| | |
07.11.2008 18:40 -
kožko krát ste mali poskodeného miláčika
|
168900
|
|
Pavel C5
|
|
|
Auto máme len niekožko mesiacov a u sme ho mali pokodené trikrát,a čo vy? Stále mi to spôsobil niekto druhý.Poprvý krát to spravila suseda,auto sme mali krátko a keď mi to priiel oznámi jej manel tak som skoro dostal ok.Ale k počudovaniu to nebolo také váne ale susedské vsahy dopadli dobre,dali vetko do pôvodného stavu a zdravýme si doteraz a smejeme sa s toho.To po druhý krát to som si vimol a o deň neskôr,nejaká dobrá dua mi to oprela o predný nárazník,tak to som penil.A tretí krát to som skoro toho ofera roztrhol.Odpoveď proste ma nevidel a skríil mi cestu, no a auto máme v servise u tyri dni tak som zvedavý ako to dopadne,koda nebola vežká ale aj 20 000,-sk je dos a to hlavne pred vianocami.
Auto máme len niekožko mesiacov a u sme ho mali pokodené trikrát,a čo vy? Stále mi to spôsobil niekto druhý.Poprvý krát to spravila suseda,auto sme mali krátko a keď mi to priiel oznámi jej manel tak som skoro dostal ok.Ale k počudovaniu to nebolo také váne ale susedské vsahy dopadli dobre,dali vetko do pôvodného stavu a zdravýme si doteraz a smejeme sa s toho.To po druhý krát to som si vimol a o deň neskôr,nejaká dobrá dua mi to oprela o predný nárazník,tak to som penil.A tretí krát to som skoro toho ofera roztrhol.Odpoveď proste ma nevidel a skríil mi cestu, no a auto máme v servise u tyri dni tak som zvedavý ako to dopadne,koda nebola vežká ale aj 20 000,-sk je dos a to hlavne pred vianocami.
|
|
08.11.2008 08:18 -
Re: kožko krát ste mali poskodeného miláčika
|
168901
|
|
máca
|
|
|
Ahoj,tak o opírání o nárazníky musela bych pěnit kadý den.Parkuju v Praze na Bělohorské a dost často mám černé mouhy na nárazníku.Bohuel i odřená místa do laku.Kdy někoho načapám,tak samozřejmě řádím,ale ono to asi lepí nebude.Je to realita.PTak u neberu ohledy a parkuju tak,abych měla aspoň větí mezery,pokud to místo dovolí.Jednou mi to odnesl levý blatník,kdy jsem nedostala přednost zprava,při výjezdu z parkovitě.Číňan ikmo čuměl někam jinam a jel dost rychle.No a nakonec -nový blatník oprava stála cca20tisíc-ale to lo z povinného ručení.Nedavno se mi rozbilo hydraulické čerpadlo,oprava mne stála 7 tisíc a to jsem astná,e jsem sehnala zde přes forum od kluka pouité čerpadlo,nové toti stojí 45 tisíc.Auto mám 2 roky.
Ahoj,tak o opírání o nárazníky musela bych pěnit kadý den.Parkuju v Praze na Bělohorské a dost často mám černé mouhy na nárazníku.Bohuel i odřená místa do laku.Kdy někoho načapám,tak samozřejmě řádím,ale ono to asi lepí nebude.Je to realita.PTak u neberu ohledy a parkuju tak,abych měla aspoň větí mezery,pokud to místo dovolí.Jednou mi to odnesl levý blatník,kdy jsem nedostala přednost zprava,při výjezdu z parkovitě.Číňan ikmo čuměl někam jinam a jel dost rychle.No a nakonec -nový blatník oprava stála cca20tisíc-ale to lo z povinného ručení.Nedavno se mi rozbilo hydraulické čerpadlo,oprava mne stála 7 tisíc a to jsem astná,e jsem sehnala zde přes forum od kluka pouité čerpadlo,nové toti stojí 45 tisíc.Auto mám 2 roky.
