu aby mi to pasovalo? Děkuji.
Ahoj. Děkuji za tipy. Pokouím se pořád sehnat ty xenony, avak neorientuji se v označení. Ofotil jsem títek ze světlometu. Poradíte mi někdo podle jakého čísla vybírat alternativu aby mi to pasovalo? Děkuji.
Přílohy: svetlo_c5.jpg ( 359881b ) - |
|
29.01.2018 16:54 -
|
3127852
|
|
jumep
|
|
|
mas sancu poslat to este profi renovatorom - .link.
alebo hladat na tych vrakacoch, originalne cislo mas 6205 X4 pre pravy (co je 087926 VALEO)
co najdes napr. .link.
ale je pravdepodobne ze to nikto nebude mat skladom / vediet dodat
mas sancu poslat to este profi renovatorom - https://www.dobresvietime.sk/
alebo hladat na tych vrakacoch, originalne cislo mas 6205 X4 pre pravy (co je 087926 VALEO)
co najdes napr. https://www.autodilyparts.cz/code/VALEO%5Bvb%5D087926?id=322937
ale je pravdepodobne ze to nikto nebude mat skladom / vediet dodat
|
|
29.01.2018 17:19 -
|
3127855
|
|
mamutik
|
|
|
Jumepe děkuji za uitečné informace. Viděl jsem na netu v nabídce světla s kodem 6205.X2 za cca 1770,-Kč
.link.
To je ten Halogen? Lze to pouít jako náhradu? Jaká jsou s tím spojená rizika?
Jumepe děkuji za uitečné informace. Viděl jsem na netu v nabídce světla s kodem 6205.X2 za cca 1770,-Kč
http://www.citroeny.eu/karoserie-osvetleni-a-interier/predni-prave-svetlo-pro-citroen-c5-0301-0804-6205x2.html?utm_source=xml_feed&utm_medium=xml&utm_campaign=vyhledavac_zbozi_seznam&xml_zbozi=653
To je ten Halogen? Lze to pouít jako náhradu? Jaká jsou s tím spojená rizika?
|
|
29.01.2018 18:06 -
|
3127860
|
|
jumep
|
|
|
tak ako som pisal, prekonfigurovat ze su to halogeny a v pohode
akurat teda degradujes auto
tak ako som pisal, prekonfigurovat ze su to halogeny a v pohode
akurat teda degradujes auto
|
|
30.01.2018 07:43 -
|
3127949
|
|
mamutik
|
|
|
Diky za odpoved. Jeste mam posledni dotaz....je potreba pri zmene xenonu na H7 nejak menit i elektricke zapojeni?
Diky za odpoved. Jeste mam posledni dotaz....je potreba pri zmene xenonu na H7 nejak menit i elektricke zapojeni?
|
|
30.01.2018 10:19 -
|
3127956
|
|
mamutik
|
|
|
Jak se prekonfiguruje diagnostika? Existuje nejaky navod? Nebo to musi delat odbornik?
Jak se prekonfiguruje diagnostika? Existuje nejaky navod? Nebo to musi delat odbornik?
|
|
30.01.2018 10:20 -
|
3127957
|
|
jumep
|
|
|
to daj niekomu co vie o com je rec
to daj niekomu co vie o com je rec
|
|
05.05.2018 17:37 -
Xenony c5 I
|
3155091
|
|
Kaspicek
|
Město: Strakonice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Dají se sehnat xenonava svetla na C5 I , nemohu nikde nic najit...
Dají se sehnat xenonava svetla na C5 I , nemohu nikde nic najit...
|
|
07.05.2018 09:04 -
|
3155381
|
|
gtv8
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 73 |
|
|
.link.
https://aukro.cz/citroen-c5-xenon-svetlo-6408803658
|
|
24.01.2022 21:49 -
|
3332615
|
|
Jarduk
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Hoi, stalo se vám někdy, e vám při nerovnostech začal vypínat xenon? Dnes jedu z lyí, nerovnost - blik, druhá nerovnost - blik, třetí u to vypla komplet a u se ho to ani nepokouelo zapnout. Asi nějaká ochrana, aby xenon neblikal a neničil se tak.
Vypnu motor, světla, znovu auto nastartuju a ve ok, tedy do první díry. Nebo jen stačí bouchnout zvenku do světlometu. Tak jsem zvědav, kterej kontakt se někde vyklepal. A doufám, e je to fakt kontaktem, protoe dneska na dálnici se z ničeho nic rozsvítily světla v interiéru, chvíli svítily, pak zas zhasly. A po pár minutách jetě jednou.
Před měsícem vyklepanej kablík u 12V zásuvky u řadicí páky (boí chirurgická práce to zapojit zpět) a teď dalí, do toho doje.... podvozek a teď to dokonce vypadá, e začala klepat pístnice (zbytek podvozku opraven a zkontrolován jruze v listopadu, take u nezbývá moc nápadů, co by mohlo klepat). Mám trochu pocit, e se nám v republice zhorily cesty. To auto se začíná regulérně rozpadat před očima.
Hoi, stalo se vám někdy, e vám při nerovnostech začal vypínat xenon? Dnes jedu z lyí, nerovnost - blik, druhá nerovnost - blik, třetí u to vypla komplet a u se ho to ani nepokouelo zapnout. Asi nějaká ochrana, aby xenon neblikal a neničil se tak.
Vypnu motor, světla, znovu auto nastartuju a ve ok, tedy do první díry. Nebo jen stačí bouchnout zvenku do světlometu. Tak jsem zvědav, kterej kontakt se někde vyklepal. A doufám, e je to fakt kontaktem, protoe dneska na dálnici se z ničeho nic rozsvítily světla v interiéru, chvíli svítily, pak zas zhasly. A po pár minutách jetě jednou.
Před měsícem vyklepanej kablík u 12V zásuvky u řadicí páky (boí chirurgická práce to zapojit zpět) a teď dalí, do toho doje.... podvozek a teď to dokonce vypadá, e začala klepat pístnice (zbytek podvozku opraven a zkontrolován jruze v listopadu, take u nezbývá moc nápadů, co by mohlo klepat). Mám trochu pocit, e se nám v republice zhorily cesty. :-d To auto se začíná regulérně rozpadat před očima.
|
|
| |
|
|