| | |
03.09.2021 16:06 -
Cim prilepit vodeodolny igelit pod tapecirunkem dveri?
|
3321042
|
|
marsalek
|
Město: Köln, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 35 |
|
|
Mili kolegove, na sve C5 X7 budu menit stahovani LP okna. Koupil jsem "opravnou sadu" od Valeo, tj. stahovani bez motoru, ktery vezmu z puvodniho dilu.
Cim prilepit ten vodeodolny plast, co je pod tapecirunkem dveri?
Diky za tipy
Kaja
Mili kolegove, na sve C5 X7 budu menit stahovani LP okna. Koupil jsem "opravnou sadu" od Valeo, tj. stahovani bez motoru, ktery vezmu z puvodniho dilu.
Cim prilepit ten vodeodolny plast, co je pod tapecirunkem dveri?
Diky za tipy
Kaja
|
|
03.09.2021 17:40 -
Re: Cim prilepit vodeodolny igelit pod tapecirunkem dveri?
|
3321055
|
|
Carlík
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 256 |
|
|
Ahoj, dobry na to je butyl kaucuk, delal jsem nekolikrat.
Neco takoveho:
.link.
Ahoj, dobry na to je butyl kaucuk, delal jsem nekolikrat.
Neco takoveho:
https://www.prumex.cz/teroson-rb-vii-d10-10-m-cerny-samolepici-butylkaucuk/
|
|
03.09.2021 18:52 -
|
3321083
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
10 x 3 mm / 15 m
(35501-4)
.link.
10 x 3 mm / 15 m
(35501-4)
https://www.okentes.cz/samolepici-pasky/oboustranne-lepici-pasky/butylove-pasky/
|
|
03.09.2021 19:24 -
|
3321094
|
|
marsalek
|
Město: Köln, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 35 |
|
|
Ahoj kuci, diky moc, jste zlati!
PS: Milane, cely den na Tebe myslim. Na Xantii mi unika LHM nekde pobliz brzd. valce/antisinku. LHM je v okoli naprasena jakoby pod velkym tlakem i na prepazku do kabiny, pod krytem motoru byla i louzicka. Vyndal jsem LHM bandasku, nic jsem neuvidel, jen jsem to ocistil. Pak jsem to slozil a po nastartovani motoru tam nikde nic neunika Kloboucek na valci to asi neni, do kabiny nic netece a tim by to asi ani tolik nerozprasovalo. Jeste chvili a uz mi to poleze krkem...
Ahoj kuci, diky moc, jste zlati!
PS: Milane, cely den na Tebe myslim. Na Xantii mi unika LHM nekde pobliz brzd. valce/antisinku. LHM je v okoli naprasena jakoby pod velkym tlakem i na prepazku do kabiny, pod krytem motoru byla i louzicka. Vyndal jsem LHM bandasku, nic jsem neuvidel, jen jsem to ocistil. Pak jsem to slozil a po nastartovani motoru tam nikde nic neunika :-( Kloboucek na valci to asi neni, do kabiny nic netece a tim by to asi ani tolik nerozprasovalo. Jeste chvili a uz mi to poleze krkem...
|
|
03.09.2021 19:29 -
|
3321095
|
|
jruze
|
|
|
Kdy to odříznu tak to zase nalepím na to origo co tam dali ve výrobě a drí to opět
Kdy to odříznu tak to zase nalepím na to origo co tam dali ve výrobě a drí to opět ;-)
|
|
04.09.2021 19:19 -
|
3321246
|
|
Hanz 397
|
|
|
jruze napsal(a): Kdy to odříznu tak to zase nalepím na to origo co tam dali ve výrobě a drí to opět
Nebo to jde ohřát indukcí a jde to dolů jetě líp, ne odřezat, ale to, co dával carlik link je ideál. Pokud teda nechci koupit nový to těsnění za tu cenu ... 😉 Ta ňůra je podle toho obrázku tak na jedny dveře. Ale dělají se i kotouče, kde jich je myslím pět vedle sebe a to vyjde na několik aut, ale to nebude stát 8 kil
Nebo to jde ohřát indukcí a jde to dolů jetě líp, ne odřezat, ale to, co dával carlik link je ideál. Pokud teda nechci koupit nový to těsnění za tu cenu ... 😉 Ta ňůra je podle toho obrázku tak na jedny dveře. Ale dělají se i kotouče, kde jich je myslím pět vedle sebe a to vyjde na několik aut, ale to nebude stát 8 kil
|
|
04.09.2021 21:10 -
|
3321269
|
|
Carlík
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 256 |
|
|
Jj to stoji trosku vic, prodávají to i v BMW primo, bral jsem to cele klubo po 5ti lajnach jak pises, cena byla pres 2k.
Jj to stoji trosku vic, prodávají to i v BMW primo, bral jsem to cele klubo po 5ti lajnach jak pises, cena byla pres 2k.
|
|
05.09.2021 17:43 -
|
3321330
|
|
marsalek
|
|
|
Butylkaucuk objednan. Ten tip od PataMata je necekane laciny, az na minimalni odber 15 roli Ani jsem se jich neptal jesti mi to poslou do D
Pokud by to nekdou kupoval v D, tak tady je tip:
.link.
Zdravim
Kaja
Butylkaucuk objednan. Ten tip od PataMata je necekane laciny, az na minimalni odber 15 roli :-) Ani jsem se jich neptal jesti mi to poslou do D :-)
Pokud by to nekdou kupoval v D, tak tady je tip:
https://www.ebay.de/itm/312800486473
Zdravim
Kaja
|
|
06.09.2021 10:28 -
|
3321336
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
marsalek napsal(a): Butylkaucuk objednan. Ten tip od PataMata je necekane laciny, az na minimalni odber 15 roli Ani jsem se jich neptal jesti mi to poslou do D
Kaja
Kajo, to je 15 metrů - 1 balení, neb 1 balení je 15 metrů a cena je za metr ... Je tam jetě jedno podobné, kratí - ířka 9 mm x tl. 3,5 mm / edá / návin 13 m
(45095-0)
tak e 1 balení - 13 metrů tě stojí 229,66 Kč ...
Cena je taková, neb je to pro stavebnictví a tam je cena jiná ne pro auta ... Ve stavebnictví se toho pouívá stovky metrů ...
a obchod je v Brně a mohl sem ti to poslat potou já ...
Zdravím do BRD Milan
Kajo, to je 15 metrů - 1 balení, neb 1 balení je 15 metrů a cena je za metr ... Je tam jetě jedno podobné, kratí - ířka 9 mm x tl. 3,5 mm / edá / návin 13 m
(45095-0)
tak e 1 balení - 13 metrů tě stojí 229,66 Kč ...
Cena je taková, neb je to pro stavebnictví a tam je cena jiná ne pro auta ... Ve stavebnictví se toho pouívá stovky metrů ...
a obchod je v Brně a mohl sem ti to poslat potou já ...
Zdravím do BRD Milan
|
|
| |
|
|