|
|
08.11.2008 09:52 -
|
168902
|
|
Beatldus
|
Město: Ostrov , Auto: | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Ahoj,já jsem se zatím vyhnul větím rámům,jen zrcátko to odneslo a oprava 500kč ,ale oděrky od ostatních co parkují kolem mě u pěkně se... . Nejhorí je ,e to dělají řidiči co mají Favority a jim podobné vozy a jetě orezlé jak lika,těm je pak jedno do čeho dveřma pratí.Jednou u jsem byl tak vzteklej,e sem chtěl jednu paní u naeho domu naučit parkovat,kdy se neumí trefit mezi dvě bílé čáry.Jene lidi v dnení době jsou bohuel hrozně bezohlední.
Ahoj,já jsem se zatím vyhnul větím rámům,jen zrcátko to odneslo a oprava 500kč ,ale oděrky od ostatních co parkují kolem mě u pěkně se... . Nejhorí je ,e to dělají řidiči co mají Favority a jim podobné vozy a jetě orezlé jak lika,těm je pak jedno do čeho dveřma pratí.Jednou u jsem byl tak vzteklej,e sem chtěl jednu paní u naeho domu naučit parkovat,kdy se neumí trefit mezi dvě bílé čáry.Jene lidi v dnení době jsou bohuel hrozně bezohlední.
|
|
08.11.2008 10:36 -
|
168903
|
|
Darja
|
|
|
Zrcátko u bylo lakované, lity na zadním nárazníku i samotný zadní nárazník, dokonce jednou nějaké berlingo zaparkovalo POD zadní nárazník, take ho vmáčklo trochu pod auto. No natětí se moc nepromáčkl, lakýra to zahladil. Pak přichází kapitola sama pro sebe a to jsou dveře. A já jednou chytím někoho, jak mi prdne do těch dvěří, já ho zabiju. Lity mám omlácené a co horí, dveře na straně řidiče (asi má průměrný spolujezdec mení ohled k jiným autům, ne průměrný řidič) samý ďolík. Přední nárazník jsem si po roce a půl jedění krábla poprvé já sama, ale mezi ostaníma krábancema, co mám od skvělých spoluobčanů, to není vidět.
Kdy se C5 dotáhla, karoserie vypadala fááákt pěkně, ale potom, co jezdí v Praze, je chudinka trochu doničená. Holt, bezohlednost vládne světem...
Zrcátko u bylo lakované, lity na zadním nárazníku i samotný zadní nárazník, dokonce jednou nějaké berlingo zaparkovalo POD zadní nárazník, take ho vmáčklo trochu pod auto. No natětí se moc nepromáčkl, lakýra to zahladil. Pak přichází kapitola sama pro sebe a to jsou dveře. A já jednou chytím někoho, jak mi prdne do těch dvěří, já ho zabiju. Lity mám omlácené a co horí, dveře na straně řidiče (asi má průměrný spolujezdec mení ohled k jiným autům, ne průměrný řidič) samý ďolík. Přední nárazník jsem si po roce a půl jedění krábla poprvé já sama, ale mezi ostaníma krábancema, co mám od skvělých spoluobčanů, to není vidět.
Kdy se C5 dotáhla, karoserie vypadala fááákt pěkně, ale potom, co jezdí v Praze, je chudinka trochu doničená. Holt, bezohlednost vládne světem...
|
|
08.11.2008 22:42 -
|
168904
|
|
Tomi2002
|
|
|
Ja pracujem vo firme, kde je 90% sluobných áut bielej farby. Keďe na parkovisku sa parkuje, kde je práve vožné, často sú sluobné vedža súkromných. A potom raz za čas, keď si umyjem auto, navoskujem ho, zistím, e kožko bielych odtlačkov mám na platníku a dverových litách. Ide ma z toho porazi a to sú kolegovia. Uteujem sa tým, e to u nie je nové a dobre, e to nie je ete horie.
