| | |
20.09.2019 19:46 -
Re: Přidělání klíče
|
3239707
|
|
bob66
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 43 |
|
|
autodiag napsal(a): tomulhle je zbytecny cokoli vysvetlovat ,ma me za blbce kterej tomu nerozumi,uz to mohl mit davno udelany..ten jeho klic neotevre,je zalitej,ale normalne jde precist a ty dalky podle me ma taky k hovnu,k jeho autu nepujdou ...stacilo aby se zastavil a ja mu ho precetl,ale komu neni dano...
Jsem elektronik, lidi neuráím ani neponiuji. Ani ze sebe nedělám hvězdu. Pokud můu, pomůu.
Dál se k citaci vyjadřovat nebudu.
Jsem elektronik, lidi neuráím ani neponiuji. Ani ze sebe nedělám hvězdu. Pokud můu, pomůu.
|
|
20.09.2019 19:49 -
|
3239708
|
|
bob66
|
|
|
PATaMAT napsal(a): Hele, moje informace byla patná, musí číst dál ... v C5 to nejde přepsat. Xantie měla ID48
Jak píe martin, rozdělej svuj klíč, kup podle něj správnej NOVEJ chip a je to
Vypustil sem vej mylnou informaci, omlouvám se. Nebudu to editovat, ale je potřeba to přečíst ve, ne jen kousek.
Dnes dorazili obě varianty. Zítra se s tím budu hrát. Děkuji za informace. Dám vědět.
Dnes dorazili obě varianty. Zítra se s tím budu hrát. Děkuji za informace. Dám vědět.
|
|
21.09.2019 17:20 -
|
3239727
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
bob66 napsal(a): Jsem elektronik, lidi neuráím ani neponiuji. Ani ze sebe nedělám hvězdu. Pokud můu, pomůu.
mysli si co chces,za me muzes byt elektronik jakej chces, ale dane problematice nerozumis..pokud mas pocit ze te nekdo urazil je mi lito,ja ten pocit nemam..pokud jsi tak domyslivy a nevidis ze se ti nekdo,kdo se tim zivi, ve tve nevedomosti snazi pomoc tak jsi hlouby ,ty hvezdo ,sorry...
PS: podobnych elektroniku jako ty ,zazivam hodne a mnohdy to stoji nemale penize auto ozivit,nic osobniho,nic ve zlem
mysli si co chces,za me muzes byt elektronik jakej chces, ale dane problematice nerozumis..pokud mas pocit ze te nekdo urazil je mi lito,ja ten pocit nemam..pokud jsi tak domyslivy a nevidis ze se ti nekdo,kdo se tim zivi, ve tve nevedomosti snazi pomoc tak jsi hlouby ,ty hvezdo ,sorry...
PS: podobnych elektroniku jako ty ,zazivam hodne a mnohdy to stoji nemale penize auto ozivit,nic osobniho,nic ve zlem
|
|
22.09.2019 06:33 -
|
3239748
|
|
bob66
|
|
|
Dostal jsem se k tomu teprve teď. 7936 OK, dál jsem nezkouel.
Dostal jsem se k tomu teprve teď. 7936 OK, dál jsem nezkouel.
|
|
06.12.2021 09:53 -
|
3328914
|
|
ret33
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 162 |
|
|
Zdravím,
ztratil jsem klíč s dálkovým ovládáním an C5 II. Volal jsem do Citroenu, a tam mi řekli, e klíč s dálkou je NFP a jediné co mají, je obyčejný klíč bez dálky.
Máte někdo nějaký nápad na řeení ? Na Aliexpressu nabízejí ledascos, vím e potřebuju čip ID46, planeta je SX9, nevím jaký potřebuji transponder. Nebo jestli tuíte, kdo to umí udělat, nehledám způsob, jak co nejvíce uetřit, hledám funkční řeení, čím dříve, tím lépe. Ideálně Praha a okolí. Děkuji.
Zdravím,
ztratil jsem klíč s dálkovým ovládáním an C5 II. Volal jsem do Citroenu, a tam mi řekli, e klíč s dálkou je NFP a jediné co mají, je obyčejný klíč bez dálky.
Máte někdo nějaký nápad na řeení ? Na Aliexpressu nabízejí ledascos, vím e potřebuju čip ID46, planeta je SX9, nevím jaký potřebuji transponder. Nebo jestli tuíte, kdo to umí udělat, nehledám způsob, jak co nejvíce uetřit, hledám funkční řeení, čím dříve, tím lépe. Ideálně Praha a okolí. Děkuji.
|
|
23.12.2021 13:43 -
|
3329839
|
|
ret33
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 162 |
|
|
Zkusím se zeptat jetě jinak. Z daleké Číny jsem koupil dálkové ovládání s planetou a prázdným čipem. Planetu je třeba vyřezat, to je jasny. Předpokládám, e obyčejný zámečníci klonují čip, take se pak nemusí párovat s imobilizerem. Párování dálkového ovládání je samostatný úkon, nebo to má spojitost s čipem ?
Klíč s dálkou momentálně nemám, take klon čipu je mi nejspí k ničemu a potřebuji spárovat nový čip a pokusit se spárovat dálku ? Díky.
Zkusím se zeptat jetě jinak. Z daleké Číny jsem koupil dálkové ovládání s planetou a prázdným čipem. Planetu je třeba vyřezat, to je jasny:-)))). Předpokládám, e obyčejný zámečníci klonují čip, take se pak nemusí párovat s imobilizerem. Párování dálkového ovládání je samostatný úkon, nebo to má spojitost s čipem ?
Klíč s dálkou momentálně nemám, take klon čipu je mi nejspí k ničemu a potřebuji spárovat nový čip a pokusit se spárovat dálku ? Díky.
|
|
24.12.2021 12:47 -
|
3329850
|
|
Carlík
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 256 |
|
|
2 ukony kod immo s potrebnym kodem pro vstup a nacteni v BSI, je potreba nacist vzdy vsechny klice.
Sparovani dalky strcis klicek do zapalovani otocis do kontrolek, zmacknes zamknout na dalce a drzis 5s vypnes zapalovani a mel by zacit chodit.
2 ukony kod immo s potrebnym kodem pro vstup a nacteni v BSI, je potreba nacist vzdy vsechny klice.
Sparovani dalky strcis klicek do zapalovani otocis do kontrolek, zmacknes zamknout na dalce a drzis 5s vypnes zapalovani a mel by zacit chodit.
|
|
| |
|
|