Ja pracujem vo firme, kde je 90% sluobných áut bielej farby. Keďe na parkovisku sa parkuje, kde je práve vožné, často sú sluobné vedža súkromných. A potom raz za čas, keď si umyjem auto, navoskujem ho, zistím, e kožko bielych odtlačkov mám na platníku a dverových litách. Ide ma z toho porazi a to sú kolegovia. Uteujem sa tým, e to u nie je nové a dobre, e to nie je ete horie.
|
|
09.11.2008 01:33 -
|
168905
|
|
petrik1
|
Město: LV, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 51 |
|
|
zajtra ak nezabudnem tak sem hodim foto aby ste videli co mi za posledne 2 tyzdne spravili v BA na parkovisku pre panelakom. Zabil by som tu kur*u!
zajtra ak nezabudnem tak sem hodim foto aby ste videli co mi za posledne 2 tyzdne spravili v BA na parkovisku pre panelakom. Zabil by som tu kur*u!
|
|
03.02.2009 12:15 -
|
386953
|
|
sservis
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Vlastně u jsem si C5 dovezl krábnutou z Německa, kluci mi to vyklepli a stříkli, za necelý rok jsem couval potmě úzkou uličkou s vytočeným plným rejdem v Praze na Malé Straně a ejhle! v chodníku byl sloupek, mrka, kluci mi to vyklepli a stříkli a záhy nato jsem couval potmě v Bratislavě podél zábradlí, kde byl zapomenutý drák na odpadkový ko, no nic, kluci mi to vyklepli a stříkli a od té doby mi posílají kadý rok na Vánoce malý kalendáříček
Vlastně u jsem si C5 dovezl krábnutou z Německa, kluci mi to vyklepli a stříkli, za necelý rok jsem couval potmě úzkou uličkou s vytočeným plným rejdem v Praze na Malé Straně a ejhle! v chodníku byl sloupek, mrka, kluci mi to vyklepli a stříkli a záhy nato jsem couval potmě v Bratislavě podél zábradlí, kde byl zapomenutý drák na odpadkový ko, no nic, kluci mi to vyklepli a stříkli a od té doby mi posílají kadý rok na Vánoce malý kalendáříček:-d
|
|
25.03.2009 16:56 -
|
659657
|
|
Darja
|
|
|
Tak poutět chodce je někdy k vzteku
Tak poutět chodce je někdy k vzteku:-((((
|
|
25.03.2009 17:02 -
|
659658
|
|
ricardo
|
Město: elezný Brod, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader | Počet příspěvků: 50 |
|
|
Fakt upřímnou soustrast, ale snad to nebude tak hrozný jak to vypadá.
Fakt upřímnou soustrast, ale snad to nebude tak hrozný jak to vypadá.
|
|
25.03.2009 17:11 -
|
659659
|
|
standa34
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Tohle mám taky ale v předu
Tohle mám taky ale v předu ;-)
|
|
25.03.2009 17:19 -
|
659660
|
|
Darja
|
|
|
Fiat dopadl daleko hůř, blatník, kapota, nárazník a světlo.
Nárazník byl solidně vmáčknutý dovnitř. Uvidíme, jakou paseku do nadělalo pod ním
Fiat dopadl daleko hůř, blatník, kapota, nárazník a světlo.
Nárazník byl solidně vmáčknutý dovnitř. Uvidíme, jakou paseku do nadělalo pod ním:-((((
|
|
25.03.2009 20:53 -
|
659666
|
|
jumep
|
|
|
toto je nejake smolne obdobie
najpr tiefovi brana opravi naraznik a teraz tebe fiat zadok auta ...
ak budes potrebovat nejake veci pod naraznik - mame, ale to vies
toto je nejake smolne obdobie :(
najpr tiefovi brana opravi naraznik a teraz tebe fiat zadok auta ...
ak budes potrebovat nejake veci pod naraznik - mame, ale to vies :)
|
|
25.03.2009 20:55 -
|
659667
|
|
Darja
|
|
|
Dneska se mi podařilo vylít latté na mobil, pak mě naboří.. radi zůstat doma a nikam nechodit
Dneska se mi podařilo vylít latté na mobil, pak mě naboří.. radi zůstat doma a nikam nechodit:nevim
|
|
25.03.2009 21:08 -
|
659668
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
a mně dnes zlomil servisák měrku oleje a promáčkl mi PP dveře, někde na netu jsem viděl přípravek na vytaení plechu, přilepil se takový čudl do promáčkliny a pak třem a kroutilo se kolečkem a pak to odskočilo, nevíte o co se jedná _ název_ nemůu to u najít cena tam byla cca do 500,-, viděl jsem i videa, dnes je den blbec a ráno začal tím, e auto bylo po sněení a oblevě a mrazu nedobytné
a mně dnes zlomil servisák měrku oleje a promáčkl mi PP dveře, někde na netu jsem viděl přípravek na vytaení plechu, přilepil se takový čudl do promáčkliny a pak třem a kroutilo se kolečkem a pak to odskočilo, nevíte o co se jedná _ název_ nemůu to u najít cena tam byla cca do 500,-, viděl jsem i videa, dnes je den blbec a ráno začal tím, e auto bylo po sněení a oblevě a mrazu nedobytné
|
|
25.03.2009 21:12 -
|
659669
|
|
jumep
|
|
|
najk: ten plech bude natiahnuty a nikdy to uz nevyrovnas bez klepania, gitu a laku
najk: ten plech bude natiahnuty a nikdy to uz nevyrovnas bez klepania, gitu a laku :(
|
|
25.03.2009 21:16 -
|
659670
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
teraz som naiel toto: .link. pozri na to nevyzerá to zle
teraz som naiel toto: http://im.aukro.cz/item590980933_pops_a_dent_opravi_vasi_karoserii_hit_z_usa.html#gallery pozri na to nevyzerá to zle
|
|
25.03.2009 21:16 -
|
659671
|
|
Darja
|
|
|
jde to i bez kitu .link. nebo .link.
jde to i bez kitu http://www.karosar.cz/ nebo http://www.afterstorm.cz/
|
|
04.01.2022 10:10 -
|
3330639
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Nai C5 I 2,2 HDi máme doma 13. rokem. Má dnes najeto přes 430 000 km a je to nejspolehlivějí auto, které jsme kdy měli a máme. Den před vánoci jsem na ledu čelně boural do Audiny a přede mnou byla otázka, jestli C5 opravit, nebo ne. Máme k ní silný citový vztah... a navíc výzvu, aby 3.ledna manelka s ním opět jela do práce a vezla vechny své kolegyně. S pomocí mých synů jsme tedy přes volné dny auto dávali do pořádku s pomoci narychlo sehnaného "dárce orgánů". Přikládám pár fotek...
Nai C5 I 2,2 HDi máme doma 13. rokem. Má dnes najeto přes 430 000 km a je to nejspolehlivějí auto, které jsme kdy měli a máme. Den před vánoci jsem na ledu čelně boural do Audiny a přede mnou byla otázka, jestli C5 opravit, nebo ne. Máme k ní silný citový vztah... a navíc výzvu, aby 3.ledna manelka s ním opět jela do práce a vezla vechny své kolegyně. S pomocí mých synů jsme tedy přes volné dny auto dávali do pořádku s pomoci narychlo sehnaného "dárce orgánů". Přikládám pár fotek...
Přílohy: IMG_7718.JPG ( 2538298b ) - bourané v garái IMG_7749.JPG ( 430696b ) - rozebrané pokozené díly IMG_7754.JPG ( 664346b ) - začínáme skládat IMG_7762.JPG ( 2668393b ) - hotovo, opět jezdíme IMG_7753.JPG ( 617377b ) - dárce dílů a pomocník |
|
| |
|
|